esot jāreģistrē auto videoreģistratori

Aizsāka smail 

esot jāreģistrē auto videoreģistratori
17.03.2016 11:54
apollo.tvnet.lv/zinas/vai-zinaji-videoregistratori-jaregistre/724091

Tātad esot jāreģistrē DVI, reģistrācija maksas pasākums.
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
17.03.2016 12:47
Tas ir gandrīz tieši tas pats kas ar tiem recepšu medikamentiem. Starp citu, domāju, kā drīz būs aizliegts fotogrāfēt vai filmēt publiskās vietās (ja tas nav jau izdarīts). Tā kā uz redzēšanos lielu svinību un kāzu fotogrāfijas. Maksimums, šaurā ģimenes lokā un arī tad labāk no visiem paņemt parakstu par piekrišanu. Lai nesanāk pēc tam tiesu darbi...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
17.03.2016 20:48
Neskaidri tie raksti medijos.
likumi.lv/doc.php?id=4042
FPDA likumdošana.
Tajā likumi.lv arī jābūt jaunpieņemtajiem, ja tādi ir.
Videoreģistratorus liek sevis pasargāšanai no melīgām liecībām pēc CSN. Apmēram tā.
Tomēr juridiskie forumi būtu piemērotāki izpratnes avoti. Nav mana joma.
Vienkārši es nesaprotu, kas jādara ar reģistratoru? Tagad.
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
18.03.2016 00:34
Domāju, ka pagaidām nekas nav jādara. Lieto un viss. Latvijā rosīties vajag sākt pie daudz lielākas ažiotāžas pakāpes.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
18.03.2016 23:37
Normāla prakse.
Ne vienā vien valstī tā ir ;)
Ir valstis, kur jamie vispār ārpus likuma.
Vismaz piebremzēs tos "mobilos reportierus" kas nemaņā šārē citus cilvēkus pret viņu gribu
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
19.03.2016 00:11
Neko tas nepiebremzēs. Šārētāji parasti ir pumpainie tīņi ar aifoniem. No fotoaparātiem ar labu objektīvu tālumam arī nepasargās.

Protams forši, ka ir valstis, kur tie ārpus likuma. Būs avārija un situācija kad liecībās tavs vārds pret otrā mašīnā esošo vārdu - maksāsi maksimālo apdrošināšanas likmi autiņam piecus - desmit gadus. Varēs priecāties uz nebēdu ka videoreģistratora nebija.
Videoreģistratoru esamība tomēr piebremzē meļu panākumus pie avāriju izskatīšanas. Nedaudz attur arī gājējus no skraidelēšanas kur nevajag.
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
19.03.2016 11:10
Nu tas tacu nenozīmē, ka to ta atstās nekontrolētu :)
Man tas līdz šim ir bijis obidno... ja Tu uzliec objekta videonovērošanu, tad nereģistrējot to... video nevar tikt uzskatīts kā pieradījums. Ar ko gan videoreģistrators atšķiras?
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
19.03.2016 11:42
Tauta jau teica, ka turpmāk arī jebkuram lieciniekam būs jābūt atbilstoši reģistrētam ar pārbaudītām acīm un dzirdi. Citādi tiesā tādas liecības neuzskatīs par pierādijumu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
19.03.2016 11:53
ku!
Davai bez demagoģijas ;)
Visa pasaulē videonovērošana ir JĀREĢISTRĒ.
Es neredzu te lielu atšķirību starp auto kameru un videonovērošanu objektā ;)
Ka arī es esmu ar visām 4 par, ka to IR jākontrolē. Tāpat ka esmu PRET anonīmu internetu. esmu PAR video kamerām visām malās ar sejas atpazīšanu utt... viss kas nepieciešams - maksimāli kontrolēt, kurš tiek tam visam klāt. Līdz tam vēl tāls ceļš ejams, bet uz to ir jātiecas.

RPP videokameras katru dienu palīdz aizturēt daudzus noziedziniekus. Tātad kameras vajag. Bet to IR jākontrolē.

Protams mani fascinē latvietis vulgaris.. kad jāruna par algam tad piesauc Norvēģiju... kad par soc balstu - Dāniju... kad par civilizāciju tad Austriju utt... bet NEKAD ..nu NEKAD negrib ne viņu likumdošanu, ne nodokļus :D :D :D

Cilveki cēla brēku arī par fotoradariem, jo piedzimuši ar nesodāmības un visatļautības sindromu. Lai gan mani pasu fotoradars nobildēja tuvu pie 200km/h ...esmu PAR tiem ;)
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
19.03.2016 11:53
Un vispār, par ko mēs runājam valstī kur valda totāls tiesiskais nihilisms? Likumi ar katru gadu tiek pieņemti ar vien samežģītāki lai tos varētu interpretēt kā vajag. Lielās zivis tur peld cauri neaizķerdamās. Notariālais institūts, instance kurai agrāk varēja uzticēties pielnībā, tagad ir sagrauta. Izrādās, ka tur krāpnieki. Maksatnespējas administrācijā visi sabiezējuši kā cūkas. Tiesu izpildītājs nabagam novilks ādu pār acīm. Tiesā visi tiesājās visās instancēs pēc kārtas kamēr iestājas noilgums vai tiek atrasta procesuāla kļūda. Kukuļi ir pilnīgi normāla prakse. Skatos, visi kas dzēruši un noķerti sen jau brauc kā braukuši. Ar visu dzeršanu protams... Kad valdībai saka, ko Jūs jājat tos cilvēkus, tie blisina actiņas un nesaprot par ko ir runa. Kas vēl ir vajadzīgs? Caurkritušo bagātnieku villas Jūrmalā? Zelta tilti un gaismas pilis? Vilcienu iepirkums vien ko ir vērts...

Nu pasakiet man kaut ko labu lai man gribētos te ilgāk uzkavēties...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
19.03.2016 12:15
Var palasīt tiesu praksi, arī portālos ir tiesu sistēmas viedoklis par videoreģistratoriem un pieredze.
Finansiāli jau protams gudrs gājiens ; reģistrācija ir maksas pasākums, attiecīgi kaut kādi ienākumi rodas. Varbūt izdosies palielināt finansējumu garīgās veselības aprūpei.

Kā atstās nekontrolētu, likumdošana jau sen, ļoti sen ir sakārtojusi.

Kas attiecas uz šārēšanu, mobilajiem reportieriem, fočām un videoklipiem ar ko piebāzti portāli, blogi tajos - tas ir tikai bizness un nekā personīga.
Apmeklētājus un klikus vajag reklāmdevēju dēļ. Jo populārāka vietne, jo vairāk maksā reklāma tajā, pasūtījuma raksti utt. Par katru apmeklētāju, katru kliku cīnās.
Efektīva metode noturēt portālā cilvēku, ir atļaut taisīt blogus, komentēt rakstus, likt foto galerijas, klipus.
Mobilie reportieri ? Agrāk bija reklāma ; redzēji ko interesantu, uzzvani mums. Atsūti mums savu stāstu utt.
Cilvēki ir slinki, speciāli kārtīgi rakstīt, noformēt vēstuli, pievienot failus. Vēstules noformēšana cilvēcīgā paskatā vien atttur pumpaiņus un slinkos.
Daži eksemplāri pat uz dekanātu mēdz atnest iesniegumus, kas noformēti tā, ka raudāt gribas par domu " šodienas jaunatne maksās mums pensijas ".
Pavisam cita lieta ir noflmēt klipu ar aifonu, nospiest pāris reizes uz displeja un saturs " iekačāts ". Kaut kādu komentāru pieklabina klāt un aiziet. Ātri un primitīvi. Pumpaiņi un sliņķi to izmanto viegli.

Kaut kādu regulāciju uzliekot tieši soc tīkliem tikai var ko panākt. Nekā citādi.
Nākamais solis ; reģistrēt foto aparātus, rokas video kameras, mobilos telefonus? Un kas, kā to visu kontrolēs? 10* palielinās ierēdņu- uzraugu/ kontrolieru skaitu???
Ir mobilie, kas iet arī bez simkartes. Tīņi var pat internetā pasūtīt kaut no ķīnas. Fotoaparāti ar video funkciju un Wi-fi iespēju. U.c.
Soc tīkli mīl teicienu ; ja tu nemaksā, tad prece esi Tu. Tavs vietnē patērētais laiks arī ir prece ; tas ļauj pārdot reklāmu. Tu maksā ar savu laiku. Tu maksā ar materiāliem ko " iekačā " ( cik cilvēku izlasa saistību atrunas soc tīkliem, noteikumus utt?).
Viena soc tīklā pat pateica ; pēc lietotāja nāves turēšot viņa lapu soc tīklā kā bijusi pēc pēdējā lietotāja apmeklējuma.
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
19.03.2016 12:58
Mateus, es īsti nesaprotu, kāpēc tu te ņemies par " latvieti vidējo "?
Konkrēti man tāds iespaids, ka te nediskutē cilvēki, kas šārē kauko pa labi un pa kreisi. Skaidrs ka katrs velk deķi uz savu pusi, kam izdevīgi uzstādīt kameras, tas atbalsta kameras. Kam negribas ka viņu pēc CSN apmelo, piemēram, kaut kāda kaza, kas nav iemācījusies normāli vadīt autiņu > atbalsta videoreģistratorus autiņā.
Tā " anonimitāte internetā " ir ilūzija. Tev kāds ko sliktu nodarījis, iekačājot kādu video ar Tevi? Ta aizej pie vietnes admiņiem, viņi izņems video, lai tauta neredz, nobanos iekačātāju. 10* ātrāk kā skriet uz inspekcijām utt.
Pavieglie, seklie cilvēki var kačāt ko sliktu par citiem portālos. Cilvēki, kas nav sekli, ja ko sliktu par ienaidnieku uzzina, nolej iestādēm, konkurentiem un internetā neko neieliek.

Personīgi es negatavojos kalpot soc tīkliem, kačājot reģistratora safilmēto, ļaujot uz tā pelnīt par manu bezmaksas darbu, laika patēriņu reklāmu pleķu apsēstos plačos.

Par visādām Norvēģijas, Dānijas, Austrijas algām te arī neviens neaģitē. Diez vai sanāks diskusija.
Vācijā soc pakete cilvēkiem ar bērniem sanāk dāsnāka kā Dānijā, Austrijā. Medicīnas finansējums no valsts Norvēģijā man liekas pat nedaudz labāks kā Dānijā. Nedaudz. Pie pabalstiem tikt klāt pat U.K nav vienkārši, bet Skandināvijā pusanalfabēts pie pabalstiem lai necer tikt. Kam ir med indikācijas, soc darbinieks palīdz aizpildīt nnn lapas ar anketām un deklarācijām. Ja " pēkšņi neparādītos indikācijas ", daļa vietējo nespētu paši aizpildīt prasīto. Tiklīdz mazākās šaubas vai panti prasa, jānes no bankas un ZG izziņas utml.
Personīgi ir redzēta DK soc pabalsta anketa angliskotā variantā kaut kādam papildus pabalstam. Gandrīz 100 lapas ar jautājumiem. Tā esot otra anketa, pirmā esot dažas lpp, ko pilda uz vietas.
Re: esot jāreģistrē auto videoreģistratori
19.03.2016 19:01
Par to " viņu dzīvi " ideālo Orvela " Dzīvnieku Ferma " ;).
Diezgan interesanti tieši ar to neanonimitāti. Kameras, monitorings, kontrole un kontroles kontrole. Darīšana kāda?
Dzīvoja civilizētajās valstīs viens students un viens jauns onka. Abiem bija neanonīmi blogi, kuros murgoja ilgu laiku. Interesanti, kur bija " visvarenā kontrole un cenzūra "? Kamēr studentiņš paņēma mazkalibreni un aizgāja uz tehnikumu. Jaunais onka arī tagad slavens. Abi sākumā esot ilgi jo ilgi neanonīmi murgojuši internetā.
Mums arī vislielākais zināmais interneta tracis bija ar neanonīmu personu. Tracis kļuva par mediju portālu rakstu objektu. Persona kļuva " slavena ". Ja nekļūdos, bija pat sīks TV sižets. Tā bija persona ar diviem augstskolas diplomiem. Kurai bija FB un Draugu profili uz īstā vārda. Fočas, pilnas galerijas. Profili bija daudzus gadus. Cilvēks acīmredzot saslima vai kā un sāka murgot. Bija kaut kas par visapkārt bomži, mikroautobusos bomži, tur pūtīšot piparu gāzi, duršot nost. Visi pretīgi utt murgi. Liels kontrasts ar diplomu " Maģistra grāds Mākslā " ar labām sekmēm.
Vismaz pāris dienas cītīgi murgoja, sapelnījās čupu iesniegumu kur vajag. Tikai tad jaunkundzi apciemoja no iestādēm.
Otrā piemērā viens garīgi apgrūtinātais " anonīmi " nokomentēja kaut kādu rakstu. Nākamā rītā zvanīja pie durvīm un atgādināja ka zāles jādzer kārtīgi, kā dakteri nozīmējuši. Sanāk ka " anonīmo " pacientu atrada ātrāk;).
Protams citādi ir, ja persona sadalās neskaitāmās būtnēs, kuras " viena ar otru, trešo un ceturto savas pesonības daļu diskutē vienā tēmā dažu h laikā ".
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 1?
Ziņa: