Rîgas 2.slimnîca

Aizsāka mariiiiii 

Rîgas 2.slimnîca
09.09.2005 11:21
Sâkðu jau ar to ka man bija nepiecieðama kaulu blîvuma noteikðana gûþâm,tâtad osteodensimetrija. Par cik dzîvoju stundas braucienâ no Rîgas,man bija iepriekð jâizplâno visa tâ padarîðana! Aizbraucot uz slimnîcu, gâju uz rentgena kabinetu. Tur vispirms man piedavaja veikt osteodensimetriju arii mugurai,kâ tur esoða kasiere izteicâs: "Tâpat vajadzçs,ja jau vajag gûþâm,tad jau mugurai ar vajadzçs." Bet man ârsts skaidri un gaiði teica,tikai gûþâm. Saprotiet, ka,ja taisîtu arî mugurai tad bûtu jâmaksâ 15Ls,bet tikai gûþâm 10Ls. Labi nauda te nebija bûtiskais,bet attieksme. Sieviete kases aparâtâ manus dauts ievadîja, nu es nepârspîlçju 10min.(vârds uzvârds un personas kods,nu vçl adrese). Nedaudz lika pagaidît un tad jau mâsiòa bija klât,iegâju kabinetâ un gaidîju. Mâsiòa kaut kur izgâja,pçc brîtiòa bija atpakaï un paziòoja ka ðo pârbaudi veic tikai no 20 gadiem(man ir 18). Un to man paziòo tikai tad kad jau stundu biju tur pavadijusi....vai kasiere neredzeja manu dzimðanas gadu un nevarçja pateikt ka esmu par jaunu. Labi ka vismaz naudu atdeva atpakaï.
Tâds lûk man bija sakars ar so slimnîcu,nu tur es vairs noteikti negribçetu atgriezties!!!!
Tâ lûk ir mûsdienu medicîna un ticiet man nekas nav pret krieviem,bet tur strâdajoðâs mâsiòas un kasieres runâja tikai un vienîgi krievu valodâ....
...
Re: Rîgas 2.slimnîca
09.09.2005 11:36
Nu, kasierei nav jaazin no cik gadiem veic manipulaciju.

Bet man tad interese kaa objektiivi nosaka oseoporozi berniem? Tik pec rentgena vai? Kaut kaa divaini skan.
Es domaju ka vinjai tas ir noteikti jazin,jo viss atrodas viena telpaa,gan rentgena masinjas gan ari veel dazaadas personas....
Lai veiktu osteoporozes meerijumus tur bija jaiet caur rentgenu un tur jamaksaa,pats kabinets atrodas biski taalaak.Kas te diivaini skan??????
Osteoporozi nenosaka caur rentgenu!!!!!!
Ju otro mçnesi vairâkas reizes nedçïâ eju uz ðo slimnîcu uz pârsieðanu.Nekad un neviens no mediíiem nav nav runâjis ar mani krieviski.Ar akcentu gan,bet tikai latviski.Bet par kasierîti,tur vienkârði cepuri nost,tik laipnu un jauku cilvçku reti gadâs sastapt.Laikam jau cilvçkam tâpçc mçle dota,lai iepriekð visu noskaidrotu,nevis vainotu mediíus.
mariiiiii
Re: Rîgas 2.slimnîca
09.09.2005 15:09
Es tikai savu pieredzi izstaastiju!!!!!!!!!!!!
...
Re: Rîgas 2.slimnîca
09.09.2005 15:10
Tak zinu, ka ne ar rentgenu, taapeec i briinos.
A ja kabineets taalaak- tad ka alai kasiere zin par kaadiem gadiem tur iet runa? Vinjai liek iekaseet samaksu, shii i kasee. Nepatiikami, protams, bet kam negadaas.
anu
Re: Rîgas 2.slimnîca
09.09.2005 17:19
Mana draudzene ari strada poliklinika kase, tikai cita, nu vina gan zin visu, un uzreiz pasaka, ja redz, ka kada kludina bus...Vina strada jau dzudzus gadus, varbut tai pieredzei ir liela nozime.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 17?
Ziņa: