zaïgani izdalijumi no krutim

Aizsāka atkal kas jauns!!:((( 

atkal kas jauns!!:(((
zaïgani izdalijumi no krutim
18.09.2005 15:21
Pavasari paradijas caurspidigi izdalijumi no abam krutim. Analizes un USG (julija sakuma) uzradija : kreisaja kruti hormonalas izmainas, labaja atrada fibriadenomu vai kaa to sauuc (audu sabiezejumu). Daktere neko sliktu neteica un palaida...Tipa - parieshot pats no sevis...Piekodinaja gan aizbraukt pie onkologa parbaudit to sabiezejumu kartigak...vel neesmu paspejusi to izdarit.

Vakar pamaniju, ka izdalijumi vel joprojam abas krutis ir, turklat tajaa, kura bija hormonalas izmainas (kreisajaa), vienaa vietaa tie nak lauka zalganpeleki .......gandriz pamiru aiz bailem...Ko man tagad iesakt? Prieksa visadi celojumi, parlidojumi, arzemes, klimata izmainas utt. Iesakiet ludzu konstruktivako ricibu, sak jau parnemt izmisums.....

Man 28, nav bijusi ne aborti, ne dzemdibas.
zâlîte
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
18.09.2005 20:17
ârste jau pavasarî lika iet pie onkologa uz pârbaudi, tagad jau ir rudens...
nez cik ilgi vçl atliksi vizîti ?
Mellene
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
18.09.2005 20:32
Pârbaudi gan , taèu visticamâk nekas briesmîgs nav. Esmu lasîjusi, ka tâdos gadîjumos jâattîra organisms, jo piesâròots organisms ir ðâdâm pârmaiòâm cçlonis.
IR JâDARA kaut kas un steidzami! Gribçtos piekrist Mellenei, ka vçl nekas briesmîgs nav, bet par piesâròojumu- precîzi, pie kam ja to laikus nelikvidçsi, tad tâs briesmas var bût reâlas. Varu ieteikt ârstus, kuri neteiks, ka "pâries pats no sevis", bet rîkosies, un ja vajadzçs, tad arî uz analîzçm hemotoloìijas centrâ aizsûtîs. Margaritaangel@inbox.lv

Re: zaïgani izdalijumi no krutim
19.09.2005 00:19
Nu ja nav laika pie dakteriem tad atliek tagad chakli slaukt tos izdalijumus ar domu ka tie atkal paliks caurspiidiigi:(
atkal kas jauns!
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
19.09.2005 10:11
Daktere uz parbaudi lika iet julijaa, kad nodevu analizes, bet lika parbaudit tikai to kruti, kuraa ir tas audu sabiezejums....Pec tam devos uz arzemem, atgriezos pavisam nesen.... Izdalijumi ir no otras kruts...Tad man jataisa mamografija abam???
zane
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
19.09.2005 10:49
Vispirms Tev pie ârsta jâiet!

I prièom te pie hematoliga sûta krûtis ârstçt?
veerotaaja
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
19.09.2005 12:03
negribeetu velti biedet, taccu zalji izdaliijumi - taa esot loti nelaaga paziime. Taadeelj nezaudee vairs ne mirkli!
Jo tas var saistiities jau ar kaada audzeeja klaatbuutni.
Protams,ka izmekleejumi - un steidzami - jaaveic abaam kruutiim!
dice
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
19.09.2005 13:20
Nu, es arî lasîju,ka krûðu vçþa pazîmes ir zaïi izdalîjumi un ievilkts krûtsgals. Ja ievilkts krûtsgals, tad ðaubu neesot (:.
atkal kas jauns!
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
19.09.2005 14:01
Ne krusu gali nav ievilkti. Labi, centisos pierakstities pec iespejas atrak uz mamografiju... Es tikai domaju - vai analizes no krusu izdalijumiem un USG kas tika veiktas julijaa nebutu uzradijusas kaut ko pareizi? Vai tad audzeju var nepamanit???? Kada jega tad tam analizem vispar.

Un vel jautajums - vai ejot uz mamografiju kada nozime ir cikla dienam vaivar iet jebkura diena????
Vot zoss! PIe ârsts sâkumâ ej, nevis uz mammogrâfiju !
atkal kas jauns!
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
19.09.2005 14:54
Pie kada arsta!!!????
Pie onkologa!!!! Un nevelc garumâ!
pieredze
Re: :(
19.09.2005 15:10
Jaa, jaa, pie onkologa...Un vins nosutis uz USG (kas laikam jau autorei ir veikta) un mamografiju...
Luuk!
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
20.09.2005 08:27
Palûdz ìimenes ârstam nosûtîjumu uz krûðu mammogrâfiju un tad ar rezultâtiem ej pie onkologa. Ietaupîsi laiku!
atkal kas jauns!
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
20.09.2005 08:51
Vai variet ieteikt sakarigu onkologu? Tadu, kam nav vienalga... Pedeja laika kaut ka uzkeros uz pilnigi neieinteresetiem arstiem... Vakar biju Arsaa uz mammografiju - biju jau samaksajusi, bet rentgenaa nez kapec uz mani skatijas aizdomigi (jo tik jauna (?), nav bernu un nak uz mammografiju).. Pie visiem straukumiem un neziòas man vel vajadzeja pieglaimigaa balsii vinus pierunat to veikt...Sausmigi nelaipna un garamskrejosa attieksme...3 reizes sava starpa sazvanijaas, vai viniem vajag veikt to izmeklejumu vai nee...

Sodien eju pie Arsa radiologa, kas tos rezultatus nolasiis....Tada viniem ta kartiba...Vai varu palauties uz radiologa sledzienu???
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
20.09.2005 11:58
Pieraksties onkologjijas centraa, bet pie viirieshiem-onkologiem, jo paarsvaraa tie ir sakariigaaki par sievieteem daktereem.
veerotaaja
Re: zaïgani izdalijumi no krutim
20.09.2005 12:36
jagaiidiit, kameer pienaaks kaarta veikt mammograafijuar gimenes aarsra nosuutiijumu, tad drosi var nogaidiit veel paaris meenesus. taa tur tagad ir.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 24?
Ziņa: