Sirds parsitieni ! galvas sapes pakausii pie sprandas , acs abolu saprs

Aizsāka Elvik 

Sirds parsitieni ! galvas sapes pakausii pie sprandas , acs abolu saprs
05.02.2019 23:55
Sveiki , sobrid man ir 28 , augums 1.78 , svars ap 85 kg
mokos ar tadam kaa sirds pauzem parsitieniem nezinu ka to nosaukt , taisiju EHO , Holteru , slodzi , kardio , analizes asins ! viss ir labi
bet jutos vienu dienu okey tad 2 nedeljas no vietas loti slikti jo sirds pauzejas un taka impulsu iedod uz sprandu tas ir brizos ka sap galva !
bet biezak noveroju tas paraadaas kad kartiigi paeedu ! protams stresa brizos ! arsts izrakstija kankor nepalidz , sirdalud nepalidz !
nezinu pie kada specialista mekleet palidziibu , gribas irt uz sporta zaali bet pie slodzes arii rodas sie parsitieni un uzreiZ diskomforts !
naktiis arii citreiz radas taka gluki ! reali pamozos sitas loti strauji sirds un taka nobijies buutu no kautkaa !
nesaprotu kaaa arsteet un kas tas vispar ir un kadas zales pameginaat !!
esmu loti noguris no sis probleemas jo taa piemeklee praktiski katru dienu ir kad retak bet ir dienas kad no riita lidz vakaram nonstopaa taa sajuta
diskomforts un pauzes ! acu spiediens arik normaa !
Izklausās pēc stresa. Spiediens uz acīm vai lentas veidā ap galvu, nākot no spranda it kā – saspringuma galvassāpju shēma. Sirds pārsitieni arī ierakstās bildē... Un jo vairāk domā, jo vairāk pārbaudes visādas, jo trakāk kļūst. Apburtais loks.

Ko iesākt? Var herbālos – vilkābeļu tinktūra, mātere .. Bet ir jāsporto – ejiet peldēt, uz masāžām visādām, dzīvojiet.
Uzskatiet, ka jūs dzīvosiet līdz 111 gadu vecumam. Tāds, kāds jūs esat. Un nav slikti. Un priecājieties par to, kas ir, nevis par to, kā nav. Sīkās lietas, kas ikdienā nak pretīm. Tāds kā apzinātības treniņš varbūt derētu, lai novērstu domas no malšanās ap problēmu... Un tad atlaidīs – neko negaidot no ripām vai tējiņām, jo tas ir vieglais ceļš, ko tik kārdinoši izvēlēties.

Vēl jau var izmeklēt sprandu/galvu, kā tur ar asinsriti, vai netiek kāds asinsvads, nervs nospiests kakla zonā. Bet arī to varētu atrisinat iepriekšminētais.
nu jaa to es visu saprotu , bet ir krasi nokritusies dzives kvalitaatw lidz paraadas sie simptomi !
ir reali diskomforts un nevar neko padarit smagums vederaa galva sapp ka vemt gribas utt
Moš līdz neirologam aizčāpōt, moš kkāda distonija !?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 17?
Ziņa: