neaug krûtis

Aizsāka amisa 

Re: neaug krûtis
08.07.2007 11:28
Samsjongaa gan Mersha dzineejs, ne prieksha :)
anoniima
Re: neaug krûtis
08.07.2007 14:17
Man arî vispâr nav krûðu, un ir, kam es patîku tieði tâ.. :))
................
Re: neaug krûtis
09.07.2007 11:40
nu nav jau tâ, ka man vispâr pilnîgs dçlis... tâdi mazi bumbulîði :)
îstenîbâ ne tik daudz man komplekss kâ man to iedzen mamma(!) - ka manâ gadîjumâ bez krûðtura staigât nav smuki... un kâdçï tad modeles drîkst?? un kuru vispâr sveðu cilvçku interesç vai es viòam garâm paeju ar tesmeòiem vai mazâm?? besî...
un vispâr, es silikonu negribu likt - man tomçr patîk savas! tâ ir mana 'firmas zîme', tâ esmu es!:)
Re: neaug krûtis
09.07.2007 12:17
................

Nenjem galvaa. Mammaam ne vienmeer ir taisniiba... un taadaam kaa tu, kaa reiz jaastaigaa bez kruushtura... jo nav ko maazhoties ja neko nevajag tureet...
Re: neaug krûtis
09.07.2007 12:48
bishkinj ozh peec agras jauniibas :)
Es ar mammu jau sen kaa neapsprieshu manis audzinaashanas teemas :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: neaug krûtis
09.07.2007 14:06
Pie pirmâs grûtniecîbas krûtis bûs OK.
riidziniece
Re: neaug krûtis
09.07.2007 16:05
Ku, par krûðturi gan es Tev nepiekrîtu - vairums sievieðu apgçrbu tomçr ir tâdi, kam vajadzîgas krûtis, tâpçc jâiegâdâjas atbilstoða izmçra polsterçts krûðturis.

Mazdakteris1 - nu, negribu biedçt, bet pçc grûtniecîbas var bût tieði otrâdi.. :) (Man pçc divâm grûtniecîbâm krûtis tieði pazuda pavisam. Nu, tur varbût bija arî citi iemesli.)
Re: neaug krûtis
09.07.2007 16:38
jaa, esmu redzeejusi - smukas mazas kruutis peec beerna baroshanas - mazi, maziitinji, tukshi nokaarushies maisinji, diezgan nozheelojams skats.
Silikona implanti
Re: neaug krûtis
09.07.2007 23:21
man arî bija 000 izmçra krûtis, kuras neauga lielâkas, par spîti visâm jaukajâm vecmâ'miòu un tanðu prognozçm, kad apprecçðos tad vîrs uzmasçs un, kad piedzims bçrns - bûs riktîgas piena kannas. ne nu bija piena kannas, ne kâ. Dabûju vien èâpot pie Þarþecka pirms pâris gadiem. Nekâdu bezpersonisku attieksmi neizjutu. Bija ïoti normâli, jo man neredzamâs krûtis tieðâm bija problçma, nevis kâ citam, kuras ar A un B, vai pat C izmçru skrien palielinât, jo ðíiet, ka savçjâs par mazu - ar dakteri izrunâjâmies, viòð pajautâja, kuru izmçru tad vçloties, teicu, ka normâlu un savam augumam piemçrotu un tad man dakteris uztaisîja kaut kur pa vidu starp A un B . Tagad krûðu izmçrs ir atkargs no svara"ja sveru 57 kg, tad krûtis ir ap 88 - 89 cm, ja ap 61 - 64, tad krûðu apkârtmçrs ir robeþâs no 92 - 94 LVL. un patieðâm esmu apmierinâta, ka nav tie drausmîgie buferi, ar kuriem vîrieti var nobadît. ja sievietei 000 izmçra krûtis ir problçma, un ðo problçmu var atrisinât ar palstikâs íirurìijas palîdzîbu, tad kâpçc to nedarît
riidziniece
Re: neaug krûtis
09.07.2007 23:46
Nu, tas nu kâ kuram. Nokâruðâs man noteikti nav; man tâs tagad ir kâ pirmspubertâtes vecumâ vai arî kâ èalim. (Bçrnu baroðanas laikâ bija pietiekami lielas, bet pçc tam pazuda, it kâ nekad nebûtu bijuðas.. :) )


inka1 Wrote:
-------------------------------------------------------
> jaa, esmu redzeejusi - smukas mazas kruutis peec
> beerna baroshanas - mazi, maziitinji, tukshi
> nokaarushies maisinji, diezgan nozheelojams skats.
amisa
Re: neaug krûtis
10.07.2007 15:13
paldies par komentariem un padomiem... bija interesanti palasiit :))
Sirke
Re: neaug krûtis
10.07.2007 16:03
man ir 163 un 49 kg, krutis pat neietilpst A izmera kategorijaas :) AA var bût
ir viirs un ir berns!
kad gaidiju berninju krutis bija nu apmeram A izmers, barojot mazo normals A izmers (paðai likâs baigi lielâs ;D
kad beidzu barot mazuli, pçc gada, krûtis pazuda , palika pat mazâkas kâ pirms grûtniecîbas..tieðam kâ puika, bet nepârdzîvo un nekreníçjies!
krûtis ir domâtas bçrna baroðanai nevis vîrieða izklaidei! bçrnu varçsi lieliski izbarot! krûðu izmçram tad nav nozîmes galvenais vai nu ir piens vai nav!

nekad neesmu sûdzçjusies par vîrieðu uzmanîbas trûkumu. Nav jau tas krûðu izmçrs bûtiskâkais..

problçma ir ar apìçrbu , vakarkleitâm, bet tad tâs jâðuj pie ðuvçjas, pârçjo var atrisinât, galvenais paðapziòu paaugstini.
Mazâm krûtîm daudz prieksrocîbu!!!

Turies un nesaskumsti!!!
plastisko operâciju neieteiktu..augsi un nobriedîsi vismaz lîdz gadiem 25 viskas var gadîties :)
............
Re: neaug krûtis
10.07.2007 16:12
beerna baroshanai!!! tie ir tikai dazhi gadi.

apgjerbs nav taada probleema, bet izgjeerbties puisha priekshaa pirmo reizi taa ir probleema. Biezhi ir lasiits, kaa puishi staasta, kaa nonjeema kruushturi, taa nekaa nav, taada vilshanaas!!!!
Re: neaug krûtis
10.07.2007 16:19
Hmm? Man laikam paaraak ass skats, vilshanaas nekad nav bijusi... vienmeer jau ieprieksh viss redzams. Vispaar taa vilshanaas vairaak apdraud lielo pupu cieniitaajus, man tas nedraud jo prieksh manis kruutis var buut tikai par lielu...
Uh!
Re: neaug krûtis
10.07.2007 16:50
Te es ar ku! esmu vienisprâtis!
Sirke
Re: neaug krûtis
10.07.2007 16:57
a par izgerbshanos viriesha priekshaa, nepardzivo..nav jau tie virieshi bez acim.., ja virietim buss patikshana..tici man mazas kruutis neaizbiedees!

un bez kruushtura staigaat ir normali..es ar nevelku man jau nav ko..:)
kruushturis ir domats krushu notureshanai , muguras balstishanai, slodzei..

a prieksh kam Tev? uzvelc kreklinju , ja negribi, lai krûðu galiòi redzami..
..........................
Re: neaug krûtis
10.07.2007 17:26
man nav agra jaunîba Mateus, vnk es vel dzîvoju kopâ ar vecâkiem un vai tad mâte neizteiks savu viedokli, kad domâju ko mugurâ vilkt?:D es pat varçtu dzîvot citur, bet tas viòai netraucçtu...
par to zîdîðanu nobiedçjât, ka var sarukt vel mazâkas, tad gan bûs implanti jâliek!:D jâ, un ari par to izgçrbðanos, kas te rakstîja.... daþkârt biju lîdz tam aizdomâjusies, bet nebiju pievçrsusi uzmanîbu! ceru jau, ka vîrieði tomçr ir tik acîgi un pamana kas un kâ.... vabût tie jaunie vel aci nav uztrençjuði..:D
...........
Re: neaug krûtis
10.07.2007 17:32
es lasiiju puishu diskusiju netaa, viens saka, ka necieshot polstereetos kruushturus, tik smukas kruutis izskataas, a nonjem kruushturi, pat draudzinjsh miikstaaks palicis, citi piebalsoja, ka tagad viena vilshanaas, jo parasti apgjeerbtas izskataas lielaakas un taadu bija daudz.
..........
Re: neaug krûtis
10.07.2007 17:35
tajaa pashaa diskusijaa par implantiem arii slikti atsaucaas lielaakaa dalja.
esa
Re: neaug krûtis
10.07.2007 17:43
Atkal izpauzhas Ku! pedofila tieksmes. Traki lasiit, pat shausmiigi, ko jaunaaka, ko beernishkjiigaa, ko neattiistiitaaka, to labaak.Tik atklaati visu staasta. tik nenormaals cilveeks un te forumaa var netrauceeti rakstiit!
Re: neaug krûtis
10.07.2007 20:11
esa

Un ko tu ieteiktu? Notiesaat mani un ieslodziit vai piespiedu kaartaa aarsteet? Incanti kaads kaiteejums rodas no manu domu izpaushanas?
anonima
Re: neaug krûtis
10.07.2007 21:15
Jâ, es arî esmu dzirdçjusi to viedokli, ka tie vîrieði, kam patîk mazas krûtis, ir pedofili - bet nu nezinu, man tas liekas drusku pârspîlçti..

Par izìçrbðanos - es lîdzîgâ situâcijâ, kad jau jutu, uz ko viss ies, jau tâlredzîgi iepinu sarunâ faktu, ka esmu pçdçjâ laikâ stipri novâjçjusi un vispâr.. un, kad tik tâlu bija, tad teicu: "nu lûk, ko es teicu? :)" Nekâdu lielo vilðanos es arî nenovçroju.. :) (tâs manas krûtis mums vçlâk kïuva par tâdu kâ erotiskâ humora objektu; viòð vienmçr teica, ka jâpârbauda, vai nav jau paauguðâs lielâkas, utml. :) )

bet krûðturi tomçr manuprât var un vajag nçsât. Domâju tâ: visi apkâr'tçjie cilvçki lai mani un manu apìçrbu redz labâ izskatâ, bet tam, kas mani ierauga bez apìçrba, es jau lîdz tam esmu kïuvusi pietiekami nozîmîga, lai viòam mana polsterçtâ krûðtura noòemðana nekâdu ðoku nesagâdâtu.. :))
Re: neaug krûtis
11.07.2007 08:32
nafig tâs lielâs krûtis! Man ir D un pirms îpaðajâm dienâm tâs ir mokas. Sâp un novelkot krûðturi ir tik smagas!
anoniima
Re: neaug krûtis
12.07.2007 09:28
Polsterçtajiem krûðtuiem par labu ir vçl viens arguments. Ja krûtis ir mazas, tad vçders izskatâs lielâks, jo tas sniedzas tâlâk uz priekðu. Tâpçc ar mazâm krûtîm arî tieva sieviete (ja vien nav ïoti tieva) izskatâs paresna.
Tâpçc es arî valkâju polsterçtu krûðturi un par to nepârdzîvoju.. :))
amisa
Re: neaug krûtis
12.07.2007 23:10
laikam jums taisniba par tiem standartiem un idealiem...
kruutis man ir loti , loti mazas, bet pati esmu ok, gan seja smuka, gan kajas smukas un viss parejais.....jaa..tikai krutis....... vel gadus 3 nogaidisu...ja nekas nemainisies, tad varbut ari implanti..... bet varbut man bus virietis,kursh man to neatljaus darit??? ;-)))))
......:)
Re: neaug krûtis
14.08.2007 23:45
manuprat polsterus velk lai krutis vizuali padaritu lielakas ja to nav tad vismaz bus kkas
Re: neaug krûtis
15.08.2007 08:02
...aizvakar vienâ no kanâliem râdîja ðausmu stâstus par implantiem...implanta dzîves cikls - max. 12 gadu...pçc ðî laika tas izðíîst, paliek mehâniski neizturîgs...un tie bija pçdçjâs paaudzes implanti...nu tad parçíini - cik reizes savâ mûþâ gulsies zem naþa...

...es esmu dabîgu krûðu un lieluma piekritçjs...un ja dþeks mîlçs Tevi, tad viòam ïoooti patiks tâdas, kâdas bûs TEV...
Re: neaug krûtis
15.08.2007 22:53
raidîjums bija briesmîgs!Tâdu domu pat navar bût par krûðu implantiem.Man liekas,ka lielâkai daïai sievieðu ir lielas problçmas pçc tam.Un ja vçl nav daudz naudas,tad vispâr jâaizmirst.Par izòemðanu(ja kautkas ne tâ)arî ir jâmaksâ.Varbût vairâkas reizes vajadzçs operçt-ko tad?!Nezinu nevienu personiski(kam implanti),bet nostâsti ðausminoði.Bûtu interesanti,ja kâda sieviete kura pârcietusi ðâda veida operâciju-uzrakstîtu kas un kâ,lai mçs te gudri nespriestu:)
Sed
Re: neaug krûtis
14.07.2010 10:45
Man patīk mazas krūtis, var pat teikt ka praktiski nav krūtis. Kaifīgi ka meitenes var atļauties nenēsāt krūšturi. :)
Re: neaug krûtis
15.07.2010 11:30
Man personigi patiik bi6k apaligas meitenes un ar skaistaam kuplaam krutiim,betnu ja nau meitenei to krushu nu tad nau,nu ko padarisi naujau skerslis lai iepazitos,satiktos,draudzetos,pats arii neesmu Apolons...neuzskatu ka meiteneem par to butu jauztraucas...lielas krutis,kosmetika,uzspeletiba,visaadi shitie muusdienu standarti,mode tik pievilna pamulkjus un nenopietnus puishus...nopietns 4alis skatisies uz nopietnu meiteni nevis uz spindzeli bez galvas ar super sexiigu kjermeni.Nu protams arii nopietni 4alji ja ir briivi miica klubu meitenes betnu tas taa-kaa zekes,shodien baltas riit melnas.

Silikona krutis manupraat ir briesmigi:(ljoti nepatiktu ja manai miljotajai meitenei buutu tadas...plastmasa ;/
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 2?
Ziņa: