Sveiki!
Esmu 28 gadus vecs puisis, kas jau vairāk nekā divus gadus cīnās ar sāpēm vēdera labajā pusē, zem ribām.
Sākšu ar to ka tas viss aizsākās.
Man sarāva ļoti spēcīgi krampis labajā pusē, pēc tā brīža man parādijās patstāvīgas spēcīgas sāpes labajā pusē, kas ar laiku sāka rimties, pēc tam pēc kāda puss gada man atkal parādijās sāpes tanī pašā vietā un bija vēl viens krampis, pēc kura atkal ik pa laikam man rodās sāpes. Bija atkal pagājis laiciņš un man pēkšņi iedzēla saulītē, nevarēju paiet jo sita elpu ciet, pēc kā man šobrīd atkal ir patstāvīgas sāpes labajā pusē jau kādu puss gadu, gandrīz vai katru dienu.
Gribu piebilst to ka sāpes ir reizēm pulsējošas,reizēm viņas vienkārši īd visas dienas garumā, reizēm sajūta ka kāds iekniebtu labajā pusē, ir arī tā kad sāpes reizēm migrē uz manu lejas daļu virs mana dzimum locekļa , reizēm arī ir spiedošas sāpes uz muguras labo pusi(tieši pret to pašu vietu kur priekšā sāp) nevaru ne īsti nostāvēt uz vienas vietas ne nosēdēt.
Reizēm(ļoti reti) ir tā kad es no rīta pamostos un konstatēju ka ir bijusi apčurāšanās, bet ļoti maza peļķīte, kādus 10cm liela un reizēm arī ir tādas kā sāpes urinējot un citreiz arī aizejot uz toleti pa "lielam" bet ne pārāk bieži.
Gribu vēl piebilst, ka bija situācija, kad bija fiziski smaga darba diena, man pēc tam bija vairākas dienas smagas, durošas sāpes labajā pusē zem ribām.
Ir taisītas asins, urīna, izkārnijuma analīzes kā arī ultrasonogrāfija un CT scan, bet viss uzrāda ka viss ir labi, bet sāpes nav pazudušas
Ārsts bija domājis ka problēmas ir nierēs vai ar kuņģi, bet ne kā nav uzrādīts analīzēs.
Vairs es nezinu ko darīt, jo ārst ar ir nesaprašanā.
Pretsāpju zāles es nedzeru, jo sevi negribu pieradināa pie viņām, bet vēlos atrast cēloni, dzeru viņas ļoti, ļoti reti, kad tiešām vairs nevar paciest, tas varbūt ir bijis tik kādas 3-5 reizes pa šiem gadiem