Modafinil
March 21, 2021 04:20PM
Sveiki forumieši!
Varbūt kāds ir sūtījis modafinil no kādas mājaslapas un saņēmis veiksmīgi uz LV (ne-fake) modafinilu? Diemžēl mani jau apkrāpa ar vienu no šiem saitiem, kaut gan atsauksmes visur, redditaa un citur bija lieliskas. Gandrīz vai no dark web jau pasūtīju, bet arī nedroši. Esmu viiiisuuu internetu izskatījusi. Lūdzu sakiet kāds, ka zināt?

Edit: Uzgāju pāris diskusijas šeit par to. Pasūtīšu laikam no nootropicsjet.com Došu zinu, ja atnāks! :)

Edited 1 time(s). Last edit at 03/21/2021 05:57PM by vanillasky.
felicita
Re: Modafinil
March 21, 2021 05:58PM
Narkomāniem ir cita sadaļa.
March 21, 2021 06:21PM
Felicita, kāds sakars ar narkotikām un narkomāniem? Tās ir zāles. Man ir problēmas ar koncentrēšanos, šis ir nootropais līdzeklis, kuru man ieteica ārsts. Labāk lietot ko tādu nevis Adderall, Ritalin utt, kas ir uz amfetamīnu bāzes ;)
felicita
March 22, 2021 11:04AM
Ar laiku kļūsi atkarīga, kāpināsi devu, līdz beigās pāriesi uz ko stiprāku.
KkKold
March 23, 2021 04:55PM
Ha, pirmoreiz dzirdu, ka šo kāds nopietnībā pielīdzina narkotikām. Pie tam forumā, kur puse dzer xanax un ko tik ne.
Modafinilam nav nekāda atkarības potenciāla, tad jau Narvesena kafija stiprāka narkotika. Drīzāk jūties uzvilkts, nevari relaksēties, tieši pretēji narkotikām, bet nu katram savādāk.
March 23, 2021 05:45PM
Paldies mīļš, vismaz KkKold mani saprot! Man ar rodas jautājums, ko tad šeit dara parējie, kas nelieto neko?...

Edited 1 time(s). Last edit at 03/23/2021 05:47PM by vanillasky.
KkKold
March 24, 2021 10:03AM
Uzraksti savu e-pastu, telegram niku vai ko citu, kā sazināties ārpus foruma. Varu privāti pateikt labāku risinājumu par nootropicsjet.com. Pat ja pasūtīji tur, tad nākotnei.
March 24, 2021 01:22PM
Telegram: @aladdinsan3
felicita
March 24, 2021 07:34PM
Ir tomēr atšķirība lietot zāles ārsta kontrolē, vai sūtīt kaut kādus mistiskus stimulantus uz savu galvu. Ja tiešām ārsts būtu izrakstījis, tad varētu mierīgi pasūtīt no oficiālas ārzemju aptiekas.
KkKold
March 25, 2021 08:10AM
Modafinils atsevišķās valstīs pat ir bezrecepšu medikaments, līdzīgi mildronātam Latvijā.
Tiem, kam izraksta ASV un Eiropā paši sūta Indijas ražojumus, jo vietējais mēneša kurss izmaksā vairāk nekā vidējā Latvijas alga. Diemžēl ASV nereti tādēļ tiek arī piedāvāts Ritalin un Adderall modafinila vietā, ja cilvēkam nav apdrošināšanas, jo tie aptiekās ir daudz lētāki.

Vairāk citu zināšanai atbildu. Felicitu vismazāk cenšos pārliecināt. Man pat patīk, ka citiem ir alternatīvs skatījums.
Drum Drum
March 25, 2021 10:30AM
KkKold Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Modafinils atsevišķās valstīs pat ir
> bezrecepšu medikaments, līdzīgi mildronātam
> Latvijā.
>

Tas gan vairāk pārspīlējums. Tādās valstīs arī alprazolamu un tramadolu var dabūt bez receptes, No otras puses, ir arī valstis, kur mildronāts un fenibuts aizliegts kā narkotika.

Piekrītu gan, ka kaitīguma ziņā diezgan nevainīgs, salīdzinot ar Latvijas psihiatrijas zāļu arsenālu.
uhh
March 25, 2021 07:42PM
Kāpēc nevar vnk dzert kafiju?
March 25, 2021 09:43PM
uhh Rakstīja:
> Kāpēc nevar vnk dzert kafiju?

Nu ir cilvēki, kas var vnk dzert kafiju un viņiem efekts iespējams ir līdzvērtīgs Modafinilam, bet 1. kafija daudziem palielina trauksmi, 2. kafija īpaši neuzlabo mācīšanās, koncentrēšanās spējas, 3. es pēc kafijas varu mierīgi aizmigt :D Modafinil principā iedod tev to grūdienu, motivāciju sākt darīt, un tu vari nosēdēt pie kompja stundām, izdarot visus darbus. Tādēļ arī tik daudzi studenti izmanto. Ar kafiju tā gluži nav.
kri
June 23, 2021 03:57PM
modafinils latvijā nav reģistrēts, tāpēc to meklē pelēkajā tirgū, nevis tāpēc, ka narkomāni.
kāpēc nevar kafiju? pamēģini ietiekt kādam narkolepsijas sirdzējam ieteikt kafiju. vai ieteikt neskumt - depresijas gadījumā.
:}
January 15, 2024 12:52PM
Modafinilu var pasutit mierigi seit - [url=https://modafinilbaltic.com/modafinil-latvija/]https://modafinilbaltic.com/modafinil-latvija/[/url] atra piegade.
rigasbalzams
January 15, 2024 12:55PM
:} Rakstīja:
> Modafinilu var pasutit mierigi seit -
> https://modafinilbaltic.com/modafinil-latvija/
> atra piegade.

Paldies.
Rain
January 18, 2024 12:49AM
:} Rakstīja:
> Modafinilu var pasutit mierigi seit -
> https://modafinilbaltic.com/modafinil-latvija/
> atra piegade.

SCAM!
emm
March 11, 2024 12:17AM
scam? var konkrētāku info? autoram izdevās tad atrast, kur tās tabletes iegūt?
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.