kaut kas

Aizsāka siena 

siena
kaut kas
11.09.2005 19:30
Apmçram pirms mçneða apsaldçju urînpûsli, bija tâ gadîjies arî iepriekð daþas reizes, bet tad pârgâja vienas dienas laikâ bez medikamentiem un nekas arî îpaði nesâpçja. Ðoreiz bija diezgan nopietni, jo sajûtas bija necieðamas, vienreiz pat liekas strutas bija. Aizgâju pie ìim. ârsta izrakstîja Uvamin uz 10 dienâm. Izlietoju, bet arî grçkoju ðo 10 dienu laikâ - 3reiz lietoju alkoholu, divâs no tâm daudz. Bet pârgâja, kaut gan tâ èurâðana vçl arvien jocîga. Pirms daþâm dienâm bija sekss pirmo reizi pçc zâïu lietoðanas, un, kad atrados augðâ, parâdîjas ïoti asas sâpes vçdera lejasdaïâ labajâ un kreisajâ pusç, arî krustos, pirms apsaldçðanâs tâdu nebija. Bet tikai tad, kad biju tâ tieði virsû, kad paliecos uz atpakaïu, tâs gandrîz izzuda. Tagad it kâ parâdîjuðâs apsaldçta urînpûðïa pazîmes - nav daudz ko èurât, bet gribâs, un minimâlas sâpes. Man ir bijis sekss bez prezervatîva, tâpçc domâju, ka varçtu bût kâda STS. Biju pie ìim. ârsta, nosûtîja uz urîna analîzçm, teica, ka varbût olnîcas, nâkamnedçï atkal jâiet. Visvairâk mani uztrauc sâpes seksa laikâ. Esmu salasîjusies par nekompetentiem ârstiem, tâpçc arî gribu uzzinât kâdu citu viedokli.

...
Re: kaut kas
11.09.2005 19:32
Jaa. Un te ir taa vieta kur kompetentu viedokli mekleet.
siena
Re: kaut kas
11.09.2005 19:35
Tas jau nenozîmç, ka to, ko izlasîðu ðeit, uzreiz uzskatîðu par patiesîbu.
Re: kaut kas
11.09.2005 20:42
Urinjizvadsisitema un dzimumsistema ka zinams atrodas loti tuvu,lidz ar to iekaisums no vienas var pariet otra un otradak...visdrizak ta gadijies ari soreiz,vismaz ta izskatas pec apraksta...lai veicas:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 3?
Ziņa: