Sāp vēders,ko darīt?

Aizsāka Ojaars 

Ojaars
Sāp vēders,ko darīt?
13.11.2011 04:53
Man ir 18 gadi,no paša rīta brokastīs uzsmērēju maizes ar saldo šokolādes krēmu un ielēju glāzi kolu,pēc kā man sāka sāpēt vēders un sāp jau vairākas stundas. Mēģināju izvemties,bet nekas nenāk laukā. Vakariņās par spīti vēdera sāpēm kārtīgi paēdu, bet pakakāt arī es normāli nespēju, jo knapi un ar grūtībām kas iznāk laukā. Tāda smaguma sajūta, tā kā uzpūties un it kā gribētu beidzot aiziet uz tualeti, bet nekas nenāk laukā un viss ir uzkrājies. Ko vislabāk darīt šādā situācijā? Dzeru pietiekami daudz ūdens, kaut kas burkšķ vēderā, bet sāp.
Iesakiet ko vislabāk darīt un man vajadzētu izraisīt caureju. Vispār vēlos attīrīt zarnas un kuņģi:(Paldies
Re: Sāp vēders,ko darīt?
13.11.2011 11:12
Izskatās, ka problēmas pamatā ir neveselīga ēšana bet iespējams, ka zināmu lomu spēlē iedzimtība. Zarnu tīrīšana kopumā ņemot nav atrisinājums jo viss tāpat atkārtosies bet šajā gadijumā tā būtu ļoti noderīga jo vispirms vajag to visu dabūt laukā. Par labāko līdzekli zarnu tīrīšanai uzskatu klizmas. Par klizmu izmantošanas jautājumiem var rakstīt man uz e-pastu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Sāp vēders,ko darīt?
13.11.2011 12:11
Esmu novērojis pie vairākiem klientiem, ka trekns ēdiens(sviests, cepts, liela apjoma) ar Colu ir nesavienojami. Trekns ēdiens nav savienojams ar aukstu Colu un kefīru! Tas izraisa saindēšanos ar ēdienu, kas nav aigājis tālāk par kunģi.Tad parasti es iesaku iedzert 3-4 glāzes istabas t* ūdeni, lieliem malkiem , ātrā tempā. Tad noliekties , iebāzt divus pirkstus mutē un izsaukt vemšanu. To vajag darīt ātrāk. Diezgan nežēlīga metode bet var glābt tevi no saindēšanās.Tad , kad ēdiens jau sabojāts ( sapuvušu olu atraugas, labākā gadījumā apēstā ēdiena atraugas), tad jau ir saindēšanās organismā. Bet kunģa skalošana arī tad var atvieglot stāvokli. Ja ir saindēšanās un caureja,tad palīdz kumelīšu dubulttēja. Jādzer šķidrums. Ik pēc stundas glāze šķidruma. Vakarā tikai viegla putra bez taukiem un piena .Sauc par tējas- sausiņu diētu.Var iedzert 8- 10 aktīvās ogles tabletes, kas rūpīgi jāsakošļā, uzdzerot vismaz pusglāzi ūdens.
Klizmu vajag taisīt tikai ja ir spēcīgs aizcietējums. Jo ātrāk tā veikta, jo mazākas sekas.Pie vēdera pūšanās var lietot kefīrus, biokefīrus un bifidum baktēriju preperātus. Klizmu( mikroklizmu) var viegli taisīt ar bide palīdzību. Strūkla nedrīkst būt pārāk spēcīga, auksta vai karsta.Sīkākākas instrukcijas pie KU.



Edited 1 time(s). Last edit at 13.11.2011 18:04 by Mazdakteris1.
Ojaars
Re: Sāp vēders,ko darīt?
13.11.2011 12:47
Man šādi sāp pirmo reizi, tik ilgi. Vispār visu dzīvi reti kad sāpējis vēders un pārgājis. Tagad šodien pamostoties, es īsti nesaprotu, vai viņš man sāp, vai ir tukšs, jo vispār man viņš tā dīvaini pulsē.
Man ir tā aktīvā ogle, bet es nezinu kā viņu pareizi lietot. Viņa ir jārij, vai jāmet glāzē ūdens, vai jāsasmalcina pirms mest? Paldies.
Izdzēru netīšām sulu kurai mana māsa lai man atriebtos pievienoja bērnu šķidrās ziepes izdzēru to sulu kādus 200 ml tad uzreiz skrēju dzert ūdeni bet tā piegarša vēl jo projām ir. Lūdzu ko darīt lai diskomforts vēderā pazustu un
Re: Sāp vēders,ko darīt?
10.12.2014 17:56
Ej pie audzinātājas vai auklītes.
Re: Sāp vēders,ko darīt?
10.12.2014 18:31
Viņš tagad nevar. Viņš ir aizņemts. Kakā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Sāp vēders,ko darīt?
12.12.2014 17:27
Ja tas nav joks,tad sen jau vajadzēja saukt ātros!
Re: Sāp vēders,ko darīt?
12.12.2014 18:07
Ar beernu skidraam ziepeem noindeeties ir pagruuti, neredzu iemeslu saukt aatros.
Es apvemšos...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 2?
Ziņa: