dr. Arturs - ludzu atsauksmes

Aizsāka Aste 

aizstaavis -- > Aste
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 17:37

Atvainojamies par musu nekonstruktiivo runashanos te, bet nu jaiet butu pie kaada androloga, vai seksologa.

Bet nu cik man ir zinaams, tad tiiri zinoshaakais shajaa joma ir te vislaik piemineetais dakteris Arturs Vavere.
Aste
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 17:38
Meríis attaisno lidzeklus:)) Vai drikst uzzinat dr. Artura specialitati? Urologs, seksopatologs? Majas lapa neko tadu neatradu...

Domaju, ka cilveks sada gadijuma mekle jebkadu risinajumu - ja nelidz urologs, mekle citus ceïus - iet uz adatu terapijam, mekle dr. Arturu vai citu specialistu ar netradicionalaku skatijumu. Tas tikai norada, ka tradicionala medicina nevar vai nevelas palidzet...
http://www.dr.lv/view.php3?id=2418
http://www.seksologija.lv/dirname/65/
aizstaavis -- > :)
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 18:17
ljoti, labas adreses, varu pievienot veel sho:

http://www.seksologija.lv/dirname/42/
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 19:47
yo aizstaavis
Tâtad tomçr tas pats dakteris vien esi. Nu ja. Prieks, ka atradi savu vietu dzîvç.
Bet par ðpagatu. Ar ðito lietu Tu mani protams nolîdzinâji lîdz ar zemi. Nemâku es ðpagatu taisît, nemâku. Bet toties mana otrâ pusîte mâk salikt lûpas trubiòâ un ar ðo trubiòu aizspiest nâsis tâ, ka nevar paelpot. A Tu tâ mâki?
plantam
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 20:02
Nav saprotams kaadu iemeslu vadiits regulaari aizstaavi otto ? Tev vinjsh simpatizee? Tev par to maksaa?
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 20:14
es viòam katru mçnesi pârskaitu 10 % no ienâkumiem, kâ baznîcai
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 20:57
Man visi par ko es labi domâju pârskaita tik cik nu kuram tâ rocîba atïauj. Ja tik vçrîgi seko diskusijâm, tad noteikti ievçroji, ka otto nav vienîgais. Un kas Tev ( nezinu kam) liedz domât par cilvçkiem tikai labu?
plantam
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 21:06
Otto nebuut nav vieniigais otrais ir ku!,lai arii kaadas perbversijas vinjsh nepropogandeetu!
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 22:25
Plant, atgâdini man savu konta numuru, lûdzu! ;)))
þults
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
13.09.2005 23:26
to Aste
Uzmanies! Daþi antidepresanti nomâc potenci - tâda mazbûtiska blakne!
Un sievietçm var pazust gan kârums, gan spçja gût orgasmu.
Es savu vîrieti drîzâk sûtîtu pie dr. Zâlîða. Ir dzirdçts, ka viòð ar hipnozi var panâkt brînumus: ne jau pastiept krâniòu, bet gan novçrst priekðlaicîgus ejakulâciju. Vaina bieþâk ir galvâ, ne krânâ.
aizstaavis -- > plantam
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 12:23
principaa, nekadas jegas no shitaa nav, un plant, ne man kads maksa nedz es dakters kaads.

vienkaarshi visi shitie gudrie onkulji kaa juus, viens otru noliekat, un tas ir neetiski, un galvenais - neproduktiivi. jus savos teoreetiskajos pienjeemumos tur kuljaties un kozhaties. da jeega kaada, taa pat juus tikai 'domaajat' vai pienjemat ka varbuut .., bet faktu jums nav, atshkjiriibaa no manis.

ak jaa, par taam luupaam utml, ljoti neobjektiivi, nekonstruktiivi. vardsakot, ja man dzive gadiitos iet pie jums, uzreiz identificeshu jus kaa plaanaa galdinja urbeeju. neko konstruktiivu kaa tikai nolikt jus neesat speejiigs pateikt.
...
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 13:28
Interesanti tik kaadeelj tad urologi pasaulee uzskata, ka nevar palielinaat? Liidz vinjiem shii supermetode nav aizgaajusi?
interesents
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 13:37
Kaa juus zinat ka urologi visaa pasaulee uzskata , ka nevar palielinaat ? Tikai no otto staastiijuma ?
...
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 13:38
Vai man jaatic histeeriskam blajurim vairak kaa civeekam, par kura kompetenci esmu paarliecinaata? Negrasos otrreiz izdomaat velosipedu.
Redz te jau paceljas jautaajums - ar ko tad urologs nodarbojas.. un sanaak, ka palielinasanas jautaajumi nebuut nav saistiiti ar urologjiju...
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 14:22
aizstaavis
Nekad mçs nesatiksimies, vismaz jautâjumos, kas saistîti ar veselîbas problçmâm. Neesmu es mediíis. Un visu, kas dzîvç notiek es vçrtçju no veselâ saprâta pozîcijâm. Cilvçka organisms ir noslçpumu pârpilns un notikt var viss kaut kas. Var uztrençt jebkuru muskuli, mainît ârieni un vçl sazin ko. Jautâjums, uz kurieni tas ved, ko dod un kâ atspçlçsies. Sievietes palielina krûtis. Bet nav dzirdçts, ka to radikâli var veikt ar treniòmetodçm. Var izbalinât matus, bet bçrni nebûs blondi. M. Dþeksonam bçrni nav balti. Plastiskie íirurgi taisa brînumus, bet arî tur kaudze ar ierobeþojumiem. Tâpçc kategoriski solîjumi veikt nez kâdus pârveidojumus vienkârði un uz mûþu un visiem... Un ja vçl òem vçrâ, ka tiek solîti brînumu kalni tik intîmâ un trauslâ jautâjumâ. Bet nu saprotams, ka gribâs maizîti çst un lai sviestiòð ar ir klât.
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 14:26
Ir tâds jçdziens kâ " uz pierâdijumiem balstîta" medicîna , kad tâdu, vai citâdu ârstçðanâs metodi, vai medikamentu pielietoðanu ievieð medicînâ - ir iegûti ticami pçtijumu rezultâti, izslçgta viltojumu iespçjamîba utt. utjpr.Ceïs nav vienkârð bet ejams, jo visas patreiz medicîna pielietotâs metodes ir tâ guvuðas apstiprinâjumu savai efektivitâtei. Ir vienalga kâda, lai arî nebûtu medicînas nozare.
Tad ja nu godâjamie metodes autori vçlâs iegût visas civilizçtâs pasaules urologu atzinîbu un vçl piedevâm Nobela godalgu medicînas nozarç par ðîs metodes efektivitâti - droði uz priekðu.
Dakterim taèu jau nu bûtu jâzina, kâ tas notiek un kâds ceïs ir ejams, lai palîdzçtu visiem cilvçkiem ar maziem krâniòiem.
Bet ja dakteris sâk sludinât - nâkiet un es palîdzçðu, bet kâ - to nu gan es tikai par naudiòâm teikðu - te nu nav nekas vairs neliecina par medicînu. Vai nu tas ir bizness uz cilvçku lçtticîbas fona, vai arî kâda "perperetum mobile" izgudrotâja sindroms.
no kurienes to esi njemis: "nâkiet un es palîdzçðu"... ??? pats izgudroji?

un kas ir teicis, ka vinjam interesee urologi? Cik zinu tad urologi nodarbojas ar curasanas lietaam bet loceklis jau nev domats tikai curasanai... bet pasalsot urologu teiktaa sanak ka ar to tik jacuraa..
ha ha ha
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 14:34
miegs ... ieej http://www.drarturs.lv/lv/davidasovs/ un tu vari visu bez maksas uzzinaat un veel visai latvijai pastastiit:))
ha ha ha
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 14:36
juus tak vieni churu lachi te esiet:)
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 14:50
patiesîbâ jau urologi nodarbojas ar palielinâðanu, bieþi kopâ ar kosmçtiskajiem íirurgiem
palielinât nevar - veicot ðamaòa cienîgas darbîbas
tie pacienti, kuru nelaime slçpjas 0,5 centimetros, ko sola pielikt pie izmçra, patiesîbâ ir psihiatru, vai vismaz psihoterapeita kompetencç, ja kâds vçl pa vidu (starp urologu un psihiatru ) paspçj uz tâ nopelnît , lai viòam veicas
Labâkajâ gadîjumâ, ðiem cilvçkiem, veicot ðamaòveidîgâs darbîba , tiek veikta laba psihoterapija.
ha ha ha
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 14:59
miliit ko tu tagad gvelz... kurs urologs ar to nodarbojas... kuraa urologu seedee par to ir bijusi runa? nu jaa gribeetos tev nu gan:)) rocinjas pa iisu..
ha ha ha
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 15:00
urinspecialists otto pamodaas...
kapeec visi urologi smird pec churaa?
aizstaavis -- > visiem
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 18:28
aj, parsmieties ar jums var ;)

bet nu ja paskatamies shada plaksnee:

- urologi tiesham uz URO.. lietaam vairaak
- plastiskie kjirurgi, tie tiesham pelna labi un tur ir smalka zinaatne, te nu urologiem atliek vien kaut kaa paust emocijas, lai vismaz mazliet mazinaatu savu saapi; bet kjirurgi turpina pelnit savus 2000-5000ls vai USD par operacijaam.

un te paradas vavere, kas parspej gan pec zinashanam gan pec izmaksaas parejos, un kas notiek, visi saak lekties, jo tas padara urologus par mazak konkureet speejiigiem, un arii plastiskajiem njem nost maiziiti, tomer, par paardesmit latiem un paristuskstoshiem latu daudzi pardomas 100x. un kaa jau tika mineets, urologi daudz ko neliidz, vismaz ar standarta zinaashanaam. jo antidepresanti... nu ziniet ;) nav vairs 60-mitie ;)

vardsakot, man jau liekas, ka te kadam skauzh, lieli cilveki pauzsh ko nu kursh var.

ak jaa, platon, paris lietas tu labi piemineeji, bet nu ir veel citi aspekti un viedoklji.
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 18:29
Hmm? Es jau arii otto aizstaavu. Vinjsh man arii 10% paarskaita. Vinjsh man kaadreiz teica ka visu savu algu teeree lai nopirktu aizsardziibu forumaa.
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 19:39
Nu gan jau urologi nenomirs bada nâvç. Pçc tâdas vaveres parâdîðanâs darba lauks bûs neaptverams: dabiski slimie + par slimiem pataisîtie.

Vai platons bija domâts man?
Re: dr. Arturs - ludzu atsauksmes
14.09.2005 20:26
patiesîbâ jau dr. Vâvere ïoti atvieglo urologu darbu
viòð paòem to pacientu daïu ar kuriem urologi negrib nodarboties un ar kuriem urologiem nav laika nodarboties
Atnâk kâds cilvçks un sâk stâstît, ka viòam kaut kas ir par 1 cm par îsu, un ir ïoti labi, ka var viòu pasûtît nevis pie psihiatra, bet pateikt - ziniet ir tâds dr. Vâvera, viòð tieði ar ðo problçmu nodarbojas, ejiet pie viòa.
rezultâtâ visi laimîgi, urologs, ka nav jânodarbojas ar ðiem îpatòiem, dr. Vâvere un arî pacients ir atradis kâdu, kas priecîgs risina viòa problçmas :)
Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.