Paliidziet luudzu ar padomiem!

Aizsāka Zane 

Zane
Paliidziet luudzu ar padomiem!
06.09.2005 19:32
Saaku domaat, ka esmu frigida vai kaa vinjas tur sauc. Visas pozas esam izmeegjinaajushi, baudu guustu no sex, bet orgasmu sasniegt vaginaali nespeeju. Oraalais sex - viss kaartiibaa, bet gribaas tacu izmantot visus labumus..un rodas vainas sajuuta pret draugu, ka vinjs censhaas, bet es nevaru. Ko lai dara? Varbuut kaadai ir bijis liidziigi? Ko vareetu dariit lietas labaa?
caca
Re: Paliidziet luudzu ar padomiem!
06.09.2005 19:36
man ir lîdzîgi,gûstu orgasmu orâlajâ un arî tad ja mehâniski kaitina klitoru ar pirksu seksa laikâ
Lana
Re: Paliidziet luudzu ar padomiem!
06.09.2005 19:56
es ari un man ari puisis reizem pukst. meginu jau stastit un skaidrot, ka nav vaina vina.... bet ta jau ir, ka paliek domigs.... neesi viena ar tadu problemu!
kompete
Re: Paliidziet luudzu ar padomiem!
06.09.2005 23:17
sex patîk..bet baudu negûstu. citreiz þçl sevis, ka puisim tik labi...bet man - ne tik labi. un nelîdz nekâdas ilgâs priekðspçles un atslâbinâðanâs un visi citi padomi, kas lasîti. Nelîdz un viss! vairs jau neiespringstu uz to. Saprotu, ka tâ bûs un laikam jâsamierinâs.
Negrasos pamest vîru tâ dçï. Viòð jau nav nebût pirmais man, bet ar visiem citiem bijis tâpat - èiks un nekâ!
Tâ ir lielâkai daïai, tikai visas klusç, jo tad tiks sauktas par slimâm. Frigida sieviete varbût ir tikai tad, ja vispâr nekad nesasniedz orgasmu. Bet, piemçram, masturbçjot taèu sasniedz visas.
to kompete - padarbojies pati ar sevi, tad zinâsi, ko vajag un aizies! Bet îstenîbâ sievietes orgasmu sasniedz ne katrâ reizç, to taèu mçs zinâm.
kompete
Re: Paliidziet luudzu ar padomiem!
08.09.2005 01:01
Nu negribu es ar sevi darboties - nepatîk!
Esmu to darîjusi, it kâ ir jau labi...bet tikai labi un nekas vairâk.
Un tad tas apnîk...
Nu nevar to salîdzinât ar sex kopâ ar mîïoto.
Orgasmu es esmu sasniegusi pavisas "dîvainâ" veidâ: vienreiz ar mîïoto vârtîjâmies pa gultu ar visâm drçbçm (bijâm atkrituði atpûsties).
Man tikko bija sâkuðâs MR, tâ kâ par sexu nedomâjâm (bet tajâ laikâ parasti visvairâk gribas). Sâkâm murkâties un skûpstîties un ..pat nezinu kâ patiekt..berzçties viens gar otru - nu kâ mîlçjoties tikai ar biksçm kâjâs.
un tieðâm - toreiz es PIRMO reizi sapratu, kas ir orgasms. Beidzâm abi gandrîz abi reizç, es mazliet âtrâk.
Nu lûk - un mo man darît - zinu, ka tâ to varu sasniegt, bet tas nemaz nav îsts sex.
kompete
tu esi veca kompete!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 16?
Ziņa: