pinnes

Aizsāka anta 

anta
pinnes
11.09.2005 21:43
gribçtu dzirdçt kâdu viedokli - ko bûtu ieteicams darît, ja sejas problçmas nav izdevies atrisinât, lai gan ir izmçìinâts viss iespçjamais - sâkot ar vitamîniem, smçrçm utt, beidzot ar speciâliem sejas losjoniem, ko izraksta dermatologs un kuru lietoðana jau ieilgusi, manuprât, jau pârâk tâlu. Ar to visu mocos jau no kâdiem 13 gadiem, Pinnes metas nepârtraukti, jo îpaði, ðíiet, tuvojoties mr. Ap mr laiku paliek mazliet labâk un tad pçc kâda laika seja tâda, ka nezinu, kur likties. Un tâ visu laiku.

man ir jau 23, mr ir regulâras, lai gan cikls atðíiras katru reizi. Kad îsti sâksies mr, nekad nezinu. Nu tikai aptuveni. Un ar tâm pumpâm vienkârði jau mokos un nezinu vairs, ko un kâ iesâkt. Bez tâ visa, protams, liekais apmatojums arî ir diezgan mokoða problçma.

It kâ jau visu apsverot, varçtu domât, ka endokrînâ sistçma îsti nestrâdâ. Vai bûtu nepiecieðama endokrinologa konsultâcija vai ir kâdi citi viedokïi?

paldies
Re: pinnes
11.09.2005 22:09
vai mekletaja seit si tema bijusi vairakkarteji:)
Sems
Re: pinnes
11.09.2005 23:46
iesaku uztaisiit asins analiizi uz helikobakteeriju. manaa gadiijumaa liidz ar shiis bakteerijas apkartoshanu bija uzlabojums.
Sems
Re: pinnes
12.09.2005 00:13
aaa un veel - nomaini dermatologu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 10?
Ziņa: