Kâ lai dabû spalvainas kâjas?

Aizsāka kaspars 

Tieðâm gan, domâ labâk, kâ tikt ar tiem kompleksiem galâ, nevis kâ pie spalvâm tikt. Un tieði kompleksi arî ir tie, kas apgrûtina attiecîbas, ne jau kâdas fiziskas iezîmes.
To, protams, viegli pateikt, ne vienmçr viegli izdarît, pati esmu visu dzîvi mocîjusies pilnîgi nevajadzîgos kompleksos :))
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
10.09.2005 11:49
Mateus: :)
Es gaidiju kadu padomu, bet juus te tikai par paduðu skûðanu. :(
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
10.09.2005 12:18
nopçrc lîdzekli, kas veicina matu augðanu,un smçrç kâjas!
kaut kâ uz R burtu tas lîdzeklis saucâs, neatceros... bet dârgs gan bija :(
mateus, cik intereesanti, kas patiik tavai sievai , cik svariigi un buutiski;DDD

''''un Tu noteikti apgalvosi, ka tas ir normaali, ja aadai neljauj sviedreeties? respektiivi sviishana ir nevis dabiigs process, bet gan slimiiba? Es izveelos izskuut paduses un katru riitu dusha =)'''''

neteelo gudriiti, antiperspirants.
1) kur teicu, ka sviishana ir slimiiba?? nefantazee
2) tas nav nekas nenormaals neljaut sviedreeties, ja es nesviist daudz un ja regulaari kaariigi mazgaajas un pa nakti ljauj aadai atpuusties.
3)no izskuutaam paduseem bez antiperspiranta sviedri tecees kaa strautinjsh!! ;DDDD

pa manam tad normalak ir vai nu skujies bet lieto antiperspirantus vai neskujies un tad nelieto neko, jo apmatojums aizkavee sviedru nopluudi!

bet ja tev taa patiik staigaat ar slapjaam paduseem - uz priekshu ;DD
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
10.09.2005 16:06
' ' ':

sviedri paliek uz matiem, baktçrijas tos sadala un rodas smaka.
izskûtas paduses vnk ir vieglâk kopjamas, nerunâjot par to, ka tâs arî labâk izskatâs (vismaz manuprât).
pçc tavas loìikas arî mazgâties nevajadzçtu, jo tad âda paliks pârragotâka un cietâka, un tas pasargâs tevi no traumâm :)
ne, puce, peec manas logjikas taa nesanaak, jamazgaajas vienmeer ;))

''pa manam tad normalak ir vai nu skujies bet lieto antiperspirantus vai neskujies un tad nelieto neko, jo apmatojums aizkavee sviedru nopluudi!'' -

kur sheit doma, ka nav jaamzgaajas? :) runa ir par dienu, kuraa vai nu skuutaam padusee lieto antip., vai neskuutaam nelieto, bet nevis nemazgaajas no riita, vakaara


nu nezinu, kas tur daudz vieglaaks mazgaat izskuutas paduses vai matainas...?? ja mazgaajas, tad mazgaajas, ne? :))

aa..un vai tad paarragotaaka aada aizsargaa no traumaa jeb saak plaisaat un visaadus nelabumus veido? :))
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
10.09.2005 17:22
' ' ':

nç, es vienkârði mçìinâju atrast analoìiju domai, ka mati pasargâ no sviedru plûðanas :)
abc (ei bî sî) :)
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
10.09.2005 19:27
mati ir evoluucijas atliekas (mans viedoklis). man spalvainas kaajas nemaz netraucee, bet arii neiepriecina. reizeem paskatos uz savaam kaajaam, mazliet pat bail paliek. apmatojums man ir seviski izteikts, jo ir melns. saakas jau no 14g.v. un ar katru gadu pastiprinaas. nu ko... lai jau daba dara savu. aciim redzot iedzimtiiba nosaka shito lietu. nekaadi kreemi iipashi nepaliidzees. bet gludas kaajas - respect.
',,,' :D nesmiidini un es mans buut domaat, ka neko neteeloju, bet gan izsaku savas domas. Es kaa reiz gribeeju teikt to domu par bakteerijaam, bet te jau pasteidzaas manaa vietaa =)

Ja Tev patiik kushkji padusees tad priecaajies un izdot savu spalvaino padushu kalendaaru...veelams ar savaam paduseem un kuusi, kas lien aaraa no bikini =)))))))))))))))))))
nju intersanti.. a tad, ja izskuj taas paduses un sviedri tek pa aadu, vai tad smaka neveidojas?? es nezinu, jo parasti lietoju antiperspirantus..?
Veidojas, bet pieredze raada, ka tik aatri nesaak smakot =) vakaraa tikai kautkas juutams respektiivi :)
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 17:42
redz, cik tai dziiviitee interesanti...viens meegjina no spalvaam tikt valjaa, cits - nesapratnee, kaa lai taas dabon virsuu:))
:)
a jeega... es kautkaa esmu saacis maaciities atshkjirot bezjeedziigos pasaakumus, piemeeram, taa pati spalvu uzaudzeeshana vai beedaashanaas par to, ka shomeenes suudiigaaki ienaakumi... respektiivi manupraat tas viss ir lieka nervu chakareeshana. Lai gan nezinu... pasham jau gruuti tas naakas... tb praktiski nekas nesanaak =/
blabla
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 19:54
Nu nezinu gan vai taa ir taisniiba, ko te visi runaaa... vareetu padomaat, ka sviedriem pashiem par sevi nav pilniigi nekaada smaka?! Domaaju, ka ir gan. Nav jau nekaads destilees udentinjsh. Taa kaa vnk mazgaajieties cilvji! :)
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 20:31
smaka rodas sviedriem sadaloties baktçriju iedarbîbâ.
Sviedriem pashiem NAV nekaada smaka, vai vismaz nav taada ko cilveeks vareetu just. Vareetu teikt taa: sviedri nesmird, bet smird bakteeriju kakas :D ...nu tas taa teelaini
autors
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 21:45
iists viirietis ir spalvains! ne jau nejeedziigi bet ir apmatojums vismaz kautkaads pa visu kjermeni.man ir viss,kaajas,mugura,kruutis,rokas.un taadu sievieshu kuras ir trakas matainu deelj ir DAUDZ vairaak nekaa taadas kuraam patiik miikstaas maigaas aadinjas kaa gejiem.
taa ir viirishkjiibas izpausme.
abc™ © 2005
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 22:02
piekriitu
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 22:26
mans draugs - izbijis sportists, kaut arii vairs nopietni nesporto, bet ir saglabaajis vienu loti labu ieradumu! t.i. skuut VISAS vietinjas, un tai skaitaa kaajas!

protams, te uzreiz man vesels bars vareetu mesties virsuu un teikt, cik tas ir neviirishkjiigi, gejiski utt., tachu MAN tas patiik. :P
taapeec domaaju, ka nebuus gruuti atrast veel kaadu, kurai gludas kaajas shkjistu sexiigas :)

lai veicas! ;))
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 22:26
autors:

nepârplîsti no lepnuma par savâm spalvâm :/
abc™ © 2005
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 23:00
gaumes lieta
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 23:08
vispâr, man nepatîk, kad tçmâ, kur cilvçks parasa padomus, kâ novçrst savus /ðíietamos/ fiziskos trûkumus - nav svarîgi, mazas krûtis, liels svars, nav spalvu - vienmçr atrodas lasîtâji, kuri sajûsmâ stâsta par sevi, cik viòiem lielas krûtis vai slaida figûra, vai spalvas visâs iespçjamâs vietâs!
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 23:26
Vai tik tavs draugs nav bijis peldçtâjs, tiem patîk noskûties pilnîgi gludiem, manâ jaunîbâ gan tikai pirms sacîkstçm tâ darîjâm
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
11.09.2005 23:28
nee, otto, ne peldeetaajs :)
driizaak kaut kas uz fitnesa-kultuurisma pusi.

tachu, tas, ka vinjsh skujas, nenoziimee, ka man dikti nepatiktu, ja nu peekshnji kaads kushkjiitis uz kaajaam vai kruutiim ataugtu...
driizaak... ja jau jams skuvaas, tad nemaz tik daudz to spalvu nava. Jo fitnesisti-bodibilderi lielaakaa dalja izmanto depilaacijas kremus, epilatorus, vaksaaciju, jo ar skuushanu visu nekad nenoskuusi un ja godiigi, tad es nepaziistu nevienu atleetu, kursh to dariitu pastaaviigi. Gatavojoties saceneem gan, jo ja nenodabuun spalvas-diskvalifikaacija garanteeta.
grrrrrr
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
12.09.2005 10:52
psc mateus, get lost, jau zb!!
grrrrrr: man ir zinaama laba recepte kaa nezinaat ko es te raxtu... nelasi :DDD un ja godiigi, man ir gauzhaam vienaldziigs ta ko Tu domaa par manu atrashanos sheit =) Bet ja pamani, ka esmu uzraxtijis kaut ko aplami, droshi raxti kas tas ir un es ar lielaako prieku uzklausiishu vieniigo un pareizo viedokli =)))
oi nç, lai Mateus paliek, kâ man patîk, viòð tâds interesants, kas tik viòam nav bijis no slimîbâm- gan kuòìa èûla, gan jersineoze vai kâ tur, gan piesâròots organisms kaut kâdu tur s... dçï, tad vçl galvas reibðana, ja pareizi atceros, tirpðana, mugurkauls laikam... un bailes no ûdens, kaut kâdas fobijas un vispâr nervi èupâ ;)) un peldçt neprot- vîrietis.. pieaudzis, cik noprotu ;)) .....oj, tâds interesants tipâþs ;)) jâ, bet nu tas gan... cik gan var bût kaiðu vienam cilvçkam, bet toties viòð var padalîties daudzâs gudrîbâs! :) Mateus rullç! ;)) jeeee ;DDDD
abc™ © 2005
Re: Kâ lai dabû spalvainas kâjas?
12.09.2005 17:36
nezinaaju, ka peldeetaajiem patiik noskuuties pilniigi gludiem. esmu peldeetaajs, bet shaadu veelmi esmu sajutis tikai rumpja rajonaa, zemaak gan ne :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 3?
Ziņa: