Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.

Aizsāka skumji 

Re: Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.
04.10.2007 12:16
...es no tiesas neticu, ka neko vinjiem neteica... tas tiek skaitiits kaa 10 minuushu monologs- pase, dzimshanas aplieciiba, nauda, telefons, kruuziite.... bla, bla, bla... ja nepaturees, buus paashiem jaabrauc maajaas...

;-) redz, vijole, tu atkal paskaidrojumu kaapeec kaut kas notiek taa kaa tas notiek, centies paasniegt kaa kaut ko ko daru/dariiju es ;-) Psihologje tu muusu...



Edited 1 time(s). Last edit at 04.10.2007 12:19 by ,,,.
Re: Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.
04.10.2007 12:34
Komat, nekas tur netiek skaitîts. Un es pievienojos Vijolîtei- labi gan, ka Tu nestrâdâ vairs medicînâ.
Re: Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.
04.10.2007 12:35
...redz, katrs spriezh peec savas pieredzes... tu saki, ka netiek, es skaidri zinu, ka tiek...
Re: Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.
04.10.2007 12:44
Komat, apvienojot pieredzes varam teikt, ka daþi skaita, daþi ne. Aprakstîtais gadîjums bûs tas, kad netiek skaitîts. Jeb Tu domâ, ka mâmiòa ne pa kam no ieteiktâ neko neòçma lîdzi?
Re: Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.
04.10.2007 13:39
Nu re, gluzhi ka Eiropaa :) Interesanti, ko par shadu saka dr.Raimonds, vins strada kaiminzeme, ja nemaldos.
Pasha prakse, pacienta statusa ir tada, ka viss noticis gluzhi ka pacientam draudzigaja Skandinavija, ja neskaita to nenormalibu - transportet siko ar atro palidzibu uz slimnicu. Sho gadijumu visticamak apspriestu pa telefonu un paaicinatu ierasties otra diena, ja nav uzlabojumu.

Prakse pasam rindaas. Ar lauztu kaju gaidisana slimnicaa no 8.iem rita lidz 11.iem vakara, jo ir daudz smagaki slimnieki, ko ieved ar atrajiem (sirds mazspejas, avarijas). Kopuma, skandinavija neviens ar sikumiem nenemas (temperatura +40 ir sikums), visa uzmaniba tiek avancetiem gadijumiem, rezultati tajos ir labi. Parastas kaites arste pashi, vai konsultejas pa telefonu.

Tad nu LV ari iet sho celu?
komatēn,atkal runā daudzskaitlī?Runā savā vārdā.Un uz psihologa vietu nekandidēju.Mani uzjautrina subjekti,kas vienmēr saka to ko vajag teikt,kas būtu pareizi,nevis to ko jūt vai domā...un ātrie parasti pasaka tikai par dokumentiem,ja to nezināji...krūzīte-mja...smieklīga tu esi:)
Re: Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.
04.10.2007 19:43
shur tur forumos (angliski) esmu maniijusi sadalju ar uzrakstu VENTING.

to izmanto ljaudis, ja grib paraudaat un pasuudzeeties.

tur, kur taadas sadaljas nav, ir noraade, ka raudaat, suudzeeties un vaimanaat forumaa driikst, bet teemas virsrakstaa jaauzliek pieziime VENTING vai TRIGGER WARNING, jo ne visiem gribas lasiit, par ko kaads tagad grib paraudaat, bet citi, kas arii ir raudaashanas noskanjaa, to tik vien gaida. citi ir beediigi, bet negrib sliktas emocijas... grib virtuaali pakomuniceet, bet bez asaam izjuutaam, taapeec ventingaa nepiedaliisies.

sen shito te arii vajadzeeja. tad raudaataaji par shausmiigo mediciinu un citaam netaisniibaam vareetu apvienoties un uz kaadu briidi justies vieglaak. medikji arii vareetu bez uzbraucieniem paskumt par savaam teemaam.

"vislabaakaas" lietas sheit notiek, kad abas grupas satiekas, bet katram saape par ko citu. katrs savaa barikaazhu puse, katrs redz neatrisninaatas un arii neatrisinaamas lietas tikai savaa pusee. tak jau taas barikaades laikam par augstu. a reizeem paraudaat gribas. nu tad var meegjinaat varbuut paseedeet raudaashanas briidii tikai katrs savos ierakumos un paraudaat par to, ka pasaulee viss nenotiek, kaa to ljoti gribeetos... tad vismaz vareetu izvairiities no personiskiem apvainojumiem.

raudamaas teemas ir specifiskas ar to, ka tajaas NEKAD nav objektiivas patiesiibas. tajaas ir tikai sakairinaatu emociju justais un redzeetais. daudzi aspekti, kas pashu vareetu nostaadiit nelabveeliigaa gaismaa, tiek apzinaati vai neapzinaati nosleepti. taads ir cilveeks.
Re: Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.
04.10.2007 20:03
Te jau Maria_Magdalena bija smuku atziòu ielikusi:
"Mçs esam uz mûþu ieslodzîti savas subjektivitâtes kambarî."
Jebkurâ gadîjumâ mçs ikviens varam paskatîties tikai subjektîvi, ja vienâdi domâ vairâkums, tas arî vçl nenozîmç objektivitâti.
Tu jau, Runcene, tâpat savu "ventingu" vai tvaika nolaiðanu taisi jebkur citur. Tas ir kaut vai uzbrauciens kâdam, kas Tev vienkârði tâpat nepatîk, vai kas aizskâris Tavu ego:)
Ja ûdeòi ir râmi, mçness atspulgs ir pilnveidîgs. Ja iekðçji norimstam, mçs spçjam atspoguïot dieviðío. Ja drudþaini rosâmies, cenðamies uzspiest savus nodomus dabas kârtîbai un domâjam tikai par sevi, mûsu iekðpasaules virsma sabangojas.
Kâ ûdens pats atrod savu lîmeni, tâ prâts tiecas pçc lîdzsvara. Patiesa rimtîba rodas vienatnes brîþos.
Viss noskaidrojas, kad ïaujam prâtam kïût mierîgam.


p.s. neuztveriet kâ pamâcîbu, drîzâk kâ apceri:)
Re: Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.
04.10.2007 20:19
jaa, Strawberry, Tu ljoti daudz noraujies no manis, tas tiesa, bet lec jau pati ar brangi virsuu, taa nu es kaut kaa atkaujos... kaut kaa ar citiem man tik smagi sarauties nesanaak... kaut kur piekriitu, kaut kur nepiekriitu, taapat vinji man... pusliidz raami viss notiek... ne man konstanti vinji kozhas biksees, ne es vinjiem, bet mums ar Tevi te taada iipasha "miilestiiba" izveidojusies. esmu samierinaajusies, ka gandriiz peec katra mana komenta buus kaads Taveejais un otraadi arii jau asinju balss sauc. nu ko, bet tagad Tu vareesi kaadu laiku atpuusties.
Re: Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.
04.10.2007 20:31
Runcene, jâ? Es nemaz neiedomâjos, ka no Tevis noraujos:-)))
Atceries:
Neviens nevar likt mums slikti justies, kâ vienîgi mçs paði.
Nevçlos aizvainot.

Vai nebûtu laiks padomât par kâdâm pozitîvâm pârmaiòâm dzîvç, cînîðanos ar depresiju vai kâ?

Þçl skatîties uz kâdu, kas ar þçlîgu niku to vien dara kâ postç skumîgas tçmas vienu pakaï otrai.
Re: Slimu bçrnu neuzòem slimnîcâ un izliek uz ielas vienos naktî.
04.10.2007 22:20
vijole
neba tu nu buusi taa speciaaliste tajaa, ko aatrie saka un ko nesaka, gudriniece... tajaa monologaa bez kruuziites un karotiites ir veel gana daudz priekshmetu iekshaa...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 12?
Ziņa: