Garîgâ skolotâja meklçjumos!

Aizsāka snukers 

Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 18:27
"Es kops bernibas esmu bijis savadaks kaa citi, man intreseja citas lietas"

Tas arii ir paarejoshi ;)
Lai gan ir kam nepaariet - EMO ;) Tie peec tam konkreti sagrizas jo taa arii neko nav atradushi un taa arii ir tie outsideri :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 19:01
Pâriet, nepâriet...ja cilvçks nevar iekïauties vispârpieòemtos râmjos, nu tad viòð to nevar, citâdi pamatîgi jâlauþ sevi. Vai to vajag? Nav viegli bût autsaideram, bet vçl muïíîgâk ir bût tâdam, kâdu citi tevi grib redzçt. Pie tam, sev lîdzîgos jau vienmçr var atrast. Un galu galâ , kas nenodzeras, nenonarkojas un neuzpamst no taukiem, lamâdams pasauli par neizdevuðos dzîvi, vai mâcîdams citus dzîvot, beigu beigâs aizdomâjas par dzîves jçgu.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.08.2008 19:01 by strawberry.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 19:21
Strawberry
Cik ir taadu cilveeku, kas lasa citu domas? Kaa paarbaudiit, ka vinji tieshaam lasa citu domas? Kaa uzzinaat, ka vinji pareizi lasa. lai izgatavotu ieriici, kas noklausaas lielas puules nav vajadziigas. Pie tam viss ir izmeerams un paarbaudams. Kaut ko noveerteet kaa pareizu vai nepareizu nemaz tik vienkaarshi nevar. Veel jo vairaak civilizaacijas attiistiibas virzienu. Kaadi ir kriteeriji? Ir jaabuut kaut kaadam priekshstatam par veelamo rezultaatu, kur tad tai civilizaacijai beigu galaa jaanonaak. Un vai vispaar ir taads attiistiibas galapunkts, kad var pateikt - viss atnaacaam, taalaak kugjitis nebrauks. Taa ka veerteet celju vai virzienu... Bet nu pienjemu, ka es kaut ko saprotu ne taa.
Taa nav gariigaa attiistiiba, ko Tu piemini. Pat ja buutu taadi, kas lasa sveshas domas ( izsaku vinjiem liidzjuutiibu), tad tas ir manju treninjsh.
Gariigaa attiistiiba peec manaam domaam ir maakslas, kultuuras, skaistuma izpratnes speejas, speeja atshkirt labu no ljauna. Krieviem ir vaards - nravstvennostj, it kaa tulkojams kaa tikumiskums, bet nravstvennostj ir daudz plashaak, un tas piemiit gariigai attiistiibai. Tas taa pirmaas domas. Kaut gan diskuteejams jautaajums.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 20:05
Plant, es saprotu, ko Tu domâ. Es domâju vairâk par spçju apjaust savu garu. Man pareiza ðíiet doma, ka cilvçks ir gars, kas apgûst pieredzi uz zemes. Un tas nozîmç arî lîdzsvarot smalkâku enerìijas formu ar rupjâku, saprast, kâ tâs viena otru ietekmç. Protams, kultûra, mâksla un viss cits cilvçka radîtais arî ietilpst ðajâ pieredzç.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 20:08
ar outsider es biju domaajis nevis taadu kuram ir intereshu pulcinjsh, bet taadu kursh saka - es jau no beerniibas biju iipashs un savaadaaks ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 20:36
Plants ir ateists :)
Kapec progrese zinatnes, tehnika ? Ko mums deva dators , raksamasinas vieta ? Vai tas nedeva vairak briva laika ? Protams, ka deva! Visas jauniegutas tehnikas atvieglo musu darbu, kas tadejadi samazina darba grutumu un laiku. Driz jau vairs vispar bus nepieciesami 5- 10 darbinieki milzu uznemumiem. Ko tad mes darisim ? Nu mes jau to nepieredzesim , bet nakosajas dzives gan jau! Lieta tada, ka sis progress pamazinot darba laiku, atvel mums to garigajai attistibai. Mums japrogrese savaa pilnveide tapat kaa tehnikai! Un lidz beidzot cilvece sasniegs pilnibu. Tam vajag tikai noticet!
Jo tu vairak domasi , kas ir Dievs, jo tu vairak parliecinasies , ka vins neeksiste!
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 20:44
Es nebiju wunderkinds :) Man nepatika dzersana, man nepatik viss neveseligais!
Tad es vel nesapratu , kapec es atskiros no citiem, kapec man nav daudz domubiedru! Lielaku veseliga dzivesveida entuziastu nevareju atrast. Taa bija ziime, kaadaa virziena man javirza sava dzive - sports, medicina, daba... Es milu sis lietas.
Iespejams kadreiz piedalisos kulturisma sacensibas, iespejams veiksu kadu sasniegumu zinatne..., bet es zinu, ka kaut ko nozimigu es izdarisu!
Plant , tu noteikti zini , kas ir intuicija! :) Cik daudz zinatnisko sasniegumu nav sasniegts pateicoties tiesi intuicijai ? :) Penicilins ... vai tad to neatklaja pavisam nejausi ? Vajag tikai noticet, ka nevienmer viss ir tikai sagadisanas... :)
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 20:52
heh, atceros, kad biju siks knevelis, es biju parnemts ar þeletona kopmiti ar tam dzeltenajam kasetem! Visiem bija, bet tikai man ne! Bet es vakara vienkarsi sapnoju par to , ka es speleju, kaa es mainos ar kasetem ... un lidz kada diena man nopirka :)
Es domaju, kaa gan man bus iespejams dabuut datoru, mana gimene nevares nopirkt... peksni mans draugs piedavaja man darbu un es nopirku sev datoru!

Es velejos atrast meiteni , kuru miletu... tadu ari sastapu, nekas , ka attiecibas izgaisa, bet es to izjutu.

Tagad , es nopirku sev gitaru, ko ari loti velejos berniba!

Vai visas sis ir tikai sakritibas ? Vai ari tomer kads mums palidz un piepilda musu velesanas? :) Ticet saviem spekiem, saviem sapniem nozime ticet ari Dievam :)
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 20:58
Snuker, bieþi ir tâ, ja uz kaut ko koncentrçjies, interesçjies, regulâri piedomâ, tad tas it kâ pats atnâk.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 21:03
Es noteikti neesmu ateists :) Driizaak strength catholic paveids.
Darbs cilveekiem vienmeer buus. Zinaatniskie atklaajumi balstaas uz zinaashanaam un intuiiciju. Plika intuiicija bez pamatiigaam zinaashanaam, logjiskaas domaashanas un milziiga darba neko nedos. Manaa gjimenee uzskata, ka man ir ljoti speeciigi attiistiita intuiicija, tachu pagaidaam ar atklaajumiem man nevedas. Domaaju, ka zinaashanu par maz :(
Pilniiba nav sasniedzama, jo tas nav punkts, tas ir virziens, celjsh.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 21:09
Snukers.
Man ir tieði tâds pats stâsts.
Tikai daudzas reizes tas atnâk ar lielu nokavçðanos.Tik lielu,ka zaudç savu aktualitâti.
Tâ vien liekas, ka Viòð ir tik aizòemts un pârslogots,ka visu dara vçlâk.....Cieòâ.
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
31.08.2008 23:13
...uhh, bïa, kâ te dod!!!...plantam...cirvis bez kâta ir tikai metâla gabals...;0)
...òurbulis jutâs gana labi savâ âdâ...irbîte arîdzan...:)...padegam jau vajadzçja vairâk...:)...he, he, reiz bija labs mâkslinieks - ârgaïu mâris...ielikâs bisnesâ...uzveidoja izdevniecîbu...tad banku...un...nja....

...visi te blieþ par smalkâm lietâ, bez kurâm VAR iztikt...bet kuras var PIERÂDÎT...BET VAI VAJAG???...

...katram savs ceïð...
...mazs prâtuïojums - vai plants jûtas piepildîtâks savâ dzîvç par manis piesaukto òurbuli???...

...dzîvei jçgu meklçt nozîmç iztçrçt savus resursus NEAUGLÎGI...vajag dzîvot...un viss ...
Re: Garîgâ skolotâja meklçjumos!
01.09.2008 11:37
"Es nebiju wunderkinds :) Man nepatika dzersana, man nepatik viss neveseligais! "
Nu nez ko tad lai es saku... :D:D:D:D:D man ir tuliit 28 gadi... nedzeru un nepatiik dzershanas... ja iedzeru tad tie ir 50g laba konjaka. Patiik sports un viss veseliigais... es ko tagad outsiders? :D Pie kam manaa ecumaa dzer praktiski visi :D Kamoon.. nu saliidzinaaji ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 1?
Ziņa: