Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)

Aizsāka miksa 

Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
01.05.2015 12:49
Vai kāds var ieteikt vitamīnus vīrišķo hormonu veicināšanai (laikam testoterons) un sievišķo hormonu slāpēšanai (estrogēni, u.c.)?

Vīrietis 34 g., 185 cm 126 kg, neliels loceklis, erekcija varētu būt labāka, tauku uzkrāšanās uz vēdera un palielinātas krūtis, vajadzētu sasniegt lielāku interesi par sievietēm un mazāku interesi par vīriešiem.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
01.05.2015 12:56
Jebkuri vitamīni veicina to, lai Tu būtu tas par ko Tev jābūt. Bet sāc ar vienkāršākiem. Tavā gadijumā galvenais ir svars. Kad sāksi to efektīvi mest nost, strauji pieaugs gan gribēšana gan varēšana. Patreiz ideāls laiks darbam ārā. Aizej patīrīt aizaugušas pļavas un grāvjis, redzēsi kas par efektu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
01.05.2015 13:48
Vitamiini nepaliidzees, ja cilveeks ir homoseksuaals. :) Latvijaa ir gruuti buut homoseksuaalam, jo ir loti daudz aizspriedumu. Diemzeel cilveeks nevar izveeleeties savu seksualitaati, ja jau tas buutu tik vienkaarsi izmainaams, tad domaaju visi gribeetu buut "normaali" heteroseksuaali. Meegini pienemt sevi taadu kaads tu esi, videeji katrs desmitais cilveeks ir homoseksuaals vai biseksuaals. Beidz cepties un baudi dziivi.....
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
01.05.2015 13:54
Man arī sāk rasties 123 paustās aizdomas... jau viņdien, bet sakautrējos.

Gļuks ir kaut kur seksualitātes pieņemšanā, un tāpēc jātaisa dārgi izmeklējumi... pilnīgs exporta sviestiņš :)

Nav gan uzreiz teikts, ka homo, vrb vnk kaut ko sadomājies, kādiem jābūt heteropimpjiem.

Ku!, kāpēc neņem privāto pacientu? Tava niša :)
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
01.05.2015 13:59
Latvijā (un citur pasaulē) ir grūti būt homoseksuālam ne jau aizspriedumu deļ, bet pašu geju vides dēļ. Neviens nevēlas pastāvīgas attiecības, lielāka daļa ir cacu, kas nez ko meklē, neuzticība ir norma nevis izņēmums, utt., utt. Hetero vidē tomēr tā nav, ir vismaz kaut kādas ģimenes un attiecības. Kaut cilvēki saprastu, ka pašiem gejiem sirds dziļumos ir vajadzīga tikumība. Es neliktu uz to akcentus, jo mani neuztrauc pieņemšana, vai nepieņemšana, drīzāk pašam jātiek skaidrība, ko gribu un ko esmu iedomājies.

Svaru jau metu nost, bet sirds dēļ jāuzmanās, nevar forsēt.

Jautājums par vitamīniem paliek spēkā. Psihoterapeite ieteica ziemeļbriežu ragu kaut kādu ekstraktu, bet tas ir vairāk libido. Man libido mazāk interesē, mani interesē vairāk tie hormoni, kas vīrieti padara par vīrieti - ar savu gribēšanu, ar fizisko varēšanu un prasībām, ar atbildību un motivāciju, kas izriet no vēlmes un varēšanas veidot attiecības, ar draivu veidzot savu dzīvi labāk un atbildīgāk, mazāk bērnišķības, vairāk pieauguša vīrieša intereses un motivāciju.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.05.2015 14:01 by miksa.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
01.05.2015 14:09
Ja ir īsta gribēšana, tad smadzenes pašas visu saražo.

Pag, tad Tu esi homoseksuāls? Vai esi skaidri definējis, ka gribi pastāvīgas attiecības?
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
01.05.2015 16:06
Nezinu kaa ir geju videe,bet arii heteroseksuaalajaa pasaulee atrast savu iisto ir pagruuti..... Bet tu gribi buut kopaa ar sievieti, tikai taapeec lai tev buutu attieciibas? Un kaa buus ar seksu? Attieciibas seksam ir svariiga loma, bet ja tev taa riiktiigi nestaav uz sievieteem, tad tas radiis probleemas attieciibaas. Neapmierinaata sieviete ir nikna sieviete..... :)
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
01.05.2015 16:49
Vari aizmirst par alu. Jo tas saturot estrogenam līdzīgas vielas. Oliņas turēt vēsumā(.Tauk audi dara pretējo -silda oliņas). Jo siltums nomāc oliņu darbību. Lietot B grupas vitamīnus, Sevišķi B6.Tas atbild par olbaltumu ražošanu,tātad par jebkuru sintēzi.
Būtu jau labi, ja testosterons atbildētu par noslieces veidošanu uz pretējo dzimumu. Diemžēl, testosterons veicina dzimum dziņu bet ne orientāciju.
Orientācija veidojas puberitātes vecumā ( 7-25.gg).Pēc tam mainīt kaut ko praktiski nav iespējams.
Visus iepriekšējos gadus ar orientācijas maiņu mēģināja nodarboties psihotrapeiti (psihiatri). Trankvilizātori, hipnoze, elektrošoks,testosterona injekcijas.
Par dzimum orientāciju atbild veģitatīvā nervu sistēma, kas darbojas neatkarīgi no cilvēka gribas.
Lielu lomu dzimum orientācijā spēlē dzimum feromoni.Kā jau teicu, tie sāk iedarboties uz nosacījuma refleksiem 7-25 gadu vecumā.Vairāk vai mazāk pakāpeniski.Hipotalāms dod komandu attiecīgo endorfīnu (bionarkotiku) izdalei pie "pareizas " rīcības. Ja tev hipotalāmā ir vairāk sievišķo dzimum feromonu uztverošās šūnas , tad tu būsi heteroseksuālis.
Ja vairāk vīrišķo dzimum feromonu uztverošās šunas tad tu būsi homoseksuālis.Ja šūnu skaits ir apmēram vienāds, tad biseksuālis. Mēdz būt,ka šīs šūnas nav (1%). Vai arī nav vomeronazālais orgāns.Tad veidojas aseksuāls subjekts.
Rezumē. Šodienas medicīnas līmenis neatļauj savlaicīgi konstatēt cik procentu tev ir vai nav attiecīgās šūnas.Attīstoties MR izšķiršanas spējai, nanotehnoloģijai ,ar laiku to varēs noteikt.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
01.05.2015 17:40
Mazdakteri, vien mazs, īss precizējums ;)

Ar orientācijas maiņu pshoterapeiti nav nodarbojušies, ja nu vienīgi kādi veci bioloģiskie psihiatri vai sektanti, piem., šis idiots, kas to dara joprojām: http://josephnicolosi.com/ Šo purnu ir vērts zināt, jo viņš ir daudzu geju psihisko saslimšanu cēlonis. Kaut kā viņam atļauj pesteļot, jo tā, lūk, ir pieauguša cilvēka izvēle -- iet pie pesteļnieka. ASV nespēj sakārtot likumus (vai negrib?), bet viņa nagos bīstami iekrīt jauni vīrieši, kam, redz, dzimtas reliģisko nostādņu dēļ homoseksualitāte ir negods... vai arī tādi, kuri nemaz nav homoseksuāli, bet ir tikai nejauši paeksperimentējuši. Daži no šitiem tirliņiem "pacientus" vārta sev pa klēpi.

Jau Freidam bija skaidrs, ka orientācija nav maināma, un viņa sekotāji šai ziņā, par laimi, ir turējuši brūķi.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.05.2015 17:41 by Runcene.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
01.05.2015 20:56
Padomju laikā visi homoseksuāļi tika apzīmēti par psihiski slimajiem un attiecīgi ārstēti.
Tagad oficiāli ANO PVO to paziņo ne kā slimību. Ja nav slimība,ārstēt nevar.
Palīdzību meklē tie, kas to nesaprot.
Godīgi sakot apskatījos un man liekas,ka viņš pats izskatās pēc z.......:)
Ir tāds teiciens: "Būs aitas ,būs cirpējs". Ne jau par velti tas tiek darīts.
Ja viņš ir spēcīgs hipnotizētājs, tad jā. Viņš var palīdzēt biseksuālim bet tikai tam kas tuvāks hetero.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
02.05.2015 21:59
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nav gan uzreiz teikts, ka homo, vrb vnk kaut ko
> sadomājies, kādiem jābūt heteropimpjiem.

Es arī domāju, ka cilvēks komplekso galvenokārt par to, ka nav pietiekami liels. Nu un pie tāda svara (un tātad resna vēdera) tas viss izskatās vēl mazāks un darbojas ar lielām grūtībām.


> Ku!, kāpēc neņem privāto pacientu? Tava niša
> :)

Neizskatās, ka es ar savām "specialitātēm" te daudz varētu līdzēt, bet ja cilvēks grib, lai raksta. Varbūt kaut ko var ieteikt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
04.05.2015 16:46
KU. Tas izskatās pēc tava vecā drauga. Mans domā. Tas, kas sievveļu nēsā::::)))))
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
04.05.2015 18:55
Mazdakteris1

Nē, nedomāju... Turklāt man ir vairāki kas dāmu vešu mēdz nēsāt...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
04.05.2015 19:40
Sex (un tas pats pa visiem šiem gadiem nedaudz; ir bijuši gadiem ilgi pārtraukumi no sex vispār: nebija tikšanās vieta, kauns no sava izskata un svara, nebija partneru, utt., utt.) un randiņi man ir bijuši tikai ar vīriešiem, bet nevaru teikt, ka esmu homoseksuāls. Iespējams, ka šādā veidā visu šo laiku esmu centies pārliecināties, kāds ir mans loceklis attiecībā pret citu vīriešu locekļiem, uzkrāt zināmu statistiku un pēc tā visa rezultāti nav man iepriecinoši.

Ir regulāra masturbācija (2 reizes dienā, ir bijuši periodi kad vēl vairāk), lai noņemtu gribēšanas tieksmi, jo vienmēr (ar vienu izņēmumu) ir bijis tā, ka partnera nav, bet gribēšana traucē darbam lietām. Grūti pateikt, kā ir tagad, bet tad kad šo paradumu sāku ap 20+ gadiem, tad tā bija.

Alus un alkohols netiek lietots vispār, nesmēķēju.

Tagad (kad rudenī atklājās sirds problēmas - nezin - vai neirozes vai stenozes) esmu sācis mainīt dzīvi, meklēju sex, attiecības un tagad visas problēmas nāk uz augšu. Gan mazs loceklis, gan arī zināms intereses trūkums. Gribas ticēt, ka tomēr ir kādi vitamīni, kas var palīdzēt. Nākamās reizēs, kad iešu pie ārsta, prasīšu asinsanalīzes iekļaut visu par vīriešu lietām, pēc tam varbūt būt jāiet pie androloga (nez vai valsts to apmaksā? Vajadzētu jau apmaksāt, jo tagad jau reproduktīvai veselībai ir valsts atbalsts). Vēl savas emocionālās problēmas mēdzu skaidrot ar nepabeigtām (maģistra) studijām, kas man velkas jau kādus 10 gadus. Visu laiku par tām domāju, kaut ko daru, bet beigās tomēr neizdodas un neizdodas eksāmenus nokartot, nobeiguma darbu uzrakstīt.

Vēl viena problēma ir tā, ka man ir neizteiksmīga, gluda, neemocionāla un bērnišķīga seja. Tieši infantīla un nevis zēniska (kas varētu būt simpātiska) seja. Pēdējais attiecību mēģinājums ar sievieti beidzās ar fotogrāfijas aizsūtīšanu. Es laikam viņu nepatīkami pārsteidzu.

Gribētos, lai man viss būtu kā īstam vīrietim - draivs pēc sex un tā tad izrietētu draivs pēc attiecībām, no tā draivs pēc labākas un kvalitatīvākas dzīves, utt., utt., Citādi tagad esmu tāds kā lūzeris, kas savā vecumā neesmu izdarījis visu, kas būtu jāizdara.

Dāmu veļu neesmu valkājis un vispar pret transvestītiem un transvetītismu esmu rezervēts. Bet kas to lai zina, varbūt vienkārši baidos atzīties šajā lietā. Lai gan - drīzāk tomēr mani tas neinteresē. Toties ir padziļināta interese par reliģiju, katolicismu. Protams, ja man būtu laimīga ģimene, tad katru nedēļu varētu iet pie sv. komūnijas un tādejādi sagatavoties nāvei, kas mūs visus (vismaz šeit un tagad) sagaida. Lai gan kopuma reliģija man netraucē, es to uztveru plurālistiski un samērā brīvi. Nevajadzētu kaut ko attiecināt uz to.

Jau tagad tiek pastāvīgi tiek lietoti vitamīni: Cardiosan, Neurozan un Aterin. Tā kā ar B6 vajadzētu būt visam kārtībā.



Edited 4 time(s). Last edit at 04.05.2015 19:47 by miksa.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
04.05.2015 21:37
Nu bet kāpēc Tu neej pie psihoterapeita? (Bet valsts to neapmaksā.) Andrologs te ir kā mironim plāksteris, jo Tu vispār nesaproti, kas ar Tevi notiek.

Un nez vai šādā gadījumā valsts par to maksātu, valsts apmaksā mākslīgo apaugļošanu.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
04.05.2015 21:40
Ā, sorre, aizmirsu Tavu ierakstu psihes sadaļā. Man šķiet, ka Tev vajag vīrieti psihoterapeitu, nevis kkādu tanti, kas psihoterapijā ir kā iešana pie mammas.

Viesturs Rudzītis, piemēram.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
04.05.2015 22:31
Varu jau padomāt par psihoterapeitu-vīrieti, tikai manā gadījumā problēma laikam ir ne tik daudz sevis izpratnē, ka tas, ka man ir jāmetas iekšā dzīvē un vairāk jādara. Un te nu šaubos vai vīrieša pamudinājums vai skats uz dzīvi būs noderīgāks nekā sievietes. Galu galā manis paša darāmie darbi paliks (skola, iepazīšanās, labāka darba meklējumi) un iemesli, kāpēc tie nesokas, arī paliks tie paši. Bet padomāt un pamēģināt, jau protams, var.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.05.2015 22:31 by miksa.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
04.05.2015 22:35
Svara nomešana varētu kaut ko atrisināt.Sakari ar vīriešiem dēļ dzimum locekļa ir tikai aizbildinājums. Homoseksualitāte (biseksualitāte ar novirzienu uz vīriešiem) vai nu ir vai nav.
Erekcija parādīsies, tiko būs normāls svars ,oliņas vēsumā un nebūs masturbācija 2x dienā. Jābūt galīgam naivulim, lai neteiktu bargāk, lai cerētu,ka būs libido pēc tādām zalvēm. Pie tam zemais testosterona līmenis ,kas noteikti rodas pēc tik intensīvas masturbācijas, pastiprina tauku uzkrāšanos. Adrenalīns un testosterons, lūk divi tauku dedzinātāji.
Lai saprāts.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
04.05.2015 23:31
Tev vajag grūdienu un grūdēju. Šitā var runāt gadiem, Tevi kkaut kas tur uz vietas.

Lielākā daļa, kas nokļūst pie psihoterapeitiem, ir intelektuāli augsti attīstīti un gudri cilvēki (arī Tu), viņi paši daudz zina un saprot, bet ir kaut kādi bremžu kluči virsū.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
04.05.2015 23:39
Par grūdējiem. Esmu runājis par to un man saka, ka trūkstot motivācijas un vecāku labā piemēra (vecāki bija strādnieki, kas bija palikuši savās vietās visu mūžu). Lai gan grūti saprast, kas ar motivāciju ir domāts, jo labāk dzīvot taču gribam mēs visi. Nezinu, vai tur tiešām vēl kaut ko var izrakt. Iespējams, ka jāmetas dzīvē un jādara, jo darbs dara darītāju.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
05.05.2015 00:23
To Tev pašam zināt. Parasti gan cilvēki jautā forumos vien tad, ja paši kkādu iemeslu dēļ nespēj tikt galā.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
05.05.2015 11:00
miksa

Atsūti man to savu foto. Es gribu novērtēt. Un vēl, Tu esi ar kādām zinātnēm saistīts, vai kā?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
05.05.2015 11:01
miksa

Un vēl, Tev būtu vajadzīga vīrišķīga sieviete, un iespējams, ka viss būtu kārtībā.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
06.05.2015 08:02
"Orientācija veidojas puberitātes vecumā ( 7-25.gg)."



No ieprieksheejiem MD1 komentaariem likaas ka tas jau ir nolemts no piedzimshanas......
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
17.10.2015 23:39
Nodevu asinsanalīzes, ar dažiem papildus izmeklējumiem, kas varētu palīdzēt atrisināt erekcijas problēmas. Rezultāti neko neizsaka:
Testosterons 4.08 (references intervāls 3.30-8.05)
PSA 0.378 (references intervāls <4.0)

Pārējie rādītāji ir normā, izņemot augsti jutīgu CRO, kas man bija 1.54 (references intervāls <1.0), bet, cik saprotu, tad CRO rāda par problēmām tad, ja tas ir lielāks par 10 vai pat par 100.

Tātad testosterons man ir pie apakšējās normas robežas, bet tomēr ir normā, PSA neliecina par prostatas problēmām.

Tomēr erekcijas problēmas ir. Arī loceklis mazs un nevaru izdarīt to, kas tajā brīdī būtu jādara, neizdodas sasniegt tos dziļumus, kurus partneris vēlas.

Roku darbi vedas no rokas, bet sex ar otru cilvēku biežāk neizdodas, nekā izdodas. Kā lielu brīnumu uztveru to, kad otrs cilvēks ar mani ir gatavs satikties arī otru reizi. Trešās reizes parasti nemēdz būt (izņēmums gan ir viens džeks, bet viņš ir par atvērtām attiecībām un tas man ne visai patīk) Ar sūkāšanu gan viss ir kārtībā, patīk dot un ņemt un tas arī izdodas, bet sūkāšana tomēr nav īsts sex. Vēl viena nodarbe, ko piekopjam, ir maigošanās, bet arī tas nav īsts sex. Ir jau patīkami, bet ir sajūta, ka lietas nenotiek pareizi, tiek kaut kas zaudēts.

Pat nezinu, ko darīt.



Edited 1 time(s). Last edit at 18.10.2015 01:16 by miksa.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
18.10.2015 02:43
miksa, neieciklējies uz to. Tu esi, ka krieviski saka, seksuaļno ozabočennij. Un kamēr tā būs, tikmēr būs visādas ķibeles. Turklat Tu muļķīgā veidā esi ieciklējies uz dzimumlocekļa izmēru, kas ir viens no vismuļķīgākajiem ieciklēšanās veidiem. Ja partnerei Tu patiksi tad arī izmērs Tavs patiks. Bet ja izmēra dēļ Tevi nemīlēs tad nafigs Tev tāda vajadzīga. Bet ja Tu par partneri izvēlēsies veci, tad viņam vienmēr būs par mazu, gan tāpēc, ka dibens ir neertāk novietots, gan arī tāpēc, ka tipi kuri grib lai viņus ņem dibenā, principā gaida tādu efektu no kura elpa aizraujas jo parasts seks viņus neinteresē. Viņiem vajag beyond elbow un tur Tu neesi konkurents.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Miksa,
1- Sāc pareizi ēst ! Dietologs.
2- Sāc skriet. Izdalīsies testosterons, nedaudz adrenalīns. Samazināsies svars, augs pašapziņa, motivācija, uzlabosies izskats, būsi mentāli stabilāks, tagad tāds čīkstošs un pīkstošs esi. Nebūs lielais vēders, dz.loc. palielināsies pa 5cm, šobrīd dziļumus sasniegt traucē vēders. Ja skriesi nebūs vairs vajadzīgs psihoterapeits, jo skriešana ir vislabākā terapija.
3- Izpildot pirmos divus punktus,
4- Dabūsi partneri, dzīvosi ilgi un laimīgi, būsi likvidējis arī sirdskaiti zaudējot lieko ķermeņa svaru.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
18.10.2015 13:36
Testosteronu dabīgi var pacelt ar tribulus terrestris. Pārbaudīts un strādā. Paceļ nenozīmīgi, sportam īsti nenozīmīgi bet pašsajūtu ceļ pamatīgi. Libido 2x - 3x palielinās.

Es pata gan izvēlētos Omnadren injekcijas. Kaut vai vienu ampulu mēnesī.
Tas par testosteronu.

Mazinās sievišķos hormonus vajag tad, ja analīzes uzrāda nepareizu proporciju. Veidojas tūska, gyno utt... tad noder arimidex, tamoxifenum.

Bet ja varētu gejam iemācīt lai viņam patīk beibes...tad jau mani varētu iemācīt lai patīk veči? :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
18.10.2015 14:27
Patiesība ir tāda. Ka palielinoties testosteronam,palielināsies tieksme pret orientēto dzimumu. Tas ir, ja esi homeseksuāls ,būs stipra tieksme pret puišiem. Testosterons ir dzimumtieksmes (libido) veidotājs.Viņš nespēlē lomu pret pretējo dzimumu. Te vainīgi citi faktori,kas nostiprinās puberitātes periodā. Vēlāk tos mainīt praktiski nav iespējams.
Viens no faktoriem ir vīrišķie un sievišķie feromoni.Ja tavs hipotalāms reaģē vairāk uz vīrišķiem feromoniem, tad izveidosies neatgriezenisks nosacījuma refleks uz savu dzimuma pāŗstāvi. Šie refleksi sāk nostiprināties pakāpeniski no 8 gadu vecuma. Tuvojoties 13-18 gadiem process noslēdzas.
Manuprāt, ja procesu neizdodas konstatēt no 8 -14 gadu vecuma,tad ar šodienas zināšanām vēlāk to mainīt nevar.
Ja puika nekaunas par to runāt,tad vēl varētu mēģināt ko izmainīt. Te būtu jāstrādā kopā psihoterapeitiem, farmakologiem, andrologiem.Arī LOR speciāliestiem.
Pievienojos KU. Galvenais uzdevums ir mazināt svaru.
Re: Vitamīni vīrišķībai (hormoniem)
18.10.2015 14:54
Psihoanalītiķi uzskata, ka orientācija veidojas līdz 18 mēnešu vecumam, tāpat kā transvestisms u.c.

Nav pamata domāt, ka vēlāk, gari jāstāsta, bet šādu bērnu agrīnās atmiņas liecina, ka tas nav saistīts tikai ar pubertāti. Piem., homoseksuāli puišeļi nekad 3 vai 4 gadu vecumā nav gribējuši "precēt mammu".

Un zināmā līmenī psihoterapeitiski ietekmēt var tikai tad, ja ir arī biseksuālā komponente, kam jābūt diezgan izteiktai. Turklāt tai nevajadzētu būt hipnozei, jo tas ir īslaicīgi.

Un Miksas jautājumi galīgi nav saistīti ar homoseksualitāti. Slimības sev meklē un krāniņus garina arī heteroseksuālie.

Arī heteroseksuālas sievietes meklē sev slimības, nevajadzīgi palielina pupus un dara citas muļķības.

Miksa, manuprāt, ir pārņemts ar slimību meklēšanu, tic, ka sirgst ar distīmiju teju ģenētiskā līmenī (kaut tā ir normāla reakcija uz dzīvi, kas nevedas, kā gribētos, it seviški, ja runa par attiecībām, seksualitāti utt.) un vairāku iemeslu dēļ (pie vainas ir arī iedomu slimības) nespēj atrast atbilstīgu partneri. Geji arī ir visādi. Gan jau kaut kur ir kāds, kam ar viņu sapasētu. Turklāt Miksa izklausās diezgan monogāmi tendēts, un ir taču geji, kas grib tieši tādas attiecības.

Bet man nav pieredzes, ka būtu izdevies pretējā virzienā pārliecināt cilvēkus, kas tic savai psihiskajai "slimībai" vai grib būt slimi kā citādi. Tas ir dārgs un diezgan ilgs psihoterapeitisks darbs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 4?
Ziņa: