limfmezgli,stafilokoks, kamols kaklā

Aizsāka hipoh 

Ladien!
Sākās mani stresi pirms mēneša apmēram, kad sajutu palielinātus limfmezglus zem žokļa, bija arī apsārtis kakls. Taču analīzes nevienā brīdī neuzrādīja nedz paaugstinātu CRO (tas vispār ir - 0.6) , nedz citas novirzes no normas. Arī streptokoku neatrada. Pēdējās analīzes paaugstinājies ir tikai neitrofīlo leikocītu daudzumus un samazinājies leikocītu daudzums. Kā ari palielinājusies grimšana no 6 uz 12 mēneša laikā. Bet nu viss taa kaa normas robežās. Bet CRO vel arvien mazs.
Un praktiski visu laiku pieturas temeratūra 36.9 - 37.2 robežās.
Tad kad manai ārstei jau bija izsīkušas idejas kas man kait, - pēdējā uzsējumā izrādijās ka mājo man kaklā zeltainais stafilokoks 10(5). Taču kakla sāppju kā tādu nav. Toties ir sena diagnoze hroniskais tonsilīts. Viena mandele vienmēr ir palielināta. Un tajā pusē, kur ir palielinātā mandele kakls ir jūtīgs. Pēdējās dienās arī auss tāda kā aizlikta, kā ar vati piebāzta.
Biju arī uz USG, limfmezgli palielināti nespecifiski - zem žokļa 1.5 x 1 cm. Un vēl man zem mēles ir tādi kā pūslīši. Lors saka tie esot siekalu dziedzeri, lai iet pie stomatolga, stomatologs saka, ka tie esot limfmezgli.
Bet kas mani mulsina ir tas, ka rijot siekalas es visu laiku jūtu tā kā svešķermeni kaklā. Un nevaru saprast - vai tā ir tā mandele? Bet iepriekš es viņu neiju tā izjutusi.. turklāt šorīd viņa nav sāpīga. Iespējams es to izjūtu arī tāpēc, ka man ir tā ka samazināts siekalu daudzums.. Dažas dienas vispār bij sausa mute un mēle un visa ar baltu aplikumu.. norakstiju to uz stresu un kunģi..
Esu bijusi gan uz Edoskopiju (jo sāpēja arī vēders) gan uz USG, gan pie LORa (kurš bija katastrofa, - par visiem kakla jautājumiem izteicās tādā nezinīša formā - var būt tā un var'būt šitā, taču allaž piemetināja ka no hemataloģijas gan jābaidās, ko es ari, protams, tagad daru.)
Vai stafilokoka infekcija var norisināties bez tipiskām kakla sāpēm, toties ar kautkādu svešķermeņa sajūtu kaklā un jūtīgiem limfmezgliem?
Ka tu tiki gala ar to
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 6?
Ziņa: