pinnes uz sejas

Aizsāka Kristiana 

pinnes uz sejas
12.03.2001 11:34
Man jau ir 22 gadi, esmu preceejusies un man ir beerninsh, bet jau kopsh 15 gadu vecuma manu seju nomoka pinnes. Esmu gan gajusi pie kosmetologa, gan pirkusi kosmeetiku pati (dazaadus produktus no Oriflame, Clean un Clear....u..t.t.), bet rezultaata nav. Kosmetologje teica, ka taas vareetu buut kaadas ieksheejas probleemas, jo cik seju iztiira, peec paaris dienaam atkal jaunas pumpas ir klaat! Varbuut man jaalieto kaadas zaales vai vitamiini?
Kristiâna!
Izsitumiem uz sejas ir daudz un daþâdi iemesli. Pamats ir viens - pastiptinâta tauku dziedzeru darbîba. Ja tika lietoti kosmçtiskie lîdzekïi, bet rezultâta nav - jâgrieþas pie ârsta. Pirms nozîmçt ârstçðanu ârstam bûtu jânosaka precîzi Jûsu âdas tips - tauku un mitruma saturs. Ðâda izmeklçðana ïaus pareizi noteikt ârstniecisko vielu lietoðanas formas (krçms, ziede, emulsijas, losjons un tt.).
Ar cieòu,
Dr.Raimonds
kaspars
pinnes uz sejas
30.07.2004 15:57
Man ir 17 gadu un man ir taa pinnju probleema. Tikai lieta taada, ka es regulaari censhos izspiest visus tos izdaliijumus. Vai nav kaads paarbaudiits liidzeklis, kas efektiivi attiira taukainu aadu??? Kad kâdu laiciòu seju neaiztiku, tad tâ bija gluþi ideâla, bet kad sâku "uzdarboties", tad atkal jaagaida kameer sadziis samociitaas vietas. Lasiiju, ka esot jaalieto A vitamiins uzturaa. Vai tad ir iespeejams to iegaadaaties atseviskji??
man ar
30.07.2004 15:57
...
30.07.2004 15:59
shoreiz pievienoju arii e-pastu. mans texts ir pinnes uz sejas
Re: pinnes uz sejas
30.07.2004 18:57
Bieþi vien piòòu iemesls ir paaugstinâts vîriðío hormonu lîmenis. Tâdâ gadîjumâ labi palîdz tâdi O.K. lîdzekïi kâ Diane-35.Taèu pirms tam ir jânosaka hormonu lîmenis.Jebkurâ gadîjumâ ir jâaiziet pie ârsta- dermatologa, kurð arî ieteiks labâko terapijas metodi un sejas kopðanas lîdzekïus.
Re: pinnes uz sejas
30.07.2004 19:17
man ar taada probleema bija....griezos veseliibas centraa...laikam uz bazniicas ielas ..ja pareizi atceros ielu :)

nopleesa pamatigi uz 50 ls un nav taa efekta kas vareetu buut gaidiits...bet....ir labaak sejai...paskaidroja ka esot vot tieshi ar taadaam lietaam tiinja vecumaa sabojaata seja kaa oriflame un visaadiem clean liidzekljiem
...te viena recepte buus ko meegjinaat
nelietot nekaa asa edienaa....itsevishkji taadu kaa etikji un visu kas ir etikjii..par burbuljuudenjiem vispaar nerunaajot....alu nekaadaa gadijumaa...seju netiiriit ne ar ko iznjemot ziepes un veesu uudeni..nekaadus liidzekljus pat parastus kreemus aadai....
...ir smeeriite kas vareetu paliidzeet...Klotrimazol....(siikaak par ziedi...atjauno aadas aizsardziibu kura ir pavaajinaata tieshi sho visu kosmeetisko liidzeklju slikto iedarbiibu)
smeeriiti smeeree pirms guleetieshanas uz ziepeem nomazgaatas sejas ar veesu uudeni...un ljoti plaanaa kaartinjaa

tad luuk...ja ljoti pinnes redzamas..nju buus jaapacieshas kaadu laicinju kameer meegjinaasi vai paliidzees....man kaut kur peec divaam nedeeljaam saaka paraadiities rezultaats...pagaidaam ir taa ka karstuma un puteklju rezultaataa tikai uzmetas pa kaadai pinnei...bet kopumaa esmu ar sejas aadu tagad pamierinaats..bet kaa kaadu meenesi vinju nelieto atkal saak vairaak paraadiities puutiites

braaa
Re: pinnes uz sejas
30.07.2004 20:28
Nevajag likt visaadus suudus uz sejas.Tagad pat uz katra kreema pa 20 santimiem ir rakstits,ka tas jau izarstes visus iekaisumus,pinnes pazudis utt.Tiras mulkjibas.Jo vairak liek visadus kremus,jo sliktak.Vajag seju tikai mazgat ar udeni un viss.Nevajag likt nekadus kremus uz sejas,jo tie aiztaisa poras ciet un nelauj adai elpot.
Santa
Re: pinnes uz sejas
30.07.2004 21:36
Nu par tiem asajiem çdieniem es kaut kâ ðaubos, tad jau visiem austrumniekiem sen apmiruðiem vajadzçtu bût, bet nu uz to vçl nevelk. Sievietçm tieðâm var palîdzçt OK, es arî lietoju un seja nav tik taukaina. Pie tam der arî tâdas, kas ir ar zemu hormonu îmeni, tas viss ir individuâli.

Un taisnîba ir par to lçto kosmçtiku, viòa tik tieðâm neko nedod, tikai sliktâk, tâpat visi tie ðíidrumi, ko pçc dermatologa receptes aptiekâ taisa (smird un efekta nekâda). Kosmetologi ar neko îpaði nedod, tas vispâr, manuprât, ir vairâk tâ parunâties.

Nesen nopirku Clinique ziepes (tieði ziepes, ir daþâdiem âdas tipiem) un mitrinoðu krçmu, kas noòem spîdumu. Nu efekts ir lielisks, jo seja izskatâs daudz tîrâka un nespîd :) Padârgi, bet patîkama sajûta. Pie tam ðie lîdzekïi attîra un mitrina.
jete
Re: pinnes uz sejas
30.07.2004 22:19
es nesekmigi cinijos ar pinneem liidz gimenes arste nosutija uz analizem,kas uzrada heliobakteeriju.Izraadiijaas varen daudz shii zaraza manii.Izniideeju bakteeriju un nu jau sen kaa esmu par pinneem aizmirsusi.
Re: pinnes uz sejas
31.07.2004 21:34
Meitenes, kur var nopirkt tâs Clinique ziepes un kur var nodot analîzes un tâm heliobaktçrijâm ?
blindg
Re: pinnes uz sejas
05.08.2004 19:32
to jete

nu es jau par taam heliobakteerijaam ar virziju..jo varbuut cilveekam taas ir...tikai viena skaade...ka vinjas nevar izaarsteet uz pavisam...ja reiz ir tad peec kaada laika varbuut pat peec gadiem atkal var uzrasties...
true
Re: pinnes uz sejas
05.08.2004 20:41
Vai dzheki arii vareetu dzert OK? Tas taa - interesei.
ineshuks
Re: pinnes uz sejas
05.08.2004 21:22
var var. kjermenja formas uz sievishkjajaam mainiisies, kruutis saaks augt, balss kljuus spalgaaka, dupsis aptaukosies un celuliits ciemos ieradiisies. viss buuss kaa pie mums meiteneem.
hmmm
Re: pinnes uz sejas
05.08.2004 22:10
esmu puisis un par taam pumpaam ko sauc par pinneem. nu ar taam vienkaarshi jaacinas taa ka katru vakaru vajag ieiet dusshaa kad mazgaajieties tad nevis meitenes miiljaas to straujo dushas struuklu nelaidiet uz savu klitorinju un tad kaifojiet bet gan pamaseejiet savu sejas aadu ar to uudens struuklu.. taa atiiras un vispaar baigi labi tonizee, man paliidzeejas.. nu ja un peec tam jau iisteniibaa varat arii sevi izklaideet lejas daljaa :)
hmm
Re: pinnes uz sejas
05.08.2004 22:11
aajaa un ieturiet regulaaru sexu taadu vismaz uz 40 min... taa ka kaartiigi izsviedreejat un poras attiiras..peec sex dushaa.. lai veicas!
dzçrvene
Re: pinnes uz sejas
06.08.2004 13:59
man gan neliekas, ka ar seksu bûs kas glâbjams.
bo
Re: pinnes uz sejas
06.08.2004 14:54
hmm, tu esi duraks.
siii
Re: pinnes uz sejas
06.08.2004 17:19
Man peec beerna dzimshanas arii uz sejas daudz siiku pumpiòu, nav ne sarkanas, ne baltas, vienkaarshi nav gluda aada..un uz muguras arii... Daudz. Nezinu, ko iesaakt... :(
Re: pinnes uz sejas
08.08.2004 18:25
Man taa pati probleema, tikai man ir 13 gadu!
Arii es spiezu, bet tuliit jau taas pumpas ir atpakalj! Kosmetalogs - daargs, "Cleen an clear" u.t.l. neiedarbojas...

.....Taapeec, Vai juus vareetu ieteikt kaadas receptiites pret pinneem??!?!?? Luudzu suutiet uz mana e-pasta adresi! (shade12@inbox.lv!) Paldies jau ieprieksh! Es....
jete
Re: blindg
08.08.2004 18:43
man piemeram to zarazu izniideeja un jau 4 gadus no taas ne veests.Un seja tiira bez nevienas pumpeles,bet liidz tam staigaju no viena kosmetologa pie otra,ij bez rezultaatiem.
NEKAD NEVIENU izaarsteeta slimiba nedod garantiju,ka nekad muuzaa vairs ar to nesalsimsi!!(Nu,protams,veejbakas utml. lietas gan izslimojas 1 reizi muuzaa)

to: dzçrvene
Analizi uz Heliobakteeriju var nodot Gulbja laboratorijaa!
Re: pinnes uz sejas
08.08.2004 21:40
to : jete
es jau drîzumâ nodoðu asinis uz heliobaktçrijâm, paldies.
aa
Re: blindg
27.07.2005 13:18
kur vel var nodot shis analizes?
dddd
Re: pinnes uz sejas
27.07.2005 22:43
Es nodevu analizes uz helikobakteriju un man atrada to bakteriju, iznideju, bet pinnes nepazuda. Ta luk, tomer katram nav kaite meklejama kungii
Re: pinnes uz sejas
07.08.2011 19:57
Mani ari loti nomocija pinnes, pat atnema man dalu bernibas, jo saku iekrist depresija, nekas ko dariju nepalidzeja. Gaju no kosmetaloga pie kosmetaloga, no dermataloga lidz nakamajam, bet pinnes ka nepazuda ta nepazuda. Tad es uzduros tiesam vienai loti labai kosmetalogei, kurai tiesam gribejas uzticeties. Pec 2 -3 tirisanas sesijam pinnes un izsitumi pazuda uz visu vasaru, lietoju dargos kremus kurus vina man gluzi ta pa brivu atdeva testeru veidola. Bet tad atkal paradijas izsitumi... tad es uztaisiju nelielu izmeklesanu, un sapratu, ka vaina ir taja ka mans adas pH limenis ir tik loti izsausinats, ka pumpas rodas no ta, gan izskatas sarkanas del visiem sausinosajiem lidzekliem... un ada taukojas no tauku dziedzeriem, kuru mums netrukst seja. Tad es atradu Lazerkliniku kollona, kas nav nemaz tik darga, ja salidzina ar to visu ko esmu darijusi, un kas nav palidzejis.. pacik dzivoju UK, nacas braukt pec pirmas reizes atkal uz latviju, jo seit ir daudz dargak, bet jebkura gadijuma- palidzeja. Izgaju divas sesijas pa 3 reizem katraa... divas vasaras. Un pumpas gandriz vispar nav..sad tad uzmetas, bet nepieversu uzmanibu, mes tacu esam meitenes un mums hormoni leka uz augsu un leju katru menesi ;) Esmu daudz lasijusi pacik pec proceduras jarupejas ari par adinu, lai neielaizam.. vienmer ieverot higienu, ar netiram rokam aiztikt seju vai kasit ir pavisam aizliegts!! Idealie sejas mazgajamie lidzekli ir tie kuros nav ziepes- soap free, fragnance free, lai neizsausina seju lidz vajpratam.. ta ir lielaka kluda, jo pectam veseligi dabut atpakal pH limeni nav tik viekarsi un leti. Iesaku Avene, skin care zalo linijas mazgajamo gelu, un seju sasmeret pectam ar kadu Krema gelu, nevis barojosu kremu, lai nav par smagu..bet man pasai loti patik Vichy krems, Tri-activ, no zalas linijas. Sad rad var attiirit ar zilo malu masku, bet nevajag aizrauties, jo ta diezgan sausina.. Un protams, pirms perkat kadu lidzekli svarigi zinat savas alergijas.. es nekad nebiju domajusi ka man ir laktozes nepanesiba, un vienmer lietoju kremu kurs satureja nedaudz laktozes.. un brinijos kapec metas!! ..lidz viena kosultacija ar kosmetalogi atklajam vaininieku. Tad nu ta. Ar rupem par savu sejinu. :) Novelu jums tiesam veiksi.. es zinu, ka tas ir, bet rupes un pacietiba ir viss ko var darit ta laba, un dazreiz pat hormoni vienkarsoi dara savu.
Re: pinnes uz sejas
07.08.2011 21:43
kur tā dala testerus, lai varētu LIETOT nevis pamēģināt... maisu uzreiz dod? Iedod numurinju :D

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: pinnes uz sejas
08.08.2011 21:37
drošvien tapēc ka viena vizīte izmaksāja pietiekoši ka var krēmu iedod "par brīvu" :D
Viktors
Re: pinnes uz sejas
11.08.2011 09:41
Mīlīši!

Sākiet ar to, ka paskataties, ko Jūs ēdat? Ikdienā lietojami produkti arī veicina piņņu veidošanos. Baltmaize, baltais cukurs, raugu saturoši produkti (rupjmaize, alus, .u.t.t.). Ja mēs liekam sevī visu pēc kārtas, tad nav brīnums, ka ķermenis no tā visa vēlas atbrīvoties izvadot pa visiem iespējamajiem kanāliem. Smērējot smēres, krēmus nevietā nodaram lielāku ļaunumu nekā labumu. Seju pietiek vienkārši ar remdenu ūdeni kārtīgi mazgāk. Un ziepes ļoti reti vajag. Arī ziepes vajag visparastākās, kas nesatur pārdabiski daudz sastāvdaļu. Kaut vai Marseļas ziepes.

Domājiet plašāk par seju. Domājiet par visu savu ķermeni.
Oto
Re: pinnes uz sejas
11.08.2011 13:21
Viktors Rakstīja:
Mīlīši!
-------------------------------------------------------

Susuriņ, ēšanai ar to nav praktiski nekāda sakara. Protams rūgstošos produktus var samazināt, bet tas neatrisinās problēmu. Seju var dabūt tīru tikai padarot dzīves apstākļus nepiemērotus Acnei. Ir cilvēki, kuru dabiskās ādas taukvielas acnei "garšo" un pagaidām nav līdzekļu, kas to procesu varētu vadīt iekšķīgi. Tā kā atliek tikai iedarboties ārēji, tātad samazināt poru piemērotību baciļiem un paātrināt ādas lobīšanos.
Tas ir apmēram tāpat kā cīnīties ar pelējuma sēnīti, vēsa un mitra vieta un tā būs klāt kā likts, neko tur nevar padarīt kamēr nav mainīta vide.
Re: pinnes uz sejas
11.08.2011 13:23
Apmeklējiet labu dermatalogu. Pats atceros no savas pieredzes, visu ko darīju, līdz apmeklēju dermatologu. Veicot analīzes atklāja gan helikobaktēriju, gan aknās problēmas, gan ādā ērcīte. Tika norīkoti medikamenti + izmainīti ēšanas paradumi, kosmētika arī ārstnieciskā.
Nu jau tā ir pagātne, un pat īpaši neko nedaru, jo iekšas sakārtojās...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 4?
Ziņa: