Rīgas 1. medicīnas koledža.

Aizsāka kakkeens3 

Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
14.04.2014 21:55
Margarita. Tev iznāk pirmā līmeņa augstākā izglītība? Nemaz negribas ticēt. Te Dr.asist.Raimonds rakstīja,ka solīja bet nedabūja. Kaut gan nomācījās R1MSk. pēc vidusskolas 3.5 gadus, ja nemaldos.
Apsveicu! Es tavā vietā brauktu prom uz Skandināvijas valstīm vai Angliju, Nekaunos to teikt atklāti. Tur pēc 3 gadiem pelnīsi 10x vairāk. Uzreiz dabūsi dzīvokli, un bezmaksas valodas kursus. Būs nodrošināts bērnu dārzs :) Izdzīvošanas minimums ,piemēram Somijā ir 380 eiro. Par dzīvokli maksās pašvaldība, JOz un neaizmirsti man pateikt paldies.
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
16.04.2014 10:13
Cik gadus tur jāmācas, un kādus dokumentus ņem vērā ja esmu beigusi videni pirms 10gadiem un esmu augstskolas 4 kursā bet tikai tagad sapratu to ko patiesigribētu darīt.



Edited 1 time(s). Last edit at 16.04.2014 10:13 by depresija.
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
16.04.2014 11:23
Nu tātad apmēram gadi 30...

Tā kā par traku, lai sāktu domāt, ka gribi strādāt bez maksas :D

Bet nu ok, mācies angleni vai vāceni, studē par māsu un emigrē.

Ko tur vajag? Piezvani, pajautā.
//////
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
02.06.2014 16:14
Vai šeit kāda ir mācījusies par zobārstniecības māsu?
Gribētu zināt atsauksmes un vispār darba iespējas pēctam?
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
07.06.2014 09:04
Visiem,kas mēģinās iestāties Medicīnas koledžās. Vismazāk ticiet apgalvojumiem,ka ar ārsta palīga diplomu jums nebūs problēmas ES valstīs.
Ejiet par medmāsām vai dakteriem. Veselības ministrija nav neko izdarījusi.lai ārsta palīgs tiktu pielīdzināts medicīnas māsai.Kaut gan te diplomā vajag ierakstīt tikai Ārsta palīgs-Medicīnas māsa.
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
25.06.2014 23:05
Labdien. Gribu iet macities par vecmati un gribetos ieklut budzeta vieta.. Draugs pateica, ka ir gruti tur ieklut. Man ir vajadziga jusu pieredze vai padoms. Ar kadiem rezultatiem tur pienem? Vai vispar ir verts tur macities? Palidziet ludzu.



Apjukusa dvesele.
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
26.06.2014 09:21
Ja ir liela vēlēšanās un paties gribas spēks,tad var visu.Zinu puisi,kas savā laikā, tur iekļuva būdams stulbāks par stulbu.Iestāj eksāmenus viņa vietā nokārtoja cits.... (30 g.atpakaļ). Mācījās no rīta līdz vakaram. Eksplutāja draugus. Pabeidza! Bija cilvēki,kas neticēja,ka tas ir iespējams.
Sveikas,velos uzzinat ka tur ir ar budzeta vietam, cik pienjem apmeram uz vienu fakultati? Un ka domajat vai var tik at 62% un 87% ?
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
04.07.2014 10:21
Cienītā. Priekš tam ir internets, e-pasts,telefons.Man liekas,ka te grib,lai viņas vietā visu izdarītu. Tādus Rīgas 1 MSk. nemīl. Ej, uzzini un cīnies. Uzvar stiprie un cīnītāji.
Cik gadi ir jāmācas tad?
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
27.11.2014 00:29
www.rmk1.lv/index.php/studiju-programmas/1-limena-professionala-augstaka-izglitiba

Ļoti gribētos ieteikt nemācīties medicīnu Latvijā dotajā brīdī, vismaz koledža tipa mäcību iestādēs noteikti. Pēc iestäšanas pat līdz 30-40% mācības nepabeidz, pārsvarā tiek izmesti no mācību iestādes uzreiz pēc pirmā, vai otrajā mācību gada. Jo cilvēki nevelk un nespēj kalt zināšanas un zubrīt, domā ka mācības būs vieglas... Pec absolvēšanas jūs automātiski kļūsiet par sistēmas vergiem un ar līdz pat 50-70% lielu iespējamību nestrādāsiet profesijā pēc 5 gadiem no koledža tipa diploma iegūšanas brīža, vismaz Latvijā nē.
Vecmātei pagrūti atrast darbu. Ārsta palīgu diplomi der tikai Latvijai un pat par medicīnas māsu strādāt nevar, bet ne visi jaunie ārsta palīgi var strādāt profesijā dažādu iemesļu dēļ. Māsām liela pārslodze darbā un maza alga, jāstrādā vismaz 1,5 slodzes lai vispār kautko nopelnīt.
Brīdinu arī, ka mediķiem ir samērā liels risks inficēties darbā ar B un C hepatītiem. Abas slimības grauj veselību un ģimenes. C hepatīts tiek uzskatīts par aknu vēža izraisītāju.



Edited 3 time(s). Last edit at 27.11.2014 00:35 by Dr.asist. Raimonds.
Sveiki visiem!
Ceru ka kāds atsauksies!!
Gribu iet studēt par ''Zobārsta asistentu'' Rīgas 1.medicīnas koledžā.
Varbūt var kāds pastāstīt vairāk kā tās apmācības notiek,cik dienas nedēļā būs lekcijas u vai varēšu vispār dabūt zob.kabinetu kur mani ņems praktikā.
Paldies ja kāds tomēr atrakstīs.
Sveiki!
Es vēlos mācīties par vecmāti, ir nepieciešams bioloģijas eksāmens?
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
26.06.2015 15:33
Asistents un the. Cienītie. Tie ir tik specifiski jautājumi,ka vislabāk atbildēs speciālisti R1MK.Tieši izvēlētā specialitātē. Cik zinu tur ir pilns apmācības kurss , dienas nodaļā,kā jebkurā mācību iestādē. Prakses iziesiet tur , kur R1MK ir sadarbības līgumi.
Bioloģija ir jāliek visās nodaļās,manuprāt. Jo zobārsts , palīgs mācās ne tikai galvas kausu bet visu cilvēka anatomiju un fizioloģiju.
Cieņā.
Labdien, es esmu beigusi 9.klasi.. zinu, ka ir iespēja iestāties Rīgas 1.medicīnas koledžā, bet tur ir jāmācās kā vidusskolā ? Paralēli arī tie priekšmeti (latv.val, matemātika u.t.t ) paldies jau iepriekš;)
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
03.08.2016 20:07
Mēs te visi sen jau penzijā un neturam info par skolām. Visu laiku mācības medicīnas koledžās varēja sākt tikai ar vidējo izglītību, bet varbūt kaut kas ir mainījies. Tad nu lūdzama zvani viņiem pašiem.
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
03.08.2016 23:20
http://www.rmk1.lv/
rsu med studente
Re: Rīgas 1. medicīnas koledža.
05.08.2016 16:01
Skatoties ko grib apgūt. Ja tie ir māsu palīgu kursi, tad var arī pēc 9 klašu pabeigšanas. Visam pārējam ir vajadzīga pabeigta vidējā izglītība.
Pieteicos šogad uz zobārstu māsām. Teica, ka 10/11.08 būs atbilde sms veidā. Baigais stress visu dienu. Vaaaarbūt ir kāda, kura ir jau saņēmusi atbildi? Un, pieņemsim, ja tu netiec uzņemta, vai arī tādā gadījumā saņem sma, jeb tad tu nesaņem neko?
Sveiki!
Es vēlētos uzzināt, es plānoju iet mācīties uz Rīgas 1.medicīnas koledžu par vecmāti? Kā tur ir? Vai ir grūti? Cik reizes nedēļā ir studijas? Varbūt kāda no jums meitenēm varētu lūdzu man pastāstīt kaut ko konkrētāku par šo skolu un tieši ar šo novirzienu....!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 6?
Ziņa: