Pierâdîts - vîrieði ir gudrâki par sievietçm

Aizsāka atslçdznieks 

divi britu zinâtnieki ir pierâdîjuði, ka vîrieði ir vidçji par 5 iq punktiem gudrâki kâ sievietes.
starp 24 000 pçtîjumâ iesaistîto personu ar iq lîmeni 125, vîrieðu ir bijis 2 x vairâk kâ sievieðu.
zinâtnieki to daïçji izskaidro ar faktu, ka vîrieðu smadzenes ir par 10% lielâkas.

info avots:

http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2-1749346,00.html
Re: Pierâdîts - vîrieði ir gudrâki par sievietçm
25.08.2005 12:53
Mazveertiigs peetijums. Tas taapat visiem ir zinaams:)
Kâds tad praktisks labums no tiem 5 iq punktiem? tas ka veèiem bieþâk jâizmaksâ :D
Bez tam tas IQ mçrîjums attiecas uz tâdâm dzîves sfçrâm, kas ir diezgan nederîgas. Ja bûtu runa par kontaktçðanâs spçjâm, spçju saprast cilvçkus, novçroðanas spçjas, t.i., reâli lietas kas ikdienâ noder, tad noteikti sievietes ieliktu vîrieðiem par visiem 20 punktiem, ja ne vairâk :)
eredisfunks peetiijums daljeeji izskaidro faktu, ka man - gudram, jaunam, speejiigam, ir triis priekshnieces sievietes... savukaart par sho sievieshu gudriibu sho to pateica britu zinaatnieki.
Nu re pats redzi IQ ir mazs sakars ar to kâda ir tev dzîves kvalitâte, tavu sociâlo rangu. Tâ ka vienîgais labums no tâdiem pçtîjumiem, ka tiem kam zems sociâlais rangs un augsts IQ paliek vieglâk. Ðis var pateikt sev par mierinâjumu, mans priekðnieks/ce ir glupjâks/a par mani :D

Pçtîjums vienkârði saka, neòem par savu bçrnu mâti sievieti ar mazu galvu, pat ja tai ir liela mute, un forðas krûtis :D
Jap ievçroju, ka tâs sievietes, kas ir ar mazu galvu nezkâpçc man ðíiet seksuâli pievilcîgâkas. Tâs visbieþâk ir izaicinoði/dârgi saìçrbtas, sasmiòíçtas, nosauïotas pat ziemas mçneðos. Tâ ka visdrîzâk tâs pievâkuði sev tie veiksmîgâkie jaunbagâtnieki :D
Kârtçjais pseidopçtîjums, kura mçríis ir attaisnot kultûras radîtus aizspriedumus.
Noskumusî, bûtu priecâjusies, ka tu sevi vçrtç augstâk IQ ziòâ nekâ savas ciltsmâsas un îpaði jau augstâk nekâ vîrieðus ar kuriem tev ir bijusi darîðana. Kâ redzi, saskaòâ ar pçtîjumu, tev bija visas iespçjas bût zemâk :D

Pçdçjâs kultûras uzslâòojuma aizspriedums ir tas, ka sievietes ir vienlîdzgudras vai pat gudrâkas nekâ vîrieði :D
Iespçjams tur ir taisnîba. Ja saskaitîtu visu sievieðu IQ punktus kopâ un salîdzinâtu ar visu vîrieðu IQ punktu summu, sievieðu IQ punktu summa bûtu lielâka :D
Ceru Tev tas bûs labs mierinâjums.
Mulkibas...kada jega no lielakam smadzenem, ja cilveks tapat tas pilniba neizmanto (ari tas ir zinatniski pieradits).atslçdznieks rakstîja:

> divi britu zinâtnieki ir pierâdîjuði, ka vîrieði ir vidçji par
> 5 iq punktiem gudrâki kâ sievietes.
> starp 24 000 pçtîjumâ iesaistîto personu ar iq lîmeni 125,
> vîrieðu ir bijis 2 x vairâk kâ sievieðu.
> zinâtnieki to daïçji izskaidro ar faktu, ka vîrieðu smadzenes
> ir par 10% lielâkas.
>
> info avots:
>
> http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2-1749346,00.html

ered, man ir daudz gudru ciltsmâsu.. un jâ man ir objektîvs pamats vçrtçt savu iq augstâk.. lai gan kas tas par kritçriju, ðis iq... es ðâdiem pçtîjumiem îpaði neticu...

un mûsu kultûrâ nemaz sievietes inteliìenci nevar saskatît, jo tai îpaði uzmanîbu nepievçrð.

Bet laikam antropoloìijas pçtîjumi liecinot par sakarîbâm starp galvaskausa izmçru un intelektu.
noskumusî,
90% sievieshu sev blakus veelas gudraaku viirieti, atlikushajaam 10% ir patologjiskas probas ;D
Re: Pierâdîts - vîrieði ir gudrâki par sievietçm
25.08.2005 14:35
Dauni? Ûdensgalvas?
atslçdzniek, es sev blakus vçlos gudru vîrieti - to, kurð kurâ brîdi ir gudrâks, nav tik viegli pateikt.
Re: Pierâdîts - vîrieði ir gudrâki par sievietçm
25.08.2005 14:51
Vai, dieniò!!!! Es iepriekðçjâ komentâ nelamâjos!!!! Es atbildçju uz tçzi, ka jo lielâks galvaskauss, jo gudrâks.
Es biju domâjusi antropoloìiskos rases pçtîjumus, nevis kaut kâdus hidrocefâlus.

Un kâpçc ðinî forumâ ir tâda tendence òirgâties par Dauna sindroma slimniekiem? Vai tad viòi ir vainîgi, ka tâdi dzimuði?
Re: Pierâdîts - vîrieði ir gudrâki par sievietçm
25.08.2005 14:55
Diez vai no manis rakstîtâ varçtu da jebkad izsecinât, ka es òirgâjos kaut vai par kâdu slimîbu vai stâvokli. Un dauni paði diez vai ir vainîgi, ka tâdi piedzimuði.
man shkjiet, ka homo sapiens ir tendence njirgaaties par (pazemot) otru homo sapiens... daunji, kroplji, geji utt., taas tachu ir tik pateiciigas grupas.
atslçdznieks

dabâ vispâr ir iekârtots tâ, ka stiprâkais òirgâjas pâr vâjâko :) Uz tâ balstîta visa evolûcija :) Tâ ka tas ir normâli, un droði vien pat ïoti vajadzîgi.

Jap agrâk es nevarçju saprast kâpçc ciltsbrâïi necieð albinosus. Vakar man uz to radâs atbilde. Runâjos par amerikâòu buldogiem, tad noskaidrojâs, ka pilnîgi baltiem ðiem sugas suòiem dzimstot bieþi vai nu nedzirdîgi vai neredzîgi pçcnâcçji. Tad nu lopiòi instinktîvi grib no tâ savu sugu pasargât.

Tâ, ka ja kâds pazemo otru, to jâuztver kâ pie lietas piederoðo, ja notiek pretçjais, to jâuztver kâ brînumu vai dieva dâvanu, vai pat ar zinâmâm aizdomâm.
ered, tas labi, ka Tu to atzîsti par dabisku. Jo tad, kad kâds izrâdîsies spçcîgâks par Tevi un tâ kârtîgi paòirgâsies par Tevi, tad droði vien Tu apmierinâts secinâsi, cik forði tomçr dzîvot tâdâ dzîvnieku un alus laikmeta cilvçku mentalitâtç. Nevis veidot attiecîbas civilizçti.
Tieðâm - izcila vîriðíâ spçka pazîme - paòirgâties par kâdu vâjâku, daunîti, piemçram.
noskumusî,
mûsdienu "izcili vîriðíîga vîrieða pazîmes", zils, vaajsh, kraaso matus un visu citu, sievishkjiigaam kustiibaam, par kreemiem un antidepresantiem zina vairaak kaa par mashiinaam, sirsniigaam sarunaam ir priekshroka attieciibaa uz sportu, mediibaam u.c. tikpat debiliem (no vecenju viedoklja) procesiem.
sievietes, ar vienu roku juus pieprasat patstaaviigus, viirishkjiigus, speeciigus, gudrus viirieshus, savukaart ar otru roku juus vinjus pataisaat par smalkjuutiigiem pedinjiem, memljakiem, inteligjentiem teaatru apmekleetaajiem.
Starp citu, ir tâda lieta kâ eigçnika. Bet tâ vairâk domâta tâdiem attîstîtâkiem homo sapiens, kuri tomçr spçj apvaldît savu rudimentâro instinktu paòirgâties par vâjâko.
atslçdzniek, es vienkârði prasu, lai Tu man nesit. Un padod roku kâdreiz, ja vajag.

Bet pat to jau lielâkâ daïa no viòiem mûsdienâs vairs nespçj vai negrib.
noskumusî, kâda atðíirîba ko domâðu :) Tâ bûs mana problçma, galvenais ir tas kâ jûtas tas pazemotâjs. No tâ, ka es te "pareizi", civilizçti, humânistiski domâðu, varbûtîba, ka pâr mani kâds òirgâsies, nesamazinâsies ne par mata tiesu :) un ja tâ gadîsies es lieðu asariòas, par kurâm neviens neaizkustinâsies kâ tikai tâdi paði nelaimes brâïi :) Cerams, ka tas bûs labs mierinâjums, lai dzîve liktos saldâka vai taisnîgâka.

Padomâ par senajiem Romieðiem, kâdu vîriðío spçku vajadzçja gan mâtei, gan tçvam savu vârgo atvasîti iemest aizâ. Nedomâ, ka tik viegli bija :)
Nezinu vai bûtu vîriðíîgâk ïaut bçrniòam augt un varbût mocîties.

Dzîvnieki patiesîbâ slaktçjot vâjâko ar neòirgâjas, ðie vienkârði koþ, skrâpç, padzen tâpçc, ka viòu jûtas atsalst pret ciltsbrâli. Tas pats bieþi redzams dzîvç, kad sievas pamet savus sakropïotos vîrus un otrâdi. Tas ir normâli, nenormâli, ir pretçjais, tamdçï kroplîtim godîgâk bûtu padzît no sevis savu otro pusi, lai uz ðo neðíieþ laiku, ja nu tik daudz, lai ragaviòâs aizved uz meþu baudît dabu visâ tâs krâðòumâ.
Zinu visu ðo. Piekrîtu. Esmu daudz par to domâjusi, par spartieðiem tai skaitâ.

Kaut kâ tikai mûsdienâs vîrieðiem tâ tendence ne vien savas vâjâs atvases, bet arî tîri veselîgâs pamest. :)

Es jau teicu par eigçniku..
Re: Pierâdîts - vîrieði ir gudrâki par sievietçm
25.08.2005 16:20
Nezinu gan. Man dzîvç vienmçr nâkas satikt vairâk gudru un forðu sievieðu kâ vîrieðu. Vçsturiski, vçl nesenâ pagâtnç - protams, ka visi gudrinieki un ìçniji bija vîrieði. Bet sievietçm taèu nebija izvçles. Dzemdçja katru gadu un audzinâja bçrnus. Mûsdienâs situâcija jau ir mainîjusies un mainâs arvien straujâk.
Briti jau sâk atpalikt ne tikai ðâdos pçtîjumos.
Noskumusî - man gan liekas, ka ir otrâdi, ka arvien vairâk sievietes pamet vîrieðus.



madara
Re: Pierâdîts - vîrieði ir gudrâki par sievietçm
25.08.2005 16:21
Negribçtu gan dzîvot sabiedrîbâ, kas balstîta tikai uz instinktiem. Pârâk garlaicîgi.
madara, varbuut beidz intereseeties par vibratoriem, kaa arii to vibraacijas ietekmi uz sievietes kjermeni un skat, varbuut satiksi kaadu gudru un forshu viirieti :DD
Re: Pierâdîts - vîrieði ir gudrâki par sievietçm
25.08.2005 16:49
gh - bet nesaprotu , ko tu jaucies manâs interesçs.
Gudri un forði vîrieði - tâdi dzîvç arî ir ? Vai tikai pagâjuðâ gadsimta filmâs?



madara
dziivee ir, bet kaa noprotu, tad Tavaa plastmasas mikropasauliitee taadu nav.
Tas arii saprotams, jo kursh gan vecis izturiibas zinjaa var sacensties ar duracel baterijaam :DD
Madara, filmâs kâ reiz ir :)
cilvçki savu gaumi, vajadzîbas apgûst filmâs, un nu tad arî savas vajadzîbas uzstâda dzîvei, nu un tad brînâs, ka dzîvç nez kâpçc nav tâ kâ filmâ :D

Jap ja sievieðu forðu ir vairâk nekâ vîrieðu, tad mûsdienâs tâ nav problçma :) Jâsâk pievçrsties Lezbas salas mîlestîbai.

Nez kâpçc mûsdienu laikmetâ kaut kâ nedzird ka sievietes kaut ko pçtîtu un savus pçtîjumus pasniegtu :D
Laikam ar to nodarbojas dullîði ar zemu IQ, sievietçm ij bez pçtîðanas viss ir skaidrs.
"sievietçm ij bez pçtîðanas viss ir skaidrs."

zhetons, viedi vaardi :D
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 22?
Ziņa: