sâp spranda

Aizsāka Vix 

Vix
sâp spranda
08.09.2005 14:02
ïoti ilgi sap spranda un nekâdi nevaru atbrîvoties no sâpçm.
dzirdçju, ka var palîdzçt sinepju plâksteri.
www.dziedniece.lv
08.09.2005 14:08
Man vairs nesaap!
Vix
Re: www.dziedniece.lv
08.09.2005 14:12
nu paldies.bet dziednieku u.t.t. u.t.j.p mani nepiedur.
Re: sâp spranda
08.09.2005 17:46
Pirmkârt, vingrojumi, peldçðana un masâþas. Sinepju plâksteri varçtu palîdzçt, bet çrtâk ir pamçìinât kâdu no ziedçm - nereklamçðu nevienu no tâm, jo visâm ir lîdzîgs efekts, tâpçc vienkârði pajautâjiet aptiekâram.
Re: sâp spranda
08.09.2005 18:28
Hmz...man arii saap spranda un peedeejaa laikaa arii meedz saapeec periodiski mugura. Nu manupraat tomeer pirms smeereet kautko un nodarboties ar liidziigaam lietaam, tomeer apmekleet neirologu...jeb es nepareizi domaaju?
Re: sâp spranda
08.09.2005 19:30
Ja sâpes ir stipras, nepârejoðas un ir citi traucçjumi (galvas reiboòi-kas gan vairâk ir sastopami nopietnu mugurkaula bojâjumu gadîjumâ), tad vajadzçtu apmeklçt neirologu, kas nozîmçtu atbilstoðu terapiju un masâþas. Tomçr manuprât cilvçkam gan vajadzçtu sâkt ar samçrâ vienkârðu vingrojuma komleksu katru dienu un vismaz divas rezes nedçïâ apmeklçt baseinu. Iespçjams, ka tad arî neirolgs nebûs jâapmeklç. Kas attiecas uz ziedçm - tâs neko sliktu neizdarîs, bet vieglos gadîjumos pat palîdzçs.
Re: sâp spranda
08.09.2005 19:36
Man reibonji bija pirmais, kas vispaar paraadijaas. Lai gan par sprandu/mugurkaulu aarste iedomaajaas kaa par peedeejo. Nopietnu bojaajumu gadijumaa? Hmz... mans koleegjis (ar medikja izgliitiibu) gan teica, ka tas var buut arii ja vienkaarshi ir trauceeta kautkaada tur nervu darbiiba un tas varot buut pat pie "noguleetas" sprandas. Cik es sapratu tad taadi joki kaa biezhaaka muskulju paraustiishanaas (liidziigi kaa kad plakstinjsh raustaas) notiekot tieshi taadeelj, ka kautkaadu iemeslu deelj tiek kairinaati shie nervi. lai gan ok... kaadeelj tad raustaas tas pats plakstinjsh cilveekam, kuram ar muguru viss ok...

Nu maniis... varbuut ar ka tas viss man uz nervu mamata, bet stiiva saapiiga spranda un kaa jau mineeju arii periodiski saaposha mugura, neliecina par to ka tur viss ok :)

Skara: taatad saprotu, ka fizkultuura (skrieshana pa mezhu, velo braukshana, meereni svaru zaale) naax tikai par labu? Ar peldeeshanu man gan ir probleemas, jo nemaaku notureeties VIRS uudens =/ Varbuut ir veerts saakt maaciities =) Pats ceru ka arii Aikodo treninji paliidzees :)
Re: sâp spranda
08.09.2005 19:51
Ir jau tâ, ka mugurai pamatâ ir jânes viss smagums - tas ir mûsu íermeòa balsts un manuprât nav tâdu cilvçku, kuriem nekad nav bijuðas problçmas ar mugurkaulu. Piekrîtu, ka daudzas izpausmes (sâpes netipiskâs vietâs, reiboòus) bieþi saista ar izmaiòâm mugurkaulâ un tâ tas varçtu arî bût. Bet ar nopietniem mugurkaula bojâjumiem es domâju tadus simptomus - kâ nepanesamas sâpes, pamatîgus kustîbu ierobeþojumus, ekstremitâðu tirpðanu vai pat nejûtîgumu, tâdus galvas reiboòus, kas liedz normâli staigât. Ja cilvçks var kustçties, sâpes nav nepârtrauktas un nav necieðamas, tad vajadzçtu tomçr sâkt ar vingrojumiem un peldçm.
Re: sâp spranda
08.09.2005 19:54
Aaa ok :)
nee nu tik smagi ar mani nav

galvenais kas traucee ir tas, ka piem no riita pieceljos...viss ok... paiet 2-3h sjo...spranda jau juutas taa itkaa buutu tikko svaru zaalee kaklu kachaajis ar atsvaru. Kaa arii periodiski uznaak reibonji-it kaa vis peld prom, bet es parasti tad nobiistos un lecu kaajaas un paaris sek laikaa viss paariet. Kas incanti tad tie piemekleejushi mani tikai seeshus staavoklii un ne reizi kad staavu/eju/gulju.

Nu jaa... saakshu ar to ka maaciishos peldeet :DD un atsaakshu normaalu fiz slodzi :)
Anita
Re: sâp spranda
09.09.2005 10:45
Laikam jauniba daudz apmeklejusi smgas muzikas koncertus ;D!!!
vispar palidz fastumgels...
Re: sâp spranda
09.09.2005 11:07
Ui... peec CannibalCorpse konchiem es vispaar galvu gandriiz rokaas neesaaju :) Bet shitas stiivums ir savaadaax
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 19?
Ziņa: