Mazs dzimumloceklis

Aizsāka Rixa 

Rixa
Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 19:19
Noskaidrojaas,ka manam tagadeejam draugam tas ir mazs,turpat uz pusi mazaaks,kaa ieprieksheejam.Lieta taada,ka nesaprotu,vai vinjsh varees lietot prezervatiivu,tas ir,vai nekritiis nost...Cik lielam mazaakais,jaabuut loceklim,lai vareetu lietot prezi??Arii bodees ir vai nu vispaar bez izmeera,vai milziigi lieli,XXL,bet man vajag mazus...
...
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 19:28
Vai ta pats nezin kaadus liidz shi pircis?
abc™ © 2005
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 19:54
pilniigs bullshits. chalim pasham ir jaazin, ko maukt virsuu. ir kaudzeem firmu, kas razho visdazhaadaakos prez., arii maziem izmeeriem.
kaads vienkaarshi grib lai panesaas bazars par maziem locekljiem :)
Rixa
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 20:41
Nezinu,vai pats maz ir pircis kaadreiz prezhus.Ja ieprieksheejaas lietojushas tabletes....Pie kam par sho teemu nemaz neesam bazareejushi,jo bijushi tikai 2 sexi,tie pashi labveeliigaa laikaa,kad vareeja iztikt bez aizsargaashanaas
Saiva
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 20:44
Un kapec Tev par to jasatraucas?:)!!! Vina loceklis - vina problemas! Vai ta nu puika pirmo reizi ar pipi uz jumta. Labak neiespringsti tik loti - nedod Dievs vins vel pamanis Tavas raizes:) tad varesi atvadities ari no ta paða maziòâ;)
abc™ © 2005
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 20:47
saka jau ka izmeeram nav noziimes. bet te redz ir pretarguments. draudzene reaali satraukusies par sava miiljaakaa izmeeru. nu ko lai saka, shaadaam attieciibaam ilgi nebuus lemts vilkties (un ja veel nezin celju liidz aptiekai)... hmm
"Ja ieprieksheejaas lietojushas tabletes...." tabletes nepasargaa no STS... manupraat te jau jaasaak domaat ne tikai par prezhiem bet arii par STS dizpanseri =)

Un kas tas taads par labveeliigu laiku...menjkas? To laikaa arii var palikt staavoklii... neaugliigaas dienas tjipa? Nu cik zinu arii ar taam meedz iekrist un ne retums... nu jaa... un STS teema shajaa gadijumaa paliek aktuaala
abc™ © 2005
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 21:27
man skiet chalim ar mazu kraaninju iespeeja ieguut STS ir mazaaka :) tiiri mans subjektiivi nenopietnais viedoklis
Rixa
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 22:00
Eh,duraki vien te...Satraucaties vien pashi par saviem STS un tamliidziigi..:)
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 22:01
eh, Rixa, man liekas, ka "duraki" te ir mazaakumaa ;)

bet Tava, draugam gan naaktos palasiit vismaz pamatskolas liimenja graamatinjas par sex.audzinaashanu! ;P
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 22:03
Melee kaadu ar lielaaku.
Rixa
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 22:05
Forshi gan...:))Visi uzreiz paziist manu draugu....:)))))Un zin,kaadas sham zinaashanas taadaa un shitaadaa jomaa....:)
Pilniigi pietiekamas,ja kas..
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 22:06
tad jau maacees ari ieiet aptieka un gumiju nopirkt!

/nedomaaju, ka Tev tas buutu jaadara vinja vietaa/
Rixa
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 22:39
Nez,man kaut kaa vienmeer paticies par sevi paruupeeties,gadiijumaa,ja partnerim piemirsies...vai kas tamliidziigs,ja vinjam ir,lieliski! A ja nav..man vienmeer buus,nu apmeeram taa..
abc™ © 2005
Re: Mazs dzimumloceklis
12.09.2005 22:51
katraa zinjaa, shis viirelis ar mazo riiku ir veiksminieks, ka atradis taadu meichu :)))
Nezinu gan... stulbs tas viirelis, ja jau sievietei jaadomaa par gumijaam vinja vietaa. Un vel stulbaaka man liekas fraaze par muusu STS. Es jau saprotu, ka ar STS slimo tikai narkomaani geji un prostituutas, bet labaak gan tomeer domaat reaali un nelidinaaties maakonjos ar domaam:"Ek cik man labi...STS neliip..." Liip! Visiem liip... pat sex ne vienmeer vaidziigs lai pieliptu ;) Gonoreju toch no dvielja var dabuut, bet par citiem nezinu.

"Forshi gan...:))Visi uzreiz paziist manu draugu....:)))))Un zin,kaadas sham zinaashanas taadaa un shitaadaa jomaa....:)
Pilniigi pietiekamas,ja kas.."
...hmm....nemaniiju, ka kaads buutu mineejis kautko par paziishanu...gaaja runa par sexuaalaa raxtura izgliitiibu un primitiivaam ruupeem par savu un savas otras pusiites veseliibu. Bet ja godiigi... tomeer izskataas vai nu peec provokaacijas, vai ljoti jaunas sievietes/meitenes texta.
Pff
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 08:23
nav nekaadi durikiki es arii guleeju pirms gada tikai ar vienu sievieti kura lietoja tabletes un vispaar neesmu no tiem kas maukojas apkaart... un tagad ir no vinjas mantots gan herpes viiruss gan kondilomas... lai guleetu ar kaadu bez prezi vajag PILNU analiizzu atskaiti
eredisfunks
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 08:24
Mateus padomâ pats ko raksti par tâm primitîvâm rûpçm par savu un savas otras pusîtes veselîbu.

Dzeks piemçram var bût labi zin, ka nekopojas ar ielas meitâm un shim pa retam ir normâlas attiecîbas ar normâliem sieviðíiem, un ka tâdos apstâkïos STS ir maziespçjams, un ja vçl turklât bûs nesen pârbaudîjies, tad ðo argumentu vispâr var izslçgt.

Paliek arguments par izsargâðanos. Nafig viòam jâizsargâjas, ja ðis domâ, ka ðî meitene viòam patîk, ka viòð gan morâli, gan materiâli gatavs uzòemties rûpes par ìimeni un tâs pieaugumu?

Paliek vienîgais arguments, t.i., parûpçties par meitenes psiholoìisko komfortu, kamçr ðî vçl nav izlçmusi vai ar ðo paliks vai nepaliks, un kamçr ðî atrodas tâdâ mentâlâ stâvoklî, kad domâ labâk zîle rokâ, nekâ mednis kokâ (te runa varçtu bût gan par sex aspektu, gan to, ka daudzmaz glîts un kopts vecis ir pie sâniem)
Taèu rûpçties par sievietes psiholoìisko komfortu nav obligâti ar gumijâm. Ja mçle un galva ir savâ vietâ un ar tâm mâk rîkoties, tad var iztikt pilnîgi bez gumijâm, kas no maziòiem, slîd nost, uz lieliem plîst puðu :D

Tâ, ka runas par sexuâla rakstura izglîtîbu ir drîzâk snobiskas, un bez satura. Sexuâla rakstura izglîtîba vajadzîga izlaidîgajiem, lai sevi pasargâtu no slimîbâm, un joprojâm saglabâtu savu izlaidîgo dzîves veidu.
Vot tas jau bija reaali debili teikts =/
Tas tiktieshaam ir iz teemas, ka STS ir tikai ielas meitaam... sorii, bet tas jau noraada uz zinaamu degredaaciju vai neinformeetiibu. Interesanti zinaat, ko Tu teiktu, ja peec shaadas skaistas nakts "ar normâliem sieviðíiem, un ka tâdos apstâkïos STS ir maziespçjams" atklaasi, ka esi iedziivojies HIV vai C-hepatiitaa... domaaju, ka domas krasi mainiisies...

Es nevienaa mirklii nerunaaju par pastaaviigaam monogaamaam attieciibaam, bet shajaa teemaa meitene pat nespeej ar puisi izrunaat izsargaashanaas teemu, tad laikam jau nav nekaadas dizhaas attieciibas...
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 09:43
"Dzeks piemçram var bût labi zin, ka nekopojas ar ielas meitâm un shim pa retam ir normâlas attiecîbas ar normâliem sieviðíiem, un ka tâdos apstâkïos STS ir maziespçjams..."

Eredisfunks, tu dziïi maldies!! Aizej parunâjies ar Pçrnavas ielas dakteriem un laborantiem, viòi tev izstâstîs, cik viòiem daudz solîdu, inteliìentu, "normâlu sieviðíu" pacientos!
eredisfunks
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 09:58
Nja, tas tâpçc, ielasmeitisms nu jau piemît inteliìentiem, "normâliem" cilvçciòiem :)
Jâskatâs kas ir galvâs, nevis tajâ kâ cilvçks ìçrbjas, tas ka mâk pieklâjîgi runât, vai lasîjis Platonu, vçsturi, vai motorzinîbas.

Runâju no savas pieredzes, pats esmu bijis kâdu laiku izlaidîgs, un sevi nemaz neuzskatu par dikti solîdu, inteliìentu. Inteliìenci, kâ reiz nosaka tas kâ sevi cilvçks mâk pievaldît, paanalizçt otru cilvçku, kas tam ir galviòâ, cik tâl tas ir smaitâts.

Labi vien, ka daudzi cilvçki no savas samaitâtîbas pamazâm atsakâs vai nu vecuma vai nu no pieredzes nâkuðas apskaidrîbas.

Protams, tiem, kas jûtas samaitâti, un no izlaidîbas nevar atteikties, pat ja jûtas dikti inteliìenti, labâk tomçr pieturçties pie basic sex education about comdom usage :)
Es nemazîtçm nepropagandçju to, ka tâs gumijas nav jâlieto. Ir cilvçki, kam tie obligâti jâlieto, un varçtu bût diezgan daudz arî tâdu, kas itin labi bez tiem iztiek, neslimo, un arî bçrnu ir tik cik var atïauties pabarot.

Tik vajag katram tik daudz intelekta, lai varçtu sevi pareizi, godîgi un varbût drosmîgi pieskaitît pie vienas no ðîm kategorijâm, un atbilstoði tam izvçlçties savu kondomu rituâlu modeli.
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 10:03
eredisfunks:

visgudrâkâ un vissaprotoðâkâ sieviete var nezinât, ka viòai ir, piem., hlamîdijas.
eredisfunks
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 10:22
Nu un :)

Cilvçki viens otru ar gripu mâk aplipinât, kâpçc mums bûtu jâsatraucas dikti ðajâ gadîjumâ?

man biki bija jocîgs gadîjums no loìikas viedokïa (manâ sapratnç) ar kâdu medicînâ strâdâjoðu sievieti, viòai bija meeneshreizes, mums stingri òemot gadîjuma sakars (pirmo reiz redzçjâmies). Uztaisîja man fellatio bez prezîða, bet, kad vajadzeeja kjerties pie tradicionâlâs lietas, nâcâs stîvçt virsû gumiju. Ar bçrnu aplipt bija maza varbûtîba, ne arî diktâ jçga no STS sargâties, jo mute takð iepriekð bija apskâdçta.

Bet ko tu nedarîsi sievietes psiholoìiskâ komforta dçï, lai pats tiktu pie sex bada apstâkïos :D
Mnjaa... pirmo reizi redzeejaamies... tas jau nekas, ka piem ar C-hepatiitu var inficeeties baisi vienkaarshi arii nezinot =)
eredisfunks
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 12:09
Man bija mierinâjums, sak dakteris bik par savu veselîbu takð rûpçjas :D

Acîmredzot Tev, Mateus, ir bagâta pieredze saistîbâ ar STS. Mançjâ ir dikti nabadzîga, tamdçï tâds pârdroðs biju :D
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 12:26
eu, tauta!!!nu kas ar jums notiek!!! meicha prasiija tikai par prezjiem un izmeeriem , bet juus te jau aizraujaties ar sts, dzimumaudz utt... vai tieshaam tas bija vajadziigs?!!!
Zaiga
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 12:42
Rixa, ja tas tevi taa satrauc, dodies uz kaadu no sexshopiem. Tur ir paardoshanaa arii dazhaadu izmeeru prezervatiivi, arii mazaakiem dzimumlocekljiem, tiesa gan tie ir daargaaki par parastajiem, kurus var nopirkt katraa kioskaa.
eredisfunks
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 14:14
trauma, neviens jau Rix nemâca par sts, dzimumaudzinâðanu :)

vienkârði Rix pameta tçmu, un tâlâk panesâs asociâciju vadîta domu brauna kustîba.

Bez tam, izskatâs, ka cilvçciòð beigâs dabûja gan kur tâdus var dabût, kâ arî visâdas norâdes par to kâds ir viòas draugs, un ko ar viòu iesâkt :)

Redz cik devîga ðe ir tauta, iedod vairâk nekâ prasîts. Vai par to bûtu jâapvainojas :)
IevaK
Re: Mazs dzimumloceklis
13.09.2005 14:32
Njaa..te jautaa kaa dariit a visi bruuk virsuu ar paarmetumiem...stulbi....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 9?
Ziņa: