Kas par vainu?

Aizsāka Aivars 

Kas par vainu?
07.09.2005 19:48
Sveiki! Es veeleetos uzzinaat kas taa ir par lietu! Man ir taads kaa bumbuliits pie anaalaas atveres. Taa kaa to vietu ir gruuti saskatiit - man liekas, ka tur ir asins bumbulis vai kaut kaada cita tumsha viela (zem aadas). Man pat ir gruuti seedeet, ljoti tas traucee. Luudzu sakiet kas tas ir un vai man vajag iet pie kaada aarsta! Paldies!

Marka
Re: Kas par vainu?
07.09.2005 19:51
Noteikti pie aarsta - proktologa.

Info par aarstiem:
http://www.dr.lv/forums/search.php?f=3&search=proktologs&globalsearch=0&match=1&date=0&fldsubject=1&fldbody=1
Re: Kas par vainu?
07.09.2005 20:14
Labi, pie aarsta. Bet luudzu pastaastiet par arrsteeshanas metodeem un to izmaksaam.

Es gribeeju veel pateikt, ka taads ljoti mazs bumbuliits man tur jau sen ir bijis - iipashi netrauceeja, aatri vienmeer pazuda, bet tagad ir lielaaks. Un tikai tagad es uzzinaaju, ka tas ir hemoroiids...!

Taatad - kaadas metodes, cik taas maksaa?
Marka
Re: Kas par vainu?
07.09.2005 20:26
Izmaksas un metodes ir atkariigs no katra individuaala gadiijuma.
Re: Kas par vainu?
08.09.2005 18:07
To: Aivars

Beidz biedçt!!! Man arî pie anâlâs atveres ir maziòð lilligs bumbulîtis (kâ Tu saki asins), mazliet ciets..., bet man ne traucç un sçdçt varu normâli...
Es te biju pie ìinekologa, tad jau viòð man pateiktu, ka kaut kas nav riktîgi, kur nu vel hemoroîds...
Man jau liekâs, ka viòð man parâdîjâs, kad sâku nodarboties ar anâlo sex...

Re: Kas par vainu?
08.09.2005 18:10
Autors: ku!
Datums: 17-06-2005 14:28

Eh ielikshu savu veco padomu...

Visu pirms vajag saakt tos hemoroiidus smeereet.Tas ir jaadara ljoti ruupiigi jo lieta taada ka pashus hemoroiidus neviena zaale vai smeere neaarstee.Vinjas tikai atvieglina sho procesu.To ir svariigi saprast jo daudzi cilvji aplauzhaas domaadami ka smeere vai sveciites aarstee hemoroiidus.Aarstee pats smeereeshanas proces jo pirmkaart masee pietuukushos mezglus,otrkaart atbriivo vinjus no kaku atliekaam kas uztur iekaisuma procesu.Svariigi ir tieshi smeereet.Sveciiteem nav tik liela noziime un es pats vinjas neizmantoju.Un smeereeshanu vinjas neaizstaaj.Pashai smeerei kaa taadai arii ir maza noziime.Var izmantot aptiekaa noperkamaas smeeres bet ljoti labi der arii vienkaarsha augu ellja,sviests un margariins.Smeeri vari izveeleeties peec patikas vieniigi lai vinja buutu maiga.Uz uudens baazes veidotie seksa geli neder jo udenim uzsuucoties sastingst un zaudee efektu.Smeerei jaabuut taukainai.Smeeree ar pirkstu vismaz puspirksta dziljumaa.Kaadas 3 reizes vienaa piegaajienaa pa starpai noslaukot pirkstu papiira dvieliitii vai tualetes papiiraa.Dazhaam aptiekas smeereem liidzi naak uzgalis bet tas nekam neder.

Godiiguma labad jaasaka ka dazhi aptiekaa perkamie liidzeklji satur vielas kuraam ir dziednieciska ietekme uz asinsvadiem bet tas efekts nav paaraak liels.
Ja probleema skaarusi ieksheejos hemoroidaalos mezglus tad sveciishu noziime palielinaas.Bet sho probleemu ir gruuti diagnosticeet bez speciaalista paliidziibas taa kaa sveciites ja patiik var lietot tiiri profilaktiski.
Aarsteet aareejos hemoroidaalos mezglus tikai ar sveciiteem gan ir peedeejaa muljkjiiba.


Autors: mazdakteris
Datums: 19-06-2005 16:37

Jaskatas raksti arhiva.Tur diezgan siki vis bija aprakstits.Vienas masazas nepalidzes.
!) Pac katras defekacijas rupigi jaapmazgajas,janosusinas ar mikstu tualetes papiru.
2) Jaiesmere ar Venosala ziedi,Troxevazina ziedi.Ja ir nieze tad islaicigi ar Troxevazina ziedi vai ar jebkuru ziedi kas satur hormonalos preperatus un antibiotikas.Ja stavoklis nav akuts var izlidzeties ar cinka ziediti.
3)Akuta perioda jalieto svecites.Tas velams lietot tikai uz nakti.Anuzola vai citas proktologa ieteiktas.
4) Jaseko regularai vedera izejai.Katru dienu mikstu ka_ u.Kefirs,plumes,bietes,burkani,kapostu salati. Rinkveida masaza pa vederu saules virziena.No rita tuksa dusa pusglazi istabas t * udeni.
5) Ja tomer ir aizcietejums 150-250 ml. klizminu paturet cik ilgi vari un tad atviegloties.
Izvairities no ciesam apaksbiksem un velas. Pie sedosa darba ik pec 45 minutem izvingroties. Uz nakti viegli segties un nekada gadijuma negulet peldbikses.
Izslegt no edienkartes piparus salus edienus un zavetus produktus. Daudz lietot skidrumu.
Ja hemorji biezi asino un ir lieli.Trauce staigat un dzivot jaiet pie protologa un jalemj jautajums par operaciju.Bet tas ir galejais variants.Ar Dieva paligu un svetibu.


Autors: ku!
Datums: 19-06-2005 17:26

mazdakteris labi uzrakstija. Vieniigais ko var piebilst ka taa apmazgaashanaas peec kakaashanas ne vienmeer ir pieejama un tuuliit peec kakaashanas anusinjsh meedz buut saapiigs taapeec iesaku minuutes 20 pagaidiit un tad veikt kopshanu un smeereeshanu. Jaanjem veeraa ka apmazgaashana neaizstaaj smeereeshanu un smeereet vajag jebkuraa gadijumaa.
Veedera izejas miikstinaashana pati par sevi ir laba lieta bet dazhkaart ar to nevajag paarcensties jo tad buus paaraak biezhi jaakakaa un tad atkal buus slikti.
Mazu klizminju var iztaisiit vienmeer, it iipashi peec kakaashanas jo tas labveeliigi iespaido anusinju. Un vispaar svariigaak par miikstu kaku ir tas lai kaka nestaaveetu zarnaa un vinja buutu tuksha. Taadaas reizees taa klizma arii noder. Tikai nevajag lielu klizmu jo tad buus ilgi jaaseezh uz poda un hemoroiidi satracinaasies veel vairaak.
autors
Re: Kas par vainu?
09.09.2005 07:19
shausmiigi izklausaas tas viss.nedod dies man kaadreiz buus hemoroiidi...
krivais
Re: Kas par vainu?
09.09.2005 08:51
Hemoroidi draud 50% no Eiropas savienîbas ïauþu.
Bumbulîða ârstçðanas izmaksas nosakidrosies, kad bûsi apmeklçjis ârstu un noskaidrojis, kas tieði ir ðis bumbulîtis un kâ to ârstçt, kâ arî to, vai ir nepiecieðami paildus izmeklçjumi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 25?
Ziņa: