Enfuego problēmas

Aizsāka enfuego 

Re: Enfuego problēmas
13.02.2011 21:28
rekur jūsu psiholoģi apliek psihiatriju

Labdien.

Pieņemu, ka bijāt pie psihiatra un esat neapmierināta vai dusmīga.
Jautājums, cik ilgs laiks nepieciešams izmeklēšanai psihiatram, lai uzstādītu diagnozi un nozīmētu ārstēšanu ir ļoti svarīgs un droši vien kaut kur arī normatīvi noteikts, tomēr es nebūšu kompetenta uz to atbildēt, jo neesmu ārste. Ar šo jautājumu ieteiktu vērsties Ārstu biedrībā vai Veselības Ministrijā.
Pēc manas, ne ārsta izpratnes, 45 min. ir pietiekoši, lai uzklausītu, ievāktu informāciju, iztaujātu, uzstādītu pagaidu diagnozi un izrakstītu ārstēšanos, ja tiek nozīmēta kontroles vizīte pēc nedēļas, divām.
Par psihoterapiju, kuru ārsts Jums neminēja, komentēšu sekojoši. Nevajadzētu iedomāties, ka ārsts zina absolūti visu, tas ir speciālists savā jomā, šai gadījumā psihiatrijā.
Ja neapmierina, vai rada šaubas konkrētā speciālista viedoklis, Jūs vienmēr varat doties pie cita pēc alternatīva skatījuma. Psihiatrs Latvijā ir lētākais speciālists. Pie kam, ja ārsta taktika (laika veltīšanas ziņā un medikamentu izvēlē) rada bažas, kas traucē viņam to norādīt? Ceru, ka ne pieklājības normas, jo runa ir par Jūsu garīgo veselību un te nav īstais laiks nodarboties ar labām manierēm.
Šeit atļaušos arī pajokot, ka mēdz teikt, ka ir divas jomas, kur klientam nekad nav taisnība, tās ir psihiatrija un prokuratūra – jebkas, ko klients teiks var būt pavērsts pret viņu, tomēr arī šajās jomās atradīsies vieta, kur korekti speciālistam likt saprast par savām šaubām.
Papildus tam, domāju, ka pastāv ne tikai ārsta atbildība, bet arī pacienta. Ja Jums ir kāda ideja par to, kas varētu palīdzēt Jūsu pašsajūtai, tad vaicājiet ārstam: „Sakiet Dr., vai psihoterapija šai gadījumā varētu man palīdzēt?”.
Re: Enfuego problēmas
13.02.2011 22:31
enfuego, bet Tu cerēji, ka kāds te nāks un bez maksas konsultēs? ak, svētā vientiesība... rīt kāds psihiatrs gudri mās ar galviņu un piekārs vienam puisim šizofrēniju. un vēl teiks, ka nevajag visādus slimnieku murgus internetā lasīt, ka te taču visi slimi, ka vajag laikus vērsties pie ārsta.

tikmēr Lāsēns ar savu psihiatri lateksā izklaidēsies... :)))

un psihiatri domā, ka viņi ārstē psihiskas slimības...

ak, dies. mjā, tā varētu domāt arī viņas majaestātes uzticamais terjers.
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 00:33
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
>
> tikmēr Lāsēns ar savu psihiatri lateksā
> izklaidēsies... :)))
>

...runcenīt, no šīs vietas, lūdzu, izsmeļošāk...

...durakam...interesanti palasīt ai da ja, slava mņe...izklaide, tā sakot...:)
vijolīte:)
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 01:22
...lasu un brīnos...
Viens duraks atradis te pāris dzirdīgas ausis un tik lej...
Te viņam "baltā" lapa bijusi, te narkomāns bijis, te šizofrēnija...mjā...interesanti kuram te, pēc 3 dienu pabūšanas kreizenē, dod grupu:)))
Nē, ja nu ūdensgalva...taču šamējam jau pašam nav, bet bračkas galvu aizņemties uz pāris dienām nesanāks:)))
9. klases, nu un??? Pareizrakstību iemāca līdz 9. klasei.
Sieva-dirsā, es viņas vietā labāk nošautos, nekā dzemdētu no šitāda bērnus, tad vēl 22. gados(kā sapratu) 3. bērnu. Viņa stāvoklī, slimnīcā, operē apendicītu un vēl kkas viņai bija, a šitas te blēj cik viņam, nabadziņam, sūdīgi...bet kā viņai?
Piedirsis visu forumu ar hvz ko. Te kāds uzraksta ka dzird balsis-šis: jā, jā es ar dzirdu-haļavnajo muzonu:)))
Bet vai zini, enfugeo, ka galvenais šizofrēnijas simptoms, bez kura grupu nedod, ir ūdens ceļgalā un plakanā pēda!!! Tev ir??? Kā to notēlosi?
Un, Tu jautāji vislētāko medikamentu, Tev jau atbildēja KLONAZEPAMS, pa 3-4 tabl. dienā un būsi kā rutks.
Īsti nesaprotu par kuru laiku Tu strādā, ja pats ar sevi te nepārtraukti sarunājies???
Brauc uz UK!!! Pajautā tai savai dr. kā viņu tur, lai izraksta rcp., iedod līdzi izrakstu ar dg., priekš muitas...un ar "galdautu Tev celiņš":DDDD
P.S. visu cieņu ABERZ (ja pareizi atceros)...vissakarīgāko un viedāko domu paudējs, nopietni, man viņš patīk!
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 01:27
Man vienīgais ko žēl- tas ir viņa bērnus. Nākotne nekāda viņiem priekšā. Vajadzētu ar likumu aizliegt šitādiem idiotiem bērnus taisīt.
vijolīte:)
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 01:33
...KASTRĒT...izdodod likumu...:DDD
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 21:32
da paslji jus duraku bars! Pasi pri4om tur beerni ble es bernus te audzinu ar sievu un velkam kopa visu, pri4om tur beerni losi taads pitars siikais varu deret, saaksi te braukt virsuu, kam kurus beernus njemt nost, izaudzini kautk vienu un tad muldi kautko siikalja tu!
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 21:34
vijoliite mulke tu taada, ja kaads beerns vispar mana buutu apbizots un nepabarots utes juus ble, tas ka man ir depresija un man ir visaadas iedomas, tas nenoziime beerna nakotni suudiigu, losu bars neizaudzinaati cuukas!
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 21:37
karo4 aizgāju pie psihiatru un izrunāju visu bēdu, beidzot nomierinājos, izrādās man ne grupa, ne sizofrēnija nespiid:DDD izrakstiija man kokteiljus REXETIN, DIAZEPAKS, TUXAL, pictu dzersu tikai anti depresantu, izraudaajos un iedeva pa briivu visas zaales, it iipaši REXETIN kas maksā 8.80Ls beidzot galva skaidrībā. Vis es no šī foruma pazūdu te raudāt vairs nav jēgas!
mad iezviedz
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 21:40
..svētdienas pakaifotājs norāvās no šņores...

...kur, puisīti, tu radies...
...ar tik daiļu valodinu...
fox
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 21:51
Es reizēm sev saku, ko es te daru?:) Bet kaut kas taja visā ir, kaut kāds psihodēlijs. Es saprotu, kādam tā ir reala dzīve, bet man vienkāŗši fascinē tās metodes ar kādām tiek risinātas problēmas, un uzcītība ar kādu tiek " ieaijāta" katra jauna ķibelīte. Manī tas kaut ko izraisa. Ir tāda grāmata " Apsēstie", apmēram kaut kas līdzīgs risinās šeit.
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 21:59
enfuego ir noveicies ar psihiatru. pie kāda postpadomju būtu atrāvies šizofrēniju, bet labi, ka tā. būs jāsāk mainīt domas, es tagad piedzīvoju zināmu pozitīvu vilšanos.

šeit ir psihoterapija uz skatuves, nekas cits. tā vismaz man šķiet.

bet, hei, kāpēc Jūs uzbrūkat enfuego par bērniem???

viņš mīl bērnus... un tas ir vissvarīgākais. tas arī tā vismaz man šķiet.
fox
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:02
Psihoterapija? Te līdz psihoterapijai ir tā ka no Rīgas līdz Zilupei.
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:03
Rexetin- jā! :)) Tas ir īstais priekš Tevis. Vismaz jaunas nelaimīgas dvēseles nebūsi spējīgs saražot. Tavs štruments dodas atvaļinājumā. :))
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:05
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
>
> bet, hei, kāpēc Jūs uzbrūkat enfuego par
> bērniem???
>
> viņš mīl bērnus... un tas ir vissvarīgākais.
> tas arī tā vismaz man šķiet.


Vai Tu ar duma esi? Ar "mīlestību" vien nepietiek, ja pašam galvā vējš kūko.
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:05
galvenais ir nepalikt vienaldzīgam...

psihoterapija ir, ja sēž smuki viens otram pretī un runā par to, cik māte bija slikta?

viena psihoanalītiķe teica: I had a patient who chitchatted for seven years but she needed it. vai aptuveni kaut kā tā.
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:11
eksistenciāli, tas ir riktīgi psihiatrisks skatījums... bet lab, ko es te klavu laužu. mēs tā īsti nesaprotamies nevienā tēmā.

ja cilvēks domā, ka ar viņu viss ok, tad arī ar bērniem būs ok. un ir svarīgi panākt tieši to. kamēr iet vaļā šitas "esmu tizls un sačakarēts", tikmēr vnk viss stāv uz vietas, jo bērni arī mudina savākties. paskat, cik viņam īsu laiku vajadzēja, ne jau gadus, jo ir bērni, kuru dēļ iespringt!
fox
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:13
Nē, es runāju par to kas notiek terapijā, un kas ir terapija. Vai Tava psihoanalītiķe ir angliete?
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:18
nē :)

tā nebij mana, kas to teica...

psihoterapija jau nav tikai tas speciālais kabinets, vismaz pārnestā nozīmē tā var būt viss kas. cilvēks runā, runā un kaut ko visu laiku saprot, nav jau svarīgi, kurā vietā tas notiek.

tradicionāli lietas sākas kabinetā, bet turpinās pa nedēļu, bet ir tak tauta, kas nemūžam neies uz kabinetiem, bet taisa to pašu citur... kaut vai projekcijas.
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:22
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> eksistenciāli, tas ir riktīgi psihiatrisks
> skatījums...

Nja? Atradi atvilkni, kurā mani ielikt? :) Bet ar to teikšanu- "viss ir ok, ej tik pie terapeita"- diemžēl, bet nevar izārstēt stulbumu..
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:25
Nez paņēmu vienu tableti, ritonex, tāds sākumā miegains, pēc tam aktīvāks sāku palikt, un pat sāku reāli rēkt, par kādu joku< fūū beidzot miers ir mocījs 4 mēnešus tad beidzot kautkas nostājās vietā, man pat alkoholu neprasīsies tā teica, a AD var dzert klāt tuxal, miegam, jo es tāds bisku pārāk aktīvs, kad tad es gulēt iešu:DDD
fox
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:26
Pa nedēļu terapija ir tiem, kas iet uz kabinetu. Tu jau nu zini, kas ir kas;) Man kādu brīdi atpakaļ bija situācija, pēc kuras es nodomāju, ka daudzi cilvēki dzīvo un vinu dzīve visu laiku ir apmākusies, viņi pat nenojauš, ka aiz mākoņiem ir debesis, saule, tur zvaigznes utt. Un šeit psihoterapija ir tāda, ka tiek konstatets fakts, ka debesis ir apmākušās.
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:31
eksistenciāli, un Tu domā, ka vari tā pateikt, kurš te ir stulbs un ka esi tam aicināts?
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:33
fox

mjā, bet kāpēc lai kaut kur dotos, kamēr nezin, ka kaut kas ir apmācies? ja novelk stingri, es Tev piekrītu, bet vispār pre-procesi mēdz būt ilgi.
fox
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:38
Runcene, bet atbildi godīgi, kā, Tu domā, vai visiem ir dots vispār paskatīties uz augšu un secināt, ka vispār ir debesis, un kur nu vel saprast, ka tās ir apmakušas?
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:38
Runcene Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> eksistenciāli, un Tu domā, ka vari tā pateikt,
> kurš te ir stulbs un ka esi tam aicināts?

Varu gan pateikt, kāpēc tad nē? Un Tu pati taču mani uzaicināji... ;( Baigā!
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:40
fox Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Runcene, bet atbildi godīgi, kā, Tu domā, vai
> visiem ir dots vispār paskatīties uz augšu un
> secināt, ka vispār ir debesis, un kur nu vel
> saprast, ka tās ir apmakušas?


Nea, 100% ka nē. Ir cilvēki, kas visu mūžu nodzīvo un tālāk par savu smilšu kasti neko neierauga.
vijolīte:)
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:47
...nu re, cilvēku izārstēja (gandrīz jau) ar vienu tbl....laimīgais...vb arī palīdzēs...
Es ne mirkli neesmu teikusi, ka jāatņem bērni!!!
Bet domāju gan, ka amfetamiņščikam un alkoholiķim NAV jāatražo sevi, jo tie gēni, tie gēni... kaut gan stipri apšaubu šamējā tik stingro "sēdēšanu" uz vitamīna:)
Kā saka krievi: kļin kļinom višebajut...vb labāk rīt AD, jo šmigu jau tad nevar, vismaz sievai sirds un nervi būs mierīgāki. Man jau par to sievieti škrobe parāva, nu kāda viņai dzīve-stādos priekšā...nebrīnos, ka drīz arī viņa meklēs sev kaites, nesaprotot kas ar viņu notiek un nonāks pie psihiatra, un arī dabūs, lai savāktos un spētu audzināt bērnus, rīt šaibas. Tā lūk.Un kā vārdā? Mūžīgās mīlas???:)
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 22:57
vijolīte:) Rakstīja:
-------------------------------------------------------b
> labāk rīt AD, jo šmigu jau tad nevar, vismaz
> sievai sirds un nervi būs mierīgāki. Man jau
> par to sievieti škrobe parāva, nu kāda viņai
> dzīve-stādos priekšā...nebrīnos, ka drīz
> arī viņa meklēs sev kaites, nesaprotot kas ar
> viņu notiek un nonāks pie psihiatra, un arī
> dabūs, lai savāktos un spētu audzināt bērnus,
> rīt šaibas. Tā lūk.Un kā vārdā? Mūžīgās
> mīlas???:)


Un kāpē tad šmigu nevar? Gandrīz visi AD nekādi nereaģē ar alko. Esmu visus noprovējis. :)

Un - kāda tur škrobe par sievu, kura pati noteikti nav pieskaitāma?
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 23:06
aizstaisi muti vijoliite stulbaa, mees viens otru miilam, un miilam beernus kopaa un apreceejaamies jo miileeejaam viens otru un nekad arii nepametiisim viens otru. Vot tas ir ģimenes spēks un sieva man atbalsta un pateicoties sievas atbalstam es speeju nelietot 6meenesi un tagad sapratu, ka vispaar nelietosu, jo pedejo reiz bij vienas mokas! Un meitas man ir skaistas un gudras un tik lai kāds pamēģina apbižot manas meitas, es cīnīšos dēļ savas ģimenes līdz pēdējam, Savašņas jūs vispār saprotiet JĒGU ĢIMENE. Pctec ko jūs vispār te muldad, nu i kas, ka lietoju, jā lietoju, nu un ko tagad man pārgriezst rīkli, un nedzīvot, nekā nebija, tas kengaragā pie krieviem varat iet un teikt vot ti narkoman ti kon4inij, kauns vispār ir jum
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 7?
Ziņa: