Kas notiek ar latvieši vīriešiem?

Aizsāka jana_lv 

Rodas iespaids, ka latviešu vīrieši ir tādi, maigi izsakoties, mīkstie palikuši. Vai man vienai tik tā liekas?
Ejam iesniegt uz šķiršanos un miers būs
Interesanti izšķirties ir viegli vai ne tik viegli, man šķiet tas nsv viegli
Nevis palikuši, bet pataisīti par tādiem. Sievietes ar savu peņa skaudību pamazām sāk līdzināties vīriešiem, savukārt, ja nav spēcīgs tēvs ģimenē, tad dēls nevar izaugt par vīrieti.
Mīkstie ir un paliek mīkstie. Pat atbildes ir mūksto stilā. Un nav tur nekāda sakara ar tēva trūkumu. Vnk mīkstie. Uz protestu par latviesu valodu kā vienīgo valodu aizgāja viens vīrietis, pārējie iet protestēt tikai uz praidu. Akna par mīkstu? brrr..
Bueno, nu nevajag te moralizēt,pacilāt zemūdens akmeņus .Nu negribās par morālu kropli būt, bet sabiedrība piespiež, un vispār jēga ir tikai tam ko reāli spēj darīt nevis nedarīt. Un kas tā par peņa skaudību? Es esmu morāla krople, pastāsti lai es saprastu.
Jana, cilvēki bieži vien kļūdaini secina,vīrietis ir mīkstais, kāds mīkstais? VIENKĀRši nevajag būt gļēvai un ar savu vīrieti iet cairi visām grūtībām .A vot kad tu jūties nevajadzīga ,nenoderīga, tas jau ir pretīgi . Kad tu saproti ka tavi štovētie kāposti ar kartipeļiem vecim jau piegriezušies un gribās mukt no mājăm , vot kā. Bet tavas draudzenes klusībā jūsmo ka tev neiet.Tāda ir sabiedrība?Tā ir reāla dzīve par savu vietu,vot kā
ateistfeministe
Re: Kas notiek ar latvieši vīriešiem?
22.04.2019 13:55
Jana, bet tas taču ir lieliski! Latvijā ir jānodibina absolūts matriarhāts, jo vīrieši tāpat ir nekam nederīgas, pretīgas lupatas. Nost ar apspiešanu un nevienlīdzību. Sievietes visu paveic daudz labāk.
Šobrīd moderni ir nonievāt vīriešus, bet ko bābas pašas bez mums vispār varētu izdarīt? Viss apkārt ir vīriešu rokām būvēts un tiek viņu rokām dienu no dienas uzturēts. 90% smago traumu un nāves gadījumu darba vietās ir vīrieši.

Viss ir ir tik forši uzbūvēts un ierīkots, tagad feministiskās pīzdas var ērti sasēsties ērtos dīvaniņos (veču rokām ražotos un tavā dzīvesvietā uznestos) un kritizēt, nonievāt un apsaukāt. Kaut gan pašas parazitē uz esošās sistēmas.
enkurs, kāpec ierakstījāt intrenetā? Prasiet atzinību no tām sievietēm, kurām realitātē kaut ko bez maksas būsiet uzbūvējis.
Realitātē izrādīsies, ka sievietes par visu ne tikai maksājušas, bet pat ļoti pieklājīgi maksājušas, un maksājušas ar naudu, kuru pašas nopelnījušas.
Man cita aina paverās. Internets pilns ar večiem, kas skatās uz sievietem, kuras var izmantot. Nožēlojamie lopi.
Re: Kas notiek ar latvieši vīriešiem?
15.01.2020 20:57
Sievietes, Jūs esat jocīgas :)
Ko Jūs vēlaties ar šādu retoriku? Domājat, ka sabiedŗiba kaut ko iegūst no negācijām un žults, ko izlejat šādā veidā? Jūsu prāts ir saindēts, bet izeju neredzat! Tik tiešām, ja vīrieti audzina sieviete, tad tāds cilvēks nevar izveidoties par virieti, bet mīksto! Un tagad uzdodiet sev jautājumu, kurš ir rosinājis širšanos apelējot pie līdztiesībām? Jūs, dāmas! Tādtad, Jūs esat tās, kuras esat iedragājušas ģimenes institūtu, kura ietvaros varat justies par sievieti, jo ārpus ģimenes Jūs tādas neesat. Jūs esat kolēģes, padotās, priekšnieces, iekāres objekti, mātes, vecmātes utt, bet sieviete esat tikai vīrietim, kurš'Jūs ciena! Šāds vīrietis ir tikai ģimenes institūtā!
Un tagad! UZMANĪBU!
Vai ģimenē var būt 2 vīrieši?
Nē, vīrietim vajag sievieti, kas pilda sievietes lomu, nevis konkurē uz vīrieša lomu!
Lūk! Jūs pašas esat sagrāvušas situāciju, kurā varējāt būt sievietes! Pasaule iet šreijā, jo Jūs vēlējāties to, kā dabā nepastāv - līdztiesības!
PerSEOna Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Sievietes, Jūs esat jocīgas :)
> Ko Jūs vēlaties ar šādu retoriku? Domājat, ka
> sabiedŗiba kaut ko iegūst no negācijām un
> žults, ko izlejat šādā veidā? Jūsu prāts ir
> saindēts, bet izeju neredzat! Tik tiešām, ja
> vīrieti audzina sieviete, tad tāds cilvēks
> nevar izveidoties par virieti, bet mīksto! Un
> tagad uzdodiet sev jautājumu, kurš ir rosinājis
> širšanos apelējot pie līdztiesībām? Jūs,
> dāmas! Tādtad, Jūs esat tās, kuras esat
> iedragājušas ģimenes institūtu, kura ietvaros
> varat justies par sievieti, jo ārpus ģimenes
> Jūs tādas neesat. Jūs esat kolēģes, padotās,
> priekšnieces, iekāres objekti, mātes, vecmātes
> utt, bet sieviete esat tikai vīrietim, kurš'Jūs
> ciena! Šāds vīrietis ir tikai ģimenes
> institūtā!
> Un tagad! UZMANĪBU!
> Vai ģimenē var būt 2 vīrieši?
> Nē, vīrietim vajag sievieti, kas pilda sievietes
> lomu, nevis konkurē uz vīrieša lomu!
> Lūk! Jūs pašas esat sagrāvušas situāciju,
> kurā varējāt būt sievietes! Pasaule iet
> šreijā, jo Jūs vēlējāties to, kā dabā
> nepastāv - līdztiesības!


Kā naglai uz galvas!
Re: Kas notiek ar latvieši vīriešiem?
21.04.2020 00:08
Es te varu uzdot gluži pretēju jautājumu, kas ir noticis ar Latviešu sievietēm, jo es tik redzu, ka vecrīgā pārdodās ārzemniekiem, un meklē tikai večus ar maku, sievietes tādā veidā parāda ārzemniekiem, ka latviešu vīrieši neko nevar. kautgan var, tikai sievietes grib uzreiz uz gatavu. Tāpēc man ir kauns, par Latviju, ka ārzemēs mēs atspoguļojamies, kā bomžu tauta. Jā es piekrītu, ka sievietes ir maukas un vīrieši ir cūkas 50 pret 50, tas nu ir fakts! Un to, ka Latviešu sievietes pie naudas problēmām daudz šķirās, tas arī ir fakts! Tad ko tad jūs precaties, dodot zvērestu viens otram, ka grūtos vai labos mēs nešķirsamies, tas viss ir fufels.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 22?
Ziņa: