Iesakiet dziednieku!

Posted by Lada 

Lada
Iesakiet dziednieku!
September 14, 2005 07:37PM
Lûdzu iesakiet dziednieku, kas specializçjas âdas slimîbâs.
Mateus
Re: Iesakiet dziednieku!
September 14, 2005 07:53PM
Dermatovenerologs =)
bims
September 14, 2005 08:36PM
www.dziedniece.lv,bet iesaku pievçrst îpaðu uzmanîbu uzveikto slimîbu sarakstam!!!!!:))))))))
Lada
September 14, 2005 09:08PM
To: Mateus
Paldies par padomu, divus gadus staigâju pie visiem latvijas labâkajiem darmatologiem, homeopâtiem maksâjusi par vizîti 30 Ls, bet nekâ. Viena pateica, ka par tâdu slimîbu esot mâcîjusies, bet dzîvç vçl nav nâcies ârstçt - forði vai ne? Bet man ar tâdu seju jâstaigâ!!
;-
September 15, 2005 12:50AM
visi vinji sarlataani
man domaat
September 15, 2005 01:54AM
Dziedniece Ilze Jansone ar 35g. darba/prakses staazhu.
Mateus
September 15, 2005 08:10AM
Labaakie dermatovenerologi unnezin kaa aarsteet??? :D vot nesmiidini ;)
Un ja jau 2 gadus staigaa.... hehe... viziite 10Ls... pienjemot ka gaaji vismaz 2xmeenesii=20Ls 20x24=480Ls. Respektiivi ja jau aarsti tik debili kaa Tu saki, kaadeelj neaizbrauci piem uz vaaciju pie kaada aarsta. Pikjii domaajams apmeeram tas pats buutu =)

Nee nu ja tiktieshaam vislabaakie LV aarsti (peec kaadiem kriteerijiem) un homeopaati (kapeet tieshi homeopaati-tie nav vieniigie aarsti un driizaak ir liidzveertiigi dziedniekiem) nav paliidzeejushi... ok...tad varbuut tieshaam veerts meegjinaat iet pie dziednieka.

Peace!
Lada
September 15, 2005 08:52AM
Tieði to es arî saku, kad parçíinâju kâdu naudu esmu izgâzusi..bet bez rezultâtiem:-(( Pie dermatologiem, dermatolvenerologiem esmu gâjusi vairâkas reizes. Pie homeopâtes vienas, pie kuras tad arî samaksâju 32.73 Ls par vizîti, protams ar visâm zâlçm(3gb), bet pçc tam noskaidrojâs, ka tâs zâles maksâ ap 1.00 Ls/gb...! Pçc kritçrijiem balstos uz cilvçku rezultâtiem...varbût nevajadzçja! Bet es tak ar nevaru staigât pie visiem pçc kârtas...viòu ir tik daudz!
P.S. Vizîte jau sen nemaksâ 10.oo Ls, bet vismaz 12.50.
Peace!
Mateus
September 15, 2005 08:59AM
Nu ja godiigi taa arii ir Tava lielaakaa probleema, ka Tu meetaajies pie viena otra treshaa. Ja iet tad iet pie viena laba speciaalista. Pie homeopaata iet, ja taa ir kautkaada uz nervu pamata paraadiiba (nu kautvai piem naatrene). Bet ja Tu pati shitaa meetaajies :D pati vainiiga. Un to ka homeopaati ljoti viltiigi straadaa jau sen skaidrs. Taapat kaa tas, ka homeopaatija ir ljoti taalu no dabas dziednieciskaa speeka izmantoshanas arii skaidrs, jo vinji tic molekulaarajai atminjai, kura taa arii iisti nav pieraadiita (tb spainii uudens iepilinam vienu pilienu vielas, no kuras respektiivi sanaak, ka tavaa deevaa buus viena molekula (!) iedarbiigaas vielas). Nee nu es jau neko nesaku, bet tomeer nesakot paturu sevii skepsi.

Izveelies labaako kliiniku (taa pati Barbisa iela) un ej pie viena konkreeta aarsts un tad arii izaarstees, ja tas vispaar ir aarsteejams.
Lada
September 15, 2005 09:26AM
Var jau bût , ka es arî mçtâjos, bet iet 4-5 reizes pie viena ârsta bez rezultâtiem arî neredzu jçgu. Cits pat neprasija nodot kaut kâdas analîzes, tik "dragâ" hormonu krçmus, no kuriem man jau ir izveidojies pieradums :-(( Vienîgais, kas palîdzçja no homeopâtijas bija viòu krçms, vismaz nav jâsmçrç tie hormoni! Bet vienalga, kâ krçmu nesmçrç, tâ âda ap acîm paliek strutainâm pumpâm, arî plakstiòi, tâ ka atvçtr lâgâ nevar. Nu kâ lai - es jauns skuíis(vismaz pati tâ domâju,28g) uz ielas râdos!?
Jâpiebilst, ka viss sâkâs, kad paliku stâvoklî. Tad viens no ârstiem man teica, ka vajagot pamçìinât otru bçrnu....padomâ - pamçìinât....tas tak ir smieklîgi, un ja nu nepalîdz, bet paliek vçl sliktâk, tad vispâr varçðu iet dzîvot uz meþu.
Ai, man vispâr ðî ir tâda sasâpçjusies tçma, ka raudiens nâk, kad uz sevi spogulî paskatos:-(( Un cik ilgi mans vîrs to izturçs!?
lauraes
September 15, 2005 09:48AM
izej detox kursu un ajûrvçdas masâþu. un uzturam pievieno minerâlvielu kompleksu. tas saregulçs i hormonus, i vielmaiòu, varçsi vismaz cilvçkos iziet.
Lada
September 15, 2005 09:52AM
To: lauraes
Kas ir detx kurss?
lauraes2
September 15, 2005 09:53AM
izej detox kursu un ajûrvçdas masâþu. un uzturam pievieno minerâlvielu kompleksu. tas saregulçs i hormonus, i vielmaiòu, varçsi vismaz cilvçkos iziet.
laureus
September 15, 2005 09:54AM
ai, nogïukoja kompis. detox - organisma attîrîðana no sâròiem. tie parasti izraisa visâdus iekaisumus, ja vçl hormoni trako, tad ir tâds variants kâ tev.
Mateus
September 15, 2005 10:03AM
detox tieshaa tulkojumaa sanaas organisma attiiriishana no toxiiniem/shlakvielaam... bet kaa to dariit? =) Ne vienmeer paliidz ajuurv eediskaas klizmas un tamliidziigs bulshits ko piedaavaa dazhs labs salons it kaa lai dzidinaatu.
laureus
September 15, 2005 10:07AM
da sâc kautvai ar samaltâm linsçklâm kefîrâ, attîrîs zarnu traktu, dadzas problçmas paðas atkritîs. man arî bija strutainas pumpas, ar detox tçju un linsçklâm 4 mçneðu laikâ bija uzlabojums, atmetu vçl íîmiskos krçmus un tos sû. un tagad pa retam kâda pumpa uzmetâs.
Lada
September 15, 2005 10:16AM
Linsçklas jau çdu, ar jogurtu. Detox arî esmu lietojusi, firmai Vision. Es vienkârði gribu zinât vai ir vçl kâdi detox? Kur tâdu ajûrveidas masâþu var iziet? Tâdu masâþu man neviens nebija ieteicis!
Zaiga
September 15, 2005 10:19AM
Ja interesç, varu nosûtît Tev uz e-pastu informâciju kâ sameklçt Apes dziednieku. Atstâj savu e-pasta adresi.
Lada
September 15, 2005 10:23AM
Uzklikðini uz Lada iezîmçtu, zilâ krâsâ, tur ir man meiliòð. Atsûti lûdzu:-))
Inâra
September 15, 2005 10:23AM
Ladai: kas tad ir par problçmu, vai ir uzstâdîta arî diagnoze? Kad manam dçlam bija psoriâze, arî izstaigâjâm n-tos kabinetus un arî dziedniekus par lielam naudâm,bet neviens nepalîdzçja tâ kâ gribçtos, kamçr nesâku pati meklçt variantus citâ jomâ.
Iesaku iziet diagnostiku un noskaidrot kas patieðâm ir problçmas cçlonis un tad jau domât ko esi gatava ðai lietâ darît. Ja interesç, raksti: Margaritaangel@inbox.lv

Arab
September 15, 2005 10:48AM
Labâkie dziednieki ir sertificçti ârsti, pie tiem vislabâk vçrsties, nevis pie tantiòâm pûðïotâjâm
Bet visu dziednieku dziednieks ir Jçzus Kristus! Viòa Asinis mazgâ mûs no visiem grçkiem un dziedina arî slimîbas. Caur citu kristieðu aizlûgðanâm. Notiek patiesi brînumi. Lai nekïûtu iedomîgi, Dievs dziedinâðana dâvanu dod visai kopienai/draudzei, nevis atseviðíiem cilvçkiem, kuriem tad ir kârdinâjums nostâdît sevi Dieva vietâ un izmantot dâvanas mantas/popularitâtes rauðanai. Dziedinâðana bez maksasLada rakstîja:
Mateus
September 15, 2005 11:09AM
Nu saakaas!
Davai bez shitaa religjiskaa presinga =/
Es pienjemu, ka Kristus ir veesturiska personiiba un to atziist arii daudzas citas filosofijas un arii dazhi veesturnieki, bet nu PLZ nevaig ar shito dziedinaashanu. Vai tik taa pati biibele nav taa, kuraa raxtiits, ka Dievs neiejaucas...protams, ka taalaak raxtiits ka vinjsh soda un dziedina (tjipa neiejaucas) utt, bet plz... vismaz sheit neklaigaasim AAAAALELUJA...BRIINUMS IR NOTICIS.... =/
Arab
September 15, 2005 11:46AM
Mateus
Nesatraucies, es jau sâkumâ rakstîju, ka vislabâk ir doties pie sertficçta ârsta
Iiiii
September 15, 2005 12:52PM
Dakteris Krasts ARSâ
Lada
September 15, 2005 01:16PM
To: Inâra
Vai saòçmi manu meiliòu??
bessamee
September 15, 2005 05:17PM
pameklee te vecaakus ierakstus- gan par dziedniekiem, gan homeopaatiem- te jau daudzi dalaas pieredzee.
Varvara
October 19, 2023 10:29AM
Man ir laba pieredze, palīdzēja ar šuve pēc operācijas. Un vēl ar sekām pēc Laimas slimības. Ilgi meklēju un atradu sieviete no Kauguriem, Tatjanu. Cik zinu viņailiels spektors ārstēšana.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.