Nebijis gadījums

Aizsāka Reālists 

Re: Nebijis gadījums
05.10.2009 13:01
Tu liec sev ap kaklu sunu blusu siksninu :)

Bet, zel, blusas ir pretigas un baisi niez.
Agrita
Re: Nebijis gadījums
24.10.2009 23:34
Manam kaķim nekad nav vēl bijušas blusas. Šogad ir blusu gads!!!! Šovakar uz grīdas kādas 30 uzlasīju, kaķis izspruka ārā kaut kur nolīst. Esmu izmisumā! Rīt eju uz vetaptieku pēc kaut kā!!!
siikaaaa
Re: Nebijis gadījums
25.10.2009 23:30
esmu kakjim kjerusi blusas araa ar pirktstiem, nav nemaz tik gruti. Taa arii visas izkeeru, jo uzradas kaut kads azrts
Re: Nebijis gadījums
09.11.2009 06:23
Man šitā vienu gadu laukos bij, 2as nedēļas mazgājām māju ar etiķūdeni un tad kkā iznīdējām + pati gāju gulēt no galvas līdz papēžiem ieziedusies vai sapūtusies ar pretblusu līdzekļiem, man bij vienalga, pat palagus ar viņiem sapūtu - re dzīva vēl esmu un blusas sen nau laukos vairs manītas... :)
Bij man ar problema. Pavasari panemu mazu kakenu. dzivojam dzivokli, nekadu problemu nebij. naca sitais karstais laiks, kakisa zel palika dzivokli turet aizvedu uz laukiem un laicigi nepadomaju par blusam, paradijas mazajam blusas un tad paris dienu laika ar blusam bij pilns dzivoklis, to bija tik daudz ka es nevareju nemaz iedomaties ka var uztureties dzivokli ilgak par 10 min. rikojos atri izputu diklafosu dzivokli, kakim tos pretblusu pilienus.... nakosaja diena atkal diklafosu dzivokli un kakim pretblusu sampunu. dzivokli blusas pazuda, bet lai atkartoti neparadas katru dienu mazgaju gridas, un gridas udenim pievienoju terpentinu. bet ar minku ir problemas nevaru tikt gala ar blusam, veterinararsts ieteica tikai pretblusu sampunu un aizliedza jebkadas blusu siksninas jo esot jau tie pilieni, un kakens ir parak mazins lai liktu vel siksninu. ta nu mazgaju minku katru dienu ar to sampunu bet ir doma nepaklausit vetarstu un tomer uzlikt to siksninu, pat nezinu ko darit.
Re: Nebijis gadījums
16.08.2010 14:31
Ir cilvēki, kuru asintiņas blusām negaršo.

Elementārākais, kā cīnīties - visu, pilnīgi VISU māju izmazgā ar ūdeni, kuram klāt pieliets terpentīns. Atkārto procesiju tik ilgi cik nepieciešams, ieturot pāris dienu pauzīti, savādāk no terpentīna smārda var pederi izsist! Mājdzīvniekiem ir ne tikai pilināmie uz skausta, bet arī efektīvas siksniņas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 1?
Ziņa: