invalîdu apvienîbas

Aizsāka Someone 

Someone
invalîdu apvienîbas
09.09.2005 12:30
Kur meklçt kaut kâdus kontaktus tâdâm apvienîbâm/biedrîbâm? Zinu tikai "Apeironu", bet tur liekas ir tikai ratiòcilvçku, bet mani tieði interesç cilvçki, kuriem ir amputçti kâdi locekïi (roka/s, kâja/s). Vienkârði gribâs dzirdçt kâda pieredzi, kâ tam tikt pâri, kâ ar to sadzîvot, pieòemt (paðama cietuðajam un apkârtçjiem), kâdas ir galvenâs grûtîbas.
Zinu jau, ka dzîve ar to nebeidzas, bet nu brîþiem ir grûti... un zinot kâda mums attieksme sabiedrîbâ pret invalîdiem, bail pat domât, kas bûs, kad cilvçks pirmo reizi izies ielâ (vai vispâr gribçs iziet).
paldies, ka izlasîjât :)
Re: invalîdu apvienîbas
09.09.2005 12:51
http://www.nvo.lv/?id=82&cat=katalogs

Ja ðî lapa neatveras, tad Nevalstisko organizâciju centra mâjas lapâ www.nvo.lv ielikt organizâciju meklçtâjâ "invalîdu", tad parâdîsies.

Veiksmi!



Ziòojums rediìçts (09-09-2005 13:54)
Someone
Re: invalîdu apvienîbas
09.09.2005 13:25
Paldies!
Kâ Jums liekas, vai psihoterapeits arî var kaut ko palîdzçt? un ja jâ, tad kâds (skatîjos tajâ mâjas lapâ www.psihoterapija.lv, bet nu tur grûti saprast pçc tâm nozarçm)?
Re: invalîdu apvienîbas
09.09.2005 13:52
Psihoterapeits var palîdzçt un ðajâ gadîjumâ manuprât bûtu vçlama ìimenes psihoterapija. Labus psihoterapeitus (arî piemeklçt pçc finansiâlajâm iespçjâm) var atrast Psihosomatiskâs medicînas un psihoterapijas katedrâ, Rîgâ, Grçcinieku ielâ 34. Tâ atrodas poliklînikas telpâs. Iesaistîðanâs kâdâ no biedrîbâm arî dod ïoti daudz, kas reizçm pat ir efektîvâk nekâ psihoterapijas kurss.

Izturibu un veiksmi!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 12?
Ziņa: