dr. Arturs - ludzu atsauksmes

Aizsāka Aste 

Aste
dr. Arturs - ludzu atsauksmes
12.09.2005 13:25
Ludzu atsauksmes par so dakteri (www.drarturs.lv).

Vai seksualu problemu gadijuma virietim ir verts pie viòa doties? Un cik nopieta ir taa dz.locekla palielinasanas programma, ko vins piedava? Un kads ir daktera uzvards?
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
12.09.2005 13:31
urologi uzskata (visâ pasaulç) , ka neko palilinât nevar
arî operçjot, var palielinât tikai neeriìçtâ stâvoklî
bet dr. Artura darbîba man atgâdina anekdoti par ziloni
;-)
Re: otto
12.09.2005 13:35
Kas par anekdoti?
Aste
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
12.09.2005 13:37
Nu man jau ari kaut ka neticas...
Bet tad sakiet - kur sutit virieti ar paatrinatas eakulacijas problemu? Urologs pateica, ka ta sodien ir bieza slimiba, ta nav arstejama un izrakstija antidepresantus!! Esmu sokaa un vilusies, jo sis urologs tiesam skaitas no labakajiem Latvijaa...Manam virietis nekadas depresijas nav un si problema ir bijusi vienmer. iesakiet specialistu, ludzu!
Aste
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
12.09.2005 13:39
Ja, un velreiz - kads ir si daktera uzvards>>>??
...
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
12.09.2005 14:07
Dr. Artûrs Vâvere
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
12.09.2005 14:24
jaunais krievs atnâk ciemos pie otra
TAs izrâda mâju.
- te man baseins, te garâþa, te man zilonis
- ko tev te zilonis dara
- baigi labs, bçrnus uz skolu ved, gârzu laista, palîdz visos bûvdarbos, u.t.t.
Ciemiòð prasa , lai viòam pârdod un lçnâm pierunâ.
Pçc mçneða satiekas
- kâ iet zilonim ?
- tas tavs pretîgais lops, visu dârzu izracis, basainu piedir...., gandrîz bçrnus saspieda, u.t.t.
-tu tâ par ziloni nerunâ, nevarçsi pârdot.

Man liekas, ka tie kas bijuði , dârgi samaksâjuði negrib atzîties, ka nekas tur nav izmainîjies tapçc visi apmierinâti stâsta kâds efekts tam visam ir.
BEt izmçrît jau arî var daþ'di îpaði staipîgu lietu, kuras izmçri atkarîgi no ïotim daudz kâ - temperatûras, uztraukuma , bailçm u.t.t.t.
Interesantas diskusijas, iipasi apbriinoju "otto", kurs ljoti labi visu parzin un ir informeets, tikai nez kapeec slepjas aiz nika.

Vai tev skauzh vai arii esi parnjemts ar sho probleemu un saviem kompleksiem, ka savaadaak neesi speejiigs izpausties? Nemaz nebriiniishos, ka esi kads no koleegjiem, kursh satiekot lishkjiigi smaida un liekuljo...

Runaajot par palielinasanu - nav nosleepums, ka arii kaulus ir iespejams izstiept, cilveeka augumu videji var pagarinaat par 5 cm ...

Kundze rakstija par priekslaiciigas ejakulaacijas arsteesanu - jaa ir tendence izmantot antidepresantu, bet to efektivitaate nav liela.
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
12.09.2005 23:18
Fui, cik nesmuki!! Mana vecmâmiòa teica: Tu kïûsti rupjð, tâtad zini, ka Tev nav taisnîba.
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
12.09.2005 23:38
Nekad neesam tikuðies, tâ kâ liðíîgi smaidîjis neesmu.
Ârstus , kas ðeit raksta ar savu vârdu un vçl piesauc - nâciet pie manis , atrisînâðu visas jûsu problçmas, uzskatu par tieðiem sevis reklamçtâjiem.
Ja varat kaut vai vienu ticamu zinâtnisku rakstu parâdît, kur pierâdîta iespçja palielinât peni erekcijas stâvoklî, publiski atvainoðos savâ îstajâ vârdâ. (atkârtoju - TICAMU)
Es nerunâju par íirurìisku protezçðanu, plastisku íirurìiju, bet par manuâlu terapiju., medikamentozu terapiju, vienkârðu íir. kâ saites pârgriezðanu.
Un nerunâju arî par ED ârstçðanu.
Jûsu darbs neatðíiras no dzîvîbas eleksîra pârdosanas viduslaiku tirgos.
Atnâciet uz kâdu urologu biedrîbas sçdi, pastâstiet par savu darbu un es jums to visu pateikðu acîs.
autors
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 00:45
labam aarstam kas tieshaam vareetu palielinaat dzimumloceklja izmeeru nevajag reklaamu,pie vinja skrietu pus pasaule taapat! bet Dr.Artuuram ir savs saits kuraa katrs raksts ir uz to tikai teemeets,atnaaciet es jums visiem paraadiishu to maakslu un jums buus kaadi vien gribat! nu smiekliigi vnk,kur juus veel esat redzeejushi ka kaads aarsts taa reklameejas?

ja juus gribat cilveeki to vinja programmu dabuut tad ir pilns internets kur piedaava pa 5ls atsuutiit uz emailu vinja metodi.
aizstaavis
Re: dr. Arturs Vavere
13.09.2005 10:54
otto shis ir know-how laikmets. uzvar tas kam ir informaacija. efektiigaakaa informaacija.

cik norpotu, jus ari esat aarsts, un gribat to uzzinaat kaut vai tapec ka izzinja ir dakteriem by default. bet nu tik pat labi saprotu, ka jus iegustot shadus pieraadiijumus ka tas tiesham straada, atri vien atveertu pats savu 'shada veida reklaamu' un darbotos divreiz nepadomaajot. un nevajag taisnoties.

negribu es noniecinaat juusu zinaashanas kaa medikjim, bet no musdienu tehnologijaam un marketinga jus esat atpalicis krietni vien vairaak nekaa vidusmeera latvietis saliidzinot ar ASV.

p.s. uzaiciniet mani ari uz urologu seedi, labprat pasmieshos par jums visiem, arii aciis.

---

Bet parejiem, kas interesejas par Dr.Artura Vaveres metodem un efektivitaati. Praktiski visiem, vidusmeera fiziskajaa stavoklii esoshiem cilveekiem paliidzeet. Protams, gadaas visaadi gadiijumi, kur varbut ir javeic kaut kadi vispareejas veseliibas uzlabojumi, utml. bet nu vairumam tas paliidz.

Saliidzinoshi, varu vel piemineet diezgan biezhi piemineeto saliidzinaajumu ar kultuurismu. Vairumaa gadijumu ta ir taisniiba. Respektiivi, rezultats ir diezgan speciigi arii atkariigs no ieguldiitaa darba. t.i. es jums varu uzrakstiit programmu, bet neapvienojot pareizus komponentus, kaa, regulaari treninji, pareizs uzsturs un atpuuta, juusu rezultaati bus krietni minimizeeti.

Esmu izgajis shiim lietaam cauri un ari vairaki mani pazinjas (viirieshu kartas, protams ka), un vis notiek, ar noteiktu piepuuli viss ko Dr. Arturs Vavere iesaka un liek dariit, piepildaas.

Runaaju taa dikti lepni, jo pats nodarbojos ar dieetaam un fitnesu, taa kaa shaada lietu buutiiba man ir pienjemama un ljoti labi saprotama.

Ir jadarbojas, un tad rezultaats buus.

P.S. viena no lielakajaam probleemaam, daudziem ir ar galvu - tieshaa noziimee, bailes un neveeleesanaas saakt kaut ko dariit lietas labaa. un ak jaa, Dr. Arturs Vavere ir ne tikai aarsts, bet arii cilveeks, kas tieshi taadas cilveeku probleemas saprot vislabaak un uztvers taas nopietni un profesionaali.

Ja kaadam ir shaubas utml, nu neesiet gljeevi, pierakstieties un izrunaajiet pashi. Tomeer - labaak 1x redzeet, nekaa 10x dzirdeet.

P.S.S. esmu lasiijis internetaa daudz visadus jautajumus par Dr Arturu Vaveri, bet nu neesmu redzeejis nevienu, kursh darot visu butu rakstiijis ka kaut kas nesanaaktu. Protams, kaa jau mineeju, bez darba nav rezultaatu. Bet tie kas investee laiku un darbu, ir rezultaats. Citam lielaaks, citam mazaaks.

Un vis beidzot:
- vai var palielinaat?
- Jaa var.

- vai var ieveerojami paildzinaat dzimumakta laiku (noveershot priekslaiciigu ejakulaaciju)?
- Protams, var.

- Vai var atrisinat tadas problemas ka fimoze?
- Bez probleemaam.

Runaaju no savas, un vairaku savu draugu pieredzes. Ar pareizu attieksmi vis ir panaakams.

Vispar, virieshu domashana ir probleemrisinaashanas orienteeta. Taa kaa, ja liekas, ka ir probleema. Aizej un atrisini, jo tagad ir kur, bet pirms gadiem 10mit vareeja vienkaarshi samierinaaties ar to, ka shajaa dziivee nav paveicies.

Otto, gaidu manu un Dr.Artura Vaveres uzaicinajumu uz urologu seedi ;)

aizstaavis -- > autors
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 10:57
'autors', pastasti, kaa tu uzzinaaji par dzimumloceklja palielinaashanu? tev 1. klasee veseliabs maaciiba izstaastiija, vai tomeer, tas sanaaca pavisam nejaushi, patiesiiba, apteicoties, Dr.Artura unikaalaijai pieejai izmantojot tehnologijas, lidz ar to - arii tu, mazais (izmeerinjsh), dabuuji ceriiibu ka kaut ko vari dariit, tikai skepses paarnjemts te raujies un spriedelee, kameer seksaa neveicas? : ) ko? : )

un pasaule neraujas, kaut vai tapeec ka liela dalja ir tieshi taada pati kaa tu - ar maziem skeptiskiem kraanijiem;)

(protams, taa ir metafora par kraaninju) bet jauztver personiski;)
...
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 11:00
Rodas iespaids, ka tik dr. Arturs maak lietot tehnologjijas :-)

P.S. nav ne jausmas par kraaninju palielinaashanas iespeejaam un visaadi citaadi kaa cilveeks vinjsh man ir simpaatisks. Bet aizstaavis kaut kaa atbaida.
aizstaavis -- > ...
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 11:08
rodas, iespaids, ka pareejie nemaak lietot ;)

p.s. un par atbaidiishanu, taisniiba, esmu agresiivs, seviskji ja cilveeki runaa un spriedelee par jomaam, kuraas neorienteejas (jaa, pat ja vinsh ir urologs).
shitaa manuaalaa palielinaashana... :DDD seed maajaas un rauj kjepaa bez maxas =)
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 12:36
liela breeka, maza vilna. buut vai nebuut lieliem kraaniem? taads ir jautaajums!!!:)))
visu cienju otto!!! labiem aarstiem reklaama nav vajadziiga
aizstaavis -- > trauma
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 12:54
trauma laikam ir sieviete ; ) tapec taads skatiijums uz dziivi ;)

ak jaa, kads zin kaadu kloneshanas dakteri labu? :)

Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 13:55
"negribu es noniecinaat juusu zinaashanas kaa medikjim, bet no musdienu tehnologijaam un marketinga jus esat atpalicis krietni vien vairaak nekaa vidusmeera latvietis saliidzinot ar ASV. " - Atpestî mani dievs, no ârstiem, kam ir teicamas zinâðanas mârketingâ un sûti man tâdus, kas vienkârði ir Ârsti.
Praktiski visiem, vidusmeera fiziskajaa stavoklii esoshiem cilveekiem paliidzeet. Protams, gadaas visaadi gadiijumi, kur varbut ir javeic kaut kadi vispareejas veseliibas uzlabojumi, utml. bet nu vairumam tas paliidz. - Es neesmu gadîjums, es esmu cilvçks un tieði tâdu attieksmi pret sevi gaidu!!! Un kâdi veselîbas traucçjumi nav savienojami ar gariem krâniem?!?

Respektiivi, rezultats ir diezgan speciigi arii atkariigs no ieguldiitaa darba. t.i. es jums varu uzrakstiit programmu, bet neapvienojot pareizus komponentus, kaa, regulaari treninji, pareizs uzsturs un atpuuta, juusu rezultaati bus krietni minimizeeti. - Nu vai nav jauks atkâpðanâs ceïð? Pats vainîgs, ka krâniòð neizauga, par maz darba ieguldîji.

Runaaju taa dikti lepni, jo pats nodarbojos ar dieetaam un fitnesu, taa kaa shaada lietu buutiiba man ir pienjemama un ljoti labi saprotama. - Tu ievçro diçtas un ej uz zâli jeb visu to mâci citiem? Tad jau Jums komleksais pakalpojums. Tu bicepsus, dakteris daiktu?

Ar visu to es gribçju pateikt tikai vienu. par metodi nezinu neko un viedokïa man nav. Bet nu pasarg dievs no tâdiem aizstâvjiem, jebkuru ideju novedîs lîdz absurdam. Agresîvais tonis liecina nevis par metodes bezierunu unikalitâti, bet gan autora iekðçjâm problçmâm, kuras krâna garums diemþçl neatrisinâs.
aizstaavis -- > plants
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 15:25
ja taa pedeja rindkopa bija vis ko gribeji pateikt, tad ta arii vareeji teikt ;) izskatas, ka ir problemas ar izteikshanos ;) pie daktera biji?


p.s. par atkaapshanos celju ;) davaj, uztaisi shpagatu ;) un redzeesim, vai domashana bus tikpat efektiiga ka reaali treninji ;) un tad varesi pavaariities un pablatot;)
...
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 15:27
Ja aizstaavim liekas, ka shaadi vinjshvairo cienju pret Dr. Arturu, tad, jaaatziist, ka vinja metodes nav saprotamas.
Cita lieta, ja taa ir dirshanaas dirshanaas peec.
Jebshu sekas peec neveiksmiigas kraaninja maksimizeeshanas?
sunji rej, bet karavaana iet uz priekshu:)
aizstaavis -- > ...
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 15:36
nu jaa, no dazhiem kadriem kaa otto un planta, tiesham izskatas pec dirshanas, ka vinjiem kaut kas nav sanaacis. neko nepadariisi, musdienaas visiem ir probleemies - vinjiem - shaadas.
;-)
Re: aizstâvis
13.09.2005 15:38
A tev dr. Artûrs maksâ vai Tu pats dr. Artûrs?
aizstaavis -- > ;-)
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 17:19
neviens, ne otrs

allazh jau pastav labie speeki, vienigi es nesaprotu, kapec no jums tik daudz negatiiva? vai jums dakteris pari nodariijis vai kas?
Aste
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 17:23
Paldies par diskusiju. Tomer velos dzirdet atbildi - vai priekslaiciga ejakulacija IR arstejama (nevis tikai aparstejama uz laiku) un pie kada specialista virietim butu jagriezas?
noteikti pie urologa, tas neko pratiigu taapet nepateiks, ja nu vieniigi liks kaudzi analiizu nodot:) lai pastaigaa pie arstiem un uzraksta kads buus no kura rezultaats:)
Aste
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 17:31
Pastaiga pie arstiem:) Mans virietis nav bezdarbnieks, ka vinam ir laiks tapat pastaigat pa arstiem. Vai tiesam manam virietim vienigajam ir sada problema??? Tad es vel saprastu. Kaa jau teicu urulogs atsuva, iesakot atpusties:)) Un liek dzert andepresantus. Es to uztveru, ka nevelesanos iedzilinaties un kepaties, jo kaite laikam nav no tam vieglakajam.
interese pec lai tad aiziet pie taa dr.artura un uzraksta kads pec taa buus rezultats!
varbuut tiesaam tas ir sarlataans, kas ar bungaam un dziesmam aizdziis to priekslaiciigo ejakulaaciju:)
Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.