nelaimigaaa

Aizsāka eny11 

nelaimigaaa
18.04.2013 17:29
Ir sanācis tā ,ka nav ar ko parunāt un īsti negribās , varbūt šis forums spēs man palīdzēt saprast ko lai dara. Jo apkārt esošie paziņas ,radinieki protams ieteiks to variantu ,kas labak pašiem patiks nevis tiešām palīdzēs izanalizēt mani.

Saaksu ar to ka esmu jau 8 menesii ,gaidu bernu , kuru lidz sim taa iisti negribu. Viss notika tadelj ,ka draugs ljoti gribeja un visi parejie radinieki man uzspieda savu velmi paturet to bernu , kautkgan pati nebiju tam ne druskas gatava un ari paslaik nesmu ,gribedama ,lai par mani nedomaa sliktu ar lielu negribu ,bet netaisiju abortu, tagad ir mokosi katru dienu par to domaat ,kaa es to visu negribu ,ka man tas viss riebjas.
Esmu jauna , 21 , un viss notiek pilniigi preteji manaam veelmeem . Es tiesma nesmu gatava gimenes dzivei ,kaa to tagad visi nopietni sakusi uztvert , mani vecaki visulaiku sazvanas ar drauga vecakiem ,un spriedelee ,kas kam kaa labaak un vardu sakot karto manas un drauga attiecibas un visu parejo.
Ir taa ka ar draugu biezhi sanak strideties un mums atklajas visadi jaunumi ,ka mes nemaz sadzivot kopaa nevaram . Par to ir arii runats ,ka man nepatik un ka nevienam nav jakarto manas attiecibas un ka nav tagad visiem ja4upojas un jastuko kaa kas dzivos.
Es gribu briiviibu , un gribu lai neviem nav mana vieta jadoma ,kaa man bus dzivot un lai visi saprot ,ka man riebjas tas ka vecaki 4upojas taa kaa mes butu jau 20 gadi lauliibaa, liidz laulibam visdrizak arii netiksim ,jo sadu dzivi es nevelos ,kur visur tiek iejaukti vecaki . Bet draugam tas patiik ljoti , vinjs ir mammas delins . sazvanas ar vecakiem katru dienu pa 6x vismaz .
IIsteniba ir taa ka man gribas visu vienkarsi izbeigt un baudiit savu jauniibu , un ar puisi esam pilnigi pretstati un ir gruuti sadzivot jau tagad , 3 gadi kopaa . bet tada liet ka nu jau pec menesa dzims berns un pat nezinu ko lai dara , no depresijas laikam neizbegt.
Taas nav grutnieces kapriizes,kuras buutu japacies, vienkarsi ir sada situacija sanakusi , kuru es nekad nebiju planojusi . Tas nav mans , bet to es sapratu tikai tagad , ka berns ierobezho un viss parejais arii ,vecaku shiiis buushanas arii man rada ljoti lielu diskomfortu ,jo sajutas tadas kaa tu esi no kautkaa atkariigs visulaiku un ir jasmaida caur sakostiem zobiem,ks viss super, bet taa naaaaaaaav. Gribas visu pamest un aizbeegt un dariit savu daraamo.
Esmu ljoti ljoti nelaimiga, tagad arii saaku ljoti nosleegties sevii un vnk raudaat ,jo ieprieks par to ja ar kadu biju runajusi ,tad saprotu ,ka tas nevienu neinteresee un arii palidzet varu laikam tikai es pati sev attiecibas beidzot .Bet zinu ,ka ari attiecibas beidzot pec tada laika ilga nebus viegli it ipasi ja ir berns pa vidu .
Pakomentejiet luudzu manu situaciju dargie kazu viesi .
Paldies,
Ar cienu
A.
zive
Re: nelaimigaaa
18.04.2013 18:02
Labi, ka tie vecāki nav vienaldzīgi.
Ko darīt - saki, ka jūti, ka vari neizturēt un..., laikam jau bez psihoterapijas būs sarežģīti - ieteikti laicīgi uzmeklēt labu psihoterapeiti...
zive
Re: nelaimigaaa
18.04.2013 18:41
p.s. ar to "laba psihoterapeite" domāts lai ir laba gan profesionālajā gan tīri cilvēciskajā (patikas/nepatikas) līmenī...
zive
Re: nelaimigaaa
18.04.2013 18:49
ā, un vēl..., ir tāds forums "calis.lv" - iespējams, tur meitenes (topošās un esošās māmiņas) varētu ko vairāk/precīzāk ieteikt...
p.s. noteikti, neesi vienīgā, kurai tā nu ir sanācis...
bmw
Re: nelaimigaaa
19.04.2013 23:51
Man liekas,ka Tu esi jau zināmā depresijā,tāpēc viss liekas tik pelēki vai pat melni.Un runāt vajag,gandrīz tā-vienalga ar ko,kam uzticies.
Pirmkārt-bērns nav tragēdija,un ja patreizējās attiecības nepatīk,Tev nebūtu jādomā,ka bērns traucēs atrast citu partneri.
Acīmredzot,ka bērns būs,bet-nekad nav tik slikti,ka nevar būt vēl sliktāk.Un Tev laikam jāiemācās ar to sadzīvot,nemeklējot tajā faktā slikto.
Nu,varētu ar Tevi parunāt,bet es jau nezinu,vai lasi vel te-kas tiek rakstīts.Ir sievietes,kas labāk runā ar sievieti,citas-labāk ar vīrieti...
Re: nelaimigaaa
20.04.2013 05:27
Deelj manas atklaatiibas sinii forumaa es skatos, daudz vairaaki cilveeki iedrosinaas runaat par iekseejaam probleemaam! Tas ir loti labi un pozivtiivi.
Re: nelaimigaaa
20.04.2013 16:16
Labpraat parunaatos , jo ar citiem ,kas apkart ir gruti runaties par to , jo visbiezak vinjiem iisti neinteresee tava problema . Vienigais ko man draudzenes draugi apkart var sniegt ,tas ir pozitivs un labi pavadits laikas smejoties un jokojoties , bet atgriezoties atkal majas vai ikdiena ar draugu vnk sajuuta ,ka mirstu no taa ka man viss riebjaas ,kur esmu iekuulusies , beerns gimenes dzive , bozhe , tas ta4u nav prieks manis ,KUR ES BIJU AGRAAK ..
bmw
Re: nelaimigaaa
20.04.2013 16:38
Tu varētu uzrakstīt uz e pastu jekabs19@inbox.lv,es parasti iesaku dzert vitamīnus,bet pēdējā laikā atkal nodarbojos ar dažādām psihotehnikām-meditācijām,afirmācijām.Varu Tev pateikt,ka tas varētu palīdzēt ieraudzīt lietas kaut kā savādāk,es to saku no pieredzes,kas radās tieši tagad-pādējos 2 mēnešos,jo pirms tam man smagi garīgo bojāja viena juridiska lieta,ne kriminnāllieta,bet civillieta.Bet es tagad uz to skatos pavisam savādāk.
Es ar to gribu teikt,ka uz jebkuru situāciju var dažādi skatīties,un dažreiz tieši tāda iespēja var palīdzēt...Jā,tas arī saistīts ar pozitīvismu,un-tur arī ir visai labas iespējas...
Jo redzi-situāciju jau nevar izmainīt,bet-Tu vari negrimt depresijā,un atrast savai dzīvei kaut kādu atrisinājumu.Tadu,kas pašu apmierinātu ļoti labi.
mad uzjautrinās
Re: nelaimigaaa
20.04.2013 17:30
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Deelj manas atklaatiibas sinii forumaa es skatos,
> daudz vairaaki cilveeki iedrosinaas runaat par
> iekseejaam probleemaam!

...stulbs un iedomīgs...graujoša kombinācija...te jau sen tas notiek...un ne jau Tevis dēļ. plānā galdiņa urbēj...
aberz
Re: nelaimigaaa
20.04.2013 17:35
nu tāds stāsts jau te bija
te jau ir īstenībā nevisai adekvēta publika vainu ārsti vai ārstējamie
a ar ko runāt?

īstenībā tev vaig kādu kas klausās un nejaucās ar padomiem

nu piem izlasi ko tu raksti
Es tiesma nesmu gatava gimenes dzivei
Esmu jauna , 21 , un viss notiek pilniigi preteji manaam veelmeem
Es gribu briiviibu , un gribu lai neviem nav mana vieta jadoma ,kaa man bus dzivot un lai visi saprot ,ka man riebjas tas ka vecaki 4upojas taa kaa mes butu jau 20 gadi lauliibaa
IIsteniba ir taa ka man gribas visu vienkarsi izbeigt un baudiit savu jauniibu

nu un

berns bus tikunta
tagad padoma, kad citas tiks pie berniem sedes majas tu busi vriva tev jau bus berns
tu esi jauna, pa daļai tavi vecaki ari, nebus vecuma marsms vel un bus kas ucina
ari labak ka velak, auklites njemsi vai

pa lielam kad iztrakosies vecaki bus veci tev jau bus 40 a tev bus
liels specigs cilveks kas tevi nekad nepametis a citam tikai skolnieki
vai bernudarznieki

haljava
trakosanas laika parnesisies uz sapratigu vecumu ap 25 + busi guraka bik
a gimene vai to jau laiks atrisinas

tikai nepalaid bernu puisa gimenei, turi sev ta ir laba lieta
aberz
Re: nelaimigaaa
20.04.2013 17:40
ari patraukt grutnicibu nebus tik riskanti citreiz
jo tev jau berns ir un ari laikam tur valkaukas
es neesu spec

berns bus vesels ko zini ka iet talak dzive
slikta partika slikta alko sazin kas dzive un ari tevs nav
sabijajis genus vel ar ko tik vel

nekad muza nedzer antidepresantus
un bus ok
Re: nelaimigaaa
22.04.2013 14:23
mad uzjautrinās Rakstīja:
-------------------------------------------------------
nu protams mad kombinācijas jau ir visaukstākajā līmenī :)
mad smīkņādams
Re: nelaimigaaa
22.04.2013 19:28
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> mad uzjautrinās Rakstīja:
> --------------------------------------------------
> -----
> nu protams mad kombinācijas jau ir
> visaukstākajā līmenī :)

...Tu pats, piekriminālais element, visu saprati, ko uzrakstīji???
Re: nelaimigaaa
27.04.2013 00:04
Tiešām, enfuego tekstā reti kad parādās kāda jēga. Bet, Tu, mad, neesi diži pārāks. tev ir sava filiozofija, bet tā ir tikai tavējā. Tu neesi tuvāk patiesībai ka enfuego, lai kā arī Tev tas liktos. Mēs visi esam primitīvi homo sapiens. Un tas , ka Tu bārsti savas iedomātās pārgudrības pār mazāk izglītotiem cilvēkiem parāda tikai to, ka Tu esi tajā pašā līmenī. Tu neesi nekas. Tukša vieta, nožēlojams mēsls. Iespējams Tu to kādreiz sapratīsi.

Ne visi piedzimst ar izpratni. Tā tiek izplatīta draudzīgi, nevienu nenosodot. Bet, Tev, mad iekšējie konflikti izjauc visu šo dabisko procesu. Tu, aizsardzības mehānismos, proti tikai uzbrukt un pazemot. Ko īsti tas izsaka par Tevi?
Re: nelaimigaaa
27.04.2013 19:19
taa gribaas laiku pagriezt atpakalj , tik ljoti .
laikam nekas daudz arii nevar paliidzeet , ne meditacija ,ne psihoterapeits, it kaa jau zinu ,kapec man tik smagi ir to visu pienjemt tagad , tas viss sleepjas manaa gimenee un pagaatnee.
gribas aizbegt no visa prom un aizmirst visu ,kas notiek tagad. nepatiik man buut stavoklii ,tas ir tik pretiigi un mokoshi un arii kas sagaida pec dzemdibam ,laikam labak par to nedomat , lai prata nesajutku .. meditacija laikam ir vienigais glabinjs, bet skiet ka ari tas nelidzes un negribas pat neko meginat un uzsakt , jo zinu ka tikunta domas es nemainisu .
Re: nelaimigaaa
27.04.2013 19:35
Kad Tev jādzemdē?

Vai Tev ir kaut Ls 10, lai aizietu uz krīzes centru "Skalbes"?

Vari arī piezvanīt uz krīzes tālruni.

www.skalbes.lv
Re: nelaimigaaa
27.04.2013 20:58
tuliit pec nepilna menesa , 10 lati bus gan , tikai tas neliidzees, esmu zinaamaa depresijaa savos 21 gados , savu dzivi daleji sacakareju gribedama izdarit taa kaa vairakums uzskata ka taa vajag dariit . ak jel .. nozelojamaa es ..tagad visus ienistu ,jo nemaku pati pienjemt lemumu kaa man buus pareizi .. par velu .. berns bus un ar vinu jadzivo gribi negribi . tik zel man jau vinja tagad , ka vinam bus tada mate ..
Re: nelaimigaaa
27.04.2013 21:07
esmu dusmiiga uz dziivi , kapec vinja dod iespeju tiem kas to nenoveertee, bet tiem ,kam tas ir muzha sapnis atnjem to ...
es neizprotu .. citi par to priecajas es nicinu . man citas prioritates dziivee.. diemzel tikai tagad to saprotu ..
tapec dargie cilveki ,ko es jums visiem varu ieteikt ir nekad neuzspilet savu iegribu un savu uzskatu nevienam citam , jo no taa var buut ne tik jaukas sekas , katrs mees dziivee esam ieradusies ar savu merkji un savu dzives uzdevumu .. ne visas ir raditas dzemdeet , ne visi ir radiiti buut ein6teini vai balerinas ...
ikdiena
Re: nelaimigaaa
27.04.2013 23:42
Nepadari vēl vienu bērnu uz šīs pasaules nelaimīgu.......................varbūt atsakies no bērna......................bērniņu adoptēs mīlēt griboši, varoši un mākoši cilvēki............
Māmiņa
Re: nelaimigaaa
09.05.2013 22:58
Es piekrītu Ikdienas teiktajam...Ja tiešām jūti, ka nevēlies šo bērniņu un ienīsti visu pasauli, bērniņu, tad labāk atdod bērnu bērnunamā vai kaut vai baby box. Jaundzimušu bērniņu paņems kāda mīloša ģimene. Labāk tā nekā Tu nodari viņam pāri. Bet, ja nolem tomēr bērnu paturēt, iesaku Tev no sirds izrunāties ar radiniekiem un aiziet pie kāda speciālista. Vienkārši bail, kas var sākties pēc dzemdībām. Depresija var saasināties...Un bieži vien tad māmiņas izdara milzīgas kļūdas.
Re: nelaimigaaa
09.05.2013 23:43
Es tikai nesaprotu vienu lietu. Ja jau eni11 pilnīgi nekam nav gatava un ar puisi ir pilnīgi pretstati, kāpēc tad to pipeli bāza iekšā Vai tad nezin, ka no tā bērni rodas? Un tas 21 gadā notiek... Vai varbūt lieta ir tāda, ka augļūdens vienkārši spiež uz smadzenēm un pēc lielās "kakāšanas" viss būs kārtībā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
bmw
Re: nelaimigaaa
09.05.2013 23:59
Es tev varētu pastāstīt,kāpēc dzīve dod iespēju tiem,kas to nenovērtē......No malas skatoties tev liekas,ka viņiem viss nāk viegli,un......tā tas arī ir.Tev arī tā var būt.
Redzi-tev tas ir mūža sapnis,bet-tas ir sapnis kam tu netici....Tu vari teikt-ko tu tur muldi,bet-es nemuldu.
Jo redzi-pēc visa šitā kaut kāda psihotrauma jau tev būs,tu jau tagad jūties apdalīta-no dzīves,un sarūgtinājumu nesīsi sevī.Varbūt vaino un vainosi sevi.
Bet-tu vari visu mainīt,nesaku,ka tu visu šo situāciju vari pārvērst par 180 grādiem,kaut ko tev tas maksās,bet galu galā-tu būsi tā,kam dzīve visu dod,un tu saņemsi visu smaidot,un nenovērtējot,saproti-kas tur ko novērtēt?Tas nav tā ka tev jāstaigā ar nopietnu gīmi un jādomā -cik labi,ka man paveicās....jo veiksme tev pieākas tāpēc vien,ka tu esi.
Ja tu šo vēl izlasīsi,un gribētu zināt,kā tas var būt,raksti tepat forumā-ka gribi mainīt savu dzīvi,gribi uzzināt,kā to var izdarīt,uzraksti arī savu e pastu.Tu ļoti daudz ko vari mainīt savā dzīvē,tā ka patreizējās nepatikšanas aizmirsīsies.
Re: nelaimigaaa
10.05.2013 02:33
Pastāstīšu info par paziņu kurš atbruca no Norvēģijas, atbrauca uz Latviju un saslima ar VD, sākās ģīboņi, panika, lēkmes, aizbrauca uz slimnīcu izgāja viss pārbaudes izrādās vesels.
Re: nelaimigaaa
10.05.2013 20:17
ku!
Draugs ljoti izmainiijaas pa so laiku un tikai tagad es redzu vinju ,kaads vinjs ir , un pipeli baazh visi ieksaa , citreiz tikai ir tadas situacijas ,kuraas ir jaizdara izvele , kaut arii tu nezini kaa buus , nezini tas ir pareizi vai nepareizi , to uzzini tika pec tam ,kad viss ir iziets cauri , un es biju sadaa debilaa situacijaa , mani nostaadija tadas izveles prieksaa vainu es taisu abortu un mani pamet vai netaisu abortu un viss okei , visi zinaja ,ka negribu bernu un nez vai vispar kadreiz gribesu , un labu domadama un citus uzklausiidama nonacu sajaa forumaa ar savu iekseejo saapi , jo citiem klatesosajiem to stastit nevar , vinji nesapratiis un vispar vinjiem es domaju ir vienalga un VISPAAR neko jau nevar mainiit , tikai parakstiit seit , ar domu ,ka kadreiz paliks labaak ....
bernu nekur es nevienam neatdosu , jo tad ir pasai arii japazuud un vecaki un pazinjas vnk par to mani apeestu dziivu un aizsuutiitu uz daugavpili paarsteeties .



Edited 2 time(s). Last edit at 10.05.2013 20:25 by eny11.
Re: nelaimigaaa
10.05.2013 20:19
bmw
ko tu man piedaaavaa , iestaties sektaaa...
meditacija jaa taa ir teeema , kadreiz ar to nodarbojos , bet nu soreiz taa tikai paliidzees labi justies man , bet taa doma nepazudis nekad no manas galvas ,ka esmu izdarijusi milzu kljudu ... labi neteiksim nekad , tomer ceriba mani ir ka tas kadreiz izzudis un es busu paiistam laimiiga
aberz
Re: nelaimigaaa
10.05.2013 20:54
tak jadzivo talak, un viss
galu galā tāda ir dzīve

ne vienmer notiek ka gribam un ne viemer mes zinam ka butu ja butu

es domāju ka rudenī dzīve liksies citāda, ne labaka ne sliktaka bet citada

labā ziņa ir tāda ks tu nedzer zāles un esi vesela...
un tikai doma ar galvu , es uzmanitos no psihdakteriem
tava vieta..........
bmw
Re: nelaimigaaa
10.05.2013 21:05
Nē,sektu laiks beidzās pirms 12 gadiem,bet zināma smadzeņu skalošana tā ir,es pats tiešam esmu pabijis dažādās.....

taa doma nepazudis nekad no manas galvas ,-šis ir ļoti slikts domu bloks.Redzi,tev nebūtu sevi jānosoda par kļūdu,ja tu sevi nosodi,tad būtu vajadzīgs piedot sev.Jo redzi-tu jau nezināji kā viss sanāks....Un tad-tu savādāk spēsi skatīties uz savu kļūdu-no tās tu mācies....ko tieši,to es nezinu,iespējams,ka ne jau to ka nedrīkst nevienam dot 1. vakarā,visādi var būt,klikšķis var notikt momentāli....
Nu,vispār-tas viss jādara pareizi,jo vnk labāk justies,ja tu turpini sevi nosodīt-tas tāds īslaicīgs pasākums,var arī piedzerties un arī labi justies.
Tev varbūt liekas nereāli,ka tu varētu justies laimīga pēc tikai 3 mēnešiem,bet es domāju,ka tas ir ļoooooti reāli,es to saku pēc savas pieredzes,katram savas problēmas,un-tās šķiet tik lielas ,ka sauli aizsedz
Nu,un es arī sākumā teicu-varbūt tam būs vajadzīgi gadi,pagāja 3 nedēļas,un es sapratu,ka daudz kas jau ir noticis.
Es neesmu nevienā organizācijā,izņemot vienu sporta klubu,naudu ar šo arī netaisu-es nopelnu samērā neslikti...
Rakstu zināmā mērā kā hobija ietvaros,bet nu-tev pašai ir jāgrib,ā ,jā-viss ko varu iedot tev ,ir krieviski,bet valoda jāzin minimālā līmenī.

.
Re: nelaimigaaa
10.05.2013 21:21
nu iespejams , ka mani veel vairak iegruz depresijaa,tas ka esmu ierobezhota . a biju pieradusi pie brivibas un sportoju un biju aktiiva un viss likas tik super , dzive skaista, bija sapnji un viss notikaas kaa vajg pa druskai , a te pekshnji viss pazuud , pati pat nevaru kurpes aizspraadzeet no saapeem un mokaam kadas esmu piedzivojusi sajaa visa grutniecibas laikaa , no tik daudz kaa bija jaatsakaas ,un taadas nervu pi6anas esmu piedzivojusi no drauga un visa apkaart .... un es sevi taa upureejos , negribot bernu ,ar domu ka draugs buus laimiigs ,jo tas ir tas ko vinjs gribeja ,vismaz taa teica un tik ciitiigi mani centaas apbernot katru reizi , kaut ari katru reizi skaneja teikums -es negribu bernus vismaz ne tagad -esi uzmanigs .....
... a te nu esmu nonakusi tada strupcelja ,ka vinjs pat nezin ko tas noziimee beigu beigaas beerns un vis parejas un tik daudz kas atklajas , kaa mees vspa nevram sadzivot un pilnigi pretstati viens otram ................ nu raudiens naaak nu ........... kapec es nepadomaju kartigak pirms patureju stavokli ............nu dura es esmu nu .........
...kaa lai es esmu tada pati ,kaa biju .... es taa gribu laiku pagriest atpakalj un dariit savadaak ..



Edited 1 time(s). Last edit at 10.05.2013 21:25 by eny11.
Māmiņa
Re: nelaimigaaa
10.05.2013 21:46
Tev ir tikai 2 izvēles:
1. Tu bērnu nepaturi un dzīvo tālāk, pamet draugu utt.
2. Tu bērnu audzini un beidz gausties, pieņem realitāti tādu, kāda tā ir. Citu variantu nav. Ar to, ka Tev piedzimst bērns, dzīve nebeidzas. Pirmkārt sportot, iet uz procedūrām, ārā utt var arī ar bērnu. Vai arī var tak atstāt mazo uz kādu stundiņu , vēlāk uz ilgāku laiciņu savam draugam, vecvecākiem, draudzenei, māsai, saviem radiniekiem un Tu - atpūsties vai izklaidēties. To ne tikai var, bet arī vajag, citādi "aiziesi galīgi pa pieskari". Tas, ka Tu būsi mamma, tas nenozīmē, ka neesi vairs sieviete. Ir tak tētis, vecvecāki u.c. Lai palīdz...
Un vēl viens padoms...Ja paliec ar savu draugu, iesaku nopietni padomāt par kontracepciju no savas puses. Nu, nesmuki tas ir no viņa puses, ka pats grib bērnu un tik taisa. Vispār šo lietu jau varēja pa kluso atrisināt ar tabletēm...;) Un viņš varēja domāt ko grib...:D
Māmiņa
Re: nelaimigaaa
10.05.2013 21:49
Vēl ir tāda vietiņa kā maminuklubs.lv. Tur var atrast palīdzību, izrunāties anonīmi utt. Var arī atrast jaukus sarunbiedrus. Redakcijā ir foršas meitenes, var uz turieni iet ar mazo uz semināriem, pie manikīra, vingrot utt. Bērniem tur ir savs stūrītis...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 10?
Ziņa: