Garîgâ skolotâja meklçjumos!

Aizsāka snukers 

Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
18.08.2008 22:34
Man arî ir virtuâlie skolotâji..., kas paði nemaz par to nenojauð:)
Arî jebkurð dzîvç sastaptais cilvçks var bût kâ skolotâjs.
mad no kautkurienes
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
19.08.2008 00:20
...pirms pusgada savu suni apbçrçju...nja...suga tieðâm pareizâ - mîïa un gudra...

...par skolotâjiem...redzîgais un dzirdîgais smelsies no visa, kas apkârt...skolotâjs var bût pat bçrzs...vai skudras...tikai skolojamajam jâbût ar atvçrtu dvçseli labajam...tiem, kuri mâcâs mûþu pie viena guru, grûti ar galviòu...tas tâ, subjektîvi...lai kâda kaza man atkal nepateiktu - savu vienîgo patiesîbu paud, âzi...:)
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
19.08.2008 09:43
Bet , lai macitos ne no savas sugas, ir janoiet neliels cels garigas attistibas virziena :)
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
19.08.2008 12:30
Nav gluþi tâ. Piemçram, pavçro kaíus- vai tie kâdreiz ir stresaini, ar trîcoðâm íepâm (ja nav galîgi slimi)? Vesela filozofija ir kaíos (man tie labâk patîk kâ suòi :D).
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
19.08.2008 16:22
Suns labaks draugs! :)
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
19.08.2008 17:50
Bet kaíis ir neatkarîgs...Un pat ja viòð òaudçdams bûs lûdzis/prasîjis çst, aizies viòð kâ saimnieks, kas visu nosaka :-)))
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
19.08.2008 18:47
Kâ ir ar mantru skaitîðanu ? :) Neesmu vçl meìinajis :D
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
20.08.2008 09:59
Snuker, man ir tâds uzskats, ka jâizvçlas tas, kas paðam ir noderîgs un tâtad Tev diezgan skaidri jâzina, ko gribi. Tas nozîmç, ka ja tev ðíiet, ka mantras tev ir vajadzîgas un Tu zini, kâ tâs iedarbosies, tad vari skaitît, -es to nedaru.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
20.08.2008 13:35
...kaíis ir draugs...suns...hmmm...reta suga dzîvo kâ draugs...vairâk kâ vergadvçsele...bet cilvçkam raksturîgi - piedzît visu pçc savas sapratnes...:)

...par mantrâm...laba lieta, bet...vai Tu sapratîsi, par ko Tu tur bubini zem deguna???...vibrâcijas???...man rodas jautâjums - kas ir tas par iemeslu, ka Tu esi piedzimis tieði ðajâ vietâ - Latvijâ???...ðeit arî vibrâcijas savâdâkas...ziedi smarþo citâdi...koki...rudens smarþa...vasaras sanoòa...uzdod SEV ðo jautâjumu un mçgini atbildçt SEV...pat âdas krâsa savâdâka...mantru skaitîtâjs...:)
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
20.08.2008 14:48
Es tik izteicu taadu minejumu :)
Tas arii ir mani diidijis, bet neesmu sapratis, kapec es ir latvietis!
Ta jau noteikti nav, kad pec katras reinkarnacijas tu paradisies un vienaa un taja pasaa valstii ! Iespejams soreiz mans uzdevums ir nest Latviju sauliitee :)
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
21.08.2008 11:30
Es arvien vairak parliecinos , ka velos palidzet attistities sabiedriibai :)
Buus tik japiemekle attiecigaas studijas :)
heh... atstaat kadu ieguldiju zinatne , kadu gudru gramatu :)
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
21.08.2008 11:40
Cçli mçríi, Snuker:) Bet ir labi, ja cilvçks vispirms pats ar sevi ir ticis skaidrîbâ un tad dodas palîdzçt sabiedrîbai.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
21.08.2008 11:54
Tas ir pirmsakums :) To esmu dzirdejis un lasijis no daudziem gudriem cilvekiem :)
Jadodas tik uz prieksu :)
Taapat garigaa izaugsmee jaattistas visas savas dzives garumaa :)



Edited 1 time(s). Last edit at 21.08.2008 12:11 by snukers.
abudabii
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
27.08.2008 21:56
ceels meerkkis tev ir..

kad buusi gatavs- skolotaajs pats tevi atradiis,bet liidz tam sagatavo savu praatu un kkermeni informaacijai ko sannemsi.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
27.08.2008 23:23
...tâ við i...
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
28.08.2008 09:03
Dvçsele nepakïaujas tautîbai,robeþâm,telpai,âdas krâsai,reliìiskai pârliecîbai.Dvçselei nav dzimuma.
Dvçsele ir mûþîga,nedalâma.Viòu nevar iznîcinât,sadedzinât,saspiest.
Tâ raksta Bhagavat-Gîta.Viòas(Bhagavat-Gîtas) vecums esot 5ooo gadi rakstiskâ formâ.Mutiskais vecums ðloku veidâ ir aizvçsturisks.
Faktiski tiek pasludinâts,ka cilvçks ir nemirstîgs.
Ir par ko padomât.



Edited 1 time(s). Last edit at 28.08.2008 09:04 by Mazdakteris1.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
28.08.2008 10:29
Sludinât var viskautko. Kâ pârbaudît? Man arî gribçtos ticçt dvçseles nemirstîbai, bet loìiski domâjot, izskatâs ka tâ nav.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
28.08.2008 17:50
...ir jâbût ne seviðíi gudram, lai neuzdotu sev jautâjumu - ja jau tâ dvçsele ir nemirstîga, ja jau tai nav ne tautîbas, ne religiskas parliecîbas, tad kâpçc Visaugstais ir izveidojis nâcijas, religijas, uzskatu daþâdîbu, atðíirîgas valodas, folkloru...varbût tomçr tam visam ir mçríis???...ko dazi vienkarsi ngrib saprast???...vai nav macîti skatîties saknç???...
...un beidzot - kapçc ïauþi pisâs kâ traki...bûtu vairojuðies ar pumpuroðanos un beigta balle...jeb tomçr garam ( ne dvçselei, starp citu) ir jaiziet daudzi un daþâdi garîgâs attistîbas posmi - latvieða, þîda, krieva, vîrieða, sievietes???
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
28.08.2008 18:46
Kâ latvieðu gars, es esmu spiesta apgût angïu un krievu valodas, lai uzzinâtu un risinâtu to, kas manam garam manâ miesâ nepiecieðams. Varbût nav pareizais ceïð, bet ðitâ smadzenes ir jâkustina vairâk. Kâ angïu gars es varçtu tik daudz tâs nekustinât. Latvieðu dzîvesziòa varbût man savâ ziòâ iet garâm, kaut skolas laikâ biju visâ tajâ iekðâ, gan dziesmâs, gan dejâs, gan folklorâ un mâkslâ. Mans gars varbût padomâja, ka pietiek :D
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
28.08.2008 22:43
Mâcîties nozîmç atgâdinât to ,ko jau tu zini :)
Piekritîðu Madam, ka ir jâiziet attiecîgi pilnveidoðanâs posmi, japieredz gan sievietes miesa, gan vîrieða... gan dvîòa daba , gan skorpiona un viens tik zin , kad tam jâbeidzas :)



Edited 1 time(s). Last edit at 28.08.2008 22:47 by snukers.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
29.08.2008 10:43
Snuker. priekð kam to visu pieredzçt (es par daþâdâm miesâm un zîmçm), ja tik un tâ neko neatceries? Kâds tam praktisks tolks? Studiju gados, kâ jau visi, niekojos ar daþâdu horoskopu lasîðanu, tad nu tur teica, ka iepriekðçjâ dzîvç es biju dejotâja un notika tas pirmsbîbeles laikos. Tad nu rodas jautâjumi - kâpçc ðajâ dzîuvç es galîgi nemâku dejot, nevelk un nekad nav vilcis. On otrs- kâpçc tâda pauze starp manâm dzîvçm?
Ko ar to visu gribu teikt. Mans viedoklis, ka ar ðo visu var aizòemt savu brîvo laiku, bet kâ personîbas attîstâju ir jâizvçlas daudz praktiskâkas lietas. Piemçram, ja Tu zini, kâdâ specialitâtç vai jomâ startçsi, tad kalt tajâ virzienâ. Panâkt to, ka esi autoritâte savâ specialitâtç. Tad nekâdi dzîves satricinâjumi Tev neskâdçs. Bet nu saprotu, ka katram ir sava pieeja dzîvei un savas prioritâtes.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
29.08.2008 21:27
...nja...daþiem no kustoòiem nav sveðs kaut vai tas pats Ticiâns vai Botièelli, viòi vienkârði zin...citam var râdît un ar cirvi laist galvâ gaismu - kâ zâbaki bija, ta paliks...

...peofesionâlis kâdâ jomâ nenozîmç vispusçji attîstîtu rumpi...arî cirvis sastâv no divâm daïâm - paða cirvja un kâta...
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
29.08.2008 23:03
Augstâkam Es ir nepiecieðamas iemaòas. Lai tâs iegûtu, Tu saòem prieku kaut ko darot. Pieòemsim , ka Tev kaut kâdâ dzîve prieku sagâdâja dejoðana. Tavs mçríis tad bija apgût to.Kad tas tika apgûts, prieks zuda, un prieks parâdîjâs taisot çst... tu sâki gatavot fantastiski gardas pusdienas...

Ne viens nav teicis, ka dzîvei jâsastâv tikai no garîgâs pilnveidoðanâs, tev ir arî laiks atpûtai, piedzîvojumiem , utt. Bet jebkuram pie dzîvîbas esoðam cilvçkam ir jâcenðas tiekties pçc pilnîbas.

Mçs nepiedzimstam kâdâ ìimenç tâpat vien... tam ir nozîme. Es piedzimu ìimenç , kurâ nav tçva, kurâ mâte ir mûþîgâ pesimiste ... liekas, ko gan no viòiem mâcîties, bet tur ir ko . Katram paðam jâmeklç atbildes uz ðiem jautâjumiem...jo tieði ìimene , kurâ tu piedzimi ir tas kavçklis pilnîgai laimei ... ehh , cik gan daudz mçs nepâròemam no viòiem !
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 15:23
Ciniki. Smuki pateici, bet man nepieleca. Uz ko aicini? Nav svariigi kaads speciaalists esi, ka tik vispusiigi attiistiits? Nu ja snukers buutu Geitsa deels, buutu gandriiz saprotams, muusu realitaatee kaut kaa ne taa sanaak. Tomeer pienjemu, ka man nepieleca.
Snuker, dziive sastaav no darba, darba un veelreiz darba. Darbs ir straadaat ar sevi, darbs ir apguut jaunas zinaashanas un darbs ir taas pielietot dziivee. Tavam vecumam ir raksturiigi "aizdomaaties liidz sakneem", tas ir normaali. Bet viirietim, lai vinjsh vareetu justies mieriigs un droshs shajaa dziivee ir jaaspeej nodroshinaat sevi un savus tuvaakos. Taapeec es saku par profesionaalismu kaadaa jomaa. Un tikai peec tam, ja Tev galvaa atradiisies briiva vieta un diennaktii briivs laiks, vareesi domaat par pilnveidoshanos, atpuutu un piedziivojumiem. Iespeejams tagad Tu esi pietiekami pastaaviigs, bet nedomaaju, ka tas ir sen. Taatad Tavai maaminjai gadiem vajadzeeja domaat, kaa lai nodroshina Tev visu nepiecieshamo. Tici, tas nav tas vieglaakais sievietei. Lai cik speciiga personiiba vinja buutu un cik daudz naudinjas nopelniitu. Es domaaju taapeec Tu vinju uztver kaa muuzhiigo pesimisti. Diez vai taa tas ir. Bet nu Tev tas labaak zinaams. Tikai njem veeraa, peec paaris gadiem Tu vinju veerteesi savaadaak.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 15:27
"dziive sastaav no darba, darba un veelreiz darba"- smagi skan. Varbût ðâda pieeja tomçr ir kïûda?
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 16:46
Tevis teiktais izklausas pec darbaholika ikdienas :D
Cilvecei ir jaevolucione, tas ir vienigais taas uzdevums. Sakuma bija tikai energija, tad paradijas pirmaa materija , augi, dzivnieki.... un beidzot cilveks. Vai tad tagad evolucija apstasies ? Vai tad mes esam pilnibu sasniegusas radibas ? Mes tikai postam dabu, kârojam pec varas , naudas . Kam tas ? Selestinas Paregojums fantastiski to atklaj. Visu cilveku konfliktu iemesls ir energija. Cilveki ''uzbruk'' sev tuvajiem tadel , ka trukst energijas , vini velas vinu uzmanibu, bet , ja nesanem , notiek tas , kam janotiek.
Kapec cilveki , kuri tiecas pec garigas dzives gimenes ir laimigas ? Tapec , ka vini ir atradusi Pirmavotu energijai, vini mil dabu, kosmosu, un pats galvenais vini mil pasu sevi.
Un taa pamazaam , pamazaaam cilvekiem saprotot , ka ir tacu beidzot jaatbrivojas no ikdienas problemam, ka ir jamegina meklet dzives patiesa izpratne, tad cilveki pamaz saks evolucionet. Tu saki jastrada ? Es saku japriecajas par dzivi, un jaatistas pasam, kaa ari japalidz citiem , lai mes kopigi nonaktu pie miera pilnas pasaules, un es ticu, ka tas notiks... ne tagad , bet notiks ! Nauda , cilvekam evolucionejot zaudes savu nozimi.
Cilveki ir stulbi, jo vini grib ticet tikai tam , ko redz!
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 16:54
snukers: Te ljoti pareizi pateica... es pirms 10 gadiem arii meegjinaaju rast baiso jeegu ;) Bet tici man.. peec 10 gadiem viss buus pakaartots Tavam darbam jo ne jau nu mammiite Tev par visu maksaas. Eest Tev sievai beerniem gribeesies? jumtu virs galvas vajadzees? shmotkas visiem vajadzees? gribeesi lai sieva ir smuka kopta labi gjeerbta? gribeesi lai beerniem laba izgliitiiba? gribeesi dziivot arii nosaciiti saviem hobijiem? Tas viss atdursies naudaa, bet nauda darbaa un tas cik veiksmiigi atradiisi veidu nopelniit - tas buus vieniigais kas noteiks cik mazaak Tu pakaartosies darbam ;)

Nee nu el jau var no pilniigi visa taa atteikties un iet par muuku indijaa :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 17:17
Domaju, ka garigaja izaugsme es neapstasos, taa nav tikai kaut kaada jauniibas maanija! Es kops bernibas esmu bijis savadaks kaa citi, man intreseja citas lietas.
Darbu nenoliedzu. Neviens man neliedz but labam sava amata meistaram. Buusu arsts, pelnisu naudu! Pats galvenais ticet tam, ka bus labi, ka nakotne bus spoza! Esmu parliecinajies par to, ne tikai lasot gramatas, bet tiri dzive - sava gimene! Kops berna kajas naudas nebija daudz, mates uzskati tie pasi. Kunkst un vaid, un tas turpinas vel tagad un ,luk, vinas materialais stavoklis stav uz vietas ! Diemzel... Bet ne jau man vinai japalidz, to var vina pati... nezinu kad vina beidzot ko sajegs!
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 17:49
Ar vaardu "darbs" es nedomaaju piespiedu darbiibu par kuras rezultaatu samaksaas naudu. Darbs ir daudz plashaak. Arii darboshanaas ap saviem hobijiem ir darbs. Idejas par naudas kaa prechu ekvivalenta atcelshanu jau sen viitero. Tikai dziive pieraadiija, ka tuvaakajaa naakotnee tas nedraud. Pateereetaaju sabiedriiba nespeej sevi uztureet, pat ja vienosies kopiigaa ekstaazee. Tik un taa buus vajadziigs kaads, kas sarazhos dziivei nepiecieshamo. Un par briivu savu sarazhoto spiesti atdot tikai vergi. Bet tas kaut kaa neiederas vispaareejaa laimiibaa.
Ko noziimee vaardi- dziives patiesaa izpratne? Nav taadas vieniigas un patiesas. Katram ir savs redzeejums un tiesiibas uz taadu. Sabiedriiba attiistaas nevis taapeec, ka kaads tai atrod jaunas patiesiibas formas, bet taapeec ka ir darbaholikji, kas darbojas un atklaaj arvien jaunas lietas. Censhas veikt savu darbu peec iespeejas labaak un ar mazaaku energjijas pateerinju. Kad es maaciijos skolaa, muus maaciija skaitiit ar skaitiikljiem - ja nu dziivee noder. Universitaatee mees Fortranaa rakstiijaam mazas programminjas, kur katru komandu bija jaaperforee uz atsevishkjas perfokartes. Ja gadiijaas kaut kas sarezhgjiitaaks, tad bija jaanjem bez maz vai kurpju kaste, kur ielikt programmas perfokartes. Un kaadi ir tagad datu neseeji? Un cik viegli tagad veikt dazhaadus apreekjinus. Speej tik iedomaaties, kaads titaanisks darbs tika pateereets, lai tik iisaa laikaa notiktu taads progress. Bez pieskarshanaas energjijas pirmavotiem.
Un visubeudzot. Laimiigas ir nevis taas gjimenes, kuras tiecas peec gariigaam intereseem, bet gan taas, kuraas intereses ir kopiigas, liidz ar to abaam puseem saprotamas un pienjemamas.
Padomaa par Mateusa vaardiem.
Snuker, dziives laikaa Tu satiksi ljoti daudzus cilveekus. Taadus, kuri patiks, kuri nodos, kurus miileesi. Bet nekad un neviens nevar buut pieliidzinaams maatei. Mammai ir iipasha vieta cilveeka dziivee.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.08.2008 17:53 by plants.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 18:18
Snuker, tu esi izlasîjis Selestînas pareìojumu:) Tâ patieðâm ir aktuâla lieta: cilvçka cîòa par enerìiju. Enerìija ir viss, ir tikai daþâdas tâs formas, frekvences, vibrâcijas vai tamlîdzîgi, un cilvçks nav iemâcîjies tâs uzòemt, vienkârðoti sakot, ja tâ nav pielâgota viòa vajadzîbâm. Tâpçc visvienkârðâk to ir paòemt no cita cilvçka.
Plant, nu tâ ir , cilvçce tehniski ir progresçjusi neiedomâjami. Man ir tieðâm grûti iedomâties, kurâ brîdî no milzîgajâm elektroniskajâm skaitïojamâm maðînâm cilvçce spçja pâriet uz tagadçjiem datoriem , internetu, utt. Es apðaubu, ka tas ir tikai grûta darba un tehnikas progresa rezultâts. Taèu cilvçkiem eksistç arî tâdas spçjas, ko ar tehnikas progresu cilvçki vçl nav sasnieguði. Kâdreiz, jau pasen atpakaï es lasîju tâdu domu, ka cilvçce ir aizgâjusi nepareizâ virzienâ savâ attîstîbas procesâ. Toreiz es saðutusi protestçju. Tagad es domâju citâdi. Ïoti daudz, ko cilvçce ir sasniegusi ar smagu darbu un tehnoloìisko iespçju pilnveidoðanu, var sasniegt pavisam citâdâ veidâ. Piemçram, tehnikas progresu izmanto, lai veidotu sareþìîtu aparatûru un noklausîtos telefona sarunas, bet ir cilvçki, kas vienkârði lasa domas bez nekâdas aparatûras. Tas laikam arî ir tas, ko var saukt par garîgo attîstîbu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 9?
Ziņa: