Aritmijas ārstēšana

Posted by Maaiiidaaa 

Maaiiidaaa
Aritmijas ārstēšana
June 16, 2023 03:16PM
Labdien!
Esmu 32 gadus jauna sieviete, dzīvoju ārzemēs. Ir tāda situācija, ka no pagājušā gada, kad izslimoju ar covid19, man ir parādījusies aritmija. Pēc dabas esmu vienmēr bijusi ļoti trauksmaina un emocionāla, jau no 22 gadu vecuma sadzīvoju ar ekstrasistolēm, veğetatīvo distoniju, bet ar šo simptomu ir ļoti grūti sadzīvot, jo nespēju neko daudz fizisku darīt, kad pulss jau uzskrien no 120 - 140...esmu uztaisījusi visas sirds pārbaudes - slodzes testu, holter 24h, divas ehokardiogrāfijas un vairākas elektrokardiogrammas, arī asinsanalīzes un pārbaudes vairogdziedzerim, dzelzim utt...viss normas robežās. Martā biju pie viena no labākajiem kardiologiem reğionā, kur dzīvoju, vizīte ilga 1,5h, tiku kārtīgi izmeklēta (tieši gadījās, ka bija ekstrasistoles eho izmeklējuma laikā) un ārsts teica, ka mana tahikardija jeb aritmija ir dēļ psiholoğiskā stāvokļa, arī ekstrasistoles, jo man ir patstāvīga trauksme, ieteica psihoterapeitu un arī beta blokatorus, ko lietot mēnesi 1/4 tableti dienā, bet esmu lasījusi par beta blokatoriem, ka ir ļoti jābūt uzmanīgiem ar pareizu devu un lietošanas režīmu, jo savādāk var nomirt vai saslimt ar citām nopietnām sirds slimībām, tāpēc baidos blokatorus lietot...vēlētos dabiskā ceļā tikt galā un izārstēties, bet vai tas vispār ir iespējams tikt vaļā no aritmijas bez medikamentiem, piemēram, ar terapiju, meditāciju, elpošanas vingrinājumiem un mierīgu attieksmi pret dzīvi? Dzeru arī B grupas vitamīnus, ēdu daudz dārzeņus un augļus, nesmēķēju, nelietoju vispār alkoholu...Vai tomēr tās zāles man dzert? Kas būs, ja aritmiju neārstēšu?

Paldies jau iepriekš par jūsu veltīto laiku, lai sniegtu man atbildes.
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.