tirpst

Aizsāka galva 

galva
tirpst
21.08.2005 20:16
Kaadu laiku atpakalj no riita pamostoties tirpa pakausis, bija stipras galvassaapes.Padzeeru Notropilu, paargaaja. Un taa ik peec laika atkaartojas. Tagad atkal, bet taa tirponja tagad taada viegla, un ir tagad galvviduu. Dzeeru atkal Notropilu, bet taa vieglaa tirponja nepaariet, galva gan nesaap. Piebildiishu, ka pie aarstiem vienmeer griezhos ljoti reti, gan toreiz, gan tagad.
Sheit iegriezhas arii pieredzeejushi speciaalisti. Varbuut juus vareetu pakomenteet, kas tas vareetu buut un pie kaada speciaalista vajadzeetu griezties. Varbuut buutu ieteicama galvaskausa tomograafija vai kas cits izmekleejums?
Vija
Re: tirpst
21.08.2005 23:16
Varbût ir arî problçmas ar sprandu? Stîvums, galva pasâp? Saspringts sçdoðs darbs? Tad var bût sprandâ piespiests kâds nervs vai asinsvads - jâiet pie 1) ìimenes ârsta pçc nosûtîjuma 2) pie neirologa. Tas ieteiks zâles "avârijas" gadîjumâ un cîtîgi vingrot rehabilitologa vadîbâ, peldçt. Iesaku Vesel. centru 4, dr. S.Grînbergu (nesen vçl Bikur Holim bija atrodama un RSU)
galva
Re: tirpst
22.08.2005 09:44
Paldies par atbildi! Jaa, man tieshaam bija apsaldeeta kakla osteohondroze un iekaisis rokas nervs. Tika taisiitas 3 blokaades, palika krietni labaak, tikai par cik pashlaik nestraadaaju, tad nepietiek naudas pabeigt blokaazhu kursu. Bet nu gan jau buus labi. Vieniigi es baidiijos, ka varbuut saak attiistiities kaads galvas audzeejs. Tad gan mana dziive buutu galaa.
Paldies veelreiz! Pie neiropatologa neesmu bijusi nekad, kad buus iespeeja, noteikti aizieshu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 9?
Ziņa: