Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda

Aizsāka Jauneklis 

Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
04.03.2009 00:08
Sveicināti!
Ir neliela problēmiņa - uz dzimumlocekļa ir nelielas pumpiņas. Izskatās kā neliela zosāda. Normālā stāvoklī redzēt īpaši nevar, bet erekcijas laikā gan izskatās ne sevišķi estētiski. Tās ir uz visas dzimumlocekļa ādas. It kā arī uz maisiņa tādas ir, taču tur, šķiet, tās ir tajās vietās, kur mats aug ārā, tātad tāds kā mata sīpoliņš. Bet kādēļ tādas ir uz pārējās dzimumlocekļa ādas? Visvairāk tās ir dzimumlocekļa apakšpusē. Izklātas tās ir nevienmērīgi. Dažreiz arī kādai no tām parādās ļoti mazs balts galiņš, tā it kā tas būtu kāds mazs tauku dziedzeris.
Varbūt tas ir saistīts ar pubertāti? Šādas pumpiņas atceros jau vairākus gadus, tagad ir 16 gadu. Dzimumsakaru nav bijis. Visu laiku esmu šo problēmu novēlis uz pubertāti, bet varbūt kāds tomēr var paskaidrot nedaudz sīkāk, ja ir zināms, kas varētu tādas ierosināt? Un kā no tādām var tikt vaļā?
Paldies.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.03.2009 00:30 by Jauneklis.
uztraukumam, nav pamata, aprakstīji labi, man pirms iesauca armijā , tieši uz ārsta komisiju bija jāiet, bija tieši tā pat, un dakterīte pateica ka tā ir tauku pumpiņas.(pats biju nobijies) Bet ja tev nav bijis dzimumsakars nemaz, tad vari nesatraukties.
Bet pie ārsta vari aiziet drošības pēc.
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
04.03.2009 22:31
Un kā no tādām var tikt vaļā?
Pašas pa sevi noies°!
Man ir laikam tāda pati problēma. Varētu būt ka viņas saspiežot tā pastiprāk (bija viena tāda lielāka, sanāca) iznāca baltas, tādas kā strutas? Sāpīgi bija, bet nu nobijos pamatīgi. Bet tā, pašas par sevi nesāp un ir jau vairāk kā pusgadu. Man arī 16 gadi.
Kā jau autors rakstīja - no turienes aug matiņi.
Tā arī ir.
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
06.03.2009 20:43
Kaut kā neticās. Izvietotas neregulāri, pietam arī uz priekšādiņas. Šaubos vai tur kādam aug mati. ;)
nu ta paprasi lai kāds draugs parāda, ja viņam arī tā, tad skaidrs ka bēdājies par sūdiem un sīkumiem
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
20.08.2009 13:50
Man ar ir ši pati problēma. Itkā jau nav slimība, bet tomēr tas neizskatās glīti, kas liek man izvairīties no dzimumattiecībām, jo kautrējos, dēļ šīm pumpiņam, jo meitenem tas protams nepatiks... Kad tad tās pāries? Man jau viņas šķiet būs 2 gadus un drīz paliks 19 tā vairs nav pubartāte... Tā ievēroju higenu, jo tās ir tauku kistas bet nepalīdz. Vai nav kādas smēres? Pie gimenes ārsta pēc nozīmējuma pie ginekologa negribas iet...
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
20.08.2009 14:02
Varbūt vienkārši mazajam draugam ir auksti un viņu vajag turēt siltā vietā... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
man ari pilnigi tas pats, tikai man vinas ir kadus 3 gadus, un vinas man paliek lielakas, nu, nevis lielakas, bet vairak, vinas, jeb pareizaak sakot "taas" iet uz augshu, kadam varbut ir bijis tas pats, varetu pateikt kad vinas paries, man tagad ir 14, isti neatceros kad vinas man paradijas...varbut vainiga ir masturbeshana? varbut nevajadzetu masturbeet..?godigi sakot, es masturbeju loti biezhu, nezinu, varbut esmu atkarigs, pedeja laika man ir sanacis, labi ja 1x nedela to izdarit, tachu kad atkal to saku, nezheligi gribas, kad neviena nav majas...
cik ilgi apmeram vinas man buus? pec cik ilga laika vinas man pazudiis, biju loti nobijies, tagad viegli noputos, lasot vairakas atbildes, ka nav par ko uztraukties... :)
puika jau vecaks
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
28.09.2009 09:45
Man jau 40, un ziniet man ir lidzigi, tās matu folikulas taa ari palika uz locekļa apakšējās daļas, neko gan vairs no tām, nevar izspiest, tiesa gan spalvas aug lidz 1/3 no locekļa garuma. Par to nebēdāju, jo regulāri skuju visu nost gan no locekļa pamatnes gan no sekliniekiem. Acimredzot man un jums jasamierinaas. Iespejams, ka mums nedaudz nepareizi aug sekundarais apmatojums. Nezinu kā jums, bet man pavedere nu tā, nu nav kupli apmatota. Bet no sievietēm gan tāpēc nav jābēguļo. Par to gan aimirstiet!
man ir taspats, tikai, kā būtu skaidrojams, ka man ir tāda pati tā kā zosāda uz pašas peņa galviņas?
Man arī 16 gadi un nodarbojos ar nedrošu seksu, bet tikai ar vienu meiteni. 'Zosāda' uz peņa galviņas parādījās pēc pēdējās reizes (pirms 5dienām), varbūt nedaudz agrāk, bet nebiju pamanījis.
Nah skut ,Esat tak virieshi jopt ! A pumpas uz pena,tas nekas,man tadas ar bija,un pazuda.Nau nekada pamata uztraukumam:)
Man ir jautājums nevarētu pateikt pēc cik ilga laika šīs pumpiņas pazudīs!!!!! :(
ja tie dziedzeri būtu kā zirņi, tad būtu jāuztraucas. ja uztraucies ka skuķenei nepatiks, tev diži uztrauc vai viņai viena spalva liecas pa kreisi, otra pa labi?
Jānis zzzz
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
11.02.2011 20:26
Man arī tādas pašas, pameklēju nedaudz internetā un angliski viņas saucās fordyce spots varat iegooglēt un palasīt.. Tādas teišām laikam ir ļoti daudziem un ir visādi līdzekļi kā tikt vaļā. Pats personīgi domāju pa tiem lāzeriem, vienīgi interesē cik tas maksā, bet pa priekšu jau laikam pareizāk būtu aiziet pie venerologa, lai vismaz nozīmē kur iet.. Varbūt kāds jau ir bijis un noņēmis, ja tā ir tad interesētu vai palīdz, cik maksā un vai nepaliek rētas..
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
12.02.2011 01:21
Man arī liekas, ka nav ko te satraukties. Manam draugam arī ir tādas. Kad izzinājām viens otru, tad domāju, cik interesanti. :) Katrā ziņā neradās ne doma par to, ka tas nav estētiski, vai, ka tā būtu kāda slimība. Tuvāk aplūkojot, tie tiešām ir tādi kā matiņu sīpoliņi.
Arī mēs esam dažādas un satraucamies par visādām smieklu lietām, kas vīrietim pat prātā nenāk. Tā, ka... ...ja savai draudzenei neminēsi to kā problēmu, viņai arī tāda doma neradīsies...
VeČi nenokariet galvas ir 21. gs. Šobrīd uz pasaules viss ir iespējams un šajā sakarā par šiem tauku dziedzerīšiem es domāju ka vajadzētu pamēģināt šo līdzekli!


http://www.fordycespots.com/fordyce-spots-treatment
Paga veči, varbūt tās "pumpiņas" dod sievietēm papildus baudu un nemaz nav vērts tās iznīcināt! :) Ir taču pat preži ar pumpiņām, lielākai berzei. Man arī tādas ir (vairāk gan uz olām un tuvu p. pamatnei), jau kādus gadus 15, vai pat ilgāk. No sākuma arī satraucos.
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
06.09.2011 01:54
Man arī tā ir, bet tas nekā nevar but saistits ar kaut kadam seksuali transmisivam slimibam.. es varu garantēt
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
06.09.2011 11:50
Tā i normāla parādība, man arī tādas bija un pazuda, man liekas ka to pumpiņu vietā jāaug būtu spalvām.
Ir arī prezervatīvi ar rievotām pumpiņām:D
man ta pasa problema bija,aizgaju pie uraloga un nakamajaa diena man nozimeja operaciju.bija jasamaksaa 260ls un tagad esmu laimigs.protams,var buut dazadi varianti,problemcelonji utt,bet man patiesaam izskatiijaa negliiti,un lai nav jakaunas ne sporta zale vai seksa laikaa-operacija bij labaakais variants.
aarts teica,ka tas nav nekas slikts,bet ja pasam nepatiik-tad ir jaaoperee.operacija ilga 30min un pilniigi nekas probleemas vai biistamiibas.
lai veicas!
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
25.10.2011 20:06
puika Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> man ta pasa problema bija,aizgaju pie uraloga un
> nakamajaa diena man nozimeja operaciju.bija
> jasamaksaa 260ls un tagad esmu laimigs.protams,var
> buut dazadi varianti,problemcelonji utt,bet man
> patiesaam izskatiijaa negliiti,un lai nav jakaunas
> ne sporta zale vai seksa laikaa-operacija bij
> labaakais variants.
> aarts teica,ka tas nav nekas slikts,bet ja pasam
> nepatiik-tad ir jaaoperee.operacija ilga 30min un
> pilniigi nekas probleemas vai biistamiibas.
> lai veicas!
Izklausās pēc reklāmas. Ja nav kur likt naudu,tad var ta jebko:) :) :)
nIteresanti uzzināt tālāko gaitu.Teiksim pēc gada.Protams arī sīkāk derētu uzzināt, kā tas notika. Lāzerterāpija vai ultra abrāzija? Paldies.



Edited 1 time(s). Last edit at 28.01.2015 15:57 by Mazdakteris1.
Sveiki!!! man arii ir tada problema ar zosadinu uz pena gala. man jau ir 26 gadi un si problema ir vairakus menesus . Biju aizgajis pie arsta vins tas ir normali bet man pasam tas neliekas normali jo ikpabridim arii uzmetas tadas sarkanas mazas pumpinas . man ir regulars sex ar vienu meiteni bez isargasanas lidzekliem..sobrid arii jutu dazreiz sapes manos sekliniekos :(:(
Jaunais cilvēks
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
13.08.2012 16:16
Sveiki, man ir 14 gadi, un uz tās ādas kura ir pāri krāna galam ir takā, baltas mazas sviedru pumpiņas, kas tas ir?

Un ko man darīt lietas labā? Paldies jau iepriekš :)
ko sakat par to iepriekš minēto līdzekli,kāds ir mēģinājis ? To anti sebum,arī tāda paša protblēma ar tām pumpiņām,nekas traks,itkā netraucē,bet ja nebūtu viņas,justos labāl :))
man ari ir si problema vai tiesam ka vinas pasas noies un cik ilga lika
Re: Pumpiņas uz dzimumlocekļa - kā zosāda
28.01.2015 16:02
Jaunekļi. Iestājoties puberitātes vecumam 13-25 gadi pastiprinās visu dziedzeru- sviedru,tauku darbība. Tā ir cena par vīrišķību. Libido, apmatojumu,vīrišķo balsi. Ja rodas šaubas, tad jāiet pie dermatologa. Pārejais (brīnumlīdzekļi) ir naudas izspiešana.
Lai saprāts un veiksme.
Man ir 13 gadi ,un man uz Olām un uz peņa muguras ir tadas mazas pumpiņas ādas krāsā . Tāpēc man ir kauns vecākiem pa to stāstīt . Ko tas nozīmē un ko man darīt Paldies pa uzmanību.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 2?
Ziņa: