Tragiski ieradumi - kaa runaat, lai neaizvainotu ??

Aizsāka tepatvien 

runaat tad jarunaa, bet kaa?? tomer jau biku delikati tie problemjautajumi .. kads jau var ari nemt pieree ka maz nemetas ..
iedomâjie jûs dzîvojat kopâ un sadzîvojat kâdus divus bçrneïus,un ðie dara tâpat kâ tçtuks ko tad...tev bûs 3 puòíu,nagu ðòaucçjgrauzçju vairâk....
---Esam pazistami jau gana ilgi, bet tiekamies ne tik biezhi - nevaru es nedz darba, nedz naudas deel tik biezhi izbraukaat kaa veeleetos ---


Kad saksi tikties biezak, t.i., dzivot kopa, visi Tevis minetie netikamie ieradumi kritis uz nerviem vel vairak. Kad tik tiesam tur nesanak kadreiz tads Big Bang.
Re: Tragiski ieradumi - kaa runaat, lai neaizvainotu ??
29.09.2006 23:18
Ups! Un Tu veel pati maksaa, lai aizbrauktu shito visu piedziivot?
Re: Tragiski ieradumi - kaa runaat, lai neaizvainotu ??
01.10.2006 16:11
Jâatceras,ka vîrietis sievietes klâtbûtnç ir kâ sviests zem karsta naþa.
Tas ir pirms seksuâlâ tuvuma viòi ir ïoti uzbudinâti un ieklausâs,slikti,bet ieklausaas sievietes teiktajâ. Tad kad viòð izrâda vçlmi jau sâkumâ uz seksuâlo tuvîbu,viòam vajag tâ maigi paþçloties par galvas sâpçm ,ko izsaucis tas un tas. Par nerviem,jo visu mûþu esi mâcîta tâ un tâ.
Un protams piebilst kâds vinð ir bruòinieks un cik viòam bûs grûti to atmest,bet lûk jûsu tautîbas vîrieði ( Vâcietis,francis krievs...) manî vienmçr ir likuðies bruòinieki,kas ir gatavi uz jebkuru soli ,lai tikai dâma justos labi.Un vçl piebilst,ka tavi radi to nesapratîs jo mûsu tautu,nâciju,paaudze ir audzinâta tâ un ðitâ.
Nekad to nedrîkst teikt seksa laikâ. Varçtu to mçìinât tûlît pçc seksa.
Jâpaseko kâdâ stâvoklî viòð ir attiecîgâ laika posmâ. Jo jau jûs esiet kopâ ,tu viòam patîci.
Neaizmirsti to atgâdinât vairakkârtîgi,citâs situâcijâs ,bet katru reizi kompensç pârmetumu ar uzslavu.Uzslavç viòu bezgalîgi ja viòð kaut mazâkâ mçrâ tevî ieklausâs un dara kâ tu to vçlies. Seviðíi paslavç viòu citu sievieðu klâtbûtne.Protams nepieminot lietas bûtîbu. Saki ,ka viòð ir îsts vîrietis, bruòinieks,dþentelmenis un ïoti simpâtisks.
Uzslavai jânâk no sirds.Tavâm acîm ir jâmirdz.Krûtîm un tâm íermeòâ daïâm,kas viòam tevî patîk ir tanî brîdî jâdominç neuzkrîtoði,kairinoði un viòam saprotamâ veidâ.Un tavi smiekli.Tiem tâdâs reizçs ir jâbût abþilbinoðiem ,daudzsoloðiem,visiem tîkamiem.
Re: Tragiski ieradumi - kaa runaat, lai neaizvainotu ??
02.10.2006 17:16
Mazdaktera padoms izraisa smaidu:DDD
Pirms seksa, autore, saki - mîïais, nelaid gâzes, manas tautîbas vîrieði tâ nedara, mûsu diþâ latvju nâcija degunu neðòaukâ utt. Bûs gan panâkumi pâraudzinâðanâ!!:DDD
Vispâr, smieklîgs teksts.
Re: Tragiski ieradumi - kaa runaat, lai neaizvainotu ??
03.10.2006 12:08
Katrs atbild uz jautâjumu kâ viòð to saprot. Jautâtâjs var pasmelties no katra pa druskai. Neviena atbilde nav galîga un vienîgi pareizâ.
Katrs cilvçks balstâs uz savu pieredzi un savâm tradîcijâm,saprâta robeþâs.
Cilvçks tiek audzinâts tikai uz savu priekðgâjçju dotâm zinâðanâm. Secinâjums: Lai nebûtu problçmas jâdzîvo ar savas tautas,sava lîmeòa cilvçku.
Pretçjâ gadîjumâ bûs problçmas.
Nav ideâlu vîrieðu un nav ideâlu sievieðu.
madcynics uzjautrinoties
Re: Tragiski ieradumi - kaa runaat, lai neaizvainotu ??
03.10.2006 14:11
...mazdakteri - bravo!!!...
padomâ par to, ko viòð iemâcîs jûsu bçrniem......
Paarvareeshu savu slinkumu un uzrakstiishu savu storiju kaa dziivoju 2vus kadus un centos paarveidot viirieti par kulturaalu cilveeku,jo bija zinaamas simpaatijas un gribeejaas kaa nu labaak.
Taatad:
1. pa mâjam vinjsh staigaaja cauraas,piedirstaas apenees(nekad to neesmu sapratusi - kas nevar pakalju noslauciit kaartiigi un galu galaa arii jaunas apenes nopirkt nevis staigaat cauraas)
2.smirdeeja peec sviedriem ...briizhiem taa,ka aciis ceert...mazgaajaas parasti tad,kad sexu gribeeja,jo man bija pretiigi ar taadu smirdoshu.
3.zobus vareeja nemazgaat nedeeljaam,uz maniem iebildumiem atbildeeja - bet es tachu koshljaaju kosljenes! Lieki piebilst,ka smaka naaca kaa no atejas,jo pie zobaarsta nebija bijis 100 gadus un par higieenistu vispaar nezinaaja neko.Kaa aktiivam smeekjeetaajam vinjam bija dzeltenbruuns aplikums uz zobiem.
4.Mati bija blaugznaini un taukaini un biezhi vien attaugushi,jo slinkums bija iet uz frizeetavu.
5.Kad rija ,tad gandriiz vienmeer noklekseeja kaut ko taukainu uz apgjeerba.Maajaas atnaakot vienmeer bija jaatgaadina,lai nomazgaa rokas peec vizinaashanaas sab.transportaa.(vinjam tas likaas lieki)
6.roku nagus vienmeer nograuza liidz aadai,bet kaaju nagus negrieza nedeeljaam un netiirumus no tiem arii netiiriija.
7.dirst un miizt pie atveertaam durviim vinjam likaas normaali(ok,pa mazajam dariities otra klaatbuutnee man arii neliekas nekas drausmiigs,bet pa lielam....hmmm)njaa...veel miileeja nenolaist uudeni podam un atstaat vaaku valjaa,kaa rezultaataa pa maaju izplatiijaas specifisks smaards.JAA...UN pirshana!!!!!!TAS BIJA PSC!!!! vinjsh pirda TIK skalji,ka likaas,ka pikses momentaa piedirsiis un veel pret sienu atsitiisies..
8.kabatlakatinjsh vinjam bija sveshs jeedziens - raut punkjus uz iekshu sabiedriskaas un nesabiedriskaas vietaas vinjam likaas ok.
koroch....skatos tagad pagaatnee un pati briinos - kaa es to vareeju paciest...veeee...
autorei iesaku padomaat...shaadas iipashiibas nepiemiit intelegjentiem cilveekiem - vai veelies degradeeties???
aarpraaats>>>friziere, tad jaajautaa, kaada esi tu pati, ja vareeji ar taadu lopu kopaaa dziivot...:((((((
vispaar shii teema ir pizdets, cik noprotu tad tikai uzskata ka taadas lietas nav pieklaajiigi dariit otra klaatbuutnee, un es arii uzskatu kaapeec man jaamokaas no taa ka ir riebums pret shiim fiziologiskajaam izpausmeem, kas tomeer ir katra personiska lieta, nevis izlikt vispaareejai apskatei, vot redz kaads es cuuka un juutos eerti, varat aizgriezties..fuiiiiii....shiis lietas nav nesamas uz aaru, un man ar draugu ir zoliida vienoshanaas, ko driikstam un ko nee, kas ir pienjemami viens otram un kas nee, un shaadas lietas dariit otra klaatbuutne mums nav pienjemami, liidz ar to atkriit shi raksta galvenaa probleema - KO DARIIIT..mjaaa, pamet , ko citu..:D
peec manas pieredzes jaasaka - juus esat gudri, vareni kaa teiksiet, taa buus jus visu saprotat juss esat pilniigi perfekti, nekas jums nav jaamaacaas utt
to esc

tema ir radusies del tam, ka kadam nav pieredzes sadas lietas risinaat .. teema ir kaa jautajums par citu pieredzi - ja runaat, tad kaa? vai ignoreet, vai meginat aprast utt.
Man prieks, ka jums ar draugu ir sava noruna. Tiesi to jau ari ir veleshanaas uzzinaat kaa citi risina lietas ...

Un vispaar, saak likties, ka citiem iet daudz trakaak nekaa man .. uz citu fona maneejaas probleemas skiet daudz nieciigaakas .. Un galu galaa, ja citi var par kaut ko savaas attiecibaas vienoties, tad varbut ari es saveejaas to vareeshu panaakt .. tik vien bija vajadziba, kaa uzklausiit citu pieredzi - labaaku vai sliktaaku ..

galu galaa - ne vienmeer " pamet" ir labaakais/vienigais ieteikums ...
tiec valjaa no taada drauga:(un jo aatraak,jo labaak,jo cilveeka ieradumi nemainaas:(!!!!!!!!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 16?
Ziņa: