GainFast

Aizsāka Sieva 

Sieva
GainFast
02.09.2005 09:51
Nu tâ...raudi vai dziedi, vet vîrs ir iepircis milzu bunduli ar ðitâdu pulveri un nu tik taisa sev kokèas.
Bez slodzes viòð nav - staigâ uz zâli cîtîgi + darba dçï pusi dienas pavada skrieðus ar lieliem smagumiem.

BET...man ir tik maz info par 'sitiem jokiem, ka reâli esmu sabijusies. Ar ko "draud" viòu lietoðana, kam bûtu jâpievçrð pastiprinâta uzmanîba un vai ir kâdi papildus nosacîjumi, kuri jâievçro?
Re: GainFast
02.09.2005 10:02
Ne ar ko nedraud ja lietos pareizi.
Ja vinjsm ir tieksme uz aptaukoshanos, tad nav tas labaakais UB. Lietot jamo paredz 30min laikaa peec treninja, bet ja ir normaals sabalanseets uzturs, tad vairaak nemaz nevajag. Pie kam labaak jamo dzert nevis pa 6 vai 3 kausinji, bet gan tikai 1,5 nu max 2 kausinji uz 0.5 sulas. Preteejaa gadijumaa veidosies manaams zemaadas taukuslaanis, ja vien vinja slodzes nav tik milziigas, ka viss tiks paarstraadaats, bet taadas slodzes agri vai veelu novediis pie nepatiikamaam sekaam.

Gain Fast ir nekas cits kaa proteiinu/ogljhidraatu maisijums ar pievienotiem mikroelementiem un vitamiiniem. Bet OBLIGAATI jaatceras, ka tas ir lietojams tikai papildus pilnveertiigam uzturaam. Starp citu... tikai intereses peec-vai Tavs viirs GainFast nopirka daargaak par 16Ls? Un taa nebuut nav lielaa bundzha =) lielie iepakojumi ir arii lîdz 30kg :D
Sieva
Re: GainFast
02.09.2005 10:56
Vielmaiòa viòam ir baigi aðâ. Çd ïoti daudz, neteikðu, ka pârlieku veselîgi - nju klasiski gaïa + kartupi + kâds salâts. Saldumus pârlieku neçd, vismaz bulkas utt, tikai ðokolâdi un augïus mîl.
Baidos, ka nesamaitâjas vielmaiòa.

Bundþa tâda drusku augstâka par 3l burku, samaksâja laikam 19 Ls ar kapeikâm.
Re: GainFast
02.09.2005 11:00
Vielmainju...njeeeee.... driizaak papildus noslogos aknu tas gan, bet cik es no taa saprotu tad neko dikti. Reaali ir taa, ka piemeeram taisot kokteili no 3kausinjiem + 0.5l sulas jams iedzers ~900Kcal kuras lielaakaa dalja ir no ogljhidraatiem (te ir fishka, ka peec slodzes organismam jaadod ogljhidraati). Es kautkaa tam esmu jau atmetis ar roku un peec slodzes labaak paeedu viinogas :)
Sieva
Re: GainFast
02.09.2005 11:01
A kas notiks, ja vins so dzers arî ne pec slodzes? Piem no rîta kokèu, pçcpusdienâ slodze, vakarâ kokèu?

Bâc, es neko vairs nesaprotu......
Re: GainFast
02.09.2005 11:30
Iesaku izlasiit instrukciju...
un vel iesaku aizsuutiit viiru pie laba trenera/konsultanta. Paaraak gari jaastaasta, bet katraa zinjaa taa nebuus pareiza lietoshana un tukshaa duushaa dzerot jamo vispaar pljutku var dabuut =)
gh
Re: GainFast
02.09.2005 12:16
ir viens papildus nosaciijums.

GainFast lietoshana nav savienojama ar stulbas sievas klaatbuutni :D
Re: GainFast
02.09.2005 12:31
gh
beidz... es arii uzskatu, ka vinja par daudz satraucas, bet buutu jociigi, ja vinja nesatrauktos. Ja miil tad arii uzpasee kaa maak.
Viss ir pareizi.
gh
Re: GainFast
02.09.2005 13:13
man shkjiet, ka sievai vairaak vajadzeetu uztraukties par "nju klasiski gaïa + kartupi + kâds salâts"... ja miil, tad no taa tieshaam vajadzeetu uzpaseet. bet redzams, ka sievietei signalizaacija ierubaas tikai tad, kad vecis maajaas atnes lielu nezinaamas izcelsmes bunduli...
Re: GainFast
02.09.2005 13:16
Galja+kartupelji ir ok :)
ja saals pa daudz tad jaasaak uztraukties :) Un ja kartupelji tiek izvaariiti eljljaa liidz McDonalda liimenim :D
Sieva
Re: GainFast
02.09.2005 15:26
gh

Speciâli tev skaidrojums - bundulis nav atnests mâjâs + es nevaru regulçt viòa çdienkarti. Vîrs strâdâ uz platformas un tiesi tur çd gan gaïu + kartupeïus gan ðitos pulverus.
Un nedomâju, ka esmu stulba.
Nemaz neprasîtu padomu ðeit, bet aizietu pie kâdas ïoti kompetentas personas (uztura speciâlists/sporta ârsts), lai tas man paskaidro kas ir kas, ja vien ðis bundulis netiktu iegâdâts pa ceïam uz darbu, man negaidot...... Kâ sak ciemakukulîtis uz platformu.

Un jautajums jau bija kas tas GainFast par zvçru dzîvç ir, nevis es un mana savienojamîba ar vîriem un vielâm.
Re: GainFast
02.09.2005 19:29
GainFast=Gainers (ogljhidraatu/proteiinu kokteilis) =)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 22?
Ziņa: