Jautājums LORAM

Aizsāka Lasmaa 

Jautājums LORAM
19.02.2013 17:26
Mēnesi atpakaļ guvu auss traumu ar pastiprinātu skaņu, gulēju slimnīca. Auss bija nedaudz notirpusi un dzirde atšķīrās no otras auss. Laiks ir pagājis un arī zāles izdzertas. Šobrīd jūtu ka tieši tajā ausī ir džinkstoņa, un tā nepāriet, vai tam tā ir jābūt?
Re: Jautājums LORAM
19.02.2013 18:23
Jautājums nekorekts.Vecums,dzimums,svars/augums. Kāpēc jautājums netiek uzdots ārstējošam ārstam? Te nav ekstrasensu un zīlnieces arī nestrādā.
Lai sapratne.
Re: Jautājums LORAM
20.02.2013 02:20
Nav tā jābūt bet dzirdes trauma parasti izraisa dzirdes nerva bojājumu bet nervi kā zināms neatjaunojas. Tā kā džinkstoņa var arī nepāriet... :(

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ASN
Re: Jautājums LORAM
21.02.2013 13:52
Man savulaik bija arii auss trauma, ik pa laikam peec tam kaadu pusgadu bija snjaakonja tajaa ausii, bet ar laiku pazuda.
Re: Jautājums LORAM
28.05.2014 19:48
labvakar.Man 10 aprīlī bija deguna blakusdobuma operācija,pēc operācijas jūtos abi tikai braukājot uz pārbaudēm pie lora degunā atklāja kaut kādu saaugumu,to saaugumu atdalīja,pēc divām nedēļām aizbraucu uz atkārtotu pārbaudi un atkal saaugums un atkal pārdalīja.Gribēju zināt kāpēc rodas tie saaugumi.Vai varētu būt ka tas ir no gaisa maiņas,jo strādāju lielveikalā un sanāk strādāt pa zāli un ledusskapi.Zālē ir silti bet ledusskapī auksti.
Re: Jautājums LORAM
30.05.2014 18:19
Pēc deguna gļotādas traumas , arī operācijas tā var salipt un saaugt-universāls risinājums-silikona ieliktņi uz nedēļu ,divām,vai agrāk LOR paši taisija no mazgātas rengenplēves-varbūt deguna tūska,starpsienas izliekums-veiksmi
Labdien, jau vairāk kā nedēļu cīnos ar kakla problēmām, pirmo dienu pazīmes bija uzpampušas mandeles, visizteiktāk kreisajā pusē, pēc pāris dienām, parādījās dzelteni korekti, rijot siekalas sāpēja visa kreisā puse. Temperatūras nebija. Ārste izrakstīja furasolu, antibiotikas un fenkarolu, pagāja piecas dienas, pampums mazāks, bet joprojām sāp un nu jau tagad viss kakls ir apsārtis un balts. Iepriekšējā dienā bija temperatūra 37.5. Joprojām norijot ēdienu vai siekalas ir tāda sajūta, ka kaut kas traucē, bet šoreiz nevis kreisajā pusē , kur mandele, bet gan dziļāk, pašā kakla un nedaudz sāp. Ārstes sākotnēja diagnoze- faringits. Vienas antibiotikas 5 dienu laikā nodzer tas, minimāli uzlabojumi. Šobrīd liek dzert nākamās, varbūt jūs man varētu pateikt, kas īsti pa vainu manam kaklam? Un ko darīt talak?
P.S man ir 22 gadi, augums 1,73 ja nu Jums, kā speciālistam tas ir nepieciešams.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 9?
Ziņa: