Enfuego problēmas

Aizsāka enfuego 

mad ieņirdz
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 23:31
...savulaik lika pie elektrošoka vai insulīna...teitan īsā mirklī enfuego pamodās - no gaudulīga ņuņnas, kurš visiem klāstija, kādu varoņdarbu veicis, līdz aktīvam mātes vārdu lietotājam...pstrpisti lai iet dusēt...:)

...un kurš te apdirš Tavas atvases???...mēginu sameklēt, nevaru....:)

...priecājies, āzi, ka šeit esi guvis zināmu atbalstu...un ieinteresējis tautu...

...te vietā vecais aņuks - divi gāžas no augstas kraujas...vienam galvā doma - krītu, tūlīt sasitīšos...otrs kaifo par lidojumu...pie kuriem esi Tu pieskaitāms???
cp
Re: Enfuego problēmas
14.02.2011 23:41
nē, nu arī es iekomentēšu..
Nu, malacis Tu,enfuego, ka beidzot aizgāji pie ārstes. Un nevajag klausīties un reaģēt uz vijolītēm, jo pasaulē visiem un vienmēr būs savi atbalstītāji un noliedzēji, t.i., visai pasaulei jau neviens nevar iepatikties! :)

Vijolīt - tu nu gan par skarbu... Ir tak arī bijušie piem. alkoholiķi, kuri ilgstoši apmeklē atbalsta grupas tieši tāpēc, ka reālajā dzīvē neatrod ne atbalstu, ne sapratni... Un bērni arī katrs ir savādāki. Piem. man pašai bija tēvs alkoholiķis - vai zini, ar gēniem man viss ir normā, sliecos domāt, ka alkoholisms ir iegūta, nevis iedzimta slimība. Tas tak nenozīmē, ka, piem., ja cilvēks dzīves laikā iegūst kādu traumu, piem., zaudē roku vai kāju, tad arī bērni piedzims ar vienu roku vai kāju.. ;))

enfuego - lai Tev izdodās atveseļoties un neņem pie sirds visus, kam nav slinkums pasmieties!
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 00:24
cp...pirmkārt-neko nenoliedzu.
Otrkārt-ar bijušiem, esošiem un ta jebkādiem atkarīgajiem nedrīkst ņuņņāties...skarbi un ciniski ir vienīgais variants...
Par palīdzības vai izejas meklēšanu-O.K. kats meklē savu, ceru ka enfugeo noveiksies, jo tie medikamenti ir viltīgi...zinu daudzus, kas arī meklēja šādā veidā izeju-diemžēl bez tbl. vairs savu dzīvi nevar iedomāties...
Tā kā šajā forumā esmu jau pietiekamu laiku un ar visiem šeit minētajiem simptomiem "sadzīvoju" jau 20 gadus, laikam kko par šādas dzīves kvalitāti zinu pietiekami...bet tāpēc cenšos dzīvot jautri un negribētu lai mani kāds žēlotu, un nedomāju,ka nepārtraukti komunicējot ar tādiem pašiem sirdzējiem man, vai kādam citam, kam ir tik pat sūdīgi, kļūs labāk.
Mans ieteikums tiekties pēc veiksmīgiem, veseliem, dzīvespriecīgiem rumpjiem, lai redzi kā var būt, nevis ieslīgt sevis žēlošanā. Tādēļ esmu atsijājusi savus paziņas, kas arī ir skarbi, bet negribu ne redzēt, ne dzirdēt gaušanos.
Enfugeo es, tiešām bez "zadņej misļi":), novēlu tikt uz pekām! Pagaudies - un pietiek-dari kko savā labā, bet nesēdi un nemeklē sev vainas!
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 00:35
...vai, uzrakstīju neizlasot iepriekšējo enfuego rakstīto...tad piebildīšu, ka arī mīlestībai ir savas robežas un bērniem nav jāredz pārkaifojies vai pārdzēries tēvs...
Jā, es esmu muļķe nu un??? Ja visi būtu gudri uz kā fona tad tie varētu izcelties?
Un vēl-mācies uzņemt kritiku vai cinismu, vai sauc to kā gribi, bez naida ar humoru, būs vieglāk dzīvot:)))

P.S...cepuri nost Tavas sievas priekšā!Tici man- viņai arī ir ļoti grūti, tādēļ meklē izeju un dzīvojiet laimīgi.
cp
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 00:51
vijolīte - es jau ta saprotu, auklēties arī noteikti nevajag, bet izskatās tomēr, ka tas enfuego cīnās kā nu prot, jo jā, kāpēc neizmantot arī internetu..? ;)
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 01:09
...ja izmanto netu, tad jārēķinās ar tādām kā es:D
Bet neko, izņemot jaunus simptomus un apziņu ka esi neglābjami slims, un ar tevi ir cauri, un jālieto AD, un citi 'kaļiki", netā, vismaz šeit, atrast nevar. Jo visi, kas šeit raksta: padzēru AD u.c. tbl., pastaigāju pie terapista un tagad esssu vesels-muld kā pa ķešu.
Kamēr būs problemas, un, piem. enfugeo gadījumā tās būs un pietiekami ilgi, ņemot verā, ka audzināmi 3 bērni, nav izglītības, ekonomiskā situācija vispār, tās nebūs atrisinātas-vesels nebūsi...vari terapeties cik gribi, bet lielo, balto tableti pret problēmam neviens terapists neiedos. Labi, atradīs kas un kāpēc, kāda problēma moka, bet jārisina būs vien pašam. Aprijot tbl. problēma tiek "pabāzta' kkur, bet ne risināta. Lūk tā.
Un vēl, tādi kā mēs:DDD nedrīkst lasīt par kaitēm da nekādām, jo izlasot jebkuras slimības simptomu-Bingo, man arī tas ir...riņķa dancis...:D



Edited 1 time(s). Last edit at 15.02.2011 01:12 by vijolîte.
cp
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 01:49
nu nezinu, domāju, neviens neko nevar tā 100% prognozēt - ne labo, ne slikto, jo katrs cilvēks tomēr ir ļoti individuāls...
Es esmu apmeklējusi trīs dažādus psihoterapeitus un bija tā iespēja salīdzināt... Njaa, arī terapeitu pieejas ir ļoti atšķirīgas un paši terapeiti kā cilvēki arī ļoti dažādi...
Esmu panākusi tiešām ļoti daudz (man terapijas bija ar pauzēm, citreiz īsākām, citreiz garākām, garākā pauze bija laikam (apmēram) 9 gadus.
Es zinu, ka esmu gandrīz visu atrisinājusi, bet jā, šis tas vēl ir palicis, jo..., ak, man vienkārši pietrūka naudas (+šādi tādi blakusapstākļi ar lieliem tēriņiem - nopirku mašīnu un dzīvokli, pie kam bez kredītiem ++ arī man nav augstākās izglītības), tomēr ir viens liels PLUSS - kamēr risinu citas lietas, mierīgi varu iztikt bez terapeitiem, jo esmu iemācījusies būt pašai sev par terapeiti.. :)
Tas tā, īsumā... ;)
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 09:02
fox Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Runcene, bet atbildi godīgi, kā, Tu domā, vai
> visiem ir dots vispār paskatīties uz augšu un
> secināt, ka vispār ir debesis, un kur nu vel
> saprast, ka tās ir apmakušas?

ja cilveeks ir sachakareets taa, ka vinja puslodes vairs nesarunaajas, tad vinjsh ir diezgan atkariigs no citiem, resp., no taa, kaada liimenja paliidziibu vinjsh sanjems. vai to kaads var saviem speekiem, es nenjemos spriest, bet Somijaa vienaa paruupes centraa es redzeeju, ka to censhas panaakt ljoti sekmiigi. domaaju, ka pie mums buus dalja, kam tas neizdosies.

ja ir pilniigi ciet vaaks, tad ir svariigi, vai ir kaads paliidzeetaajs.

taapeec kopumaa domaaju, ka tas, kas ir "dots", veel visu nenosaka.

ja cilveeks speej salikt logjiskus teikumus, veidot attieciibas, kaut ar gruutiibaam utt., vinjam ir ljoti lielas izredzes.
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 10:50
Enfuego, tev viss bus ok! Tikai cinies un dzivo savu meitenu del!!!
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 14:06
Ko darīt, ka es izmisumā noguris katru dienu strādāju, ar šitiem simptomiem, un ne naudas, ne īsti brīva laika, protams, ka beidzot es tiekot pie cilvēka kautkāda vismaz, es izrunāju visu un palika mierīgāk. Jā iedeva antidepresantu, sākumam vismaz domas sakārtosies un tad jau iešu citu metodi meklēt, ko domājat man mērķis ir visu mūžu tabļetkas rīt. mans mērķis ir tikt tālāk no atkarībām. Un jo tālāk esu ticis jo grūtāk, jo organsims visu laiku prasa kautko lietot vai būt no kautkā atkarīgs. un ja pa bērniem mani bērni aug labā vidē, mani bērni nekad mani aplietojušos mājās nav redzējuši. jā ir ikdienas strīdi(nauda, nauda, un vēlreiz nauda) Krīzes laikā tā viņš tagad ira, agrāk es celtniecībā nopelnīju līdz 800Ls mēnesī tad kad nebija ģimenes vēl, un domāju, ka latvijā jau vis būs kārtība, bet redz sākās problēmas un cilvēki bez aukstas izglītības to sāka izjust vairāk uz savas ādas, nekā kantora žurkas. Mūsui pagastā vien ir tikai 20 strādnieki un 50 cilvēki kuri papīrus tikai kārto nu ko tad jūs gribat mīlīši, lai es ar 9 klašu izglītību un aroduskolu, esmu te baigais pelnītājs krīzes laikā, tā jau rukāju katru dienu lai tos pašus 300ls nopelnītu, jūs tiešām šeit tik gudri spriežat, brīžiem liekas, ka es esmu kautkādā čata klubiņā. Šeit varu derēt nav neviens kurš pelnītu, kā es un būtu sava ģimene. ja nu esat pārāk gudri tad gan jau sēžat uz vecāku kakla, tas nu i vairāk nekā skaidrs!
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 14:13
Nu par to, ka tev vienigajam no seit esosajiem ir gimene, tu maldies. Man ari ir gimene, domaju, ari daudziem citiem, kas seit raksta, ir gimene, berni, darbs un, protams, katram savas psihes problemas, jo tadel jau esam seit, lai dalitos savaa pieredze ar citiem.
Par to sedesanu vecakiem uz kakla, vismaz manaa situacija ir ta, ka japalidz vecakiem, jo vini zaudejusi darbu, kaa ari jasavelk gali kopaa vel savaa gimenee. Ta ka nekada baiga gudriba te nesanak sezot vecakiem uyz kakla. Bet nu priecajies, ka tev IR darbs un tu esi spejigs stradat, tas jau vein depresijas gadijumaa ir apsveicami un pat ideali. Ta ka turies!!!
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 14:17
nu redz ko arto es pierādu tas, ka cilvēks nonāk grūtā brīdi un viņš netiek galā, bet jūt kas būtu vajadzīgs, lai kautcik nostātos uz kājām, vienalga vai tas ir vecāki, vai forums, vai vienallga, kas ja cilvēks nav garīgi atpalicis un cilvēkos izskatās un runā, kā normāls cilvēks, tad tas ir normāli. Nevis vijolīte nāks un tik kasīs savu siļķi nevainīgo:))
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 16:08
...va, vellos...enfuego, tikainevajagdirst...

...par atkarībām...jo vairāk vicināsi savu karogu - es, atkarīgais - jo grūtāk tīri psiholoģiski būs aizmirst garīgā orgasma stāvokli...
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 16:13
Es ilgi nevicināju, bet beigās sapratu, ka nevicinot karogu es nemaz nesākšu rīkoties, jo ātrāk saproti, ka esi atkarīgs jo laicīgāk un vieglāk būs ar to tikt galā, nu tāds ir mans uzskats vismaz!
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 16:19
...nja...ātrāk un vieglāk ir neiespringt uz šīm štellēm...tad viss notiek pats no sevis...tikko sāc pastiprināti analizēt savas izjūtas, tā iestājās vel lielāka tieksme...
...tā viš i...
Re: Enfuego problēmas
15.02.2011 18:49
Nu ar ko tad es īsti esmu slims ar to pašu VD? Tā es arī nesapratu, ja man nav šizo, tad kas tad? Ja no šizo nevar izārstēties, tad varbūt, no VD var tikt vaļā pie labas dzīves kvalitātes!
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 16:04
cynic, reizēm Tu runā kā pilnīgs idiots. Cilvēks ar riktīgu atkarībnieka personību, nedomājot un neanalizējot, kā Tu to iesaki, bieži vien attopas tikai tad, kad ir jau bomža līmenī. Cilvēki ir dažādi un tiem, kam alko un citas vielas kalpo kā vienīgais veids kā aizmukt no savām sajūtām, emocijām un realitātes, ar kuru tie nespēj paši tikt galā, tad Tavi ieteikumi ir tieši vēl vairak atkarību veicinoši.
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 16:06
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Nu ar ko tad es īsti esmu slims ar to pašu VD?
> Tā es arī nesapratu, ja man nav šizo, tad kas
> tad? Ja no šizo nevar izārstēties, tad varbūt,
> no VD var tikt vaļā pie labas dzīves
> kvalitātes!


VD ir vispār fufelis un novecojis padomju laiku termins.
mad nopietns
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 19:58
existential fool Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> cynic, reizēm Tu runā kā pilnīgs idiots.
> Cilvēks ar riktīgu atkarībnieka personību,
> nedomājot un neanalizējot, kā Tu to iesaki,
> bieži vien attopas tikai tad, kad ir jau bomža
> līmenī. Cilvēki ir dažādi un tiem, kam alko
> un citas vielas kalpo kā vienīgais veids kā
> aizmukt no savām sajūtām, emocijām un
> realitātes, ar kuru tie nespēj paši tikt galā,
> tad Tavi ieteikumi ir tieši vēl vairak atkarību
> veicinoši.

...bumbulīt, tikai ar tādu attieksni esmu izgājis sauss laukā no visām atkarībām, kā te mīl teikt...un ja būtu pats sevi žēlojis vai iesprindzis, tad klavu te neklabinātu...jo nebūtu kam klabināt...

...neesi ievērojis, ka vārdu atkarība lietoju galēji reti???
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 20:07
Nu bet Tu esi Tu un citi cilvēki ir citi cilvēki. Tu visu mēri pēc sevīm. Bet kāds pamats Tev ir domāt, ka citiem viss notiekās tāpat kā Tev?..
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 20:10
Ir cilveki, kas nekļūst atkarīgi ne no kā, vienalga cik daudz un ko viņi ir lietojuši. Bet ir tādi, kas pat savu miesīgo māti pārdos, lai tik dabūtu nākamo devu - kam pilnīgi viss ir otrajā plānā un viņi paši nekad neapstājas.
mad uzjautrinās
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 20:22
...tāpēc, ka oficiālās un baltsvārču akceptētās nostādnes šajā tēmā ir galēji neefektīvas...daudz zini tādus, kuri ir " izārstēti"???...es daudz nepazīstu...tie, kuri bija sapinušies ar AA, minesotu vai straupi, kož vai ir nokodušies...esi kādreiz bijs gaudulīgajos AA saietos???...vienreiz padevos un aizklīdu čomam līdz...murgs...nožēlojami...
...bet ķermeņi, kuriem tādi paši uzskati kā man, dzīvo zaļi...

...problēma nav atkarībā...problēma ir NOLIEGUMĀ...pat jefiņš Ādams uz tā iekrita...
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 20:47
mad uzjautrinās Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> ...tāpēc, ka oficiālās un baltsvārču
> akceptētās nostādnes šajā tēmā ir galēji
> neefektīvas...daudz zini tādus, kuri ir "
> izārstēti"???...es daudz nepazīstu...tie, kuri
> bija sapinušies ar AA, minesotu vai straupi, kož
> vai ir nokodušies...esi kādreiz bijs
> gaudulīgajos AA saietos???...vienreiz padevos un
> aizklīdu čomam līdz...murgs...nožēlojami...
> ...bet ķermeņi, kuriem tādi paši uzskati kā
> man, dzīvo zaļi...
>
> ...problēma nav atkarībā...problēma ir
> NOLIEGUMĀ...pat jefiņš Ādams uz tā iekrita...


ja tu zinātu, ka problēma ir noliegumā tad tu šeit vispār neatrastos, tu sen jau nodarbotos ar normāla cilvēka pienākumiem!
un vispār es biju atkarīgs no narkotikām, bet nekad neuzdrošinājos mammai kautkā pāri nodarīt, ne naudu zagu devai, es pat vairāk sāku palīdzēt un saprast, jo nav jau visi atkarīgie, kā jūs to uzskatat, ka narkomāni vajag devu un viņi pārdos pat māti, fui kādu bērna neizglītota fufeli jus te dzenat!
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 21:11
enfuego, Tu ne sūda nesaprati no tā, ko es gribēju pateikt.

Alkoholisms, narkomānija ir jūtu slimības. Vislielākie atkarībnieki ir dziļi traumēti cilvēki, ar dziļām brūcēm dvēselē. Es to neizzīžu no pirksta un ne no gudrām grāmatām, bet no dzīves pieredzes. Pazīstu ne vienu vien no tādiem personāžiem.
vijolīte:)
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 21:12
Jā enfuego tikai Tu šeit vienīgais kko esi dzīvē redzējis, tikai Tev ir bērni tikai Tu un viss griežas ap Tevi...Tu pat tekstu neuztver: slišiš zvon no ņeznaješ gģe on...izglītotais...:DDD
mad nonoturējās
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 21:26
...Jēziņ, kadi dirsēji...
...durak, maldies...par tām brūcēm...
...enfuego???...atkarīgais no svētdienas kaifošanas...trīs reizes noprovejis un pats sevi skaita par kruto narkomānu...vispār smieklīgs zellis...
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 21:31
Kā būtu ar 4 gadi, alkohols, marihuāna, cigarettes, amfetamīns, katru nedēļu??? Tu zin cik es naktis nēsmu gulējus un cietis no abstiences sindromiem, pirmkārt narkomānija nenozīmē kruta, jā sākumā viss sākas ar: eta kruta un prikoļna u..t..
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 21:32
cynic, Tu nu gan esi aprobežots. Nebiju domājis, ka nu tik ļoti. Un Tavs ego ar ir uzpūties tik milzīgs kā gaisbalons... Tas vairs nav veselīgi. :))



Edited 1 time(s). Last edit at 16.02.2011 21:33 by existential fool.
mad mērās pimpīšiem
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 21:41
...enfuego, un tikai četri gadi???...un šādus sūdus esi bāzis sevī???...NU UN, ĀZI???

...durak, ej atpūsties, ja nav ko teikt...kādi Tev dzīves pabērni ir pazīstami?!?...man pazīstamie vismaz ir ar dzīvi apmierinati rumpji, kuriem GARŠO...
Re: Enfuego problēmas
16.02.2011 21:46
Švaka tā mērīšanās. Kaut kāds maziņš Tev tas pimpuks... :)))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 23?
Ziņa: