laparoskopiskâ operâcija olnîcâm

Aizsāka 'benka 

'benka
laparoskopiskâ operâcija olnîcâm
29.06.2005 12:33
lieta sekojoða - man ir palielinâtas multicistiksas olnîcas. Jau treðo mçnesi dzeru Norcolut, bet nu labâk nepaliek nemaz. Daktere teice, ka acîmredzot bûs jâtaisa operâcija laparoskopiski. Sakiet lûdzu, kâdi varçtu bût riski? Protams, it kâ varçtu jau turpinât dzert to Norculut 3 lîdz 6 mçneðus, bet, kâ jau hormona preperâts, baigi èakarç veselîbu, turklât nav nekâda garantija ka tieðâm paliks labâk. Kâ jûs domajat, kas bûtu labâkais varinats - laparoskopiskâ operâcija vai turpinât lietot hormona preperâtu Norcolut. Paldies.
Iesaku shajaa lietaa 1 risinaajumu - aiziet uz Linezeru pie dr. Viitola - vinsh ir vislielaakais specs tieshi shajaas lietaas - ar to es nesaku, ka Tava daktere ir nezinosha, bet tie dakteri, kuri ikdienaa ar to nenodarbojas, nevar tik labi spriest un pat ja nodarbojas - ja Tev ruup Tava veseliiba, noziedo to 1 konsultaaciju pie dr. Viitola!
P.S. Dr. Viitols mani izvilka no kaa citi dr. teica "pilniigi bezceriigas situaacijas"un tagad ar viiru mees jau audzinam 2 miiljas meitinjas pecinjas!
Varu ieteikt dr.Lejiòu no EGV pakonsultçties - viòð mani nebaroja ar zâlçm, bet uzreiz izoperçja, tagad sâcies 5.mçnesîc bçbim puncî :)
Vîtols ir lielâkais specs ðajâ jomâ Latvijâ un arî Eiropâ, bet pie viòa lielas rindas, daudz cilvçku, maz laika un paðlaik viòð ir atvaïinâjumâ!
Var ieteikt Dr.Tamani Latvijas Ìimenes centrâ.
Lejiòð EGV arî ir O.K.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 1?
Ziņa: