FitLine uztura baagaatinaataaji

Aizsāka pate 

pate
FitLine uztura baagaatinaataaji
12.07.2005 16:27
ir doma iegaadaaties kaadu no FitLine piedaavaatiem uztura bagaatinaataajiem, tachu , taa kaa naudas zinaa, sie uztura bagaatinaataaji ir padaargi, veeleetos uzzinaat atsauksmes par siem uztura bagaatinaataajiem.
Vai kaads ir meeginaajis un kaadas atsauksmes......

Re: FitLine uztura baagaatinaataaji
12.07.2005 16:29
Padarbini meklçtâju
chudogirl
Re: FitLine uztura baagaatinaataaji
12.07.2005 17:30
Kâpçc tev vasaras vidû, kad svaigas ogas un dârzeòi pa pilnam jâbagâtina uzturs? Slimo?
es pati lietoju vinu jogurtu,jo ir problemas ar kungi, zarnu traktu, tacu nu jau tris nedelas lietojot, viss ir nokartojies un veders strada ka pulkstenis:-)))
kaðèejs bezsmertnijs
Re: FitLine uztura baagaatinaataaji
15.08.2005 18:21
tieshi taads pat jautaajums bija pirms 2 nedeeljaam.
Jana: palieto Rasa BioLakto, kuru aarsti iesaka arii hroniska gastriita gadijumaa. PSC...visaadus suudus jaagruuzh iekshaa, kad tepat mums pashiem viss ir.

Iesaku kaadam pieteikties par izplatiitaaju, tad pamaniisiet kaada varka ir taa suuda tirgotaajiem.

P.S.
Universal Nutrition kompaanija piedaavaa daudz labaakus produktus, par daudz zemaakaam cenaam un nezkaadeelj vinju produktus lieto gan sportisti gan vienkaarshi aktiivi cilveeki utm visaa pasaulee.

Un vispaar... tagad ir tik daudz dabiigaa... vaig vitamiinus...ziedputekshnji, peru piens, bishu maize....antioksidantus-mellenes... Ka tik kjiimiju ieriit...
venta
Re: FitLine uztura baagaatinaataaji
16.08.2005 13:33
Mateus, reklamç, kâ vienmçr Nutrition preci!
Es to mineeju tikai kaa piemeeru
ja jau pashiem rokas liikas papeetiit tirgu/piedaavaajumu/cenas piedaavaashu razhotaaju saraxtu kuri ir tieshaakie konkurenti:

Universal Nutrition
Optimum Nutrition
Twin Lab
Multipower
Weider

taalaak neturpinaashu... bet es nekad nevienam neesmu ieteicis FitLine... laikam jau taadelj, ka pats NEKO neizplatu un man nav nekaadas ekonomiskaas izdeviibas reklameet kaut ko konkreetu
Es kïuvu par Fit Line izplatîtâju tad, kad biju izmçìinâjusi uz savas âdas visus Fitline produktus. Un piekrîtu Janai, nu nav vairs ne man, ne ìimenei nekâdu veselîbas problçmu.
Pate, droði pçrc, un neklausi tos, kuri par visu smîkòâ!! Turklât sievietei izskats arî strauji uzlabojas...
:DDD
kruta... dzeram pulveriishus un veseliibai nekaadas probleemas ;)
ja godiigi tas man atgaadina mani pashu kad es lietoju steroiidus un priecaajos par superiigo izturiibu, speeku, panaakumiem sportaa, seksaa un to ka neslimoju... hehe... suuc tas viss ir ;)
man majas ir tie fitlaini-lietoju ikdiena un viss ir ok:)iesaku pameginat-ir labs!
jaa, bet Mateus - kjiimija tomeer ir daudz leetaaka. nevar jau visu gadu pastajanna eest mellenes (ja nu vieniigi labi ievaac pa vasaru un iesaldee uz ziemu saldeetavaa, bet tad jau arii askorbinskaabe zuud aumaljaam); nevar to bishu maizi riit taa, lai pietiktos to antioksidantu.. esmu par dabiigo uzturu, bet no ekonomiskaas puses neko sliktu nesaskatu arii multivitamiinos un proteiinu kompleksos.

p.s. > kas par vielaam ir ziedputeksnos (es tos lietoju labu laicinju)?
Re: FitLine uztura baagaatinaataaji
17.08.2005 23:05
sprieþot pçc maðînâm ar ko pârvietojas ðo produktu izplatîtâji, produkts ir ïoti labs
produkts ir ljoti labs, ir sevishkji, ja ir tik daudz leetticiigo, kas tic shim jauniibas, skaistuma, veseliibas, panaakumu utt. eliksiiram.
otto: man PRIEKS, ka arii Tu to esi pateicis. Es to pashu saku... BMW 645, AUDI TT, BMW M3 utt...

abc: a kas teica, ka Tev tie vitamiini jaarij cauru gadu??? Mellenes kameer ir apeed glaaziiti dienaa un pietiks liidz naakamam gadam. Saule vasaraa pietiek, lai sarazhotu D vit cauram gadam utt... maaksliigi veselam cilveekam, bez paarlieku lielas slodzes nav nepiecieshams nekas bega duper papildus. BTW: mellenes mineeju tikai kaa antioksidantu.
Mellene
Re: FitLine uztura baagaatinaataaji
18.08.2005 18:51
Mellenes ir ïoti vçrtîgas:-)))
Jap :) ir gan veertiigas. Es taas lietoju 8-) un ir arii njam njam
Mums visas iekðas ir ar visâdiem mçsliem un ogas un citi dabîgie vitamîni ðo mçslu dçï neuzsûcas organismâ un jçgas nekâdas. Vispirms ar Fit Line jogurtu jâattîra organisms un tas ïoti labi sanâk un tad visi vitamîni tiks uzsûkti un viss bûs ok. Ja interesç kas precîzâk var rakstît uz ksedos@inbox.lv
Re: FitLine uztura baagaatinaataaji
29.08.2005 14:24
to K
Un kâ Tevis teikto var pârbaudît? Kâ noteikt neuzsûcas un kâ noteikt, ka uzsûcas?
To var jautât par daudzâm daudzu UB "brînumainajâm" îpaðîbâm.
...
Re: Alstere
29.08.2005 14:30
Galvenais ir ticeet :-) un maksaat :-)
Re: FitLine uztura baagaatinaataaji
29.08.2005 14:31
Noteikt, ka neuzsûcas ir ïoti viegli. Tâ kâ organismam mçslu dçï viskaut kâ nepietiek, tad metâs visâdas zarazas - furunkuïi, korbunkuïi un bankrati, kâ arî blaugznas, cingas un ançmijas. Acis dzeltanas, lûpas bâlas, loki zem acîm, sausa âda, pazûd mr, izkrît mati, ribas izspieþas un beigu beigâs paliek tas cilvçks nervozs.
Mani tik interesee kaadeelj tie aarsti, kas skataas taas zarnas "no iekshaam" nekad shitos slavenos suu.. tur neredz? Vai jamie labi sleepjas?
Var zvanît reâliem cilvçkiem un jautât kâdas ir atsauksmes, tiem kuri lietoja. Tâ neuzsûkðanâs tik traki kâ aprakstîts neizpauþâs, bet paðsajûta ir savâdâka, nogurum âtri pçc fiziska darba, galvassâpes, nervozitâte, trausli mati, nagi, spiediena izmaiòas u.tt. Var arî ârstam jautât. To es aprakstu kâ man bija pirms lietoju jogurtu.
Tos mçslus jau tâ uzreizneredzçsi tie ie ðûnâs zarnu sieniòâs. Kad organisms sâk attîrîties, nav obligâti ar FitLine, tad jau bez vâsrdiem pats jûti kas tur bija un kâ ir pçc tam. Arî liekais svars zûd.
Ja jau tie suu.. zarnu sieninju shuuninjaas, tad taa neuzsuukshanaas veel baltaakiem diegiem shuuta.
Un liekais svars zuud no neriishanas. No svaiga gaisa tauki neveidojas.
Nez kâpçc man nerîðana nepalîdzçja un laukos dzîvoðana arî. Var forumâ atrast ðo tçmu un palasît atsauksmes cilvçku kuri lietoja. Tâ ir katra izvçle kam ticçt, ja nekam netic';et tad nekas arî nebûs.
Ja netic, tad nekas nebûs- tas vien pierâda, ka lielâka loma domu spçkam, nekâ konkrçtajai substancei par ârprâtîgu naudu. Chto i trebovalosj dokazatj.

A par svaru- nekur nav teikts, ak laukos dþivojot netika apçsts vairâk, nekâ objektîvi organismam nepiecieðams. Kâ jau teicu- no svaiga gaisa tauki nerodas. Kam izdosies pierâdît pretçjo- dabûs Nobela prçmiju.
K
es tomeer paluugshu kaadu noraadi uz kliinisku peetiijumu, kursh pieraada Tevis teikto. Arii es varu pateikt ka esmu kautkaa kruta izplatiitaajs un piedaavaat zvaniit konkreetiem cilveekiem.

Piem ziedputekshnju, mellenju, avenju, upenju, propolisa utm iedarbiiba ir kliiniski pieraadiita, bet kaa ir ar Tavu FitLine?
Es neesmu izplatîtâjs, bet gan lietotâj. vienkârði varu palîdzçt ar iegâdi pie izplatîtâja + lietoju pati, lielâka pierâdîjuma man nevajag un meklçt aplamus norâdîjumus. Mans pierâdîjums ir ârsta slçdzieni pirms un pçc lietoðanas. Cik krasi ârsta slçdziens var mainîties no propolisa nezinu bet man viss ir mainîsies pilnîgi. To ko tu nosauci ar visiem pçtîjumiem man ne silti ne auksti bija, bet no FitLine esmu kâ no jauna piedzimusi un ârsta slçdzieni ir pilnîgi citi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 4?
Ziņa: