cikla augliigo dienu skaitljoshana

Aizsāka Aha 

Man cikls 31 diena, regulaars.

Vakar vakaraa bija dzimumakts bez izsargaashanas, un tagad ir 2 versijas:
1. "atceries.lv" kaa augliigaas dienas man indicee no 10 liidz 14 septembrim (ieskaitot) ar ovulaacijas dienu noraadot 12-o septembri.


2. viena cita programma, kuru lietoju (woman plus) - uzskata, ka augliigais periods ir 6 dienas un kaa augliigaas dienas noraada no 7aa liidz 12ajam septembrim. aaaaaaaaa.


vai viedajiem forumieshiem buutu kaada traka ideja, kaa veel reekjinaat ciklu?

Jo sitaas divas programmas konkreeti iet konfliktaa, bet citu ideju, kaa reekjinaat man nav :P.
Nu, konfliktaa vinjas neiet, ir maza nobiide. Mums maacija, ka no cikla atnjem 14 dienas un tad sanaak ovulaacija. Augliigas-pie shiis dienas =- 2-3 dienas abos virzienos.
paldies, "..." !

Sorry par lamerisku paarjautaashanu, bet gribu parliecinaties, vai es sapratu pareizi:

Taatad, ja es pareizi saprotu Tevis rakstiito, no NAAKAMAA prognozeetaa cikla pirmaas dienas (manaa gadiijumaa - 26 datuma) atnjemu 14 dienas? (taalaakaa skaitiishana ir skaidra:D)
dienu skaitiishana var iedot tikai ideju kad tas vareetu buut, + labi ir papildus zinaat ka sievietes ir visaugliigaakas kad izdaliijumi no vagiinas ir "slideni" un "olas baltuma" kraasa/konsistence.
paldies, zb!
peec to atceries.lv izskataas ka nem ciklu ar 28 dienaam. varbuut pamegini veel vienu programinu: www.femta.com - man jau patika. paskaties kas tur sanaak. reaali ja tev cikls 31 diena, tad reekini kas sanaak viduu. tad arii ir taa ovulaacija.
Gluzhi viduu nav. Jo otraa faaze konstanta uz 14 dienaam, pirmaa svaarstiiga :-)
piika,
...

Paldies Jums abaam par info! Eju testeet www.femta.com.
Re: cikla augliigo dienu skaitljoshana
08.09.2005 17:54
Lasiju www.kontracepcija.lv, ka cikls jâpçta gads un tad var mçìinât pielietot ðo metodi.
man no ð kompja nav pieejas ðaj lapai, bet Tu noteikti apskaties, tur tâ formula ir ïoti intaresanti un vienkârði aprçíinâma.
Paldies!:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 9?
Ziņa: