lūgums pēc ieteikuma

Aizsāka qwerty_lv 

Nebaidies,būs atkal labi.Dzīve ir cikliska,tāpat kā viss mums apkārt,to es Tev droši varu apgalvot.Man pieredzes netrūkst,esmu savā mūžā visu pieredzējis,absolūtu laimes sajūtu un otrādi.Esmu arī kādu laiku Himalajos pameditējis.Tev vajag uzzināt savu personiskā cikla ilgumu,tad zināsi kad paliks labāk.
Re: lūgums pēc ieteikuma
06.03.2011 18:39
qwerty_lv

kaut kādā reģistrā nokļūst jebkurš, kurš ieiet pa valsts psihiatra durvīm (citādi ir ar privātajiem)... bet tas ir mazākais trakums, jo ārsts to nevienam nedrīkst izpaust. pretējā gadījumā Tu vari viņu iesūdzēt, arī ES tiesību akti tagad ļoti aizstāv pacientu tiesības uz konfidencialitāti. kurš gribēs zaudēt karjeru, kurai mācījies 10 gadus? pret vīrieti, kurš ir uzskaitē, sabiedrībā ir stigmatizējošāka ietekme nekā pret sievieti, bet, kā jau teicu, to neviens neuzzinās.

ārsts var neļaut Tev nēsāt/turēt ieroci, bet kam to vispār civilpersonai vajag? ja ir interese par militāru karjeru, tad ir vērts apdomāt, vai cilvēkam ar labilu psihi to tomēr vajag.

vadīt auto mūsdienās var ar gandrīz visām psihiatrijas diagnozēm, atļauju dod ārstu konsīlijs.

par iespējām kaut kā sev palīdzēt varbūt tomēr ir vērts aprunāties ar vecākiem. ja Tev būtu kāda smaga fiziska kaite, tad varu derēt, ka nauda atrastos. atvaino par netaktisku salīdznājumu, bet tā parasti ir. problēmas ar psihi cilvēki uztver vieglprātīgāk + zāles taču arī kaut ko maksā. tātad kaut kāda nauda tomēr ir...

ir jau arī citas iespējas bez psihoterapjas, piemēram, meditācijas u.c. tas palīdzz vismaz atslābināties, ir īslaicīgāk, bet arī variants.
Runcene,kā lai es tieku ārā no tā reģistra?
Re: lūgums pēc ieteikuma
06.03.2011 19:39
a man pofig tas reģistrs, es visu mūžu esmu tīrījis sūdus, un arī tīrīšu sūdus, manai karjērai nav nekādas nozīmes! man pofig kādā reģistrā mani ieliek, un es vēlpietam, tikai iegāju iekšā pie psihiatres, viņa tikai kautkādā tjip grāmatiņā uzrakstīja manus datus, un manu psiholoģisko stāvokli un piedāvāja, vai gribu iet ārstēties 3 nedēļas, iest antidepresantus, es teicu nē, man jūsu trankvilizātorus nevajag!
Re: lūgums pēc ieteikuma
06.03.2011 22:02
Es šobrīd lietoju zivju eļļu+omega3, tas ir ļoti ieteicams visiem, kam ir depresija un citi psih slimības. Smadzenes satur 60% tauku šūnas, kuras sairst un atkal atjaunojas. Slimības laikā šūnas tik ātri neatjaunojas.
Ļoti ieteicams lietot asinszāļu tēju vai tinktūru (mana ārste par to ļoti smējās, bet tas reāli palīdzēja). Asinszāle ir viens no spēcīgākajiem antidepresantiem, taču to nedrīkst lietot kopā ar MAO inhibitoriem. Tas ir rakstīts zāļu instrukcijās.
Šobrīd taisos izmēgjināt vīraka dūmus, nopirku ūdenspīpju veikalā trauciņu, ogles un pinceti. e-bay pasūtīju omānas vīraka sveķus, gaidu, kad atnāks. Vīraka dūmi iedarbojas uz TRPV3 receptoru, kas atbild par emocionālo līdzsvaru. Vīrakam piemīt izcilas ārstnieciskas īpašības.
Man ļoti palīdz B vitamīnu komplekss neirorubine. Lietoju arī cinku+magnijs+kalcijs, C vitamīnu un Q10.
Man patīk lietot ēteriskās eļļas ar sedatīvu un antidepresīvu iedarbību. Tādu ir daudz. Man ir bergamota, kanēļa. Taču ir vēl labākas - nardes (spikenard), gerānijas, romiešu kumelīte u.c.
Pats svarīgākais ir skatīties ko bāž mutē. Ir milzum daudz pārtikas piedevu, kas izraisa depresiju, bezmiegu un hiperaktivitāti. Ievestie augļi un dārzeņi ir pilni ar pesticīdiem. (Pesticīdi paralizē kukaiņus un bojā cilvēkiem nervu sistēnu).
Cerams, ka kaut kas no tā visa noderēs... :)
Re: lūgums pēc ieteikuma
06.03.2011 22:30
tamarhinda, es ticu dabas spēkam, tikai man visas tās tējas būs tikai vasarā, tagad jau dabā nekā neaug!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 7?
Ziņa: