pasnaaviiba

Aizsāka pashsadirstaa dziive 

Veelos aiziet no shiis dziives,jo esmu atjeegusies,ka man shajaa dziivee nekas nau,kautkaada stulbuma deelj!Skolas gados izdomaaju,ka vaig vandiities apkart iet straadat,tad uz aarzemeem un tam nekaaadas jeegas,tagad esmu maajas pie senciem,vien pati nau ne drauga,ne darba,ne izgliitiibas,tagad tik 12,saaku mociit,atjeedzos,ka viss ko es dziivree esu dariijusi,ir peedeejaas mulkjiibas un nejeedziibas,nevienu neklausiiju!Tagad Jutos ,ka sabiedribai nederiiga persona!Nekaadu nakotni sev nesaskatu!!Veelos labaak mirt nekaa dziivot,nebuut uz shiis zemes! Viss,ko es savaa dziivee esu dariijusi,ir nepdomiiba,nepnjeemiiba,Galvenais jau pati par sevi nepadomaaju,bet dziivoju taadaa kaa straumee, tusinji tusinju galaa,nekaadas pienaakuma sajutas,pret citiem un galvenais jau pashai prieksh sevis!Es visu muuzu esu dariijusi stulbiibas,kautgad no vecaaku puses es vareeju maacities un beigt normaali videni,teevs arii buutu sponcereeji,kaadu ausgtskolu,bet tagad laiks ir pagaajis un viss par veelu,abi pencijaa! Bet es tagad maajaas ar daziem simtim kontaa,kas arii viss!Vidusskolu sadomaaju,jau kuro reizi pabeikt,laikam ceturto!Aizeju uz to skolu,bet seezu tejaa klasee,un domas shaudaas,domaju par to ko iesaaksu,liekas ke ar neko nespeeju tikt galaa!Visu dziivi es dziivojusi taada kaaa hausaaa,nekaadas sakaaartotiibas! Neapdomiiba augstaakajaa meeraa!Nu kaa var buut tik stulba,visu laiku dzoovojot taadaa kaa nerelitaateee! Jau 24 gadi,bet no meitenes jeegas nekaadas,iekshaa vien nespeeks,unliekas,ka nau jeegas ,ko dariit!
Ejot pa ielu,veeroju cilveekus,paaariishus,un domaaju ak aarpraats es tak esmu viena,nau izgliitibas,kam gan es taada buushu vajadziiga,nau arii iisti draugi,vai arii visi pa paariishiem un jau mazulji,bet es vien a bez naakotnes,seezu maajaas ar mammu un teeti,kurs sanjem penciju!Man nau kur deeties burtiski,nejuutu nekaadas izejas,bet dziive rit uz priekshu!Man nevajadzeeja buut uz shiis zeme,juutos tik vientulji,un iekshaa sajuta,ka buus veel sliktaak!Es nevartu vien beigt sevi ieniist,par to,ka nemaciijos no savaam kluudaaam!Un shis periods,ka notik ar mani ir sekas! Gaidot mikrinju ,veeroju mashiinas,veeroju normaalus cilveekus,dazaados vecumos,un domaaju,kas gan buus ar mani.kaa gan cilveeks avr buut tik akls,kaa es!Zinu jau tagad ka puisha man nebuus,jo liidz shim arii nesanaaca izveidot nevienas attieciibas,tik taada draasanaas,un arii nespeeju nevinu sev blakus iedomaaties!
Visu laiku domaaju,kaadas indes iedzert,kaadaa veidaa sevi nogalinaat! staavu uz balkona domaaju,ka jaalec lejaa!Ieeju drogaaas, peetu saimniecibas preces,kimiskaas ar meerkji iedzert,nu visaadas mulkiibas,gribaas buut beigtai un visss,neeksisteet!Sev ko nodariit ir psihologiski gruuti!Uz neko citu domas neveershaas,es vienkaarshi neredzu izeju nekam,liekaas,ka buushu viena nekam nevajadziiga,tagad jau taa juutos!Galvenais,ka pati sevi visaa tajaa esu iedzinusi shajaa suudaa!
Re: pasnaaviiba
13.10.2010 18:15
Ne Tu vienīgā tāda... Tagad tādu ir daudz... Neaizraujies tik ļoti ar paškritiku... Spriežot pēc tavām pārdomām, Tu esi uz pareizā ceļa lai varētu to visu vrst par labu... Tikai nepārtrauc to darīt tiklīdz būsi pirmos uzlabojumus saā dzīvē panākusi... Tagad vispār ir grūts laiks arī tiem kas visu pareizi darijuši...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
aberz
Re: pasnaaviiba
13.10.2010 18:48
pashsadirstaa dziive Rakstīja:
-------------------------------------------------------
Visu dziivi es dziivojusi taada kaaa
> hausaaa,nekaadas sakaaartotiibas! Neapdomiiba
> augstaakajaa meeraa!Nu kaa var buut tik
> stulba,visu laiku dzoovojot taadaa kaa
> nerelitaateee! Jau 24 gadi,bet no meitenes jeegas
> nekaadas,iekshaa vien nespeeks,unliekas,ka nau
> jeegas ,ko dariit!

nedari neko un viss nokārtosies
atvērsies iespējas pašas no sevis
man bija draugiem gadījumi, kad reāli mēgināja šito darīt tavos gados (izturēja), bet
tagad mierīgi dzīvo laimīgi....
galva ir filtrs kurā nāk iekšā visādas domas un iespējas pēc kārtas, mēs tikai izvēlamies
kas labs, kas slikts... pagaidi kad galva nomierināsies un ņem tās labākās
........
es tā domāju
iespējas ir vienmēr un spēks ja nav nozīmē ka nāk jauns, kā klusums pirms lietus
:-)
Re: pasnaaviiba
13.10.2010 18:57
pashsadirstaa dziive Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> staavu uz balkona
> domaaju,ka jaalec lejaa!

labāk padomā par to, ka kādam tas viss pēc tam būs jātīra...


uz šīs pasaules dzīvo cik tur miljardi cilvēku. puse no viņiem ir veči. izvēlies vienu, un nečakarē sev smadzenes (varēsi čakarēt viņam). dzīve uzreiz izskatīsies savādāk.
aberz
Re: pasnaaviiba
13.10.2010 19:25
-------------------------------------------------------
> pashsadirstaa dziive Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> > staavu uz balkona
> > domaaju,ka jaalec lejaa!
šīs pasaules dzīvo cik tur miljardi

> cilvēku. puse no viņiem ir veči. izvēlies
> vienu, un nečakarē sev smadzenes (varēsi
> čakarēt viņam). dzīve uzreiz izskatīsies
> savādāk.

večī pašī meklē, un ir tadi kam patīk glābt sagrabējušas dvēseles
viņi jūtas labi ja kādai bija sliktāk un paliek labāk.....
a ko ar tām veiksmīgajām darīt, viņām blakus vecis kā skābs gurķis :-)
Re: pasnaaviiba
13.10.2010 19:41
Zini, meitene, tas ir ok tā justies. Ne tādā ziņā, ka tas būtu ļoti labi, bet tādā, ka Tu drīksti, Tev ir tiesības justies slikti un pat pagalam slikti.

Kad Tu tā staigā pa ielām un skaties uz "normāliem" cilvēkiem, iespējams, vienu otru reizi satiec arī mani. Mans stāsts ir raibs kā dzeņa vēders un kāda daļa ir stāstīta arī šeit forumā.
y
Re: pasnaaviiba
13.10.2010 20:35
Varbut iestaajies arodskolaa, shodienas situaacijaa biezhi vien noderiigaak par augstaako.
Re: pasnaaviiba
13.10.2010 20:54
Es arī brīžiem ejot pa ielu skatos uz cilvēkiem un domāju, redz kā viņiem viss kārtībā, bet man nekā. Bet tad ar kādu aprunājies un saproti, ka nekas nav kārtībā. Kāds nav laimīgs ģimenes dzīvē , kādam trūkst naudas, kādam ir kāda atkarība u.t..t Atšķirība tik, ka ne visi savus trūkumus uztver tik saasināti. Domāju, ka Tavas problēmas vajag sadalīt vairākās daļās: piemēram, darba atrašana, attiecību izveidošana un izglītības iegūšana. Ja visas nelaimes saliek vienā kamolā, tad tiešām var sākt likties, ka viss ir totāli slikti. Un tad sākt palēnām kaut ko risināt un rīkoties.
Un 24 gados oj, oj, oj, ko vēl var paspēt. Piemēram par izglītības tēmu. Pagājušo mācību gadu piemēram manā augstskolas grupā mācījās viens vīrietis vecumā tā virs 40 krietni. Viņam ir jau vairāki pieauguši bērni. Un nekādu problēmu. Mācījās, kā visi pārējie. Un gan jau, ka veiksmīgi pabeidza. Precīzi nezinu, jo man palika "aste" uz šo mācību gadu un uz izlaidumu šā iemesla dēļ nebiju. Agrāk mācījos vakarskolā. Nu tur taču arī nāca cilvēki no 18 līdz 50 gadiem. Un visi tak pabeidza un dabūja diplomus.
Protams, ja galīgi netiec galā var aiziet parunāties pie kāda psihologa vai psihoterapeita. Bet drogās, ja nopērc ķīmiju, labāk ar to iztīri izlietni vai tualetes podu. Ģimenei būs prieks un pašai uz kādu brīdi domas novērsīsies.
aberz
Re: pasnaaviiba
13.10.2010 21:03
Fuzzy Rakstīja:
-------------------------------------------------------
a un dabūja diplomus.
> Protams, ja galīgi netiec galā var aiziet
> parunāties pie kāda psihologa vai
> psihoterapeita. Bet drogās, ja nopērc ķīmiju,
> labāk ar to iztīri izlietni vai tualetes podu.

tikai nerij antidepresantus, īstanībā tādā brīdī gāju pēc palīdzības ( tas bija ilgi pirms regulāriem AD)
viens gudrais iedeva AD kadas 10 tqbletes kursu, strunta bedīga ģīmja dēļ, tikai auto nevar vadīt, un tas sagrāva to dabisko
ķepurošanos, pēc kadiem 2gadiem īsts AD kurss uz 10gadiem utt...
turies tad pie psihoterapeitiem labāk....
bet tā nav kautko jau var izdomāt, man puse paziņas UK pārtiku saiņo vai krāso sienas mājām
un īstenībā viņi tur ir neapmierināti, bet smaidīgi... ko dari? skatos filmas dzeru alu...
to es saku ka iespējas vienmēr paverās, bet vaig atrast savu, jo nekas nav neiespējams
Pūka labprātīgi
Re: pasnaaviiba
13.10.2010 21:07
Man bija kādreiz labi pazīstama kursabiedrene ar līdzīgu stāstu. Viņa gan bija diezgan uzcītīgi mācījusies. Bet tas situāciju neuzlaboja. Jo viņas vecāki ar viņu mūždien bija neapmierināti. Īpaši ar to, ka viņa nevarēja iestāties augstskolā. Vienkārši palika uzreiz aiz strīpas. Tasa bija riktīgs murgs viņai. To klausoties domāju, cik ļoti prasīgie vecāki var nemīlēt savus bērnus?

Varbūt vajag atslābt un paskatīties, ko patiesībā gribētos Tev darīt? Ir taču kaut kas no pozitīvajām lietām, ko gribētos darīt?
Varbūt var uz brīdi ''aizbēgt''? Varbūt tā rutīna nomāc?
Re: pasnaaviiba
13.10.2010 21:20
nav tik traki, es jau biju sirma kundze, kad visu sāku no nulles... ko darīsi, ja ir kas baro, bet nav kas audzina, rāda piemēru, bet tikai pamāca? pašam no sava sadirstā vien jāmācās. tā dzīvē mēdz būt. bet par tiem, kas šķiet normāli, es ļoti piekristu Fuzzy: visiem ir savas sāpēs, tikai citi to spēj izturēt. izklausās pēc depresijas Tev, taču zāles tiešām nav pirmais solis, bet kāds, ar ko parunāt.

viss noteikti nebija Tev tai dzīvē tik jauki, ja jau no mājām meties prom un nemācēji dzīvē ceļu atrast.

jauniešiem ir speciālas nodarbinātības programmas, aizej varbūt uz nodarbinātības valsts aģentūru pēc dzīvesvietas.

es arī esmu gribējusi sev rokas pielikt, nu, tā tas bija, sajūtas saprotu... pamēģini vēl vienu dienu nodzīvot... un tad vēl vienu. vienu dienu tikai. nevajag domāt daudz uz priekšu.

bet bez palīdzības es nebūtu iztikusi, tāpēc ieteiktu Tev to tomēr meklēt.
aberz
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 01:13
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------

> bet bez palīdzības es nebūtu iztikusi, tāpēc
> ieteiktu Tev to tomēr meklēt.


kapēc tu visus salīdzini ar sevi
galu galā tu neesi izkukusies bet sedi uz zalem,
tā jau nav tava dzīve bet zāļu ģenerēta...

a temas autore tiks gala tapat.........................
citadi visu muzu bus jadzer AD
un jadzivo streassa, blaknes un totālā atkarībā...
AD lietojot dažas stundas nokavē, tad galvā tāda putra un tāpat nevar saprast vai esi normāls vai ne
jo apkārtējie jūt ka kaut kas garām tāpat... tas kā sadzēries, pašam liekas ka viss ok tikai bikses nav kājās...
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 01:14
pashsadirstaa dziive, tas viss, ko Tu saki ir buļļa sūdi. Ja reiz būtu pabeigusi bakalaurus, aprecējusi kādu tizlu tēvaini, sadzemdējusi bērnu bariņu, tad atkal teiktu, ka viss ir galīgā dirsā un dzivot nav jēgas- stulbs vīrs un bars ar sīkiem punķainajiem, nekādas dzīves u.t.t.

24 gadi un sadirsta dzīve- tas ir neloģisks vārdu salikums. Nav jau 74.
Nu protams,es apzinos,ka dziivee ir veel lielaakas probleemas,citiem mans staavolkis liekas smiekliigs!Vienkaarshi man pashai liekas,ka esmu bedree,sev vienkaarshi riebjos!Nespeeju sanjemties saakt dariit kaadus darbus,taa pati vidusskolas peedeejaa klase liekas kautkas neiespeejams,jo nevaru sakaartot domas,visss liekas tik sarezdiiti!Bet to jau var saprast,ja visus shitos gadus nau kustinaatas normaali smadzenes!Apzinos arii,ka nau ko daudz puksteet,jaaaaiet un jaadara,savaadaak gruuzu sevi veel dzilaakaa bedreee! Man visu laiku liekaas,ka netikshu galaa ar savu dziivi,dziivee tak ir tik daudz probleemas,liekas ,ka nevienam neeesu vajadziiga,paarnjem panika,ko taalaak dariit!
Man ir probleemas iziet aaraa no maajas,passkatiities spogulii,sakopties,liekas,ka neeu cilveeks,bet vienkaarshi eksisteeju,liekas,ka vairaak shajaa dziivee neko neesu pelniijusi,juutos atrofeejusies augstaakaajaa meeraa,nevienu darbinju,no taas pashas skolas normaali nevaru izpildiit,jo pildot naak galvaa domas,tam taa pat nau nekadas jeegas,taapat nekas labs nebuus ar mani,!Nu zinu taapat,ka augstaak par savu dirsu neuzlekshu,taadfs juceklis galaavaa! Domaaju visa dziive tak priekshaa,un kaa es dziivoshu kaa mulkje!Juutos tik nepastaaviiga,kaa taads beerns,vaaja,nepaarliecinaata paar saviem speekiem!Bezmeertjiiiba!
labpraat sariitos visu peec kaaartas,ja tas nonjemtu man panikas sajuutu,it ipashi,kad izeju no maajaas!Gribu mieriigu paraatu,lai vareetu kerties pie darbiem ,ne par ko daudz nedomaajot,par to kaa buus un taa talaak!Z
aberz
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 12:08
pashsadirstaa dziive Rakstīja:
-------------------------------------------------------
savu dziivi,dziivee tak ir tik daudz
> probleemas,liekas ,ka nevienam neeesu

tev vaig otru cilveku viekarshi
cilveks viens neko nevar dzive pasakt... viens dzivo paggaidam kad bus otrs
bet vaig draugu kam to visu pastastit, kuram var uzticeties... tas kas tev ir problema tam otram
ir strunc bet vinjam ir problema tas kas tev liekas elementari
a gudras sievas austrumos kur par ligavu masa ar ganampuku , kotejas zermak jo ir pargudras un nekam nerer
(nu tas jox pashabzijai :-)

tas manas domas
nedzer zales busi viena viemer, viena ar zalem
paprasi tiem kas lieto
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 13:05
pashsadirstaa dziive

Uzraksti man uz e-pastu guru03@inbox.lv

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 13:08
Tavs stāvoklis nav smieklīgs. Bet nav arī bezcerīgs. Visu laiku saņemties ir bezgala grūti, tāpēc labāk ir meklēt kaut ko, kas iepriecina tieši Tevi, kas tieši Tev un tieši šobrīd būtu vajadzīgs. Man līdz tam aiziet palīdzēja psihoterapija (nejaukt ar psihiatriju). Bet aiziet līdz domai par psihoterapiju palīdzēja lūgšana. Aizgāju uz baznīcu, uzliku svecīti un lūdzos. Jo sapratu, ka tādā stāvoklī varu nenodzīvot līdz vakaram. Tai pat laikā man bija grūti pieņemt, ka es, ES, lūgšu kādam palīdzību, es tak neesmu psihopāte.

Zinu, ka atradīsies te pāris cilvēki, kas klups krāgā par psihoterapijas "popularizēšanu". Noteikti ir arī citi ceļi, tik man šis ir piemērotākais. Es vienīgi neticu, ka ar visu var tikt galā saviem spēkiem. Cilvēks nav tā izveidots, lai būtu viens. Visa veida palīdzību mēs pieņemam no citiem, gan par naudu, gan bezmaksas. Sākot ar svaigu maizi, beidzot ar kosmosa pētījumiem. Arī savas sāpes der izrunāt ar citu cilvēku.
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 14:48
pashsadirstaa dziive, patiesībā es jūtos diezgan līdzīgi. Tikai man liekas, ka dzīve vispār ir kaut kāds bezjēdzīgs mēsls un tur nav ko daudz sadirst.
Nu tad sadirsu jau taa sadirsto dziivi un turpinu sadirst!
aberz
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 18:06
passadirtsaa dziive Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nu tad sadirsu jau taa sadirsto dziivi un turpinu
> sadirst!

klau man apkart bernudarzu audzinatajas ar nepabeigtu videni galvā
cepuri kuldamas ar tjotam brauc i darbs atrodas kautvai puķes skolas pasakumiem karto vi cita
tur pie zobarsta mazga urbjus un raksta cekus, meitenes frize matus un baseina 19 gadigas
vada airobiku un nekas nav sadirsts... nezinu .... tu neesi neko sadrsusi vienkarshi tev
tulit kautkas mainisies dzive protams uz labo pusi..
varbūt tev pretrunas ar to ko tev ir iestastijushi kads ka pareizi butu jadzivo ar to ka gribet tu dzivot
musu pastniece ir cienijamakais cilveks rajona par kapeikam strada bet vinjai ir darba auto un
dels angija un kas tur ko jamacas...

nu vaig atras to sajutu ka tu gribi dzivot un klait tai...
sadirstu dzivju nav... tie pareizie pusmuza ar skaudibu skatas uz tiem neparezajiem
a nepareizie divrez milkjibas nedaris vairk... ja dzive nav bijis slikti, tad nezinasi ari ka ir labi
jo nav ar ko salidzinat.....

bucas
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 18:57
aberz, izņem galvu no skapja...

te visi visu salīdzina ar sevi, arī Tu, vecīt... tējas, biloba, kaķis. es nezinu, vai ir kāds, kurš šo recepti nav dabūjis no Tevis.

un es atkal gribu zināt, kur Tu ņēmi, ka es dzeru zāles. bet tad jau labāk dzert un kaut ko atcerēties, nevis dzert tēju ar rumu un visu laiku visu aizmirst.



Edited 1 time(s). Last edit at 14.10.2010 19:04 by Runcene.
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 19:04
autorei

ne jau notikumi mūs ietekmē, bet tas, kā uz tiem raugāmies. ir tiesa, ka šai pasaulē dzīvo, pēc standartiem ņemot, absolūti neizglītoti cilvēki, sievietes, kas dzīvo vienas, ar ļoti pieticīgiem ienākumiem, bet laimīgas.

es domāju, ka Tevi kaut kas cits ēd.

bet turpini vien runāt, varbūt tas uzpeldēs. vismaz aptuvenais virziens.
aberz
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 20:42
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> aberz, izņem galvu no skapja...
>
> te visi visu salīdzina ar sevi, arī Tu,
> vecīt...
>
> un es atkal gribu zināt, kur Tu ņēmi, ka es
> dzeru zāles.

pirmkārt es jau neteicu ka tu dzer zāles :-)

es tikai saku, ja ir slikti ar saprašanu vai koordināciju, tad skābeklis paurī
palīdz savākties uz kādām stundām ginko biloba var aizrāpot līdz skapim vai ārstam piem.
izmēģināts uz sevis un dažiem trusīšiem, rezultās + bet regulāri tas neder

tikai nevaig atkal attiecināt kautko uz sevi, depresīva galva saprastu piemēram ka
slikti ar sapraanu ir runāts pa mani a labais par citiem, veselais domā otrādi
(piemērā es minu sevi, kā sevi, lai kāds nepadomā ka sevi ir es)

bucas
man ja ir labāk, drīz sākšu domāt
a kur mad iezviez palicis?
Saakat jau savaa starpaa striideeties!Galu shaaa vai taa es sev nespeetu nodariirt!Ja nu vieniigi sariities kautaadas zaale un aizmigt muuziigi!Takaaaa man taadas nau piejamas buus vien jaastaigaa taadai kaa esmu,varbuut buus tik slikti,ka paliks vienaalga un metiishos arii no jumtiem,vai zem maashiinaam skrieshu!Bet shobriid es to nespeeju esmu meeginaajusi.dziivbas instinkt paaraak stiprs nolaapits!
aberz
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 21:02
passadirtsaa dziive Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Saakat jau savaa starpaa striideeties!Galu shaaa
> vai taa es sev nespeetu nodariirt!Ja nu vieniigi
> sariities kautaadas zaale un aizmigt
> muuziigi!Takaaaa man taadas nau piejamas buus vien
> jaastaigaa taadai kaa esmu,varbuut buus tik
> slikti,ka paliks vienaalga un metiishos arii no
> jumtiem,vai zem maashiinaam skrieshu!Bet shobriid
> es to nespeeju esmu meeginaajusi.dziivbas instinkt
> paaraak stiprs nolaapits!

tas strīds ir dobrofejeva terapija tu nemani ka mēs tevi hipnotizējam (joks)
redzi tava krīze ir kā pietupiens pirms lēciena, galva nospiež lejā sarežģītā situācijā
lai iedarbotos visi pauri lēcienam, izrāvienam....... tavs īstais es saka ka nefiga tā nebūs es izrāpšos
tikai neuzlec par augstu, sāksi taisīt karjeru vai kļūt par operzvaigzi, kautgan arī tas ir iespējams ja gribi
...........
jo nespēkā spēks parādās...

tepat jau bija piemēri nupat
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 21:06
autorei

šeit vienmēr mazliet strīdās, tas nav jāuztver kā negatīva parādība. es parasti pēc tam izdaru interesantus atklājumus, vispirms par sevi, protams, un arī vienmēr pārliecinos, cik te forši cilvēki raksta.

un, ja drīkst pajautāt: ko Tu cerēji no šī foruma?

no zālēm Tu vienkārši vemsi, Tevi aizvedīs un izmazgās. zem riteņiem? nū, nevajag jau raut sev līdzi citus, padarot viņus nelaimīgus. kam Tu gribi atriebties? dzīvības instinkts ir tas, ar ko jāsāk sarunāties. tas Tev arī pateiks, kur problēma. te katru nedēļu ir pašnāvnieciski raksti. diezin kāpēc, jo mēs te neko nevaram darīt. starp Tevi un lasītāju ir monitors, kas patiesībā ir bezgalība. Tev jādodas pie kāda reālajā pasaulē un jāmēģina pateikt, kā jūties. tā būs atbildības uzņemšanās. ku! Tev piedāvāja savu e-pastu. tad izmanto to, ka cilvēks ir ar mieru dot Tev savu laiku. tas nav maz.

ja gribi palikt šai spēlē... man tādā ziņā patīk humānisms, ka katrs drīkst darīt, ko grib, ka katrs lēmums ir respektējams. bet katram lēmumam ir sekas.
Re: pasnaaviiba
14.10.2010 21:06
aberzam

Kāds psihiatrs psihiatriskajā slimnīcā jautā pacientam:
– Kā Jūs te nokļuvāt?
– Tas sākās, kad es apprecējos, un es domāju, ka man to nevajadzēja darīt. Es iemīlējos atraitnē ar pieaugušu meitu, kas kļuva par manu audžumeitu. Mans tēvs atbrauca ciemos pie mums, iemīlējās manā jaukā audžumeitā, tad apprecējās ar viņu. Un tā mana audžumeita kļuva par manu audžumāti. Drīz manai sievai piedzima dēls, kas, protams, bija mana tēva svainis, jo viņš ir pusbrālis manai audžumeitai, kas savukārt ir mana tēva sieva. Kā jau es teicu, kad mana audžumeita apprecējās ar manu tēvu, viņa uzreiz kļuva par manu audžumāti. Tā kā mans dēls ir audžumātes brālis, viņš kļuva arī par manu tēvoci. Kā Jūs zināt, mana sieva ir mana audžu vecmāmiņa, tāpēc, ka viņa ir manas audžumātes māte. Neaizmirstiet, ka mana audžumāte ir mana audžumeita. Atcerieties arī, ka es esmu savas sievas mazdēls. Bet pacietieties vēl dažas minūtes. Redziet, tā kā es esmu precējies ar savu audžu vecmāmiņu, es neesmu tikai sievas mazdēls, bet arī pats sev vectēvs. Vai tagad Jūs varat saprast, kā es te nokļuvu?
Paldies jums visiem!Juus esat jauki cilveeki!Kaukaa jau ir jaakaarpaaas!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 3?
Ziņa: