Nekakâ bçrniòð

Aizsāka Gatis k 

Nekakâ bçrniòð
12.09.2005 01:41
Meitiòa trîs mçneði, çd tikai mammas pupu. Bet ir viena problçma, viòa nekakâ, pareizâk sakot reizi desmit dienâs viòa to dara. Ârsti saka, ka tas ir pilnîgi normâli, un çda viòa arî diezgan regulâri. Bet tagad viòa sâk çst aizvien retâk un guï aptuveni astoòas stundas naktî un neprasa çst. Bçrniòs ir smaidîgs un mierîgs, viss jau bûtu it kâ ideâli, ja tikai viòa sâktu regulâri kakât.

Ar, ko tas saistîts, vai tas tieðâm ir normâli. Un tas, ka viòa mazâk sâk çst?
Lada
Re: Nekakâ bçrniòð
12.09.2005 09:03
Ja tas neizraisa niíus un raudâðanu un viòai ir laba paðsajûta, tad viss ir ok. Kad es baroju mazo ar krûti, tad viòð arî kakâja reizi nedçïâ! Gâju pie ârstiem, teica, ka tas ir ok, kamçr baro ar krûti, tas tâpçc,ka mâtes piens ïoti âtri pârstrâdâjas! Domâju, ka uztraukumam nav pamata:-))
anu
Re: Nekakâ bçrniòð
12.09.2005 10:12
Man ar bernina nekakasanu ir slikta pieredze. Mans berns ari reti kakaja. Arsti jau skaidroja, ka ja baro ar kruti tas ir normali. Vienigi mans bernins nekad pa naktim neguleja, eda ik pa 3 stundam, vinam vienmer gribejas est. Jasak ir skatities, kad sak berninu piebarot. Ja ari tad vins nekaka biezak, tad gan ieteiktu griezties pie arsta.
auda
Re: Nekakâ bçrniòð
12.09.2005 10:29
Piekrîtu pârçjo vieoklim. Tev jâsâk bçrniòu piebarot ar ko citu, ne tikai mammas pienu.
:-)
Re: Nekakâ bçrniòð
12.09.2005 11:01
Ja bçrns jûtâs labi un òemas svarâ atbilstoði vecumam, piebarot nav jâsâk.
Baros tikai tâdçï, lai bûtu ko kakât un beºns kïûtu resns?
uga-uga
Re: Nekakâ bçrniòð
12.09.2005 12:04
nu neez, liidz manaam ausiim nekad nenonaaca info, ka ir normaali bernaam nekakaat, ja tas tiek barot no kruuts...
saeejo arii baroju ar kruuti, bet vinja man kakaaja pa paaris reizeem dienaa...tagad (nu jau buus 2 gadi) eed normaali un kakaa veel joprojaam shad tad pa paaris reizeem...
uga-uga
Re: Nekakâ bçrniòð
12.09.2005 12:05
....par paaris reizeem dienaa....taa bij domaats :)
Re: Nekakâ bçrniòð
12.09.2005 12:11
Protam tas nav visiem bçrniem. Arî grâmatâs es lasîju, ka tâ notiek ar krûti barotiem bçrniem. Zinu, ka viena mâte tâpçc ar bçrnu bija slimnîcâ - ârsti protams neko neatrada! Bet ja meklç, vienmçr var kâdu kaiti atrast!!! Tikai nesâkat piebarot mazo, ne jau tâdâ vecumâ. Ja mazai paðajûta ir laba un svars nâk klât, tad viss ir ok. Es ar paklausiju un pamçìinâju piebarot jau 3.mçn. un tad sâkâs îstâs problçmas, pat naktî braucâm uz slimnîcu, tur man tâ arî pateica, ka asinis kakai ir klât jo es "gudrâ" paklausiju citus un sâku mazo piebarot! Tâ kâ vadieties pçc SAVÂM izjûtâm, ja viss ir ok, tad lieki problçmas nemeklçjiet!
Lai veicas:-))
anu
Re: Nekakâ bçrniòð
12.09.2005 13:43
Es ari neiesaku bernu piebarot. Bet gan tad, kad sak jau piebarot (velak, kad paliek vecaks), tad skatities, ja ari tad nesak kakat biezak, tad gan noteikti vest pie arsta. Jo tad var berninam but nopietnas problemas. Mums tiesi ta ari bija.
Mums gan arsts teica, ka barojot ar kruti mazais var kakat 4 reizes diena un un ari 1 reizi nedela, bet vispar ja reizi 10 dienas....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 22?
Ziņa: