Pumpas uz vienas rokas, Opexa nepalīdz - vai alerģija?

Aizsāka marko_nepolo 

Pumpas uz vienas rokas, Opexa nepalīdz - vai alerģija?
03.06.2022 22:50
Nu jau gandrīz gadu mokos ar mistiskām pumpām, kas sākās uz labās rokas elkoņa un tagad izplatās pa visu labo roku un arī uz kakla. Ģimenes ārste izrakstīja Opexa, lai naktīs neniez, un nosūtīja pie dermatologa. Dermatologs nosūtīja uz lērumu asins, fēču, urīna analīžu, neatrada nekādu ādas kaiti, nav nekādu infekciju vai baktēriju, urīna uzsējumi uz mikoplazmu, ureaplazmu, mikrofloru - negatīvi, imūnglobulīni - normā, hormoni - normā, nav ne sifilisa, ne jersīniju, ne enterobiožu, B1, D vitamīni normā, kalcijs, magnijs normā. Vienīgās "sarkanās" vērtības analīzēs ir ECP 48.7 ng/ml, albumīni 66.4, holesterīns 5.72 un glikoze plazmā 5.97. Dermatologs ieteica doties pie alergologa, pirmdien pierakstīšos, ceru tikt pie Signes Puriņas.

Mulsina, ka Opexa, ko apēdu pa tabletei katru vakaru nu jau divas nedēļas, tikai mazina nakts niezi, bet pumpas turpina parādīties grupās tikpat strauji kā līdz šim. Vai tad antihistamīniem nevajadzēja apturēt visas alerģijas izpausmes? Varbūt man tad nemaz nav alerģija?

Ja tā būtu alerģija, nekādi nevaru iedomāties, uz ko, pie tam tādu, kas varētu uzkrītoši skart tikai vienu roku. Strādāju no mājām, sabiedrībā praktiski neuzturos, nu jau 20 gadus pieturos pie mierīga un nemainīga dzīvesveida.

Vīrietis, 42 gadi, 173cm, svars ap 60kg, kopumā esmu kaulains, neskatoties uz nelielu "riepu" un paaugstinātu holesterīnu - nu jā, vairāk jākustas. Nesmēķēju, alkoholu nelietoju, pat kafiju nelietoju.

Ja alergologs pateiks, ka tā nav alerģija, tad tiešām nezinu, ko tālāk darīt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 16?
Ziņa: