imunitaate

Aizsāka GG 

GG
imunitaate
08.09.2005 13:19
Labdien, es gribeju prasiit kaa vislabak butu nodrosinat savu imunitaati, kadus vitaminus vislabak dzert, kaa vislabak aizsargaties pret visadam saslimsanam, pret gripam , vedergripatm un saaukstesanam? paldies.
Re: imunitaate
08.09.2005 13:28
Kaa reiz uz sho jautaajumu atbildes maklee visa pasaules zinaatne. Ja ko uzzini padalies infaa =)
abc (ei bî sî) :)
Re: imunitaate
08.09.2005 13:34
vislabaak uznjemt visus vitamiinus un mineraalus ar uztura bagaatinaataajiem; eest olbaltumvielaam bagaatu uzturu (olas, piena produkti, zivis), eest protams pilnveertiigu uzturu; uzsvaru jaaliek uz sekojoshajiem elementiem >
> A vitamiins
> C vitamiins
> Dzelzs
> Cinks
Ehinaacija arii stiprina imunitaati, citroni satur C vit., medus ljoti labs, tomaati (veicina imunitaates stiprinaashanos) mandeljrieksti (mandeles) satur daudz cinku, A vitamiins atrodams burkaanos (kaa provitamiins -beta-karotiins), dzelzi var uznjemt ljoti pieklaajiigaa daudzumaa ar sarkanviinu (meerenaas devaas). speciaalisti noteikti zinaas labaak, kas tieshi nepiecieshams Tev. saslimshanas laikaa paliidz C vitamiina mega-devas, nedeeljas kurss, pa 2000mg dienaa (saku no savas pieredzes). bet nedriikst paarforseet, var slikti ietekmeet nieres, aknas. tas taa, no manas necilaas pieredzes.
LM
Re: imunitaate
08.09.2005 14:48
Raksts delfu íçíî - 10 paòçmieni, kâ stiprinât imunitâti
anu
Re: imunitaate
08.09.2005 16:23
Reiz lasiju, ka zivju ella ari ir laba imunitates stiprinasanai. Es jau savus calus ik pa laikam pabaroju ar zivju ellu. Manejie diezgan reti ar saaukstesanam slimo. Bet mes ari ar organisma rudisanu nodarbojamies.
Re: imunitaate
08.09.2005 18:41
Zivju eljlja ir laba deelj Omega3 taukskaabeem. Sirdij labs, bet visaa visumaa...es neuskatu, ka ir jeega riit suudus un piemest klaat uztura bagaatinaataaju, bet gan labaak eest pilnveertiigu uzturu. Un par olbaltum vielaam bagaatu paartiku... te nu tieshaam jaauzmanaas ar paarforseeshanu.

Tik cik es esmu sapratis lasot shaadu taadu literatuuru, tad taa nemaz nac, ka eedot C vitamiinu buus baigaa imunitaate. Driizaak jau no paarmeeriigaam C vitamiina devaam nochakareesies nieres, jo (ja nejaucu) C vit no organisma tiek izvadiits polikristaalu veidaa caur...niereem. Taapat arii njemot veeraa, k imunitaates stiprinaashanai agraak ieteica Cvit, tad tagad jau Cvit, B grupas vit, glutamiinu un vel veselu bukjeti. Respektiivi viss atgriezhas pie senaas patiesiibas, ka nevienu enziimu vai mikroelementu nevar izdaliit un vinji visi ir nepiecieshami. Es protams nerunaaju par gadijumiem kad kaads atsevishkjs truukst.

Ar cienju M.
Re: imunitaate
08.09.2005 18:47
Nu es jau kaadus paaris gadus aizraujos ar dazhaadiem vitamiiniem, mineraaljiem un nedaargiem UB un nesuudzos. Praktiski neslimoju. Ja arii pashaa viirusu laika karstumaa kaut kas piemetas tad dazhaas dienaas gandriiz nemanaami paariet.
Re: imunitaate
08.09.2005 18:55
Nenoliedzu, jo nezinu.
Ja godiigi, tad laikaa, kad sportoju un riju sportistu vitamiinus, aminoskaabes, proteiinus utt...arii neslimoju, bet kaa paartraucu, taa iedziivojos nedeelju ilgaa gultas rezhiimaa, hroniskaas iesnaas un vispaar... ilgi nostaigaaju ne slims ne vesels :D Droshi vien ka tur nospeeleeja savu tas, ka treninjus pametu 2meeneshus veelaak... nezinu... bet tas taa
zumm
Re: imunitaate
08.09.2005 19:18
vai ta nau kaut kada pretgripas pote...kas aizsargaa pret gripam ? esmu kaut ko dzirdejusi...
Re: imunitaate
08.09.2005 19:27
A vot taas gan manupraat jau reaali nobendee organiska imunitaati, tb pieradina, ka nafig pasham ciiniities pret gripu...buus tak pote... subjektiivs viedoklis protams.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 16?
Ziņa: