...virtuālā kafeja...

Aizsāka mad gādīgs 

mad labā omā
Re: ...virtuālā kafeja...
05.05.2012 09:58
...grūši par to, ka esi pacibejusi...
...par lindrakiem...ēēēh, smuki gan...tas no malas...:)
...inka un zaļā???...:)
Re: ...virtuālā kafeja...
07.05.2012 12:59
Bet ir forši, ja tie apakšsvārki ir biku redzami... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Inka@
Re: ...virtuālā kafeja...
07.05.2012 13:29
nu tak!

tā beibe bija ļoti pieredzējusi dāmīte, katrs žests iestudēts, lai pasvītrotu savu seksualitāti.....latviskā dāmīte: pretstatā krievietes zilām ēnām, sarkanām lūpām un krūtīm, kas gāžas ārā no šauras leopardrakstu kleitas :)
Re: ...virtuālā kafeja...
07.05.2012 18:43
Nu nez Inka, ka tik tev kāda greizsirdība nebūs bijusi. Kur nu tā var visu iestudēt . Ir jau cilvēki, kas pēc dabas ir aktieri. Viņi spēlē pat, ja lāgā nav skatītāji. Man jau tāda liela samākslotība nemaz nešķiet seksīga. Bet nu tas tā.
Vēl daudz darba, bet strādāt ta negribās, gribētos papļāpāties.
Inka@
Re: ...virtuālā kafeja...
07.05.2012 20:55
nē, ne greizsirdība: kā skolniece skatījos uz skolotāju, bet sev neko nepiemēroju, .....bija svarīgi saglabāt savu stilu :)
atceros: reiz tantes teica, ka es neprotot koķetēt, tas man jāmācās, tas esot sievietes ierocis.......ha.....tikai bālām personām vajag ieročus...spēcīgām pietiek ar to, ko izstaro pašas sievietes personība.
Re: ...virtuālā kafeja...
08.05.2012 14:09
Man stils nekad nav bijis un nebūs. Un seksualitāte ... nezinu, vakar lasu grāmatā - Nozagtie gulbji. Džekam ap 50 gadu, bet tikai uz jaunām meitenēm. Tā kā es par sevi domāju - varētu staigāt kaut mežģīņu kleitā ar briljantiem - bet tie gadiņi vairs ne tie, un priekšroka tiks dota jaunai meitenei, lai kāda viņa arī nebūtu. Seksualitāte tomēr ir kaut kas ļoti miesisks.
Man kolēģe ir tāda, nu izdresējusi mani. Ir man tāds vasaras topiņš ar mežģīnēm, uzvelku - jūtos labi, sev patīku. Bet viņa man saka - kāpēc tu naktskreklā uz darbu atnāci. Es saku- nav ko tev te skaust visu, kas man smuks. Bet patiesībā - nevaru vairs uzvilkt to topiņu uz darbu. Piedomāju , kur ar tādu eju. Vai šalles. man patīk tādas sievišķīgas ar ziediem un tā. Kolēģe man prasa - kurai omei es esot atņēmusi. Es atkal - skauģe tu tāda. Un viņa ir stilīga tādā ziņā , ka viņai nav vispār neviens pats raibs , par puķainu nemaz nerunājot apģērba gabals. Skaisti viņa ģērbjās, bet es tā negribētu. Man patīk sievišķīgi un ar viskautko izgreznoties , jo tas kompensē manu vīrišķo dabu.
Jā un JRT jaunās izrādes man nepatika. Mušu gan vēl neredzēju.
Tagad esmu nenormāli sajūsminājusies par Aivara Kļavja Piesmietais karavīrs. Lūk.
Vispār jau visu laiku meklēju tādu 40 gadnieču forumu, kur varētu ar savējām paspriesties. Nevaru atrast. Biju tādā buduārā. Bet tas nav īsti tas, ko meklēju.
Re: ...virtuālā kafeja...
08.05.2012 16:10
kailā

Hmm? Par to vīrišķo dabu... varētu tā būt... :( Bet ja pupuči ir cmuki (es nerunāju par iedomām), kāpēc gan nestaigāt topiņā ar mežģīnēm... :)

"Džekam ap 50 gadu, bet tikai uz jaunām meitenēm.", tas laikam ir akurāt mans gadijums bet Tu sevi kaut kā tik garšīgi pasniedz, ka pilnīgi sāk gribēties uz Tevi paskatīties... :)

p.s. Eh, pavasar`s laikam...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ...virtuālā kafeja...
08.05.2012 16:34
Eh, ja tu labi maksātu , ku ... izdomātu es kādu performanci . Man tā patīk kādreiz pa pliko gar spoguli pagrozīties. Piemēram, tīru māju un lieku visādas maskas pa visu ķermeni. Un tad tikai zeķītes kājās un gumijcimdi rokās un tad nospriežu, ka būtu taču tāds seksīgs tērps - zeķītēs un cimdos. Bet tas paliek iedomās, jo kā saproti - ar zeķītēm kājās vari seksoties ,bet ar cimdiem rokās jau tik pasīvas darbības sanāktu. Un kāds tad tur vairs lielais prieks - pasīvi
Inka@
Re: ...virtuālā kafeja...
08.05.2012 17:22
neklausi Tu tās elegantās madāmas! tikai lietpratējs un profesionālis var sniegt otram noderīgus padomus: tāds, kurš sajūt Tevi un zina, kas Tev piestāv. (man nepiestāv seksualitāti un sievišķību vairojošas lietas, jo es jau bērnudārzā pēc mazas seksbumbiņas izskatījos :))....nu ja vēl uzstellēju kaut ko vaļīgāku, tad skats krimināls. mājās staigāju puķaina un dekoltēta, reizēm sakrāsoju sarkanas lūpas un pie sevis uzjautrinos: uh, kas pa seksuālu frīku....preču piegādātāja un santehniķa prieks!

teātris: saule spīd, sezona man beigusies.

forums: nezinu, bet , ja atrodi, tad aicini arī mani :)
Re: ...virtuālā kafeja...
08.05.2012 17:28
Zeķītēs un gumijas cimdos... izskatās pēc nopietna fetiša... :) Pasīvas? Nu kā lai saka... Kad dāma uzvelk gumijas cimdus tad tur tik pa īstam sākās tās aktīvās darbības :D
Bet maksāt vienam un labi par lietam kas abiem patīk ir amorāli... Es nerunāju par izdevumiem pasākuma organizēšanai... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: ...virtuālā kafeja...
08.05.2012 20:05
ku! Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Bet maksāt vienam un labi par lietam kas abiem
> patīk ir amorāli... Es nerunāju par izdevumiem
> pasākuma organizēšanai... :)


cik atceros no izgaajushajam diskusijaam, ja esi tiinja gados, tas vareetu buut pa briivu
mad iezviedz
Re: ...virtuālā kafeja...
09.05.2012 23:40
kailā Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Eh, ja tu labi maksātu , ku ... izdomātu es
> kādu performanci . Man tā patīk kādreiz pa
> pliko gar spoguli pagrozīties. Piemēram, tīru
> māju un lieku visādas maskas pa visu ķermeni.
> Un tad tikai zeķītes kājās un gumijcimdi
> rokās un tad nospriežu, ka būtu taču tāds
> seksīgs tērps - zeķītēs un cimdos. Bet tas
> paliek iedomās, jo kā saproti - ar zeķītēm
> kājās vari seksoties ,bet ar cimdiem rokās jau
> tik pasīvas darbības sanāktu. Un kāds tad
> tur vairs lielais prieks - pasīvi

...sieviete varbūt izskatītos iekārojama...bet vecis???...un ja vēl caurums uz papēža...un darba tulzna branga...JezzusMarja...:)
Inka@
Re: ...virtuālā kafeja...
10.05.2012 10:11
atkal atmiņu stāsts:
70.gadi, mani radinieki īrē dzīvokli pie kādas večiņas, radiniece brīnās: sejas krēmi strauji iztukšojas, kas tas? reiz pa durvju aizkaru spraudziņu ierauga: večiņa sēd krēslā plika, un smērē ar dārgo pretgrumbu krēmu visu savu bālo miesu.

Kailumiņš mani iedvesmo uz ķermeņa maskām, lasot nodomāju: kāpēc gan nē, es aprobežojos ar 5-10 min dušā, bet var uzlikt uz 1/2 stundu, un gozēties pa māju plikai.
mad uzjautrinās
Re: ...virtuālā kafeja...
10.05.2012 22:01
...hmmm...:)
mad piebilst
Re: ...virtuālā kafeja...
10.05.2012 22:02
...kauņā šodien tāaadus cepelīnus baudīju...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 2?
Ziņa: