Koraïïuklubs

Aizsāka zete 

zete
Koraïïuklubs
08.09.2005 17:48
Sçþu, lasu intelektuâlo þurnâlu "Patieða dzîve" :-) i ko domâjies, rakstâ par krâpniekiem kâ viena no MLM firmâm minçta kompânija, kurâ "klât vçl nâk iespçjas tirgot "ârkârtîgi kolosâlus" no koraïïiem izgatavotus veselîga uztura produktus'' :-)
zete îstâ
Re: Koraïïuklubs
08.09.2005 17:51
niku zagle!
zete
Re: Koraïïuklubs
08.09.2005 18:12
Nu, es te jau ðad tad ar ðâdu niku iegrieþos :-)
zete
Re: Koraïïuklubs
08.09.2005 18:29
labi- lîgsim mieru! patiesîbâ jau niku var reìistrçt, lai nebûtu pârpratumu.
jana
Re: Koraïïuklubs
08.09.2005 18:29
Es ar to lasîju. Tad kïûst saprotama viòu agresija klientu piesaistç. Bet- kur aitas, tur cirpçji.
to zete
Re: Koraïïuklubs
09.09.2005 09:07
Neesmu lasîjusi, bet , kas tad tajos koraïïos var bût tik slikts ?
jana
Re: Koraïïuklubs
09.09.2005 09:16
Ne jau tâ, ka slikts ;-)
Citçju-
...
Pagâja daþi gadi, un uzradâs firma MCI, kurâ bija jâiegulda vismaz 1000 dolâru, par kuriem solîja 30 peïòu gadâ. Ieguldot uzreiz 15 tûkstoðus, pçc 15 gadiem saòemsiet teju vai pusmiljonu dolâru. Ieguldot vienu tûkstoti, jûs iegûstat tiesîbas vervçt jaunus biedrus un par pirmajiem èetriem saòemat 150 dolâru, par nâkamajiem- 200. Kâpçc gan firmai jums nesamaksât 600 dolâru, ja jûsu pierunâtie atnesuði tai 4 tûkstoðus? Ideâls bizness.
Klât vçl nâk iespçjas tirgot "ârkârtîgi kolosâlus" no koraïïiem izgatavotus veselîga uztura produktus un "superkvalitâte sadzîves tehniku"...

Pieïauju, ne velti tâ superkvalitâte pçdiòas. Kaitîgi jau jâdomâ nav, tikai vai tik ârkârtîgi kolosâli. bet ieguldîtâ nauda jau jâatpelna :-)
...
Re: Koraïïuklubs
09.09.2005 09:22
Nu, tas daljeeji izskaidro vinju uzstaajiibu. Jaatpelna un veel jaanopelna. Buus jaaaiziet uz kaadu to vinju sanaaksmi. tik bail, ka mani ar nenozombee :-)
to jana
Re: Koraïïuklubs
09.09.2005 09:23
Bet tas jau ir normâls process jebkura veida biznesâ - ieguldîtâ nauda ir jâatpelna, citâdi izputçsi.
Re: Koraïïuklubs
09.09.2005 20:48
Sveika, tauta! Nesaprotu par ko ir runa, bet augðminçtajai informâcijai nav nekâda sakara ar kompâniju CORAL CLUB International, jeb Koraïïu klubs. Esmu nutriciologs- diplomçta uztura bagâtinâtâju speciâliste un strâdâju ar ðîs kompânijas produkciju tikai tâ iemesla pçc, ka tâs piedâvâto produktu kvalitate un sortiments atbilst visâm prasîbâm, un ðeit ir izstrâdâta sistçma produktu lietoðanai, nevis vienkârði izplatîðana. Un arî jâiegulda te nekas nav, nav obligâro ikmçneða pirkumu, ne biedra naudu vai kâda cita veida investîciju. Lielâkâ daïa Koraïïu kluba biedru ir produkta lietotâji ar atlaidi, kas biznesâ vispâr neiesaistâs, ko lielâkâ daïa MLM kompâniju vispâr nepiedâvâ. Uz Koraïïu kluba bâzes ir izveidota arî ârstu suplementologu asociâcija (pirmâ un vienîgâ pasaulç), kas apvieno ârstus, kuri strâdâ ar UB. Un sadzîves tehnikas ðajâ kompânijâ vispâr nav, tâpçc varbût uzmanîgi ar nepârbaudîtu informâciju! Ja kâdam patieðâm interesç Koraïïu kluba darbîba, droði jautâjiet: Margaritaangel@inbox.lv, un arî uz prezentâciju varu uzaicinât- neviens virsû nemetîsies un neaiztiks- jautâjiet mani:)))

;-)
Re: Koraïïuklubs
09.09.2005 20:50
Nutriciologi, suplementologi...
ko tik tauta neizdomaa, lai gudri skan ;-)
Re: Koraïïuklubs
10.09.2005 13:29
man patika "pirmâ un vienîgâ" :)))
ZZZ
Re: Koraïïuklubs
10.09.2005 15:00
Piekrîtu Inârai, þurnâla rakstâ pieminçtâ kompânija MCI nav saistîta ar Coral Club International, kuras produktus Latvijâ var nopirkt.
;-)
Re: Koraïïuklubs
10.09.2005 15:54
Man domâts tas suns bij aprakts vârdos "ârkârtîgi kolosâlus".
Domâju, ka koraïïi tie paði, tik iesmçrçðanas veids cits.
Re: Koraïïuklubs
10.09.2005 21:24
"Man domâts" :) jums trûkst informâcijas un gribâs tikai kâdu vai kaut ko noriet un nospïaudît, bet tas jau mûsu tautai raksturîgi. To saucot par latvieðu mentalitâti- ârâ no savas sçtas nenâk, bet kaimiòu "sunî" ar putâm uz lûpâm...
Jâ, esmu nutriciologs- piedodiet, ka tâ jokaini saucâs mana profesija. Un man ir pieklâjîga pieredze Koraïïu kluba un arî citu kompâniju piedâvâto UB pielietoðanâ, tâpçc varu jums- neticîgajiem skeptiíiem pastâstît kam tie domâti un kâdus rezultâtus ar tiem es personîgi esmu sasniegusi. Kâdas problemas atrisinâm, cilvçki atvadâs ar prieku no diagnozçm, kuras ortodoksâlâ medicîna uzskata par neârstçjamâm... Un ne koraïïus, ne kâdu citu produkciju ðeit nevienam neiesmçrç, katrs cilvçks pats izvçlâs ar ko ârstçties un vai ârstçties vispâr, bet veselîbas saglabâðana, jeb profilaktiskâ medicîna ir tikai un vienîgi naturâlâ medicîna. Nu nevar ar íîmiskâm zâlçm pacelt imunitâti vai attîrît organismu, arî vielmaiòu ar íîmiju noregulçt nevar un hroniskas slimîbas par tâdâm ir kïuvuðas pârsvarâ tikai no nepareizi pielietotu un izmantotu medikamentu lietoðanas.
Ja kas, no jaunâ gada ìimenes ârstiem piemaksâ tieði par hronisku slimnieku ârstçðanu... kâ jûs domâjat, ko tas nozîmç??? Un kam tas izdevîgi?, lai tâdu hronisko bûtu vairâk?:)))
Tâpçc nespïaujiet akâ no kuras ïoti drîz var nâkties paðiem padzerties. Jau ðodien pasaules vadoðie zinâtnieki ir nonâkuði pie slçdziena, ka UB ir labâkâ alternatîva daudzu slimîbu ârstçðanai un profilaksei, un ïoti aktîvi iesaistâs pçtniecîbas darbâ un UB raþoðanas tehnoloìiju attîstîðanâ.
Starp citu, arî daïai Koraïïu kluba produkcijas raþoðanâ ir izmantota viena no jaunâkajâm un progresîvâkajâm tehnoloìijâm- nano klâsteru tehnoloìija, kas padara ðos produktus tik unikâlus un "ârkârtîgi kolosâlus".
Vai kâds no smçjçjiem vismaz kaut ko no visa tâ ir izmçìinâjis, ka tik droði kritizç? Diez vai!!! Bet varu pateikt, ka man ir klienti arî no mûsu Veselîbas ministrijas darbinieku vidus, un ðos mikroklâsteru produktus ðobrîd arvien plaðak izmanto Gaiïezera dakteri onkoloìijas nodaïâ.
Tâpçc, varbût ievâciet vairâk informâcijas, tad arî padiskutçsim.Ar cieòu!!!

...
Re: Koraïïuklubs
10.09.2005 21:41
Un kâda lîmeòa izglîtîba ir nutriciologs? Kursi, ko organizç tos raþojoðâ kompânija? Pat ja to nosauc par Veselîbas akadçmiju.
A Gaiïezera dakterus- gan jau "piebarojiet" tâpat kâ pârçjie.
Vai Jums ir zinâms, ka tikai ârstam ir juridiskas tiesîbas ÂRSTÇT?
:-)
Re: Koraïïuklubs
10.09.2005 21:47
Man tik nav skaidrs kâdçï ðî kompânija tad neapstiprina savus nepârspçjamos lîdzekïus oficiâli tâ lai tie bûtu oficiâli apstiprinâti konkrçtu slimîbu ârstçðana, ja jau paði piedâvâ "ârstçt"? Vai itee ir reìistrçti LV? Sertificçti? Zâïu aìentûrâ, Pârtikas centrâ? Ar visu pamatojoðo dokumentâciju, klîniskiem pçtîjumiem utt?
nu nu lej
Re: Koraïïuklubs
11.09.2005 13:38
1) kur profesiju klasifikatorâ ir profesija nutriciologs? kur iegûts diploms?
2) par Gaiïezeru - muïíîbas, diemþçl bija jâkontaktçjas ar vairâkiem onkologiem, NEVIENS neieteica ðos brînumlîdzekïus, bet gan izturçjâs ar veselîgu skepsi.
aha
Re: Koraïïuklubs
11.09.2005 16:39
cik esmu pamaniijusi ko taadu ( skepsi un negatiivu attieksmi) pret shiem UB izplatiitaajiem un koralljklubiem, nekad neesmu iisti sapratusi, kapeec te forumaa izveidojies taads naids pet shiem izplatiitaajiem... man likaas- nu bet forshi tachu, ja vari atljauties, dzer tikai, gan jau ka kaut kaads labums ir... bet tagad saprotu- tik uzbaaziigi, lien visur, kur var ieliist, kaash no cilveekiem naudu, sludina shos produktus kaa panaceju veezim un noliedz tradicionaalas ediciinas panjeemienus!! murgs!!
man te ienaaca praataa doam- cik ljoti jabuut tieshaam teju 'nozombeetam'', lai ar taadu degsmi pat diskusijaas piedaliitos, lai savu taisnibu pieraadiitu???? Taa jau neizskataas vaitrs tikai pee naudas pelniishanas u izmisigas veelmes atguut ieguldiito, tas jau reaali ir parlieciibas liimenii!! ko ar vinjiem dara, ka shitaadi kljuust?? ;)
e
Re: Koraïïuklubs
11.09.2005 18:35
aha - tieði tâ...
Man arî reizçm sajûta, ka tie cilvçki tieðâm ir sazombçti. Vçl nesen sanâca runât ar 2 Koraïïu kluba "nutricioloìçm" - mati cçlâs stâvus no tâdas muldçðanas, absolûts medicînisks analfabçtisms. Bet ne jau tas ir briesmîgâkais. Par to vçl varçtu pasmînçt, bet kâ cilvçkam var mute vçrties vaïâ muïíot bezizejâ nonâkuðus cilvçkus, kas íeras pie katra salmiòa!!! OK, ja tie ir tikai aizcietçjumi vai kuòìa èûla, bet teikt cilvçkiem, kam ir vçzis, ka ar UB to var izârstçt - par to es vispâr liktu tâdas nutricioloìes cietumâ! Es ticu, ka ar veselîgu dzîvesveidu, diçtu un organisma attîrîðanu reizçm izdodas izârstçt vçzi, bet visi ðitie koraïïu un visionu âksti jau nesaka: ja jûs pilnîbâ mainîsiet dzîvesveidu, izslçgsiet no uztutra to, to un to, un lietosiet to, to un to un darîsiet to, to un to, tad varbût organisms uzvarçs slimîbu. Viòi saka: mums ir lîdzekïi, ar kuriem var IZÂRSTÇT. Vienalga, vai runa iet par kaðíi, cçrmçm, vçdera pûðanos, aknu cirozi vai vçzi- mçs varam izârstçt. Burtiski iekðâ sâk vârîties, kad par ðito padomâju.
Dusma no cita pc
Re: Koraïïuklubs
11.09.2005 19:36
Man ar te palasot radâs daþi jautâjumi:
1. Kâdâ mâcîbu iestâdç var iegût to nutriciologa izglîtîbu?
2. Kâds grâds tiek pieðíirts/iegûts?
3. Vai tâ iestâde un attiecîgâ programma ir akreditçta?

4. Kuri ir tie vadoðie pasaules zinâtnieki, kas pilnâm mutçm sludina tos koraïïus?

Un tikai pamçìiniet teikt, ka es reju, spïauju vai zâkâjos, es tikai uzdodu loìiskus jautâjumus!:)
zane
Re: Koraïïuklubs
11.09.2005 20:42
Jebkurð ticîgais aizstâv savu ticîbu un pârliecîbu. Un ja vçl paðam ir kaut kas no tâ visa nostrâdâjis, sludinâs ar putâm uz lûpâm.
Izplatîtâji tic UB-iem. To arî sludina. Ja loìiskus un vienkârðus argumentus orientç uz plaðâm tautas masâm (lai pat "muïíim" bûtu skaidrs), var iedvest da jebko.
Es nelietoju UB, bet manî vienmçr ir ðaubas, ka varu palaist garâm iespçju sev reâli palîdzçt.
Pat, ja kâdreiz uzradîsies kâds tieðâm brînumlîdzeklis, zâïu izplatîtâji un monopolisti to noçdîs bez sâls.
Varbûtîba, ka laba manta patieðâm tiks novçrtçta, ir ïoti maza.
Pçc Evijas ziedes mçs jau arî esam spiesti braukt pie paða Riòía kunga.

Te kautkur tvnetâ bija raksts, ka eskimosi neslimo ar kariesu, jo uzturâ nepazîst cukuru.

Daudz ir atkarîgs no paradumiem.
Senajiem medniekiem gaïa likâs garðîgâka, jo bija paða nomedîta. Mums labâki ir UB, jo tçrçjam tiem savu grûti pelnîto naudu.
Vai kâds ir aprçíinâjis, cik tçrç UB un cik bûtu jâtçrç pilnvçrtîgam uzturam? Kas izdevîgâk?
...
Re: Koraïïuklubs
11.09.2005 20:50
UB ir taads pat bizness kaa zaales. Kas shiem lidz regjistreet kaa zaales, ja jau tie aarstee? Lai tik nefleitee par naudu
zane
Re: Koraïïuklubs
11.09.2005 21:00
Tik pat uzbâzîgi, kâ tâs prastâs reklâmas par "super bultâm", divpusçjâm pannâm un salokâmâm trepçm TV. Prasta manta ar neatlaidîbu tiek iedvesta. Un pçrk taèu!
Re: Koraïïuklubs
12.09.2005 15:08
Uhhh, kâda agresija!!! Nez kuram tad uz varþacîm uzminu? Tur jau tâ lieta, ka ir gan sertificçti, gan oficiâli reìistrçti, gan ar klîniskajiem pçtîjumiem un dokumentâciju.
Un par naudu runâjot, gudri cilvçki pçrk UB un lieto tos ikdienâ, jo tas ir daudz lçtâk kâ ârstçties pçc tam gadiem vai veikt dârgas operâcijas, bet ar pârtiku vien, diemþçl mçs vairs nevaram uzòemt visu organismam nepiecieðamo.
Un pasakiet tiem cilvçkiem,kuri ir uzveikuði to paðu vçzi, astmu, psoriâzi u.c. hroniskâs slimîbas, kuru priekða arsti parasti noplâta rokas, ka tas ko viòi lietojuði ir fufels. Tâpçc jau aizstâv ar "putâm uz lûpâm", ka paðiem ir lîdzçjis un tuviniekiem, un kolçìiem, un draugiem. Un es nekad nesaku, ka man ir lîdzekïi ar kuriem var izârstçt, bet gan:" ir lîdzekïi, kurus lietojot daudzi ir izârstçjuðies." Kâdçï jus nesçdiniet cietumâ tos mediíus, kuri fanâtiski sasola pacientiem, ka izârstçs, tikai nekur neejiet un neko citu nelietojiet, bet pçc tam:"par vçlu, neko vairs darît nevaram..." Tâpçc, ka vini visu darîjuði pçc priekðrakstiem, pçc apstiprinâtâs shçmas- papîri tîri un kârtîba, bet SIRDSAPZIÒA?
Panacejas nav, ir jâvâc zinâðanas un pieredze pa kripatiòai no jebkuras jomas, nozares, jâapkopo visa informâcija un jâdod cilvçkiem izvçle, bet pagaidâm pie mums augðas danco pçc naudas stabules.
Un par reklâmu var saukt jebkuru informâciju, bet es ðo informâciju doðu un pasniegðu , patîk tas kâdam vai nç- visu ko zinu un ko esmu sasniegusi, lai pçc tam man nepârmet, ka neko neesmu teikusi un cilvçki nav zinâjuði

...
Re: Koraïïuklubs
12.09.2005 15:11
Nu bet tomçr- kas traucç nolikt vienâ rindâ ar medikamentiem? ja jau ir pçtîjumi utt?
valda
Re: Koraïïuklubs
12.09.2005 15:19
Tiem, kas netic

Es arî pusotru gadu atpakaï uz UB skatîjos ïoti skeptiski. Taèu tad, kad 4 dienu laikâ ar Koraïïkluba UB tiku vaïâ no bronhîta, ko ortodoksâlie ârsti ârstçja bez panâkumiem 2,5 mçneðus, noticçju un nu jau UB lietoju pastâvîgi.
Esmu ïoti, ïoti apmierinâta. Tikai iesâkumâ tas bija padârgi. Taèu iepakojumi ir diezgan lieli. UB vajag mainît un nevajag vienus un tos paðus lietot ilgstoði. Pazuda celulîts, mati aug biezâki, pazuda pumpas no sejas, uzlabojâs gremoðanas sistçmas darbîba, nav vairs aizcietçjumi, uzlabojâs izskats un garastâvoklis un, galvenais, arî vçzis (diagnisticçts un izgriezts, íîmiíots un starots, tomçr devis jau metastâzes) "nobijâs" no tâ visa un atkâpâs.

Pavasarî izârstçju sev gripu 3 dienu laikâ (Pau'D Arco + mikrohidrîns + koraïïûdens - no temperatûras pâri par 39,5 grâdiem lîdz pilnîgi normâlai paðsajûtai), kaut gan mans ìimenes ârsts ieteica gulçt vismaz 5 dienas, jo es esot nopietni saslimusi.

Droði zinâmi fakti:
1) japâòi ir ilgdzîvotâji un pçc Pasaules veselîbas organizâcijas datiem slimo vismazâk,
2) 2 milj. japâòu lieto ûdeni, kas bagâtinâts ar koraïïu kalciju.

Îstenîbâ man ir vienalga, vai ticat UB vai nç, bet nevajag "apriet" to, kur galîgi neorientçjaties.
Re: Koraïïuklubs
12.09.2005 15:26
Dusmai: Nutriciologa diplomu un sertifikâtu var iegût noklausoties Krievijas Tautu Draudzîbas instituta medicînas darbinieku kvalifikâcijas celðanas kursu , kuru vada akadçmiíi Olga Butakova un Andrejs Gurejevs, kuri ir ANO informâtikas akadçmijas îstenie locekïi. Gan iestâde, gan programma ir akreditçta, un man kâ nutriciologam dod iespçju strâdât 39 pasaules valstîs.
Ar koraïïu produkciju strâdâ akadçmiíis N.Kaznaèejevs- viòð ir daudzu pasaules medicînas akadçmiju goda loceklis. Biju, redzçju, -un jûs pat iedomâties nespçjat kâdos mçrogos ðis projekts ir izplatîjies. Tâs ir klînikas, med. centri, slimnîcas. Amerikâ- Klintons Hovards (aloe vera petnieks un produktu izstrâdâtâjs), Rolfs Eriksons Zviedrijâ. Ir saiti, gan par Veselîbas akadçmiju, gan koraïïu lietâm, ja interesç, rakstiet: Margaritaangel@inbox.lv
Es nevienam neesmu ienaidnieks un ne pret vienu un nenostâjos, tikai dodu informâciju un izvçles iespejas. Un nekâdi ieguldîjumi man jâatpelna nav, jo Koraïïu klubâ nekas nav jâiegulda un jâinvestç, tikai savs laiks apmâcîbai (ja ir vçlçðanâs) un kâds dolârs savai veselîbai (arî ja ir vçlçðanâs). Te cilvçki nâk meklçt veselîbu, un atrod- par laimi!!!

Re: Koraïïuklubs
12.09.2005 15:37
Un vçl: pajautâjiet tiem, kas lobç farmâcijas industriju: kâpçc tik fanâtiski noliedz alternatîvos lîdzekïus? Un kam tas izdevîgi, ja visi pçkðòi sâks domât, par sevi rûpçties un neslimos? Tad padomâjiet, ko jûs atbalstât - tos, kas piedâvâ jums bût veseliem, vai tos, kas ar "putâm uz lûpâm" gatavi jûs ârstçt ar íîmiju......
Un ziniet ar ko Koraïïu klubs ir simpâtisks? Ar to, ka piedâvâ katram kurð to vçlas klût par tâ biedru un iegâdâties visus produktus ar atlaidi, pie kam bizness nav jâattîsta, ja nevçlas, un biedra naudas arî nav jâmaksâ. Kura zâïu kompânija to piedâvâ pastâvîgajiem (hroniskajiem) pacientiem??? Neviena-, jo tâ pat jau pirks, kur liksies?
Visu cieòu.

...
Re: Koraïïuklubs
12.09.2005 15:42
Nus, nenoliedzu alternatiivu. Nesaprotams ir pasniegshanas veids. Mediciina nespeej, mees gan... Mikrohidriinu (vai ko tur) aatri un daudz!... Veseliibu vai taas uzlabojumu piedaavaa kaa vieni taa otri.
Otriem ir visaa pasaulee pienjemts veids kaa nosaka labaako. Jums skalji nosaukumi bez saprotama seguma. Un- kaadeelj tas neieviehs veidaa kaa jaunu sliidzekljus paredzeets ieviest? Un par "kjiimiju" :-) mebuusim naivi, visi no kjiimiskiem elementiem vien sastaavam. Bet taa labs maarketinga triks ar to kjiimiju- kaa augu eljlja bez holesteriina (it kaa buutu arii ar)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 22?
Ziņa: