Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.

Aizsāka enfuego 

Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
30.08.2011 20:30
Nu vot tā alko vairs nelietoju, dzeru tikai lexotanilu 3mg uz nakti, nez kāpēc pa nakti ceļos aukšā, un nevaru tālāk iemigt un visādi murgi rādās. Deva par īsu jāpalielina? Piecēlos pa nakti paņēmu 2 tableti tad aizmigu. A ja sakošļā tad iedarbojās ātrāk. Es jau tā arī domāju, kā beigšu alko lietot, tā sāksies vis vecais aukšā, bailes u..t.. Tūlīt saņemšu labu piķi, pie kāda psihoterapeita ta beidzot lai es eju, tikai Rīgā, vēlams centra. Ceru ka psihoterapeits pēc simptomiem izrakstīs zāles kas noņem tos mēslus murgus (VD) Bet to truxal joprojām bail dzert, esmu tagad viens mājās ar suni un trijiem bērniem, visādas domas nāk galvā. Ble kad šitais murgs vienreiz beigsies, var tos nervus izņemt ārā lai nenervotos?? Un miers! Tātad ja sākas vis vecais tad par mazu deva, es tā saprotu? Izdzeršu 2 tabletes, aja es iemigšu tā, ka sīko nedzirdēšu, ja gadienā raudās?? Man vēl ir 10 tabletes AD rexetina, bet no viņa es jutu tikai blaknes, iešu prasīšu Cipralex, visi sakot, ka palīdzot!



Edited 3 time(s). Last edit at 30.08.2011 21:09 by enfuego.
mad smīkņādams
Re: Lexotanils un murgi??
30.08.2011 21:12
...kurš idiots Tev ir ieborējis, ka lexotanils ir domāts miegam?...
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
30.08.2011 21:56
man sākumā nāca miegs no viņa.
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
31.08.2011 20:57
Enfuego,Tev vajag kvetiapīnu.Gulēsi bez pamošanās 10 štundas
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
31.08.2011 22:10
ja es klonazepānu 1/4 daļu no tabletes pamēģināju gulēju kā Lācis ziemā:))
Vai Tu domā, ka te ir baigie spečuki, kas Tev ieteiks ko un kā dzert. Un vispār, kas vienam der, tas otram neder. Prātīgākais ir doties pie doka un visu izrunāt, ej pie psihiatra, ne pie psihoterapeita.
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
01.09.2011 11:16
Psihiatrs izraksta kokteiļus, bet saprast mani tur nemaz negrib, saka lai ejot tirst.
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
01.09.2011 11:35
Tak BLIN saņemies un sāc lietas labā akut ko darīt, lai izlīstu no padibeņa kurā esi! Tak VD vajag uzveikt ar to ir jāčinās, jāaudzina raksturs! Malacis nedzer!!!!! Tas tiešām ir daudz un apsveicami! Tad cīnies tālāk!!! Pasaki kaut dažas lietas kot u dari lai palīdzetu sev, izņemot ripu rīšanu, tā nav palīdzēšana, tā ir mierināšana!!!!


_________
Be happy :)
nez, kur kāds ir dzirdējis, ka vidējais psihiatrs kādu "saprot" :) vismaz tā, kā Tu to "saprašanu" gribi...

šausmīgi "jauna" sūdzība, enfuego... :) kaut kas nedzirdēts, pilnīgs ārprāc... ko nu lai dara.

to taču visa pasaule zina :) par ko Tu vispār sūdzies?

piedod par ironiju

bet padomā:

kāpēc viņam nodarboties ar "saprašanu", ja viņš ir mācīts meklēt Tevī bioloģisku psihes slimību? un, ja Tu piekrīti, viņš to atrod. un tur nekas nav "jāsaprot". tā vismaz viņi domā.

valsts psihiatrs ir ripu dakteris, iebirstē to sev vienreiz, stāvi pie spoguļa un atkārto, kamēr atceries...

man mazliet ietekmē noskaņojumu Tavs atkārtotais naivums, enfuego, jo uzdzen atmiņas par savējo kādreizējo... ja Tu iepīsies, Tev tāpat būs jātiek laukā, kaut pa logu.

bet to parasti, saki, kam gribi, neviens sākumā nedzird, kamēr pats neatraujas.

ja Tev galēju nepatikšanu brīdī nav tādu tuvinieku vai draugu, kas Tevi var saprast un jēdzīgi atbalstīt, un ja Tu pats netiec galā, tad ne jau pie psihiatra ir jāiet. vai nu aizmirsti tās durvis, vai atrodi kādas citas.

labāk būtu priecājies, ka psihiatri Tevi "nesaprot" un met pa durvīm laukā.

...

ja "sapratīs", var iznākt tā, ka lūgsi Dievu, kaut nebūtu sapratuši... tā arī notiek.
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
01.09.2011 12:34
Mani arī nesaprot pihiatri,bet zāles raksta.Enfuego es Tev varu uzdāvināt recepti ar 50 proc atlaidi smagajai artilērijai
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
01.09.2011 12:39
"...labāk būtu priecājies, ka psihiatri Tevi "nesaprot" un met pa durvīm laukā..."
Super pateikts!!!!!!!!
...Čorvena, kā kulaks uz acs...
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
01.09.2011 14:02
Lāsēns♥ Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Mani arī nesaprot pihiatri,bet zāles
> raksta.Enfuego es Tev varu uzdāvināt recepti ar
> 50 proc atlaidi smagajai artilērijai


Nemet cilvēku lielākā bezdibenī!

Piekrītu Čorvenai!
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
01.09.2011 15:23
Ko tad es jau pie psihiatra negribu, gribu tikai pareizās zāles tas arī vis, bet redz šodien atkal jūtos okei, vakar ar bij za buha. bet ko lai es ar sevi daru ka esmu tāds ņaudētājs, es vienkārši tāds esmu. Ko man sevi tagad nosist un miers?
pret kādu slimību tad Tu gribi tās zāles? :)

par to nosišanu tas gan ir stulbi teikts.

Lūdzu, neņaudi, bet mēģini pacensties maliet vairāk, lai tiktu ar dzīvi galā... :)

tagad visiem ir jāiespringst.

nu, padomā pats....

parasts psihiatrs sēž, viņam ir tāda vidēja valsts alga, varbūt arī kredīti, bērni, vīrs vai sieva mājās kasās, nāk visādi galīgi slimi, runā un runā, garum garas runas, bet katram paredzēts ļoti īss pieņemšanas laiks (Latvijas valsts nav ierēķinājusi to garo runāšanu), nāk visādi radinieki līdzi tiem pacientiem un vēl garāk runā... apnicis viņam jau viss sen. varbūt viņš arī neredz izejas savai dzīvei, varbūt saprot, ka diezgan beztolkā strādā, jo cilvēki nekā savā dzīvē negrib mainīt...

nu un tad Tu uzkulies ar savu ņaudēšanu... a ko viņš var nodomāt "tā, vēl viens idiots"... un, ja Tu viņu pavisam nokaitināsi, viņš Tev uzliks stulbu diagnozi (to pašu "idiots" kaut kā smalkāk latīniski) un ieliks beigās slimnīcā...

jo Tu domā, ka viņš Tev šite kaut kā var palīdzēt.... nu tak nevar.
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
01.09.2011 22:59
Nejau psihiatrs bet Psihoterapeits, kuram būs jāmaksā nauda, un kurš mani neuzskatīs par stulbu, bet kā cilvēku, kurš nokāpj no narkām, alko, marihuānas, un slimo ar VD!! Un ir palikušas psihiskas sekas, kas itkā saprotu pēc paziņu teiktā , jāpaiet gadi lai tas vis nostabilizētos, vai nu ārstēties narkoloģiskā centrā, tiko maksimā iepirkties, vienmēr esmu pircis ALU, bet šoreiz negrama nenopirku, atteicos, nu un kāda straupe vajadzīga, uzskatu, ka varu tikt galā ar alko. ja jau atmetu pīpēšanu, narkas, kāpēc gan es to nevarētu, vot jocīga ir tā atkarību lieta:))

Es negribu cīnīties pret slimību, bet tikt galā ar sekām, kuras nepāriet tik ātri kā gribētos.



Edited 1 time(s). Last edit at 01.09.2011 23:00 by enfuego.
LABU psihoterapeitu būs ļoti grūti atrast, lielākā daļa ir 0, kas vēl atļaujas par neko paprasīt naudu. Arī psihiatrs par naudu Tevi mīlēs un cienīs:))))))))))))
Bet lai Tev veicas, cerība jau mirstot pēdējā......:)))
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
02.09.2011 10:00
Labāk atstāj to naudu savā makā un sāc pats sev palīdzēt cīnoties ar sekām un VD!!! Man ir viens secinājums, kārtējo reizi, cilvēks ir ieņēmis galvā vienu, ka tā tablete viņu paglābs no visa - un tas ir vieglākais ceļš! Bet grūtāko ceļu neviens negrib iet - pašam cīnīties! Bet kāda jēga kaut ko tev rakstīt ja TU negribi pats neko darīt!!!!! :@
Nu ko lai saka, aiziesi tu pie sava psiho... (vienalga kura) un pēc 4 -6 mēnešiem tu atkal šitajā saitā raxtīsi to pašu, palīdziet, man viss ir pa...ļā, murgi, mirstu, slikti, depresija, bailes...ko lai daru.... Un atkal aizies viss no jauna, tikai dārgais mūsu dzīves laiks būs izšķiests, nauda izmesta un smadzenes vēl vairāk pārgruzītas!!!
TĀ KĀ PIEŅEM NO SĀKUMA PATS SEV LĒMUMU KO UN KĀ PAREIZĀK DARĪT!!!

Atbildi man uz vienu jautājumu, ko tu dari lietas labā lai uzlabotu pats savu stāvokli un tā teikt "uzveiktu" VD????



____________
Be happy :)
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
02.09.2011 10:05
labi..visi raxta taaa...bet kaapeec daudzi aarsti saka,ka zaales ir jaadzer,savaadaak tas viss veel var trakaak aiziet....?
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
02.09.2011 10:17
Arsara
Tik gudri runā.
Ko tad saproti ar "pašam cīnīties"? Enfuego cīnās, kā prot, un meklē dažādus ceļus. Pie tam ir atbildīgs par savu lielo ģimeni. Nu uztraucas, žēlojas, pavaid - katrs esam kādi esam.
Man ar VD/depresiju gadu gadiem ilga pieredze. Ir labāki un sliktāki periodi. Nu jau kādu laiku nav labi. Dod, lūdzu, padomu, kā jācīnās pašai. Strādāju, sportoju, eju dabā, komunicēju ar radiem/draugiem, ēdu veselīgi, turos braši un nečīkstu...nekas nepalīdz.
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
02.09.2011 10:55
Tur jau tā lieta, ka es dzīvoju kā parasta ģimene, darbs ir , nauda ir, tagad, nesmēķēju, nedzeru, ēdu, guļu, pastaigājos ar ģimeni, man jau reāli arī nav laika iet, uz lauka un lasīt dabīgās zālītes, un sēdēt mājās un nodarboties ar jogu, man šinī svarīgajā brīdī, ir svarīgi sakarīgi domāt, un strādāt, ja nav citu variantu, tad loģiski, lai es varētu strādāt un izgulēties es labāk dzeru tabletes. Tas takš ir jebkuram vīrietim skaidrs, ka nauda ir jāpelna, nevis jāsēž mājās, un jānodarbojās ar sevi!!! Bērnu vajadzības, rēķini un ir arī savi prieki, kā gribam atpūsties, nēsmu nekāds takš invalīds, bet tās sajūtas visu laiku man seko līdz lai kur es arī nebūtu, viņas visu laiku atgādina par to VD. Un neirologs man arī teica, ka nosākuma vaig tabletes lai nostabilizētos nervu sistēma, jo savādāk iegrimsi vēl dziļākā postā. Manā gadījumā ņaudēšana palīdz, es paņaudu, paņaudu un tad atkal vis ir kārtībā, pa dienu darba esmu pārliecināts, skaidrs, spējīgs, bet kā kautkas organismam vai nerviem nepatīk, tā atkal es ieslīkstu domās, kāpēc man atkal tas notiek, meklēju tās atbildes, un tad ja neredzu sāku ņaudēt. Nebūt šī foruma es nezinātu ar kādām problēmām esmu vispār saskāries, sākumā kad rakstīju par šo kaiti man bij vispār vājais ārprāc, bija vnk pictec, tagad jau es vairs tik traki nezustraucos.
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
02.09.2011 11:18
zancha Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> labi..visi raxta taaa...bet kaapeec daudzi aarsti
> saka,ka zaales ir jaadzer,savaadaak tas viss veel
> var trakaak aiziet....?


Tāpēc ka tas ir biznessssss!!!!!!!!!!!!!!!! Tu domā ka ārstiem nav līgumi ar farmācijas firmām??!!!! Domā ārstam ir izdevīgi pateikt Tev: nenāc pie manis ej pie psihoterapeita vai vis labāk analizē sevi un maini savu dzīves uztveri!!!!??? NĒ! Viņi visu to skatās no sava redzes punkta!
Ir tā ka mēs te varam sacelt baigo kašķi kuram ir taisnība un kuram nē! Es runāju pēc savas pieredzes!!!

_________
Be happy
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
02.09.2011 11:29
Alstere Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Arsara
> Tik gudri runā.
> Ko tad saproti ar "pašam cīnīties"? Enfuego
> cīnās, kā prot, un meklē dažādus ceļus. Pie
> tam ir atbildīgs par savu lielo ģimeni. Nu
> uztraucas, žēlojas, pavaid - katrs esam kādi
> esam.
> Man ar VD/depresiju gadu gadiem ilga pieredze. Ir
> labāki un sliktāki periodi. Nu jau kādu laiku
> nav labi. Dod, lūdzu, padomu, kā jācīnās
> pašai. Strādāju, sportoju, eju dabā,
> komunicēju ar radiem/draugiem, ēdu veselīgi,
> turos braši un nečīkstu...nekas nepalīdz.


Tu domā ka gudri runāju tāpēc ka vnk tā izdomāju!!!! Runāju pēc savas pieredzes!!!Es nezināju kas ir VD kādus 3 gadus! Gāju pie ārstiem un viņi tik man rakstīja receptītes nepasakot normālu diagnozi....man bija skaidrs ka ja nav normālas diagnozes nekādas zāles nedzeršu! Nekādus AD u.t.t 2 gadus biju pilnīgā pakaļā ...VD/depresija visā tās krāšņumā, es dzīvoju mājās četrās sienās jo nevarēju pat aiz mājas stūra miskasti aiznest, kā izgāju ārā no mājas tā ģību...tiešā nozīmē tramvajā ģību un cilvēku pirmā reakcija, vai tu esi narkomāne?! Vienvārdsakot arī bija traki...., līdz sapratu kas man ir, visu izlasīju, ievāci info, lasīju grāmatas un sāku strādāt pati ar sevi! 1) sapratu kāpēc tas viss sākās un atrisināju to problēmu 2) pārvarēju bailes 3)neskatoties uz to ka bija bailes kāpt tramvajā un ka atkal ģībšu darīju to atkal un atkal....sāku strādāt, neskatoties ka pat sēžot darbā man viss griezās un līgojās, sēdēju un sakostiem zobiem strādāju ...4) mainīju uztveri.....centos kļūt par gaišāku un pozitīvāku cilvēku....un vēljoprojām ikdienā mācos būt savādāka nekā agrāk...vieglāk skatīties uz dzīvi, nebaidīties darīt kaut ko, un domāt kāda būs citu cilvēku attieksme....Tagad pēc 5 gadiem mana fiziskā forma ir ļoti švaka, jo kad bija VD tad nevarēju paiet, kur nu vēl pasportot, tagad atsāku sportot, katru vakaru kāpju uz velo trennažiera un sportoju.....un maximāli mēģinu pilnveidoties........

_____________
Be happy
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
02.09.2011 12:00
Arsara man tev jautājums vai tev bērni ir? Un ja ir tad tu izvēlētos ģipt katru dienu?


Saproti Arsara, tev VD parādījās no nieka problēmām, vai kā cita, mans gadījums ir saistīds ar sekām, izrādās es tagad sapratu ka ar VD slimoju jau no bērnības tikai tad tas man ineuzstrauca, bet tagad jau man ir psiholoģiskas problēmas. katram tas nervu gadījums ir savādāks un kautko te gudri runāt, izsciet, nedzer zāles, sāc strādāt ar sevi, tas uz manu gadījumu ir galīg garam, man pagaidām sava sistēma apmierina. Es jau 5 gadus esmu cietis no narkām, es vairs nevēlos ciest, un mocīties. Rezultātā atmestas narkas, un sekas! Arsara tu nekad nevarēsi ielīst manā dvēselē, un just to ko es jūtu un uzstveru, tāpat kā es tavā nevaru ielīst, un to ka ārsti saka man ir VD, tas ir tāpēc , ka viņi nezin ka es 5 gadus lietoju narkas, zāli, alko un visādus mēslus. Tur jau ir dziļākas problēmas. Tādai kā tev Arsara to nekad nejust un nesaprast. Tāpēc tavi vārdi manā gadījumā ir tukša nulle 0. Man agrāk bija ciets raksturs un griba, es varēju visu, man agrāk arī bija bailes, bet es uz to liku veto jo biju dzīvespriecīgs, bet tagad ir kautkas pavisam savādāks!
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
02.09.2011 12:46
Arsara
Tas, ko Tu raksti, ir TAVA pieredze un pārsvarā mēs visi varam tikai padalīties, kā tiekam/netiekam galā. No Tevis nāk tāda augstprātība, ka ir nepatīkami. Katram savs ceļš ejams, lai izdzīvotu, noturētos, baudītu dzīvi pēc iespējas pilnvērtīgāk. Enfuego taisnība. Pamēģini čubināties tikai un vienīgi ap sevi un domāt par sevis pilnveidošanu (pie depresijas tas ir gandrīz neiespējami), ja ir 3 mazi bērni. Savā laikā mana situācija bija līdzīga - par katru cenu noturēties, jo ir ģimene un bērni.
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
02.09.2011 13:28
Camon...... Ko Jūs tagad paši rakstat..... :D Ka man VD parādījas no nieka problēmām...da kā Jūs zinat kādas bija manas problēmas?????!!!! Jā tava gālvā es neielīdīšu un tavas izjūtas nesajutīšu, bet vai Tu zini kam es esmu gājusi cauri, vai tu zini kāda ir mana pieredze dzīvē bijusi, ko pati esmu lietojusi, ko esmu uzveikusi!!! Nē! Tā vietā lai atzītu ka pagaidām neesi gatavs un tik stiprs lai tiktu pats ar sevi galā Tu pārmet man ka es neko nesaprotu, ka mana pieredze Tev nestāv līdzi!
Jā varbūt par asu un par šerpu mans teksts, bet tas tikai tāpēc ka VD nav tā lieta kur ir jāauklējas, labi vienu reizi, otru, bet Tu jau šeit kauc ilgu laiku!
Alstere- tieši tā es te rakstu savu pieredzi, neko vairāk arī te netaisos fantazēt! Rakstu reāli kā bijis un ka man tas izdevās, ja Tu tajā saskati augstprātību man zēl, jo vienīgais ko ar to gribēju pateikt - ka tas ir iespējams un ka ir jāstrādā ar sevi!
ko Jūs gaidat šajā saitā?! Labi tev maigi kāds pateikt, nabadziņš, tu zini, dari tā un varbūt šitā, pēc laika tu atkal jautā kā man to darīt, varbūt tā un šitā! Jūs gaidat ka Jums šeit reāli dos noderīgu padomu -realitāti- vai tikai pastāstīs kādas ir labas ripas no kurām pēc tam netiek vaļā vai arī simptomi atkal parādās!

Manis pēc es varu neko arī te neraktīt, varat turpināt apmainīties ar zāļu receptītēm, es domāju ka varu tādā veidā kādu iedvesmot!

P.s. Un pilnīgs bulshit ka depresijas laikā nevar tikt vaļā no depresijas, ja Tev tas nav izdevies tas nenozīmē ka to nevar!!!! Vienmēr ir kāda atruna!!! Tad bērni, tad sieva/vīrs, tad kāja sāp...u.t.t. cilvēki vienmēr sameklēs atrunas, lai tikai nebūtu jāvaino pašam sevi un jāiegulda smags darbs!
Patiešām nedomāju to augstprātīgi, negribu nevienu aizskart, bet tā ir mana dzīves uztvere. Sorry, kam nepatīk tas vienkārši uztver šo tekstu kā 0 un iesaka Enfuego savu padomu!

__________
Be happy :)

____________
Be happy :)
Arsara...VD/depresija visā tās krāšņumā, es dzīvoju mājās četrās sienās jo nevarēju pat aiz mājas stūra miskasti aiznest, kā izgāju ārā no mājas tā ģību...

Cik pazīstami...tikai mana dg. bija: VD ar panikas lēkmēm, kur panikas lēkmes skaitoties vissmagākā dg.:(
Bet, nesen lasīju kkur, ka tiem, kas pārcietuši kaut vienu tik smagu panikas lēkmi, infarkts (ja tāds piesitās) liekas kā bērnu spēlītes...ja kādu tas nomierina:DDDD
Arsara-malacis ka esi tikusi galā...tur tiešām jābūt "iekšām", lai stātos pretī savām bailēm, kaut vai braukt ar sabiedrisko.Es tā dēļ nokārtoju a/v apliecību un braucu ar savu auto:DDD Bet esmu jau še' to visu rakstījusi.
nu bet katram jau kaut kad ir sākums un brīdis, kad viņš tur ir iekšā pēc pilnas programmas...

ir jāiziet kaut kāds aplis, lai saprastu.

un tad arī visiem no malas šķiet, ka viņš nekā negrib mainīt. Jums neviens tā nav teicis? un tas palīdzēja?

un enfuego jau nemaz nav rakstījis, ka viņam, piemēram, bail iziet no mājas. viņš droši vien varētu par tādiem ierēkt.

man arī nekad nav bijušas problēmas nedz sabiedriskie, nedz ēstuves, nedz jebkas, kas te daudziem diemžēl ir...

katram savs.

drīzāk problēma mazliet ir tur, ka enfuego domā, ka ir slims un ka tam ir kādas speciālas labas zāles.

ir jau tiesa, ka tur ir zināmas ērtības, bet ne vienmēr cilvēks uzreiz var saprast, kā viņš izbauda savu nabadziņa statusu. nemaz tik viegli nav pieņemt to, ka neviens nenāks un neko nenokārtos. tur tiešām ir ar sevi jāstrādā, bet vispirms ir jānonāk pie kaut kādas jēgas, kas tas apstrādājamais objekts ir.

turklāt vēl ir tāda neraža, ka tiem, kam šī liga ir, kaut kādos smagākos dzīves pagriezienos tā atkal var likt par sevi manīt.

"Yes" varēs teikt, kad būs pienācis laiks šo pasaulīti atstāt.

man arī savulaik šķita, ka nu jau, nu jau, bet tad es iebraucu tādā purvā, ka likās viss. tas viss bija saistīts ar konkrētiem notikumie, un es dabūju augšā tādas sajūtas, kādu pirmajā "braucienā" man nebija.

es vienkārši nezināju, ka ir kaut kādas jomas, kur tomēr esmu tik nestabila.

enfuego tagad audzina 3 bērnus, nu pardon, padomājiet šajos laikos, valsts vispār ir pilnīg d., un būs vēl trakāk, nu kā lai cilvēks nestreso, ja grib viņiem labāku nākotni kā sev, cer uz to, domā, bet še tev...

nevajag tikai pie psihiatriem ņaudēt, tas arī viss. sapisīs dzīvi un papīrus.

da ņaudi te uz nebēdu.
Re: Lexotanils un murg! Nāk rudens un atkal būs vāks.
02.09.2011 15:02
Man Čorvenas rakstītais vienmēr liekas tik pareizi, tik stabili...tāda sajūta ka raksta pats līdzsvarotākasi cilvēks uz šīs planētas! Tāda viegli gaisīga, pareiza doma! Kas uzreiz man liek Justies slikti, ka esmu par asu, par skarbu nodomājusi,uzrakstījusi, negribot aizvainojusi!
Īr pašai ko atkal padomāt un labot!
laikam ja tā padomā, tam jau šis saits domāts, lai te rakstītit to kas uz sirds un ņaudētu...un enfuego vienu dienu noslēgs šo aburtā apļa loku un sapratīs kas ir kas!

_________
Be happy :)
Godīgi sakot, še' lasot par to cik kādam citam ir sūdīgi, sāku atecerēties kā bija man un lēnām sāk atgriezties vecie simtomi (kuri nekur jau tā īsti nav pazuduši, bet dažkārt vnk nav laika uz tiem ieciklēties)...sen jau sapratu ka NAV jālasa cik slikti ir kādam citam, jālasa cik labi ir kādam citam, bet mani mazie pirkstiņi atrod pareizās podziņas uz klaviatūras un - palasu...kgn labu laiku nelīdu te.

Varu teikt, ka labāk lasu tādus tekstus kādus raksta Arsara...ka VAR tikt galā...nevis čīkstēšanu...nu nav lielās baltās tbl.,kas palīdzēs...to pierāda še esošie VD "vetrerāni":D

Čorvena-domā tikai Enfuego ir bērni, problēmas un viss pārējais??? Da ja mēs te sāksim iztirzāt katrs savējās...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 13?
Ziņa: