Dziednieki , ekstrasensi un burvji

Aizsāka tercel 

Dziednieki , ekstrasensi un burvji
19.06.2011 08:35
Kadas Jusu atsauksmes par dziedniekiem, ekstrasensiem un burvjiem?
To ir tik daudz. Vini ir liela skaita.
Varbut kads ir pie kada bijis un var ko pastastit?
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
06.05.2012 17:27
bija tāda lieta, ka reiz manas paniskās bailes no suņiem devāmies ārstēt pie lauku tantiņām, kuras sevi dēvē par vārdotājām.
atsauksmes no citiem bija labas, tāpēc neredzējām iemeslu nepamēģināt.
abas sievietes piedāvāja ierunāt, laikam tā saucamos labos vārdus, ūdenī, sālī, cukurā.
pirmā, cienījama vecuma kundzīte, uzklausījusi manu bēdu teicās zinām kas darāms un ierunāja sev vien zināmus vārdus sālī un cukurā, kuru biju paņēmusi līdzi. deva norādes kā vēl sāls lietojams, ka varot viņā mazgāties un tā. galvenais stipri ticēt, ka tas palīdzēs un tad viss būs kārtībā.
otrā, pusmūža sieviete, lielāku slavu vietējā miesta robežās ieguvusī, piedāvāja to pašu. nu ierunāja man to sālu un ūdeni vēl arī. pabraukāja ar plaukstu pa muguru, paturēja pie galvas. nosauca dažas slimības, kuras man tiešām bija agrāk bijušas. ar pierunāšanu izlika arī taro kārtis, jo to redz nepilngadīgajiem nevajag. ietekmēsies un vēl zin ko. itkā jau runājot ka tam, ko izliek tais kārtīs jāpiepildās pusgada vai gada laikā.
nu rezultāts ir tāds, ka no tiem suņiem es vēl joprojām baidos. nezinu vai vainīga mana vājā ticība tam vai tiešām vārdi, kurus abas (patiešām nezinu kas viņas ir, gaišreģes?) ierunāja bija tikai tukša skaņa. un arī taro kārtīs izliktais...nu piedodiet, bet bija pilnīgas muļķības. lai gan nē, tur dažas lietas piepildījās gan.
kopumā -> nav man vienas attieksmes pret šo gaišredzību kopumā. katru ekstrasensu, vārdotāju un citus vērtēju atsevišķi un nenoliedzu, ka ir tādi cilvēki, kuri ir tiešām spēcīgi šajā jomā.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
06.05.2012 22:20
Ja vaina slēpjas psiholoģiskajā nostadnēs, un vārdotajai izdodas šo spriedzi noņemt,tad viss ir ok. Bet ja ir organiskas izmaiņas- audzējs, mugurkaula defekti,sabiezējums smadzenēs(epilepsijas iemesls),tad tās ir muļķības.Pēdējā laikā Latvijā ir jūtama izglītības līmeņa strauja krišanās. Ir pasliktinājusies iespēja griezties pie labiem speciālistiem.Ir iespējas plaši izvērsties "brīnum zāļu" izplatītājiem.Mes esam atsviesti atpakaļ par vairākiem gadu desmitiem.Nebrīnīšo, ja drīz būs raganu dedzināšanas,citādo linčošanas ,sātanu kulta un citi tumsonības gadījumi.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
08.05.2012 14:17
Mazdakteri, esi nu gan Tu nekonsekvents. To jau sen esmu ievērojusi.
To neviens nekad nezin ar kādām enerģijām un kā jebkura no dziedniecēm var iedarboties uz cilvēku.
Kā man kādreiz paziņa teica - iazgāja pie burves atburt negribamu pielūdzēju, bet tā maita visus vīriešus uz visu mūžu atbūrusi. Un tagad dzīvo pa pasauli visus lādēdama.
Un par medicīnas sistēmu - ārsts ir ministrs - nu tad arī sakārtojiet tās lietas. Kādus brīnumus tad jūs no malas vēl gaidiet ?
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
08.05.2012 17:51
Vispār lieta ir intresanta un ne tik viennozīmīga kā izskatās. Protams, ka visur kur ir nauda, ir sastopami krāpnieki un afēristi. It īpaši tagad... Bet tas nenozīmē, ka nepastāv saikne ar garīgo pasauli kurā notiek dažādas mums nesaprotamas lietas. Un daudzas organiskās izmaiņas ir sekas izmaiņam garīgajā pasaulē. Tās nav tiešas, mums zināmas iedarbības sekas un tātad noteikti ir atgriezeniskas ja tiek novērsta problēma garīgajā pasaulē. Daudz ko apliecina arī pasaules varas turētāju centieni kontrolēt narkotikas un citas psihotropās vielas. Jā, tieši tā, kontrolēt, nevis izskaust. Izskaušana, tas ir vārdos. Jo daudzas no šīm lietām prasmīgu cilvēku rokās ir spēcīgs instruments garīgās pasaules izzināšanai un ietekmēšanai...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Ku, vārdus ''garīgās lietas'' aizvieto ar ''enerģētiskās lietas''.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
10.05.2012 16:21
Dziednieki, ekstrasensi un burvji- vieglas dzīves tīkotāji un citu cilvēku izmantotāji. Un sirdzapziņas tiem dziedzniekdirsējiem ar nav ne kritapiņams. Perfekta nodarbe sociopātiem. Un cik faking aprobežotiem cilvēkam ir jābūt, lai grieztos pie šitajiem glumekļiem?! Man pat nav žēl tādu idotu, kas uzķerās uz visām šitām muļķībām.
mad smīkņādams
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
10.05.2012 21:59
...ku!, viedi vārdi, viedi...

...fool, neproponē savu aprobežotību tik klaji...
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
11.05.2012 00:02
Aprobežoti drīzāk ir tie, kas tic visiem tiem dziedznieciskajiem fufeļiem no aizvēsturiskajiem laikiem, kad cilvēki ne sūda ne par pasauli, ne cilvēka organismu nezināja. Liels notikums jau bija, ja cilvēks nodzīvoja līdz 30 gadu vecumam. Un ticēt tam visam skaitās- viedums? Nu tad diezgan nožēlojams ir tas viedums.



Edited 1 time(s). Last edit at 11.05.2012 01:22 by existential fool.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
11.05.2012 07:31
tas man lika papraatot - ja kaads uzvestos peec visiem "likumiem", cik ilgi cilveeks vareetu izvilkt - 150 gadus?
Ignatenko cer nodzīvot līdz 300 gadiem, žēl, ka es par to nevarēšu pārliecināties.
augsta līmeņa šarlatāns, es pat nenožēloju, ka izsviedu 250ls par viņa semināriem.
p.s. vairāk tomēr man interesē, kas noticis ar viņa pakaļu, vai nav atrofējusies pavisam, jo katru dienu viņš taisa klizmu.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
11.05.2012 11:13
Inka@

Nu un kāds efekts no tiem Ls 250? Es tā saprotu, ka Tu klizmu taisi katru otro dienu un ceri izvilkt līdz 150. Es gan tik ilgi neizvilkšu neskatoties uz visu savu simpatizēšanu klizmām :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
es par dabiskiem procesiem.
ar Hula Hoop izveidoju smuku viduklīti (drīzāk atjaunoju), + papildefekts teicama zarnu darbība.

labums no tiem 250ls= iemācījos atšķirt hipnozi, suģestēšanu no enerģētiskām darbībām.
Ignatenko, manuprāt, ir suģestētājs.
Skadiņš stundas laikā man iemācīja vairāk kā Ignatenko nedēļas laikā, man patīk reālas, noderīgas, izmantojamas lietas....pārāk veca, lai taptu par jauno cilvi atnākošajā Zelta laikmetā.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
11.05.2012 11:52
Nu nez, es par to maksāt Ls 250 nebūtu gatavs :)

Starp citu, no klizmas pakaļa nekādi neatrofējas. To ir izdomājuši stulbie cilvēki. Viss ir tieši otrādāk. Pakaļa atrofējas no tā, ka tur iekšā visu laiku stāv kakas un zarnas atrodas nostieptā stāvoklī. Tā lūk...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ai, nu ko Tu stāsti. abi ar Ignatenko vienā maisā bāžami. vēlāk būsiet večuki ar problēmām.
un dabiskā zarnu mikroflora? tāda skalošana būs par bargu, lai cik tur viss ātri neatjaunotos.


par pieredzi ir jāmaksā reizēm, nu vai tad es te varētu gudrēties forumā, ja nebūtu bijusi uz tām Ignatenko lekcijām?
Ignatenko izveido saikni ar tiem, kas pie viņa bijuši vai uz lekcijām nākuši: es dzīvs pierādījums šodien: biju par viņu aizmirsusi, bet šorīt nepārtraukti domāju, paguglēju, kas Ignatenko frontē jauns, un izrādās:

Visiem tiem, kas vēlas gūt patiesas evolucionāras zināšanas par Cilvēku un Visumu

Prof. Alberts IGNATENKO (Ukraina): 2012. gada 11. maijā 17.30-19.00 semināra-treniņa prezentācija: „Trešās Tūkstošgades Subinformatīvā Psihoterapija – Garam, Dvēselei un Miesai”

2012. gada 12.-13. maijā 11.00-18.00 seminārs-treniņš: „Trešās Tūkstošgades Subinformatīvā Psihoterapija – Garam, Dvēselei un Miesai” Semināra laika Jūs varēsiet pasūtīt un iegādāties speciālus individuālos harmonizatorus. Šīs ir jaunās paaudzes ierīce, kuras pieder pie prof. А. Ignatenko psihoinformatīvajām (PSY-IT) un subinformatīvajām (SUB-IT) tehnoloģijām, kas darbojas molekulārajā, atomārā un subatomu (kvarku) līmenī.
SEMINĀRA PROGRAMMA
Aktīvas veselības un ilga mūža kompleksās metodes apgūšana.
Suģestīvās metodes negatīvo emociju, baiļu sajūtas un neirožu dziedināšanai.
Pamatmetodes: personīgās bioenerģijas, fiziskā spēka palielināšanā, noguruma un stresa noņemšanā, 100 % pārliecības attīstībā par sevi, savām spējām un iespējām.
Bioritmu regulācijas ekspresmetodes.
Eniopsihotreniņš: eksprespaņēmieni patstāvīgai iziešanai no krīzes situācijām.
Psihoinformatīvās metodes intuīcijas attīstīšanai, sarežģītu dzīves situāciju prognozēšanai un to pārorientācijai.
Izturības, konceptuālisma un mērķtiecības attīstības metodes.
Subinformatīvās metodes kaitīgo ieradumu likvidēšanā (alkohols, smēķēšana, narkotikas).
Ekstra klases profesionālās vadības līmeņa attīstīšana un apgūšana.



un tā vienmēr!
es sajūtu, kad viņš ir atbraucis uz LV.

un kā vienmēr - jūtos neparasti.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
11.05.2012 21:32
Vispār, kāda starpība cik ilgi tu izvelc šai laicīgajā pasaulē? Beigās visus tāpat sagaida bezgalība, tieši tāpat kā bija pirms dzimšanas.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
12.05.2012 08:07
kas zin, ja neuzvediisies kaartiigi un pietiekoshi ilgi tagad, naakamajaa dziivee buus jaabuut kautkaadai piepei vai lentenim....
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
13.05.2012 03:43
Nu tad uzvedies ļoti kārtīgi šai dzīvē, lai nākamajā kļūtu par diženu un cienījamu piepi vai lenteni!
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
13.05.2012 18:02
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
15.05.2012 10:52
Inka. Lūk , mana pieredze. Biju komandējumā
ārzemēs. Lidojums LH binzesa klasē. No Latvijas vēl 2 cilvēki. No tiem viena dāma - 48 gadi. Tāda - vēders pa priekšu pupiem, ne manikīrs, ne pedikīrs un attieksmē - visu zinu, visu varu. Sākam runāties. Tiešām - cilvēks dzīvi sakārtojis - precējusies, 3 bērni, labs bizness, lieli īpašumi utt. Ceļo kur un kad grib. Iet uz dažādiem izglītojošiem kursiem. Tiešām dažādiem. Arī uz Ignatenko bijusi. Un visādi gudri runā un es vaļēju muti klausos un domāju - ka man būtu tāda nauda , es arī ietu uz visādiem kursiem. Jā un pēc tām nodarbībām mūs ved ekskursijā un tur paredzēts pikniks saulrietā. Un busiņā nolikta liela kaste ar pārtiku un dzērieniem. Un viņa - uzliek savas plikās , noputējušās , nekoptās , piepampušās, sandalēs tērptās kājas uz to kasti. Un es palieku mēma. Kā nolēmēta - nu kā tā var ? Viņa taču saprot, ka tur ir ēdiens mums visiem.
Un man būtu jāsaka , jāaizrāda viņai , bet es nevaru. Es kā nozombēta. Un tad es sapratu - nulles vērtība ir tiem kursiem, ja Tu iegūsti kosmiskas zināšanas, bet zaudē elementāru apjēgu par cieņu, par higiēnu utt.
Ja man būtu iespēja - es varbūt paklausītos tādas lekcijas, bet principā - nē. Pietiek, ka atgādinu sev kristietības pamatprincipus - tur ir pateikts viss.
smalkajam Ignatenko baltajā uzvalkā būtu skumji par savu audzēkni, tantes nosēdējušas bezjēgā visas piecas dienas.
acīmredzot, jaunā tipa cilvis tik viegli neveidojas - tai dāmai bija jāstrādā ar sevi, lai taptu veselīga, slaida, labestīga, toleranta, enerģiska ilgdzīvotāja......bet... izklausās pēc resnas nevīžas.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
15.05.2012 17:03
:)

...un tad viņa uzlika savas kailās, slaidās, labi koptās kājas ar valdzinoši mirdzošiem nadziņiem uz grupas kopējās ēdienu kastes...

un visi noelsās t.sk.kailā ar inku - "cik seksīgi!"
oga Tu apaļā, uz ēdienu kastes nedrīkst likt ne smukas, ne nesmukas ķepas.


kāpēc apaļā? dedukcija, elementarno, Vatson.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
15.05.2012 23:33
Tu mani pārsteidzi...ar pareizu atbildi par higiēnas jautājumiem,:) bet ar dedukciju gan labāk nenodarbojies, oga = apaļa tas ir standartizēts priekšstats, ko gan citu Tu varēji iedomāties...kubu? konusu? gredzenu? ;D

bet, atgriežoties pie iepriekšējās situācijas, tiešām grūti iedomāties kailo bez valodas... :) grūūūūti noticēt

seksīgu naksniņu! khmm...jums abām
Inka nopietna
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
15.05.2012 23:40
oga, reaģēji uz resno nevīžu.

es vēl nodomāju- nez kura tā būs.....kura reaģēs?
mad smīkņādams
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
16.05.2012 00:55
...krieviem ir makten labs apzīmējums - быдло...un šos te var sūtīt un mācīt un piebāzt ar kāpostu - rezultāts līdzvērtīgs nullei...un liks ne tikai savas netīrās kajas kur pagadās...

...palasiet, saldenās, Harmsu...:)
Inka piemetina
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
16.05.2012 09:39
jālasa krievu val, latviskais tulkojums bezgaršīgs.
Re: Dziednieki , ekstrasensi un burvji
16.05.2012 11:45
Ogai - man jau šķiet, ka šoreiz Tava ironija ir nevietā.
Ļoti daudzi cilvēki cieš no kaut kādām kaitēm, bet padomā cik atšķirīgi katrs ar to sadzīvo ...

Jā un vēl - es joprojām jūsmoju par sengrieķu sabiedrību, kur kulturāls cilvēks viennozīmīgi ir ar koptu ķermeni, stāju utt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 8?
Ziņa: